hits
 

 

Følg meg på spotify heeeeer
Du vet den sykt digge følelsen når du endelig finner litt ny musikk?? Den fikk jeg her om dagen. Jeg har nesten ikke hørt på musikk i en lang periode før det, fordi jeg var så lei av de gamle sangene mine. Og jeg syns det er så stress å leeete etter ny musikk. Man må høre gjennom mye dritt før man finner noe man liker as. Uansett, jeg fant et album som heter "American Teen" av Khalid, som jeg falt pladask for. Favorittsangene på albumet er "Saved" og "Shot Down". Jeg har hørt på de så sjukt mange ganger allerede, haha. Det blir jo bare sånn når man får dilla på de.

Her er hele albumet! Ellers har jeg jo så klart andre sanger jeg liker for tiden også! Spesielt de to her, fordi jeg elsker bass først og fremst, heh. The Weeknd er en av mine all time favorites da, han skuffer lissom aldri.

      
Det var iallefall litt, håper noen ikke har hørt de før og fant some neeew jam. Jeg tar ihvertfall mot musikktips med åpne armer, for man trenger alltids noe nytt. Og nå er det bare tre uker til jeg kjører til Spania, så DA må jeg fylle opp listene mine!!! Uansett, om noen er gira på å følge meg på Spotify så finner dere meg HER. Det er kozelista og den "slangen" jeg bruker mest. Haha, vet ikke hvorfor jeg skrev navnet mitt på bildet under, men etter at jeg begynte å bruke instagram stories har jeg blitt helt dilla på å skrive og legge til ting i bildene mine. Det er jo gøy!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og mens vi snakker om musikk, i dag skal jeg på konsert på brygga her i Fredrikstad! Det er nemlig Klovner i kamp som skal opptre, og det gleder jeg meg skikkelig til! Har aldri sett de live før, og jeg har hørt at de skal være bra på scenen. Sangene deres er sanger som ofte går igjen på fest, som jeg personlig egentlig har hørt på som "kødd". Så jeg kan ikke alle sangene deres, men jeg kan så klart "Valsen" og de mest kjente. Uansett så kommer det til å bli stemning! Tina har bursdag i dag også, så jeg håper kvelden blir braaaaa. Det er meldt regn da men, vi overlever.. Ha en god helg!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.