DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO
Benidorm sommer 2016 - jetski 

Må si jeg savner Spania voldsomt nå i den dritt årstiden her. Jeg liker egentlig vinteren, men akkurat overgangen fra høst til vinter suger så inderlig. Det er bare mørkt og bløtt og kaldt og ekkelt ute.. Får så sinnsykt lite motivasjon til absolutt ALT. Når jeg kommer hjem har jeg bare lyst til å gro fast i sofaen og aldri bevege meg igjen. Men da er det fint med en pappa som bor i Spania, som jeg mest forhåpentligvis kommer til å se i jula (hvis jobben tillater det).

Prekæs


Herregud, mye som har skjedd siden sist jeg skrev her inne.. Jeg har flytta fra Fredrikstad til Kongsvinger! En liten drøm har gått i oppfyllelse, og det er nettopp det at jeg og bestevenninna mi Isabelle har flytta sammen!! Det er ganske fett! Vi kom begge inn på sykepleien her i vinger, og da fant vi oss et sted sammen. Vi var veldig heldige med den leiligheten her, som er på hele 90kvm, på bare oss to. Vi har til og med et lite gjesterom vi bruker til å stable all slags mulig drit som papp og pant osv;-) Digg at det bare er oss to også. Sofakroken er vel der vi tilbringer mest tid, og jeg elsker den lille spotten der. I førsten syns jeg hele leiligheten så sykt hyttete ut, på grunn av treveggene, men nå syns jeg bare det er skikkelig hjemmekoselig. Og så lenge jeg har med alle tinga mine fra det gamle rommet mitt, føler jeg meg hjemme her allerede.

Det var faktisk en fadderuke her i bittelille vinger, for aller første gang. Må med hånda på hjertet si at det ikke var det aller feteste jeg har opplevd, men det var jo veldig gøy at studentene på 2året har jobba kjempe hardt for å få til noe. Bedre enn ingenting! Blir sikkert bedre neste år når trinnet mitt skal arrangere, hehe. Jeg kommer ikke til å være med på det da, fordiiiiiiiiii; jeg har bestemt meg for å slutte etter jul.Jessss. "Slutte allerede sarah?? Akkurat begynt jo" "Du kanke gi opp allerede". Jada jada, greit. Jeg begynte å føle på at dette kanskje ikke var noe for meg allerede etter den første måneden med skole. Jeg har aldri visst hva jeg vil bli (jeg vet det fremdeles ikke), men det føltes ikke riktig å gå den retningen her. Jeg har googla i hytt og pine (jeg googler absolutt alt, alltid), og da fant jeg heldigvis ut at jeg ikke er alene om å føle det sånn. Rundt 40% av studenter føler de har valgt feil, og da ble det anbefalt å slutte så tidlig som mulig. SÅÅ det er det jeg gjør. Men jeg faktisk fått meg jobb i vinger, så jeg kommer til å bli boende her ihvertfall frem til sommeren. Bare stress å flytte hjemover til Fredrikstad igjen.

Etter sommeren vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal finne på, men jeg har da noen tanker og ideer! Blir muligens flyttings til et varmære land. Men det er det jeg skal bruke tid på å finne ut nå. Jeg har litt lyst til å gå i en litt mer kreativ retning, det er det jeg vet. Time will shoooow!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits