hitsTrykk på tannhjulet for 1080p

 

Her kommer endelig videoen fra photoshooten vi hadde da Destiny ble 1 år! Det begynner jo faktisk å bli en stund siden, nesten 3 måneder. Det er litt morsomt å se meg selv der også, fordi jeg føler meg mye freshere nå. Jeg er smalere og jeg er lysere i håret. Men uansett, det er jo ikke meg denne videoen handler om! Dette var den første shooten jeg var med på etter at jeg kom til Spania, så jeg tenkte det kunne være gøy å ha det på film! Neste gang skal jeg definitivt prøve å filme litt mer rundt, så vi får forskjellige frames, og ikke bare GoProen fra èn vinkel. Men det er likevel kjempe gøy å se på denne, iallefall for oss som var med! Forhåpentligvis er det litt spennende for dere å se også!!

I daaag er det endelig fredag, og dagen starta ikke tipp topp for min del iallefall. Skulle egentlig på CrossFit i dag tidlig, men jeg er helt ødelagt i kroppen fra treninga i går. Jeg har klart å vri nakken min på en eller annen vond måte.. Så nå når jeg prøver å snu huet så stopper det lissom opp, og jeg hater det! Kroppen min har tydeligvis ikke helt våkna fra null-trenings-dvalen den har ligget i i et par år nå.. I tillegg trodde jeg at jeg hadde negltime klokka 15.30. Det viste seg at den var 12.30.... Så jeg kom en halvtime forsent. Men det gikk bra da, haha. Tror jeg har gått i feriemodus allerede, selvom jeg egentlig ikke har "ferie" før 20.desember. Da skal jeg reise et sted, men jeg vil ikke dele hvoor det er før jeg faktisk er der. Spennede vettuuuuu.

 

Noen av bildene er som dere så tatt av meg, men jeg vet ærlig talt ikke hvilke! Uansett så er alle bildene redigert av Kata. Vi snakkes!


 

Ja, helt perfekt faktisk!!
Tenkte jeg skulle vise dere hvordan man kan sette opp håret i en stor og fin dott veldig kjapt og enkelt! Du trenger egentlig ikke lusespenner i det hele tatt, noe iallefall jeg er nødt til å bruke når jeg bruker en sånn vanlig donut oppi der. Det du må gjøre er rett og slett å klippe av tuppen på en tynn sokk du ikke bruker. Jo lenger hår du har jo lenger burde sokken være, haha. Så bare dytter du håret innover mange ganger. Litt vanskelig å forklare, så jeg bestemte meg for å vise det på video isteden! Jeg gjør det her ofte iallefall, og jeg elsker at jeg ikke må bruke så sykt lang tid på å gjøre det. Hvis jeg bruker sånn hårdonut blir dotten veldig liten, pluss at jeg må surre en hel del hår rundt.. På den måten her ser dotten mye mer naturlig ut og du kan lett gjøre den mer messy og røff om du vil det. Haha elsker ordet dott

 

Videoen lagde jeg i dag, men bildene over tok jeg i går. Det er mye lettere å lage dotten om håret er nyvaska!


Min første videoblogg på flere herrans år!!

✎ Vi snakkes
◇ Antibes from above◇

Her har vi enda en liten dronevideo gitt! Som jeg nevnte i forrige innlegg er Antibes et av de koseligste stedene jeg noensinne har vært, haha. Så her kan dere se litt mer av idyllen som jeg har snakka så mye om. Jeg er nesten litt sur på meg selv for at jeg ikke filma mer på turen, så jeg kunne laga en ganske kul video med innslag av dronefilming, ikke baaare det. For det kan fort bli litt ensformig etter min mening.
MENNNN nok om det! Bare se på'n.

I dag har jeg som sagt vært i studio og hatt en liten photoshoot med lillesøstra mi, sammen med farmor og Kata! Jeg hadde med meg Goproen og satt den opp bak oss, så jeg kommer til å lage en liten video fra det også. Jeg tror bildene ble kjempe bra!! Det innebar en kake, såpebobler, ballerinaskjørt og ballonger, så det kan jo ikke slå feil. Ikke alt på en gang da så klart, haha. Det er en liten utfordring å få barn til å stå stille der vi vil at dem skal stå, men vi fikk det jammen i meg til til slutt! Gleder meg til å se!

✎ Vi snakkes ◇ Lake Bled ◇


Hei! Her er en liten dronevideo som vi lagde da vi var i Bled, og her kan dere se litt bedre hvordan det ser ut (Sjekka oss på slutten;) Jeg syns dronefilming er sykt kult, og jeg har lyst til å kunne beherske det selv så jeg kan lage noe kult i fremtiden. Feks hvis jeg starter rett foran der jeg står, og svooosh skyter fort opp i været så man ser hvor jeg befinner meg. Og da er det så klart ekstra fett hvis jeg står i et idyllisk område. 

Ellers i dag har jeg vært og trena, helt alene faktisk!! Haha, det høres kanskje ikke ut som en big deal for dere, men for meg som er helt ny her i Spania så er det det. Skal skrive litt om CrossFit etterhvert som jeg kommer mer inn i det. Jeg må innrømme at jeg begynner å like det ganske godt! Uansett, nå i starten er det litt vanskelig å justere seg etter livet her. Eller, jeg føler livet «her» blir litt rart og si, men jeg mener jo min nye hverdag. Jeg har lissom endra på så mye på engang. Akkurat i dag føler jeg meg litt down, men jeg aner ikke hvorfor. Jeg har pms, vondt i hodet og rett og slett lite energi. Når jeg er sånn dæff har jeg en tendens til å overtenke og bli sittende fast i en spiral av hvor lite produktiv jeg føler meg. Videre spinner jeg over på hvor lite produktiv jeg føler meg generelt i livet også, og da bare ender jeg opp med å føle meg skuffa over meg selv. Teit tankegang i know, å dra seg selv ned på den måten, men noen ganger kommer slike tanker snikende. Vet dere den følelsen hvor hodet ditt vil så mye, utrette og skape ting, gjøre masse, men resten av deg bare.. føler'e ikke? Haha, vanskelig å forklare.
Jeg har nok bare en litt møkka dag i dag.

Noen ganger trenger man bare å være litt alene og vekk fra alt og alle, så får man kommet til seg selv igjen. OG, da er det jo veldig fint at det kommer en heeelt ny dag i morgen. Jeg gleder meg faktisk til å dra på trening, og det tror jeg at jeg aldri har sagt før, haha. Istedenfor å dra meg selv ned burde jeg heller tenke på hvor flink jeg har vært den siste tia (selvom det ikke har vært så lenge), med å endelig ta tak i livet mitt og få i gang den livsstilsendringa jeg lenge har masa om. Things are lookin up!

✎ Vi snakkesIsabelle har vært så søt at ho har laget en liten video til meg/om oss dette året vi har bodd sammen. Som ho også skriver på sin blogg, så har det vært litt annerledes å faktisk bo med bestevenninna si, kontra det å henge sammen og sove over i helgene osv. Nå har vi vært oppå hverandre 24/7 i snart et år, og det er klart det har blitt litt diskusjoner og at vi har trukket oss bort fra hverandre enkelte dager. Men andre perioder har vi vært som erteris. Gikk jeg innpå rommet mitt fulgte isabelle etter, og omvendt. Det har vært perioder hvor vi bare har ledd så sykt mye at jeg sikkert gikk ned flere kilo, haha. Uansett, det har vært, som jeg har nevnt, et veldig bra år, og jeg er skikkelig glad for at jeg fikk dele det med bestevenninna mi!! Nå i 2017 har vi faktisk vært bestevenner i 10 år, så det er jo ei litta milepæl det. I følge studier (eller hva jeg har lest på face..) er det sannsynlig at vennskap som har vart i over 7 år, vil kunne vare livet ut. Jeg håper det er sant 💕
 


Haha vi er så mongo sammen, og jeg elsker at vi kjenner hverandre såå godt at hvis jeg ler av noe, så skjønner Isabelle akkurat HVORFOR jeg ler. Tusen takk for et fett år, og gleder meg til du skal besøke meg i Spania. Ille gladiræ, Isa!

YESSSS! Endelig har jeg slengt sammen en liten video fra turen min til Spania! Det har tatt litt tid, fordi det er første gangen jeg lager en video på mac. Jeg bestemte meg for å laste ned Final Cut Pro (trial), så jeg har måttet bruke litt tid på hvordan man faktisk gjør det, obviously. Satser på å bli mye flinkere etterhvert, men man må jo alltids starte et sted vett. Sier meg fornøyd med denne iallefaaall. I tillegg har jeg som sagt helt mongo internett, så jeg har virkelig fått testa tålmodigheten min. (Jeg skrev først "tolmodigheten".....) Ble som sagt ikke så veeldig mye filming mens jeg var der nå, men når jeg huska på det så ble det jo litt. Et lite innblikk av familien min i Spania, og litt hvordan hverdagen kan være. Satser på å få vist frem litt mer etterhvert.

UANSETT; her ser dere da pappa, farmor, stemor Kata, mine to halvbrødre, Sean på 8 og Brendon på 5, og halvsøstra mi Destiny på 6mnd. Det var en lang setning. Jeg rakk heldigvis å se pappa og Kata en kveld før de skulle dra. Det her var faktisk aller første gangen jeg møtte lille Dessi, og jeg syns så klart ho var utrolig søøøøt. Mange sier at ho ligner på meg da jeg var baby, og jeg kan si meg litt enig. Ekke rart ho er søt da vettu;) Gleder meg til å tilbringe mye mer tid sammen med de!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.