Isabelle har vært så søt at ho har laget en liten video til meg/om oss dette året vi har bodd sammen. Som ho også skriver på sin blogg, så har det vært litt annerledes å faktisk bo med bestevenninna si, kontra det å henge sammen og sove over i helgene osv. Nå har vi vært oppå hverandre 24/7 i snart et år, og det er klart det har blitt litt diskusjoner og at vi har trukket oss bort fra hverandre enkelte dager. Men andre perioder har vi vært som erteris. Gikk jeg innpå rommet mitt fulgte isabelle etter, og omvendt. Det har vært perioder hvor vi bare har ledd så sykt mye at jeg sikkert gikk ned flere kilo, haha. Uansett, det har vært, som jeg har nevnt, et veldig bra år, og jeg er skikkelig glad for at jeg fikk dele det med bestevenninna mi!! Nå i 2017 har vi faktisk vært bestevenner i 10 år, så det er jo ei litta milepæl det. I følge studier (eller hva jeg har lest på face..) er det sannsynlig at vennskap som har vart i over 7 år, vil kunne vare livet ut. Jeg håper det er sant 💕

Haha vi er så mongo sammen, og jeg elsker at vi kjenner hverandre såå godt at hvis jeg ler av noe, så skjønner Isabelle akkurat HVORFOR jeg ler. Tusen takk for et fett år, og gleder meg til du skal besøke meg i Spania. Ille gladiræ, Isa!

YESSSS! Endelig har jeg slengt sammen en liten video fra turen min til Spania! Det har tatt litt tid, fordi det er første gangen jeg lager en video på mac. Jeg bestemte meg for å laste ned Final Cut Pro (trial), så jeg har måttet bruke litt tid på hvordan man faktisk gjør det, obviously. Satser på å bli mye flinkere etterhvert, men man må jo alltids starte et sted vett. Sier meg fornøyd med denne iallefaaall. I tillegg har jeg som sagt helt mongo internett, så jeg har virkelig fått testa tålmodigheten min. (Jeg skrev først "tolmodigheten".....) Ble som sagt ikke så veeldig mye filming mens jeg var der nå, men når jeg huska på det så ble det jo litt. Et lite innblikk av familien min i Spania, og litt hvordan hverdagen kan være. Satser på å få vist frem litt mer etterhvert.

UANSETT; her ser dere da pappa, farmor, stemor Kata, mine to halvbrødre, Sean på 8 og Brendon på 5, og halvsøstra mi Destiny på 6mnd. Det var en lang setning. Jeg rakk heldigvis å se pappa og Kata en kveld før de skulle dra. Det her var faktisk aller første gangen jeg møtte lille Dessi, og jeg syns så klart ho var utrolig søøøøt. Mange sier at ho ligner på meg da jeg var baby, og jeg kan si meg litt enig. Ekke rart ho er søt da vettu;) Gleder meg til å tilbringe mye mer tid sammen med de!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits