HEyyy. For sånn ca to eller fem dager siden kjøpte jeg meg litt nye ting. Alle elsker nye ting, og selvom disse nye tingene ikke er deres nye ting, så er det fremdeles nye ting (som alle elsker). Så lenge vi skal bo i et slags bokollektiv de første fem ukene nede i Sydney, så måtte jeg skaffe meg en sånn som den over her. Uansett hvor mye jeg liker å sprade i undertøyet fra rommet mitt til badet her hjemme, så har jeg ikke akkurat store planer om å gjøre det der nede. Må jo overlate litt til fantasien har jeg hørt. 

Jeg kjøpte også to vanlig bher, og en bh man kan bruke når man bader, og saatan så dyrt det er.... Jeg elsker å ha masse fint undertøy osv, men jeg hater å bruke penger på det. Men så lenge jeg har veksla mellom 2-3 bher i noe som føles ut som 10 år nå, så syns jeg jammen meg det var greit å bruke penger på noen nye. Den på bildet over er bikinioverdelen, likte fargen og hvordan den satt på meg ganske godt! Også var det ikke akkurat noe nederlag at den passa fint sammen med en underdel jeg har fra føør. Gidder ikke vise bilder av bhene jeg kjøpte, for dette er åpenbart ikke en pornoside.

Nå er det bare 6, snart FEM (kjipt at man ikke kan skrive tall i capslock) dager til vi drar til sydney. Merker virkelig hvor fort dagene går, skrev jo nettopp at det var 19 dager elno.. Ser forresten alle kule toppbloggere har spørsmål nederst i innlegga sine, så jeg må virkelig ta meg sammen og bli flinkere på det jeg også.

Hva syns du om innkjøpa mine?
Skal du til Sydney om 6, snart 5 dager?

Har du en lilla bikinioverdel?
Vil du se bilder av bhene jeg kjøpte? Kommenter "ja" for ja, og "nei" for ja
I dag er freeedag, og som mange andre familier pleier vi her hjemme å ha en god tradisjonell matrett på denne kvelden, nemlig tacåå. Meen i dag er det flere som ikke er hjemme og heller bruker helga til noe gøy (unlike en viss person som skal opp tidlig for å jobbe...), så da valgte vi andre noe som ikke tar så lang tid å lage! Det er sabla enkelt skal jeg si dere, det eneste du trenger er pitabrød, tomatsaus/ketchup, oregano, og så klart topping etter eget ønske. Anbefaler ost da, heh.

Jeg for min del er veldig enkel når det kommer til petza, jeg vil helst ha bare ost, skinke og champignon på, men i dag ble det dessverre uten den utsøkte soppen jeg elsker så høyt. Men ja, det er superenkelt og supergodt, og tar som sagt ikke lang tid å steke heller. Anbefales til dere som foreksempel har dårlig tid, eller har en dag hvor man ikke orker å styre så mye med maten. 

Så lenge jeg skal tidlig opp i morgen skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og se på film mens jeg koooser meg med julebrus og pepperkaker faktisk. Syns jeg har lov til å starte tidlig med julestuff nå som jeg ikke skal være i Norge i jula.. Lurer på hva jeg kommer til å spise på julaften, men jeg regner med at vi drar på restaurant og bestiller oss noe ordentlig greier!!

Cheers!
I de siste dagene har jeg og Anna (<-trøkk), eller hovedsakelig Anna, sendt masse mail med en australsk mann som skal leie oss leiligheten vår! Vi har funnet en leilighet vi skal leie i 5 uker, og det fikk vi hjelp til via goxplore i Norge og i Australia. Vi ville jo egentlig ikke binde oss til en leilighet før vi faktisk har sett den på ekte, men så lenge det ble vanskelig (og mye dyrere) å finne et sted og sove over nyttår, så fant vi ut at dette ble det lureste. Folketallet i Sydney dobles nå i desember ved høytiden, så det er ikke rart ting blir dyrere og fullt. Leiligheten ligger skikkelig sentralt, i Surry Hills om det sier noen noe, så det er skikkelig digg! Jeg har sittet på google maps i flere timer for å finne ut hvor alt ligger i forhold til alt, tatt notater og merka meg noen viktige gater, så jeg kommer til å være kjent i gatene der nede før jeg i det hele tatt har vært der. Det kalles research, bitch ;)))

Iallefall, jeg har fryst mobilabbonomentet mitt, sagt opp treningsstudioet som jeg ikke akkurat var på hver dag, skaffet meg attester, lagt over alle viktige dokumenter til mailen min (sånn som bilde av passet mitt, reisedokumenter, cv) og kjøpt hengelås osv. Det er jo en del ting man må ordne. Nå får vi snart tilsendt flybillettene også, og det er da jeg tror det går litt mer opp for meg. Der står det jo svart på hvitt med når og hvor og hele pakka. ÆÆæææ!

Jeg jobber faktisk hver dag (med unntak av noen dager) frem til jeg drar, og så lenge dagene har lett for å smelte sammen når man jobber mye, så tror jeg det kommer til å gå drit fort frem til 2. desember. Om to helger skal vi holde en liten "hade-fest" for oss selv, og helga etter, den siste helga her hjemme, så skal jeg på julebord med jobben. Sykt glad for at jeg rekker å få med meg det!

ALL CREDS til Anna for dette suuperfete bildet ho brukte flere tiimer på å lage i photoshop. Man kan se at ho har gått på media da, for å si det sånn..... Men ja, her ser dere jo et ganske realistisk bilde på hva hverdagen vår der nede kommer til å bestå av. Surfing, opera huset, katt med støvler og havregryn errydaay!! For ikke å glemme Gølli da (mitt eget navn på bamsen til Anna som jeg kom på akkurat nå....) Han fyren til høyre er en dude Anna møtte på tinder, som bor i Australia! Kødda aner ikke hvem det er men sikkert drømmetypen til Anna. Og nå har jeg skrevet Anna så mange ganger at navnet Anna har mistet helt mål og mening.

Takk for i dag!!
18 dager igjen.. 
Kanskje dere vet det, kanskje ikke! Jeg kjeder meg sykt atm, og jeg har sett at andre blogger har noe som dette en gang i blandt, so why not. Når jeg faktisk satt meg ned for å skrive så kom jeg jo nesten ikke på en dritt å si om meg selv, så mange av tinga er sikkert sykt kjedelig og er ikke så veldig spesielle eller uvanlig for noen andre, men samma det. Vi prøver:   

1. Jeg har 10mm utvidninger i begge øra

2. Jeg hører på alt av musikk omtrent, klarer ikke spesifisere musikksmaken min. Men jeg absolutt elskær dyp mørk bass, det er så deilig når jeg ligger i senga og kan kjenne vibrasjonene fra bassen liksom.

3. Jeg eeelsker spagetthi bolognese, og spiser det annenhver dag når jeg er i syden hahah

4. Jeg har fått høre at jeg er løsningsorientert, jeg prøver å se løsninger istedenfor problemer. Hahaha hva er det jeg driver med, det der høres ut som noe man skriver på en jobbsøknad. Men altså om man møter på et problem kan man jo ikke gjøre annet enn å se etter løsninger.

5. Jeg er det verste B-mennesket jeg vet om.. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært våken sent, klarer liksom ikke legge meg klokka 23-24, så ender ofte opp med å ikke sovne før klokka 02 nesten hver dag. Og jeg tror ikke jeg trenger så veldig mye søvn for å fungere normalt lenger, med tanke på at jeg har holdt på sånn her en stund. Selvom jeg elsker å sove da. Jeg kan sove til 14-15 på dagen hvis jeg ikke har noen planer at all. Og jeg føler meg blessed som klarer å sovne hver natt. Er ikke alle som har den fordelen.. Så jeg setter stor pris på sovehjertet mitt. Men jeg har blitt mye flinkere da, jeg er jo faktisk på jobb kl 7 nesten hver dag..

6. Jeg er superlat. Men jeg er faktisk ganske flink til å holde det ryddig rundt meg.

7. Jeg vasker henda utrolig mange ganger om dagen. Ikke fordi jeg er livredd for bakterier elno, men jeg bare hater å være møkkete eller klam på henda, haha.

8. Jeg elsker stjernehimmelen eller himmelen generelt, nordlys (selvom jeg aldri har sett det), månen, solnedganger osv. Liker kvelden og natten best, alt er annerledes da. Foreksempel på sommeren, det begynner å bli litt mørkere, himmelen er sånn rosa/mørkerosa og det er varmt ute. Da er stemninga til å ta og føle på vettø. 

9. Litt avhengig av å ha leppomade innen rekkevidde til alle tider. Hater å være tørr på leppene. Hvis jeg ligger i senga har jeg den ved siden av meg, flytter jeg meg til sofaen (som er en vanlig gåtur for meg) så tar jeg den med meg. Kjipt å måtte reise seg opp for å hente den skjønneru (se, lat)

10. Jeg elsker å gjøre andre glad! Hvis noen har en bra dag eller er glad for noe, på grunn av meg, så blir jeg også glad!

11. Jeg ler altfor ofte av meg selv. Hvis jeg syns jeg er morsom kan jeg le av meg selv, også begynner jeg å le av at jeg faktisk ler av meg selv, haha. Jeg ler ganske mye.... Men det er greit, fordi jeg elsker å le. Å ha lættis er noe av det beste som finnes. 

I dag har vi kommet oss vekk fra 2-tallet, for nå er det nemlig bare 19 dager til vi drar!!! Som Anna skrev på sin blogg så klarer jeg ikke å "wrap my head around" det at jeg faktisk skal flytte!! til Australia!! i 4 mnd!! Jeg har bodd hjemme hele mitt liv, og selvom jeg og broren min har flydd alene mange ganger til Ungarn og Spania så har jeg aldri vært i utlandet uten foreldre (med unntak av helgetur til london osvosv). På tide å være voksen, betale leie, lage mat, være selvstendig og styre alt selv. Men det fine med det er at jeg kan oppleve ufattelig mye nytt og spennende samtidig.

Kanskje du kan fortelle meg noe om meg, som jeg ikke vet? Ikke si stygg og feit, for det er ikke akkurat noe nytt :PPpp

(Bildene er litt i random sammenheng her og der) Hahah det første bildet er fra en fest i sommer hvor det var en liten konkurranse om å ta med den lengste agurken. Jeg og Anna teipa sammen 4 stk tror jeg, bare for moro skyld. Vi vant så klart ikke, men fikk en liten champagneflaske som trøstepremie for innsatsen!! Det andre er fra en kosekveld i jacuzzzzzzien til Isabelle

Adrian (broren min) og jeg spiller padel tennis i Benidorm hos pappa.
Oi, det ble jo brått en del bilder! I går tenkte jeg at jeg faktisk ikke har gjort en dritt i sommer, men nå som jeg har gått gjennom bildene mine fra iphonen så ser jeg jo at jeg har gjort en del. Jeg var jo i Spania hos pappa også, men det har jeg lagt ut så mange bilder av fra før, så det her er bare et lite sammendrag. Savner sommeren, alle menneskene jeg var med, som bodde hos meg litt, som jeg var på fest med, som jeg fiska med, som jeg bare slappet av med, ja jeg gjorde jo faktisk en del og jeg savner det veldig.

Nå som det begynner å bli mørkt, kaldt og kjedelig, så tror jeg det er normalt å havne inn i en liten dårlig periode. Jeg vet ikke, jeg bare kan føle meg dritt for tiden, og da er det fint å ha bilder og minner fra finere tider. Så må si jeg er glad jeg slipper vinteren og mørketiden her hjemme, og heller skal ha en ny sommer i et annet land. Selvom jeg så klart kommer til å savne menneskene her hjemme, det er vel det eneste som er kjipt med å dra! I dag er det 22 dager igjen.
Hei! I går dumpa en klump av en pakke ned i postkassa mi, og det er noe jeg har venta på en god stund nå! Det var "selfiestanga" til Goproen min!! Wihu, har venta på den i kanskje tre uker... Det er virkelig noe jeg trenger, fordi nå er det såå mye lettere å ta bilde med goproen, og den blir perfekt å ha med down undaaah. Jeg er sykt glad for at jeg kjøpte meg gopro da jeg jobba på elite foto (rabatt heheh), fordi jeg syns det er så deilig at jeg får med alt jeg faktisk prøver å ta bilde av, og ikke bare en tredjedel av det. Som feks når jeg har tatt bilde av rommet mitt før, så har jeg ikke fått med "hele" rommet på en måte.. Men i går så hadde jeg faktisk rydda og vaska rommet, noe jeg prøver å gjøre en gang i blandt haha, og da fikk jeg jo en perfekt mulighet servert på sølvfat: 

Hahah det her var det første bildet jeg tok, usminka og uordna men sammææ. Se så langt opp jeg kan ta bilde da, jeg syns det er drit kult. Tenk om jeg står på toppen av et fjell og har deen fine utsikten, da kan jeg få med hele utsikten + meg. Liiite kult eller.

