Tror ikke det her blir en fast greie, men u never know. Akkurat nå sikler jeg på disse tre tinga! Jeg har aldri hatt vans før faktisk, så jeg har veeeldig lyst på et par. Faktisk de som står øverst på lista, så jeg håper jeg får fatt i et par snart, hihih. Ellers kom jeg over den fete Adidas genseren der istad, og jeg digger det stoffet der!! Kuleste Adidas genseren jeg noen gang har sett as, haha. Du finner den HER. Den ser mer grønn ut på nettsiden da faktisk.. Men syns lissom den skiller seg litt ut i mengden! Sist men ikke minst, så har jeg skikkelig skikkelig lyst på en ekstra linse til Olympusen min. Haha herregud kameragal jeg se. Er ganske fornøyd med kamera altså, men en 25mm linse med f/1.8 gjør at bakgrunnen blir mye mer blurry, og det er jeg som sagt før helt forelska i (som de fleste andre tenker jeg). Det koster heldigvis ikke aaaall verdens heller, så tror jeg skal gå for det etterhvert. Den finner du HER. Det er bare til å spare det!
Hallaaa

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om iGlow vippeserumet jeg har brukt kjempe lenge nå! Jeg vet at det kan være litt vanskelig å tro på sånne ads på facebook, hvor man tror at det ikke er samme person på før og etterbildene osv. Har alltid tenkt at om jeg skal ta sånne bilder, så skal jeg ha med hele ansiktet så folk virkelig SER at det er meg, men til min store forskrekkelse så hadde jeg beskjært det "før" bildet, som jeg tok i fjor engang.. Så det dret seg. Men produktet er på ingen måte sponsa (som om jeg skulle blitt sponsa haha), jeg har betalt med mine egne penger etter at jeg bestemte meg for at det var verdt et forsøk. Vet ikke helt hva som hadde skjedd med vippene mine, de var bare helt fucka og korte og helt ut av min kontroll. Du kan jo bare se forskjellen:Hahaha det første bildet er jo bare helt jeeevlig. Men jeg var helt nødt til å ta bilde såpass langt nedenifra for å i det hele tatt få med vippene mine!! Du ser jo hvor på bærtur de var. Hadde mista flere og jeg følte meg bare rar når jeg sminka meg, haha. På etterbildet som jeg tok i dag har jeg på mascara, men det viser jo bare enda tydeligere hvor lange de faktisk har blitt. Førbildet var i fjor engang, ikke helt sikker på dato, men det tar litt tid før man får resultater. Ikke et år riktig nok, men kanskje 1-2 måneder før man begynner å føle seg fornøyd. Jeg brukte det hver dag i starten, men nå som jeg er ganske fornøyd med lengen bruker jeg det kanskje 2 ganger i uka, bare sånn for å opprettholde lengden.Vippene har også blitt mye tjukkere, og overrraskende nok har de blitt en god del bøyd også. Altså jeg har slutta å bruke vippetang, noe jeg var avhengig av før! Men en dag så bare tenkte jeg hm, kanskje vippetanga bare ødelegger vippene mine sakte men sikkert, trenger jeg den eeeegentlig? Og nei, det viste det seg at jeg ikke gjorde. Mamma og jeg kjørte en tur i helga, og brått bryter ho ut med at "heeerregud så lange vipper du har nå a!!", og ho trodde ikke på at det var mine vipper. Da jeg sa jeg ikke hadde vippa dem heller flippa ho nesten ut, hahah. Ho tok iallefall et par bilder, og jeg må innrømme at jeg ble litt overraska selv.

Som sagt, dette er bare for å tipse andre som vil ha lenger vipper, og ikke noe jeg bare kødder med. Jeg har ingen grunn til å laaate som at dette er meg, så du må nesten bare stole på at det er det!!! Syns aboslutt iGlow er et veldig godt produkt som holder det det lover. Eneste downsiden med det er at jeg føler at jeg har blitt litt mørkere på øyelokka, men det går kanskje bort litt gradvis som jeg avvenner meg produktet, i dunno. Det er iallefall verdt det! Er så sykt glad for at jeg slipper å ha falske vipper, fordi det er seriøst et mareritt. Kan jo ikke vaske seg ordentlig i ansiktet engang. Hatt det før, jeg tenker aldri igjen.iGlow, serumet for oss som ikke er født med naturlige lange fine vipper! Jeg linker ikke til produktet, u know where to find it! Kommer definitivt til å kjøpe ny når denne er tom. Den varer faktisk helt sykt lenge, fordi man trenger jo ikke så mye av gangen, bare en liten strek på hvert øyelokk. Håper noen som har vært ubesluttsomme på å kjøpe det fikk litt fart på sæ nå!

Bilde lånt fra google

Hva gjør man på en søndag? NADA. Ihvertfall ikke jeg. Det er den ene dagen (en av dem) hvor jeg tillater meg å baaare slækken og ta det kult hele dagen. Jeg pleier å ta ansiktsmaske og spise digg mat og bare se på serier all day (og ofte all night, hvem klarer å sovne tidlig på en søndag). Det betyr at jeg alltid er på jakt etter nye filmer og serier jeg kan leve meg inn i, og nå har jeg snubla over en, heeeelt på egenhånd. Den ligger på netflix, og sesong 2 har nettopp kommet ut der, YEY! Jeg syns serien er veldig lett å følge med på, den blir bare bedre og bedre jo mer du ser (gjelder egentlig de fleste serier), oog den skiller seg litt ut ved å være ganske laidback og funny.Jeg gidder ikke gå så veldig i detalj, men det handler om to personer som ikke tror på kjærligheten, som ender opp med å rote litt rundt og kanskje bli overbevist om noe annet (okei, så er den kanskje litt klisje likkavæl). MEN, den er uformel og morsom, og hovedpersonene passer sammen på en teit måte. Det her er jo bare min mening, men hvis noen er på utkikk etter noe nytt å glane på; thank me latah! Det er verdt et forsøk med en eller to episoder, minst! God søndag, til alle mine fellow bingewatchers.
I dag er freeedag, og som mange andre familier pleier vi her hjemme å ha en god tradisjonell matrett på denne kvelden, nemlig tacåå. Meen i dag er det flere som ikke er hjemme og heller bruker helga til noe gøy (unlike en viss person som skal opp tidlig for å jobbe...), så da valgte vi andre noe som ikke tar så lang tid å lage! Det er sabla enkelt skal jeg si dere, det eneste du trenger er pitabrød, tomatsaus/ketchup, oregano, og så klart topping etter eget ønske. Anbefaler ost da, heh.

Jeg for min del er veldig enkel når det kommer til petza, jeg vil helst ha bare ost, skinke og champignon på, men i dag ble det dessverre uten den utsøkte soppen jeg elsker så høyt. Men ja, det er superenkelt og supergodt, og tar som sagt ikke lang tid å steke heller. Anbefales til dere som foreksempel har dårlig tid, eller har en dag hvor man ikke orker å styre så mye med maten. 

Så lenge jeg skal tidlig opp i morgen skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og se på film mens jeg koooser meg med julebrus og pepperkaker faktisk. Syns jeg har lov til å starte tidlig med julestuff nå som jeg ikke skal være i Norge i jula.. Lurer på hva jeg kommer til å spise på julaften, men jeg regner med at vi drar på restaurant og bestiller oss noe ordentlig greier!!

Cheers!
Sikkert flere som har fått med seg dette allerede, men her om dagen så ble jeg fortalt at noe bedre enn netflix har dukka opp, nemlig Popcorntime! Det er et program du laster ned, istedenfor å se filmene i nettleseren. Og det har et myye bedre utvalg i filmer og tv-serier enn hva netflix har. Er jo mange filmer fra 2014 som nettopp gikk på kino her hjemme (etter hvor oppdatert jeg er iallefall), og mange jeg har hatt tenkt til å se en stund nå. Så det her passa meg egentlig midt i blinken, og jeg kan nå fylle de egentlig kjedelige timene mine med film isteden, jippi. De har feks Lets Be Cops, 22 Jump Street, Sex Tape, The Fault In Our Stars, Need For Speed med Aaron Paul (kjæresten min), og ja u name it. Det er også tv-serier som feks alle sesongene av verdens beste Breaking Bad, Weeds, Misfits, 90210 og igjen, masssssse mer som jeg gleder meg til å sjekke ut. Jeg har ikke fått gått gjennom absolutt alt enda gitt, så om dere vil finne ut mer får dere nesten sjekke det ut seelv. Nå har jeg da valgt å være såpass profesjonell at jeg tok bilde av skjermen, men dere ser jo greia. Jeg er iallefall kjempe fornøyd med kvaliteten og hele pakka. Kan ente klage når man kan streame i HD vel! Programmet streamer riktig nok filmene via torrents (er jo derfor det er så mange nye filmer), og på nettsiden har de skrevet at det brukes på "egen risiko" så lenge det kan være ulovlig i landet ditt. Men hva gjør vel det, får leve litt på kanten vel..... Akkurat nå sitter jeg med det luksusproblemet, klarer nemlig ikke velge hva jeg skal se på først. DET er sjeldent det, haha. 

Til venstre for meg atm, og det eneste som mangler i bildet er popcorn, brus, Aaron Paul, en pomeranian og masse penger :(
Hei! Merker at jeg faktisk har savna å blogge as, syns faktisk det er kjempe gøy å holde på med, og har lyst til å blogge om ting hele tiden. Men uansett, jeg driver som sagt å forbereder meg til Australia, med alt av praktiske ting og alt jeg skal ha med osv, men også mentalt. Det føles faktisk ikke realistisk og ekte at jeg skal dra, og når jeg og Anna snakker om det så føles det ut som at vi bare snakker om noe fiktivt eller at det er noen andre som skal dra. Hahah, tror ikke det går opp for oss før vi har kommet hjem. Men jeg gleder meg veldig til kvelden før avreise, hvor jeg kommer til å ligge i senga med sommerfugler i magen.

Meeeen til poenget; jeg samler opp litt bøker som jeg skal ha med meg! Flyreisa tar jo en evighet, faktisk hele to døgn. Vi drar den 2desember, og lander i Sydney den fjerde. Det kommer nok til å bli ganske slitsomt og langtråkiii, så jeg vil gjerne ha med meg noen fine bøker jeg kan forsvinne litt i. Den lengste flyturen er på 11 (!!) laange timer, så må nesten ha noe å gjøre. Jeg pleier som regel aldri å sovne ordentlig når jeg er ute og flyr, men jeg håper virkelig jeg får det til nå, pliz gud. Har flydd til New York før, som også er en ganske lang tur, men da var jeg bare 11 år, så husker ikke så mye av selve flyturen liksom. 


Se her æ, her har jeg pynta med blomster og hele pakka!! Skal det bloggæs så skal det bloggæs ordentlig......

Kjøpte denne boka for litt siden, egentlig mest fordi den var så fin, haha. Så jeg har dømt den skikkelig etter omslaget. Jeg har så vidt begynt å lese i den da, og den virker bra så langt! Sparer meg litt til flyreisa som sagt. Men jeg vil gjerne ha med meg en bok som virkelig fanger meg, sånn som "Et helt halvt år". Herregud, det er en av de beste bøkene jeg har lest! Var virkelig med i historien, og det så ut som at jeg hadde sloss med regnet da jeg var ferdig. Anbefalte den til Isabelle også, og ho endte opp med søkkvåte øyne akkurat som meg, hahah. Så det jeg lurer på er om noen kan anbefale noen gode bøker til meg! Det er ikke et must at jeg skal sitte igjen med tårer i øya, men jeg vil bare ha en bok som er BRA GOOD AMAZING AAAND COOL. Er det for mye å be om eller?? Sååå, plis let me know hvis du sitter med en god bok i minnet!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits