Feast your eyes on this magnificent nature!!!! Nå føler jeg endelig at jeg stolt kan si at Norge er et av verdens vakreste land. Husker da Anna og jeg var i Australia, og de bare "ooh ur from norway, with beautiful fjords and mountains" osv osv. Og jeg bare ehe ja vet, fint det vettu, fordi jeg hadde jo aldri sett det med mine egne øyne! Men NÅ, herregud. Geirangerfjorden var helt sinnsykt pent og eventyrlig. Hadde jeg vært en alv ville jeg bodd i de fjellene her, som Anna sa haha. Her kommer en hel haug av bilder, som egentlig er et veldig begrensa utvalg da vi tok rundt 800stk på den ene dagen vi var der. Ja, vi var der faktisk bare i en dag! Etter at vi hadde padla kajakk i tre timer var vi så sykt utmatta at vi ikke orka tanken på å sove enda en natt i telt. Så vi bare bestemte oss for å kjøre hjem! Tror vi var hjemme i Fredrikstad rundt 3 på natta. Det er litt slitsomt å kjøre såpass lenge i strekk, men om man bytter på så går det greit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DCIM\100GOPRO\G0090622.JPG

DCIM\100GOPRO\G0100635.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DCIM\100GOPRO\G0120677.JPG

DCIM\100GOPRO\G0150748.JPG

DCIM\100GOPRO\G0150760.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
To sletne jenter 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siste bildet er fra en stavkyrkje (haha) i Lom! Uansett, om du noen gang vurderer en Norgesferie, så MÅ du dra til Geiranger. Jeg syns det var vanskelig å tro at dette var Norge lissom, og du blir litt målløs av hvor vakker naturen kan være. Dagen etter jeg kom hjem måtte jeg se "Bølgen" igjen, og det var ekstra kult da jeg kjente meg igjen og faktisk var der for noen timer siden! Jeg måtte søke opp hvor mange som bor der, og i 2014 var det 250 stk som hadde postadresse der. Vi kom frem til at vi tror det er færre nå, pga all turismen. Det VAR så mange turistbusser som kjørte i hundre og helvete ned de svingete veiene i fjella der atte hjælp. Hørte nesten ikke norsk da jeg var der, noe som forsåvidt er litt trist. Men på en annen side så skjønner jeg jo at folk kommer for å se det. Det er jo faktisk en realitet, at det kommer til å komme en flodbølge der. Så jeg er veldig glad for at jeg fikk sett det før det eventuelt forsvinner, heh. 
Det kommer en del to av denne turen! Altfor mange bilder til bare ett innlegg.

Heisann! Dere vet hva jeg sa om at jeg ville ha en spontan sommer? Vel, den starta ganske bra og spontan skal jeg si deg! Anna og jeg har lenge snakka om en roadtrip rundt i Norge, og da har jeg spesielt pekt ut Geirangerfjorden, fordi jeg syns det ser så sabla fint ut! Så Mandag kveld bestemte vi oss for å bare kjøre dit, og tirsdag ettermiddag var vi på vei!! Haha, jeg elsker å være spontan, det blir alltid best da. Det tok ca 7-8 timer i bil i følge google maps, men vi brukte kanskje 10, fordi vi stoppa flere steder og bare tok det med ro. Første stedet vi stoppa var en sted i Brumunddal tror jeg det var, og der spiste vi matpakka vår. Anna bada til og med, haha. Jeg kjøpte faktisk kuleis her, og de hadde BRUNOSTsmak!! Det var egentlig drit irriterende, fordi jeg har hatt en ide om det for lenge siden. Meeen lets face it, jeg hadde sikkert aldri gjort den ideen til en virkelighet uansett. Jeg syns ikke den smakte noe godt heller, men Anna slukte den som om det skulle vært hennes siste måltid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De to over her er ifra Lom, og jeg trooor det fjellet der er galhøpiggen. Kan godt hende jeg tar helt feil, men

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFør vi kom til Geiranger måtte vi kjøre gjennom et skikkelig øde og kult område! Når vi var her var vi skikkelig gira og lykkelig av en eller annen grunn. Det var bare så vakkert på sin egen måte! Her var faktisk klokka 23.30, så det var ganske lyst i forhold til hvor sent det var.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi spurte to svensker om de kunne ta bilde av oss, men vi fortsatte med poseringer, så det ble kanskje rundt 8 bilder, haha

DCIM\100GOPRO\G0060561.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0557.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0558.JPG

De siste tre ser du hvordan vi overnatta i Geiranger. Nå var klokka blitt over 12, men fremdeles ganske så lyst. Vi sov på Vinje Camping, som ligger 5 minutter opp i fjellet fra bygda, og det kosta bare 230,- pr natt for å ha bilen og teltet der! Veldig fin plass med fine doer osv, og man kunne dusje der om man betalte litt så klart. Det eneste som var irriterende med denne plassen var den svære fossen som er rett ved siden av, som bråka ganske mye gjennom natta. Ah, både Anna og jeg HATER å sove i telt, haha. Det er så ubehagelig og klamt. Men det var virkelig verdt det, for dagen etterpå fikk vi se det vi hadde kommet hit for!! Det får dere se i neste innlegg. Men hvis du ikke klarer å vente, kan du sjekke ut instagrammen min. Geiranger er virkelig et av de fineste stedene jeg har sett, så jeg gleder meg til å legge ut resten. Snakkes!
DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO
Benidorm sommer 2016 - jetski 

Må si jeg savner Spania voldsomt nå i den dritt årstiden her. Jeg liker egentlig vinteren, men akkurat overgangen fra høst til vinter suger så inderlig. Det er bare mørkt og bløtt og kaldt og ekkelt ute.. Får så sinnsykt lite motivasjon til absolutt ALT. Når jeg kommer hjem har jeg bare lyst til å gro fast i sofaen og aldri bevege meg igjen. Men da er det fint med en pappa som bor i Spania, som jeg mest forhåpentligvis kommer til å se i jula (hvis jobben tillater det).

Prekæs

43 etasje på Bali hotel
Stoort treningsanlegg 5 minutter unna der hvor pappa bor, og Adrian måtte få trena litt siden han skulle på cup med engang vi kom hjem


Calpe beach


Andre siden av Calpe(Bilder i tilfeldig rekkefølge) Jeg var som sagt i Benidorm nå i august, for å besøke pappa og familien min. Ikke at jeg har spansk blod i årene mine, men de bor der nede. Pappa, stemor, og mine to søøte lillebrødre. Så jeg og Adrian (min biologiske bror) dro ned dit og var der i to uker. Det var utrolig koselig å se de igjen, med tanke på at vi ikke sees så ofte. Men det føles ut som at vi så hverandre i går, når vi først møtes igjen. Vi gjorde ganske mye forskjellig egentlig. Litt feriestuff, og litt vanlig familieting! Blir for det meste bilder av meg her, så lenge alle de andre må godkjenne bilder før jeg får lov til å legge de ut (lol), og ingen er fornøyd med nooooe, haha.


Midt inni skogen


Man måtte ha på sko for å kunne gå der


Haha little loosers som må bruke armringer vettøø, kjedeliii
Det her var i Valencia!

Har over 1000 bilder, så blir kanskje liitt mange å legge ut. Jeg bare begynner med det her jeg, så hvis jeg kommer på noen superkule bilder å dele så får jeg heller ta det i et annet innlegg. Men uansett så likte jeg Benidorm ganske godt! Fikk sett en del, og syns det virka som en koselig by med et bra liv på kvelden. Selvom jeg ikke "testa nattlivet" så var vi ute på kvelden, og tror det kan være et morsom sted hvis man drar med en vennegjeng også! Vi besøkte tre strender tror jeg det var, men min favoritt var helt klart La Cala Finestrat. Var der bare den siste kvelden (ja kvelden faktisk), men skulle ønske vi dro dit flere ganger. Den siste kvelden var vi der i solnedgangen og snorkla med GoProen min. Fisken var ikke så fargerik, men var deilig å bare flyte rundt i det blå vannet likevel. Skikkelig deilig å bade på kvelden. Ikke det at det var færre mennekser der, for det var det iallefall ikke. Var nesten mer, haha. 


Kanskje fordi det ligger så sentralt til, i dunno. Var iallefall superfint, og mye finere enn det ser ut akkurat her..
Brendon og Adrian
;D;D Nå begynner det å bli et ganske langt innlegg, så stopper opp nå! Var en kjempe koselig og fin tur, og jeg gleder meg veldig til å se familien igjen! Må jo bli etter Australia det nå da, men vi har klart oss lenge før, og jeg regner med at vi gjør det denne gangen også. Savner de allerede da<3<3


Ooooogså bittelitt fra bassenget da:Jeg var i Benidorm nå i august sammen med broren min for å besøke pappa og familie, og da hadde jeg med meg Goproen! Har faktisk ikke fått testa det noe særlig før jeg var der, så har ikke blitt så flink på det enda. Må kjøpe meg litt forksjellig utstyr som en sånn stang, og andre diverse greier. Men er uansett ganske fornøyd med bildene, elsker at jeg endelig kan ta bilder under vann. Litt kjedelig at fisken og generellt hele undervannslivet ikke var så fargerikt og spennende, men det var uansett gøy. Har utrolig mange andre bilder fra turen også, faktisk over 1000...... Tenkte jeg skulle legge ut noen av dem etterhvert! Filma litt med goproen når jeg tenker meg om, så kanskje jeg brått setter sammen et eller annet. HVEm VEEET


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits