DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO
Benidorm sommer 2016 - jetski 

Må si jeg savner Spania voldsomt nå i den dritt årstiden her. Jeg liker egentlig vinteren, men akkurat overgangen fra høst til vinter suger så inderlig. Det er bare mørkt og bløtt og kaldt og ekkelt ute.. Får så sinnsykt lite motivasjon til absolutt ALT. Når jeg kommer hjem har jeg bare lyst til å gro fast i sofaen og aldri bevege meg igjen. Men da er det fint med en pappa som bor i Spania, som jeg mest forhåpentligvis kommer til å se i jula (hvis jobben tillater det).

Prekæs

43 etasje på Bali hotel
Stoort treningsanlegg 5 minutter unna der hvor pappa bor, og Adrian måtte få trena litt siden han skulle på cup med engang vi kom hjem


Calpe beach


Andre siden av Calpe(Bilder i tilfeldig rekkefølge) Jeg var som sagt i Benidorm nå i august, for å besøke pappa og familien min. Ikke at jeg har spansk blod i årene mine, men de bor der nede. Pappa, stemor, og mine to søøte lillebrødre. Så jeg og Adrian (min biologiske bror) dro ned dit og var der i to uker. Det var utrolig koselig å se de igjen, med tanke på at vi ikke sees så ofte. Men det føles ut som at vi så hverandre i går, når vi først møtes igjen. Vi gjorde ganske mye forskjellig egentlig. Litt feriestuff, og litt vanlig familieting! Blir for det meste bilder av meg her, så lenge alle de andre må godkjenne bilder før jeg får lov til å legge de ut (lol), og ingen er fornøyd med nooooe, haha.


Midt inni skogen


Man måtte ha på sko for å kunne gå der


Haha little loosers som må bruke armringer vettøø, kjedeliii
Det her var i Valencia!

Har over 1000 bilder, så blir kanskje liitt mange å legge ut. Jeg bare begynner med det her jeg, så hvis jeg kommer på noen superkule bilder å dele så får jeg heller ta det i et annet innlegg. Men uansett så likte jeg Benidorm ganske godt! Fikk sett en del, og syns det virka som en koselig by med et bra liv på kvelden. Selvom jeg ikke "testa nattlivet" så var vi ute på kvelden, og tror det kan være et morsom sted hvis man drar med en vennegjeng også! Vi besøkte tre strender tror jeg det var, men min favoritt var helt klart La Cala Finestrat. Var der bare den siste kvelden (ja kvelden faktisk), men skulle ønske vi dro dit flere ganger. Den siste kvelden var vi der i solnedgangen og snorkla med GoProen min. Fisken var ikke så fargerik, men var deilig å bare flyte rundt i det blå vannet likevel. Skikkelig deilig å bade på kvelden. Ikke det at det var færre mennekser der, for det var det iallefall ikke. Var nesten mer, haha. 


Kanskje fordi det ligger så sentralt til, i dunno. Var iallefall superfint, og mye finere enn det ser ut akkurat her..
Brendon og Adrian
;D;D Nå begynner det å bli et ganske langt innlegg, så stopper opp nå! Var en kjempe koselig og fin tur, og jeg gleder meg veldig til å se familien igjen! Må jo bli etter Australia det nå da, men vi har klart oss lenge før, og jeg regner med at vi gjør det denne gangen også. Savner de allerede da<3<3


Ooooogså bittelitt fra bassenget da:Jeg var i Benidorm nå i august sammen med broren min for å besøke pappa og familie, og da hadde jeg med meg Goproen! Har faktisk ikke fått testa det noe særlig før jeg var der, så har ikke blitt så flink på det enda. Må kjøpe meg litt forksjellig utstyr som en sånn stang, og andre diverse greier. Men er uansett ganske fornøyd med bildene, elsker at jeg endelig kan ta bilder under vann. Litt kjedelig at fisken og generellt hele undervannslivet ikke var så fargerikt og spennende, men det var uansett gøy. Har utrolig mange andre bilder fra turen også, faktisk over 1000...... Tenkte jeg skulle legge ut noen av dem etterhvert! Filma litt med goproen når jeg tenker meg om, så kanskje jeg brått setter sammen et eller annet. HVEm VEEET


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits