hits


- Polaroid-kamera!! Haha, fått dilla på det som dere kanskje ser. Jeg har unngått å kjøpe det egentlig fordi jeg VET med meg selv at jeg hadde tvilt sånn med å ta bilder, fordi jeg ikke vil kaste bort film. Man kan jo ikke ta flere for å se hva som blir best, da film til polaroid er relativt pricey. Meeen det hadde vært digg å ha det, fordi jeg føler det gir en vintage og kul look. Kanskje jeg skal kjøpe meg et engangskamera først, haha.

- Canon 5D Mark 4 (!!!) Omg det kamera her er så satans dyrt. Det koster litt over 30 tusen kroner, for bare huset. Altså uten linse.. Linsa jeg vil ha koster også en del lapper, haha. Men jeg skal prøve å spare opp penger, fordi jeg har veldig lyst til å investere i et skikkelig kamera etterhvert. Jeg føler det booster lysten til å ta bilder. Og da mener jeg ikke bare sånn bloggbilder lissom, jeg har lyst til å bli ordentlig flink.

- Flere tatoveringer. Eller da penger til det! Jeg har så mange ideer fortia, spesielt nå etter at jeg tok den bittelille på tommelen. Vet ikke hva det er, men jeg syns prikker og greier på henda er skikkelig kult. Jeg har lyst på en på ryggraden, og litt div her og der. Etter min smak er det fint med små ting på passende plasser. Jeg hadde ikke klart å ta en tvers over ryggen feks, da det ikke følger kroppen, om det gir mening. 

Det var egentlig det! Jeg har ikke så mange ting jeg ønsker meg faktisk, i guess i have what i need. Det er jo ikke vits å lete etter ting å ønske seg heller, selvom det egentlig har blitt sånn. Mormor spurte meg i går se, og jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Det er ikke sånn at jeg kan ønske meg et kamera til 30k av èn person lissom. Så jeg bare sa koseklær jeg, det er alltid digg! I morgen kommer DHL for å hente kamera mitt, og kjøre straka vegen til Portugal. Alle Olympusgreier som skal fikses sendes til Portugal uansett, så da var det fint at jeg kunne sende det rett dit. Nå bare krysser jeg fingrene for at jeg får det tilbake før jul, og at reparasjonen går på garantien! Noen som ønsker seg noe kult til jul elleh?
SERIØØST jeg fangirler så sinnsykt over den jenta her, Tash Sultana. Ho er 95modell, australsk og helt sinnsykt talentfull? Ho gjør alt selv, spiller gitar og looper alle lydene ho lager. Dere er faktisk helt nødt til å høre på alle sangene hennes, google og youtube the shit outta her, bare HØR. Det er utrolig mye livegreier både på spotify og youtube. Ho BEATBOXER noen ganger og? Hahah herregud jeg er helt blown away. Jeg føøler viben hennes, og hvis jeg var artist er det slike sanger jeg skulle ønske jeg kunne lagd. Klarte nesten ikke velge hvilke sanger jeg skulle ta med her, men jeg tror "Mystik" er favoritten. Det er rett og slett en fryd å høre på. Morsomt å se på ho også, fordi ho lever seg skikkelig inn.
 

 

 

Jeg er alltid på jakt etter ny musikk, men det har vært en lang periode hvor jeg nesten ikke har hørt på musikk nå. Så i går tok jeg et skikkelig skippertak og lette meg døv, haha. Men gjerne skyt inn noen sangtips her også, man får aldri nok! Musikksmaken min er all over the place, jeg hører på det meste og har ingen spesiell sjanger jeg normalt faller for. Håper noen av sangene over falt i smak!

P.S: Til deg som spurte om hvordan jeg satt opp håret i dette innlegget,
så gjør jeg det på samme måte som i denne videoen, bare med en mindre del av håret

Hei og god helg!!
Som jeg har nevnt tidligere slutta jeg å drikke brus i det sekundet jeg kom til Spania. Nettopp fordi jeg er ute etter en livsstilsendring, og som vi alle vet er dessverre brus er langt ifra helsebringende. Men det er jo så diiigg :( Så jeg må si at i starten var jeg veldig sjalu på de andre som drakk brus til middag osv, mens jeg måtte nøye meg med et dølt glass vann. Men, en veldig god venn came to my resque, og spurte hvorfor jeg ikke tok sitron og agurk osv i vannet! Hvorfor har jeg ikke tenkt på det selv lissom... Agurk er ikke akkurat min favoritt, fordi det føles ut som at jeg faktisk drikker agurk, haha. Men sitron, omg. Det gjør så mye!

Nå har det gått såpass lenge at jeg faktisk nyter et glass vann uten noen form for smakstilsetning, men det er veldig digg med litt sitronsmak now and then. Det gjør at jeg drikker mye mer vann enn jeg vanligvis ville ha gjort. Og u know, alle sier jo drikk mer vann!!! hele tia. In other news, nå sitter jeg her nydusja, hører på Elvis (faktisk) og ser på det overskya været. Tror det kanskje kommer til å regne i dag! Det har det ikke gjort mens jeg har vært her. Vet ikke helt hva dagen bringer, det blir enten shoppingtur til Alicante eller kino i kveld. Maybe both?? 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med sitron eller ente, DRIKK MER VANN!

✎ Vi snakkesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Om du er i Italia (eller andre steder hvor de har denne restauranten) er det virkelig verdt en tur! Det er på en måte en butikk og en restaurant i ett! Så du kan handle kjøtt, ost, grønnsaker, potetgull (ja u name it), også kan du spise på restauranten etterpå. KULT?? Haha. Vi kjøpte masse rart der, for det er så klart en sånn type butikk som har "potet"gull laget av tomat og spinat osv. Det smakte ganske likt som vanlig salt potetgull, såååe. Uansett så er det uansett verdt en tur som sagt. Veldig interressant sted som inneholder både det ene og det andre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hahaha jeg ser nå at det ser ut som reklame for den colaen her, men det er #ikkesponsa!!! Kjøpt'n sjæl. Det var egentlig bare tilfeldig at jeg holdt den på bildet, fordi jeg akkurat hadde kjøpt den (vi står på toppen av Eataly) og vi skulle ut for å ta bilder av oss selv foran utsikten, haha. Men grunnen til at jeg tok bilde av den overhodet er at den ser ganske kul ut, også smakte den jammen meg godt også a gitt? Det smakte ganske likt som "vanlig" cola, bare litt søtere smak på en måte, om det er mulig. Jeg har hørt at den mexikanske skal være sykt god, så får ta turen til Mexico en gang. Anyways, om du er i Italia er denne verdt en smak!

Skal du spise på restauranten så anbefaler jeg egentlig ikke den pizzaen jeg bestilte. Jeg tenkte shit nå er jeg i Italia, pizzaen må jo smake helt himmelsk her yes!! Men så var den ikke all verdens.. Det var altfor lite ost og altfor mye tomatsaus, så det kan jo hende det bare var akkurat den jeg bestilte som ikke var noe særlig. Skal ikke dømme Italia sin pizza utifra èn restaurant heller. Men Adrian og pappa spiste noe godt kjøtt der, selvom pappa fremdeles mener Eataly i Dubai er hundre ganger bedre. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, er ferdig dusja og skal snart ut for å handle litt småtteri. Litt overskya i dag faktisk, men det er bare deilig en gang i blandt, haha. I morgen starter spansk-kurset, og jeg gleder meg veldig! Håper det setter seg denne gangen.

 Vi snakkesOverskriften min hadde egentlig "på en søndag" i seg, meeeen jeg innså at nå i sommerferien er nesten hver dag en søndag, iallefall for min del. Så her har vi et par serier som du kan ligge og dra deg til! Det er så vanskelig å finne serier verdt å se på syns jeg, så tenkte jeg kunne anbefale noen jeg er fornøyd med. Du har sikkert hørt om dem fra før, men hvem vet, brått finneru gull! Alle tre er på netflix btw.
 

Master of none

Jeg tror jeg er ganske sent ute med den serien her, fordi jeg har sett den ligge på netflix i evigheter. Men jeg ble positivt overraska da jeg starta med den! Syns den første episoden var litt boring, men etterhvert så tok den seg opp noe veldig. Den handler vel basically om hvordan det er å være nesten voksen og finne kjærligheten/finne ut av seg sjæl. Og det er fra flere vinkler, feks fra en lesbisk sitt synspunkt-ish. Veldig lett serie å følge med på, og Aziz er jo morsom i seg selv.

 

Friends from collegeDen serien her likte jeg skikkelig godt!! Det minner litt om how i met your mother, og det er ikke bare fordi "Robin" er med. Jeg har faktisk ikke sett ho i noe annet etter himym, så det var jo en bonus. Det er en gruppe med venner som ikke har sett hverandre på lang tid, men som nå begynner å henge sammen igjen fordi alle bor i New York. Mye greier mellom alle sammen, og noen av de har affærer med hverandre osv osv. Det er ikke så mye å si egentlig, annet enn at du burde se den. Lett underholdning! Tror ikke du kommer til å lære noe av den akkurat, men det er ikke det jeg er ute etter når jeg bingewatcher heller.
 

Rick and MortyDet her er seriøst favoritten min, haha. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det engang! Fant heller ingen bra "trailers" som bekriver hvordan showet er. Men det er så jævlig random og teit at jeg elsker det. Det handler om en bestefar som er en geni, han er den smarteste i hele universet. Altså, det der høres jo mongo ut. MEN jeg elsker det fordi det handler om at det fins utallige galakser, med utallige dimensjoner og realiteter. ALT er mulig. De som har laga det er så sinnsykt kreative og har akkurat min type humor. Det minner kanskje litt om family guy, bare at det er mye bedre. Du må nesten bare se det for å skjønne hva jeg mener. Og du må se mer enn første episode, for som med alt, så blir det bare bedre og bedre. Vi er midt i sesong 3 nå, og det kommer nye epiosder every suuuunday!! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veldig viktig å få smurt det ordentlig inn, og ikke minst få litt opp i nesa som du ser... Mange har sikkert hørt om det før, og det er nok ikke uten grunn! Jeg som mange andre har falt for fristelsen, fordi jeg har lest så utrolig mye positivt om koreansk kosmetikk, og at deres hudpleierutine er i maaange flere trinn enn her. De har oppmot 12 trinn, altså oljerens, rens, toner and so on. Har egentlig prøvd ganske mye av det, fordi det er så billig! Man kan bestille det på flere nettsider, men jeg har hovedsakelig brukt ebay. For å vite hvilke selgere man kan stole på har jeg gått for de med høyest rating, og i tillegg kan du bli medlem i en koreansk kosmetikk-gruppe på facebook! Der skriver de reviews, tips, og erfaringer med ditten og datten. De nevner også hvilke selgere som er til å stole på. Gruppa finner du HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke like mye i "gamet" nå lenger, men jeg har jo fremdeles et par produkter fra før. Nå for tiden bruker jeg egentlig bare masker fra korea. Den her lukter helt fantastisk rent, noe jeg syns er en av de beste luktene. Skulle ønske jeg kunne få denne i en parfyme, haha. Det er en maske laget av ris holdt jeg på å si, og den skal virke brightning på huden, altså gjøre hudene klarere og utjevne forskjeller osv. Kan ikke si at jeg har sett merkbar forskjell etter at jeg har brukt denne, men huden føles skikkelig myk og frisk ut, og i tillegg så lukter den jo himmelsk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik er konsistensen! Du skal ha den på i 10-15 minutter, og når du vasker den av skal du massere den lett inn i huden. Anbefales veldig! Syns den virker litt kjølende også, så hvis du har den i kjøleskapet er det enda deiligere. Du kan kjøpe den HER. Koster ikke mer enn 60-70kr. 

Pleier å gjøre dette 1-3 ganger i uka, det kommer egentlig litt an på om jeg husker det eller ikke, haha. Har enda en fra den serien her, som er black sugar mask. Den kan jeg sikkert vise en annen gang! Lukter skikkelig godtericola av den, haha. MEN, uansett, er du keen på en ny ansiktsmaske, gå for den her. Det tar brått litt tid når du bestiller fra ebay da, men det vet vel de fleste. Prekæs!
DCIM100GOPRO

Her om dagen kom jeg over en app som heter "been", og jeg er skikkelig glad jeg fant den. Det har kanskje kommet frem på bloggen at jeg er ganske glad i å reise, og det ernte ljug! Det er noe av det beste jeg vet om, og jeg elsker å besøke steder jeg aldri har vært før. Nå etter fellesferien har jeg faktisk tenkt til å dra på en liten oppdagelsesferd alene, fordi det er noe jeg alltid har hatt lyst til. Det er sikkert bittelitt nervepirrende helt i starten, men jeg tror ikke det er noe problem for meg. Jeg trives veldig godt i eget selskap, og jeg liker feks best å dra på shopping alene, fordi da kan jeg bruke så lang tid jeg vil, gå hvor jeg vil, og bare tenke på meg selv, haha. MEN, uansett. Jeg føler jeg har mista oversikten over HVOR jeg har vært! Før hadde jeg et verdenskart på veggen hvor jeg kunne skrape bort de landene jeg har vært i, så de ble i en annen farge. Men jeg syns ikke det var så fint estetisk sett, så jeg droppa det. Denne appen fungerer på akkurat samme måte!
 
Her ser dere hvordan min ser ut! Jeg har bare vært i 6% av hele verden faktisk. 21% av Europa, og totalt i 17 land. Det er jo en del det, men med tanke på at jeg har vært på den jorda her i 22 år, er det ufattelig mye som står igjen! Skulle ønske det var det livet handla om, bare det å oppdage hvordan resten av jorda ser ut. Du kan også huke av hvor stor del av USA du har vært i som du ser, og der har jeg ikke mye å skryte av as, haha. Men jeg har i det minste vært der! Så poenget med appen er at du kan holde oversikten på hvor i verden du har vært, også er det så klart alltid morsomt å huke av et nytt når du har muligheten til det. Gleder meg til jeg kan skaffe meg flere orange land etterhvert som vi beveger oss gjennom Europa på roadtrippen i september!!!
Heisaaann, its me, sarah

I det siste har jeg hatt utrolig lite energi. Vi snakkes! Kødda, men jeg har faktisk det. Og når jeg sier i det siste, så mener jeg kanskje ca 2-3 måneder. Jeg må på en måte spare energien min til feks helgene da det skjer noe, men ellers i hverdagen har jeg bare vært helt dau og ikke gjort en dritt etter jobb omtrent. Om jeg har det, så har det ikke vært med sånn sinnsykt stor innlevelse. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har som jeg har nevnt tidligere vært tett i nesa ufattelig lenge nå, så jeg har endelig fått bestilt meg legetime. Der har jeg ikke vært på flere år, kan faktisk ikke huske sist. Så brått er jeg allergisk mot pollen eller noe annet. Håper nesten det, fordi jeg vil lissom ha en løsning på "problemet" mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har så klart tenkt at det kan være noe med hvordan jeg lever også. Trening og kosthold har ikke akkurat stått på toppen av lista over prioriteringer i det siste, så det kan godt hende det er en stor faktor også. Så derfor har jeg tatt meg sammen i dag. Adrian lurte på om jeg ble med på en joggetur, og SEFF skulle jeg det! Men det var så sinnsykt slitsomt at den ble ikke så utrolig lang akkurat. Men man må jo starte et sted. Etter det bestemte vi oss for å lage smoothie, bare for å sette prikken over i'en med sunnhet her ikke sant. Vanligvis er jeg ikke så fan av smoothie, men det er fordi mamma pleier å lage den med yogurt tror jeg, noe jeg ikke er så fan av. Derfor erstatta jeg det med appelsinjuice! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste du trenger for å lage denne enkle, men dog gode smoothien er jordbær, banan, isbiter og appelsinjuice! For å få 4-5 store glass ut av det, brukte jeg 400g fryste jordbær, 2 bananer, 6dl appelsinjuice og 6 isbiter. Den ble helt passe tjukk av det, hadde ingen problemer med å suge den opp gjennom sugerøret;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal definitivt bli flinkere til å lage smoothier fremover! Man blir jo faktisk ganske mett av det, også kan man jo lage utallige kombinasjoner. Hvis jeg finner en helt sjuk blanding skal jeg seff si ifra. Eller enda bedre, hvis noen allerede HAR en ganske sjuk blanding, plis del den med meg. Jeg er åpenbart ganske fersk i smoothiegamet, så jeg trenger tips! Takk på forhånd æ.


Tror ikke det her blir en fast greie, men u never know. Akkurat nå sikler jeg på disse tre tinga! Jeg har aldri hatt vans før faktisk, så jeg har veeeldig lyst på et par. Faktisk de som står øverst på lista, så jeg håper jeg får fatt i et par snart, hihih. Ellers kom jeg over den fete Adidas genseren der istad, og jeg digger det stoffet der!! Kuleste Adidas genseren jeg noen gang har sett as, haha. Du finner den HER. Den ser mer grønn ut på nettsiden da faktisk.. Men syns lissom den skiller seg litt ut i mengden! Sist men ikke minst, så har jeg skikkelig skikkelig lyst på en ekstra linse til Olympusen min. Haha herregud kameragal jeg se. Er ganske fornøyd med kamera altså, men en 25mm linse med f/1.8 gjør at bakgrunnen blir mye mer blurry, og det er jeg som sagt før helt forelska i (som de fleste andre tenker jeg). Det koster heldigvis ikke aaaall verdens heller, så tror jeg skal gå for det etterhvert. Den finner du HER. Det er bare til å spare det!
Hallaaa

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om iGlow vippeserumet jeg har brukt kjempe lenge nå! Jeg vet at det kan være litt vanskelig å tro på sånne ads på facebook, hvor man tror at det ikke er samme person på før og etterbildene osv. Har alltid tenkt at om jeg skal ta sånne bilder, så skal jeg ha med hele ansiktet så folk virkelig SER at det er meg, men til min store forskrekkelse så hadde jeg beskjært det "før" bildet, som jeg tok i fjor engang.. Så det dret seg. Men produktet er på ingen måte sponsa (som om jeg skulle blitt sponsa haha), jeg har betalt med mine egne penger etter at jeg bestemte meg for at det var verdt et forsøk. Vet ikke helt hva som hadde skjedd med vippene mine, de var bare helt fucka og korte og helt ut av min kontroll. Du kan jo bare se forskjellen:Hahaha det første bildet er jo bare helt jeeevlig. Men jeg var helt nødt til å ta bilde såpass langt nedenifra for å i det hele tatt få med vippene mine!! Du ser jo hvor på bærtur de var. Hadde mista flere og jeg følte meg bare rar når jeg sminka meg, haha. På etterbildet som jeg tok i dag har jeg på mascara, men det viser jo bare enda tydeligere hvor lange de faktisk har blitt. Førbildet var i fjor engang, ikke helt sikker på dato, men det tar litt tid før man får resultater. Ikke et år riktig nok, men kanskje 1-2 måneder før man begynner å føle seg fornøyd. Jeg brukte det hver dag i starten, men nå som jeg er ganske fornøyd med lengen bruker jeg det kanskje 2 ganger i uka, bare sånn for å opprettholde lengden.Vippene har også blitt mye tjukkere, og overrraskende nok har de blitt en god del bøyd også. Altså jeg har slutta å bruke vippetang, noe jeg var avhengig av før! Men en dag så bare tenkte jeg hm, kanskje vippetanga bare ødelegger vippene mine sakte men sikkert, trenger jeg den eeeegentlig? Og nei, det viste det seg at jeg ikke gjorde. Mamma og jeg kjørte en tur i helga, og brått bryter ho ut med at "heeerregud så lange vipper du har nå a!!", og ho trodde ikke på at det var mine vipper. Da jeg sa jeg ikke hadde vippa dem heller flippa ho nesten ut, hahah. Ho tok iallefall et par bilder, og jeg må innrømme at jeg ble litt overraska selv.

Som sagt, dette er bare for å tipse andre som vil ha lenger vipper, og ikke noe jeg bare kødder med. Jeg har ingen grunn til å laaate som at dette er meg, så du må nesten bare stole på at det er det!!! Syns aboslutt iGlow er et veldig godt produkt som holder det det lover. Eneste downsiden med det er at jeg føler at jeg har blitt litt mørkere på øyelokka, men det går kanskje bort litt gradvis som jeg avvenner meg produktet, i dunno. Det er iallefall verdt det! Er så sykt glad for at jeg slipper å ha falske vipper, fordi det er seriøst et mareritt. Kan jo ikke vaske seg ordentlig i ansiktet engang. Hatt det før, jeg tenker aldri igjen.iGlow, serumet for oss som ikke er født med naturlige lange fine vipper! Jeg linker ikke til produktet, u know where to find it! Kommer definitivt til å kjøpe ny når denne er tom. Den varer faktisk helt sykt lenge, fordi man trenger jo ikke så mye av gangen, bare en liten strek på hvert øyelokk. Håper noen som har vært ubesluttsomme på å kjøpe det fikk litt fart på sæ nå!

Bilde lånt fra google

Hva gjør man på en søndag? NADA. Ihvertfall ikke jeg. Det er den ene dagen (en av dem) hvor jeg tillater meg å baaare slækken og ta det kult hele dagen. Jeg pleier å ta ansiktsmaske og spise digg mat og bare se på serier all day (og ofte all night, hvem klarer å sovne tidlig på en søndag). Det betyr at jeg alltid er på jakt etter nye filmer og serier jeg kan leve meg inn i, og nå har jeg snubla over en, heeeelt på egenhånd. Den ligger på netflix, og sesong 2 har nettopp kommet ut der, YEY! Jeg syns serien er veldig lett å følge med på, den blir bare bedre og bedre jo mer du ser (gjelder egentlig de fleste serier), oog den skiller seg litt ut ved å være ganske laidback og funny.Jeg gidder ikke gå så veldig i detalj, men det handler om to personer som ikke tror på kjærligheten, som ender opp med å rote litt rundt og kanskje bli overbevist om noe annet (okei, så er den kanskje litt klisje likkavæl). MEN, den er uformel og morsom, og hovedpersonene passer sammen på en teit måte. Det her er jo bare min mening, men hvis noen er på utkikk etter noe nytt å glane på; thank me latah! Det er verdt et forsøk med en eller to episoder, minst! God søndag, til alle mine fellow bingewatchers.
I dag er freeedag, og som mange andre familier pleier vi her hjemme å ha en god tradisjonell matrett på denne kvelden, nemlig tacåå. Meen i dag er det flere som ikke er hjemme og heller bruker helga til noe gøy (unlike en viss person som skal opp tidlig for å jobbe...), så da valgte vi andre noe som ikke tar så lang tid å lage! Det er sabla enkelt skal jeg si dere, det eneste du trenger er pitabrød, tomatsaus/ketchup, oregano, og så klart topping etter eget ønske. Anbefaler ost da, heh.

Jeg for min del er veldig enkel når det kommer til petza, jeg vil helst ha bare ost, skinke og champignon på, men i dag ble det dessverre uten den utsøkte soppen jeg elsker så høyt. Men ja, det er superenkelt og supergodt, og tar som sagt ikke lang tid å steke heller. Anbefales til dere som foreksempel har dårlig tid, eller har en dag hvor man ikke orker å styre så mye med maten. 

Så lenge jeg skal tidlig opp i morgen skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og se på film mens jeg koooser meg med julebrus og pepperkaker faktisk. Syns jeg har lov til å starte tidlig med julestuff nå som jeg ikke skal være i Norge i jula.. Lurer på hva jeg kommer til å spise på julaften, men jeg regner med at vi drar på restaurant og bestiller oss noe ordentlig greier!!

Cheers!
Sikkert flere som har fått med seg dette allerede, men her om dagen så ble jeg fortalt at noe bedre enn netflix har dukka opp, nemlig Popcorntime! Det er et program du laster ned, istedenfor å se filmene i nettleseren. Og det har et myye bedre utvalg i filmer og tv-serier enn hva netflix har. Er jo mange filmer fra 2014 som nettopp gikk på kino her hjemme (etter hvor oppdatert jeg er iallefall), og mange jeg har hatt tenkt til å se en stund nå. Så det her passa meg egentlig midt i blinken, og jeg kan nå fylle de egentlig kjedelige timene mine med film isteden, jippi. De har feks Lets Be Cops, 22 Jump Street, Sex Tape, The Fault In Our Stars, Need For Speed med Aaron Paul (kjæresten min), og ja u name it. Det er også tv-serier som feks alle sesongene av verdens beste Breaking Bad, Weeds, Misfits, 90210 og igjen, masssssse mer som jeg gleder meg til å sjekke ut. Jeg har ikke fått gått gjennom absolutt alt enda gitt, så om dere vil finne ut mer får dere nesten sjekke det ut seelv. Nå har jeg da valgt å være såpass profesjonell at jeg tok bilde av skjermen, men dere ser jo greia. Jeg er iallefall kjempe fornøyd med kvaliteten og hele pakka. Kan ente klage når man kan streame i HD vel! Programmet streamer riktig nok filmene via torrents (er jo derfor det er så mange nye filmer), og på nettsiden har de skrevet at det brukes på "egen risiko" så lenge det kan være ulovlig i landet ditt. Men hva gjør vel det, får leve litt på kanten vel..... Akkurat nå sitter jeg med det luksusproblemet, klarer nemlig ikke velge hva jeg skal se på først. DET er sjeldent det, haha. 

Til venstre for meg atm, og det eneste som mangler i bildet er popcorn, brus, Aaron Paul, en pomeranian og masse penger :(
Hei! Merker at jeg faktisk har savna å blogge as, syns faktisk det er kjempe gøy å holde på med, og har lyst til å blogge om ting hele tiden. Men uansett, jeg driver som sagt å forbereder meg til Australia, med alt av praktiske ting og alt jeg skal ha med osv, men også mentalt. Det føles faktisk ikke realistisk og ekte at jeg skal dra, og når jeg og Anna snakker om det så føles det ut som at vi bare snakker om noe fiktivt eller at det er noen andre som skal dra. Hahah, tror ikke det går opp for oss før vi har kommet hjem. Men jeg gleder meg veldig til kvelden før avreise, hvor jeg kommer til å ligge i senga med sommerfugler i magen.

Meeeen til poenget; jeg samler opp litt bøker som jeg skal ha med meg! Flyreisa tar jo en evighet, faktisk hele to døgn. Vi drar den 2desember, og lander i Sydney den fjerde. Det kommer nok til å bli ganske slitsomt og langtråkiii, så jeg vil gjerne ha med meg noen fine bøker jeg kan forsvinne litt i. Den lengste flyturen er på 11 (!!) laange timer, så må nesten ha noe å gjøre. Jeg pleier som regel aldri å sovne ordentlig når jeg er ute og flyr, men jeg håper virkelig jeg får det til nå, pliz gud. Har flydd til New York før, som også er en ganske lang tur, men da var jeg bare 11 år, så husker ikke så mye av selve flyturen liksom. 


Se her æ, her har jeg pynta med blomster og hele pakka!! Skal det bloggæs så skal det bloggæs ordentlig......

Kjøpte denne boka for litt siden, egentlig mest fordi den var så fin, haha. Så jeg har dømt den skikkelig etter omslaget. Jeg har så vidt begynt å lese i den da, og den virker bra så langt! Sparer meg litt til flyreisa som sagt. Men jeg vil gjerne ha med meg en bok som virkelig fanger meg, sånn som "Et helt halvt år". Herregud, det er en av de beste bøkene jeg har lest! Var virkelig med i historien, og det så ut som at jeg hadde sloss med regnet da jeg var ferdig. Anbefalte den til Isabelle også, og ho endte opp med søkkvåte øyne akkurat som meg, hahah. Så det jeg lurer på er om noen kan anbefale noen gode bøker til meg! Det er ikke et must at jeg skal sitte igjen med tårer i øya, men jeg vil bare ha en bok som er BRA GOOD AMAZING AAAND COOL. Er det for mye å be om eller?? Sååå, plis let me know hvis du sitter med en god bok i minnet!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.