Hva ere du har å tilby gjestene dine æ? Kamferdrops kanskje? Ikke her i huset nei, her har vi topp kvalitets kinderegg på bordet xP

Sykt mange jakker som henger ved speilet nå, blandt annet harry potter kappa som Anna skal ta med seg hjem snart... Og på bildene har jeg litt dempa lys, er ikke så mørkt til vanlig. Jeg har ikke gått inn for noen spesiell stil på rommet mitt, men jeg elsker at det er så stort og at jeg har masse plass. Sikkert mye jeg kunne ha gjort annerledes, men hovedtanken min er at det skal være koselig og at folk skal trives på rommet mitt. Men det aller viktigste er jo at jeg trives selv, og det er iallefall bænkers!!! Kommer til å savne å være her, og iallefall å sove i senga mi når jeg er i Australia :( Jeg mener det, jeg har verdens beste seng. Du tror kanskje at du har verdens beste seng, men jeg må dessverre meddele at det er en vrangforestilling du har av virkeligheten. Anyways...

Mamma og petter hadde forresten gourmet-kveld med noen vennepar i går, og de hadde gjort det så fint oppe at jeg nesten måtte ta bilde av det også. De kunne jo ha invitert det stakkars barnet de har ansvar for som sitter nede alene og blogger om hvor fett foreldrene sine har det liksom... Haha neida, jeg hadde faktisk besøk jeg også, jeg har venner, believe it or not. Hadde besøk av Anna (<- trykk på navnet hennes for å komme innpå hennes nyoppstarta kule blogg), som jeg drar sammen med til australia.

Å herregud nå ble jeg sykt sulten... søren

Se så flinke de var daaa. Jeg og Anna var "toastmastere" og styrte en musikkquiz vi hadde laga til deeem, og etter det fant vi på noe kult og kosa oss med film senere. Elsker avslappende lørdager hvor jeg vet jeg har fri på søndag, for da kan jeg bare gjøre hva jeg vil og være oppe så sent jeg vil hihihih. I dag har vi brukt dagen på å sove haha, men vi har gjort nooe fornuftig også da, som er ganske uvanlig fra hva søndager pleier å inneholde for meg. Men vi har iallefall ordna ting til aussie, feks så har vi booka oss inn på et hostel vi skal være den første tiden. Nå er det bare 23 dager(!!) igjen, og jeg er både nervøs og glad. Gruer meg faktisk bittelitt.

Have a nice sunday!
Sikkert flere som har fått med seg dette allerede, men her om dagen så ble jeg fortalt at noe bedre enn netflix har dukka opp, nemlig Popcorntime! Det er et program du laster ned, istedenfor å se filmene i nettleseren. Og det har et myye bedre utvalg i filmer og tv-serier enn hva netflix har. Er jo mange filmer fra 2014 som nettopp gikk på kino her hjemme (etter hvor oppdatert jeg er iallefall), og mange jeg har hatt tenkt til å se en stund nå. Så det her passa meg egentlig midt i blinken, og jeg kan nå fylle de egentlig kjedelige timene mine med film isteden, jippi. De har feks Lets Be Cops, 22 Jump Street, Sex Tape, The Fault In Our Stars, Need For Speed med Aaron Paul (kjæresten min), og ja u name it. Det er også tv-serier som feks alle sesongene av verdens beste Breaking Bad, Weeds, Misfits, 90210 og igjen, masssssse mer som jeg gleder meg til å sjekke ut. Jeg har ikke fått gått gjennom absolutt alt enda gitt, så om dere vil finne ut mer får dere nesten sjekke det ut seelv. Nå har jeg da valgt å være såpass profesjonell at jeg tok bilde av skjermen, men dere ser jo greia. Jeg er iallefall kjempe fornøyd med kvaliteten og hele pakka. Kan ente klage når man kan streame i HD vel! Programmet streamer riktig nok filmene via torrents (er jo derfor det er så mange nye filmer), og på nettsiden har de skrevet at det brukes på "egen risiko" så lenge det kan være ulovlig i landet ditt. Men hva gjør vel det, får leve litt på kanten vel..... Akkurat nå sitter jeg med det luksusproblemet, klarer nemlig ikke velge hva jeg skal se på først. DET er sjeldent det, haha. 

Til venstre for meg atm, og det eneste som mangler i bildet er popcorn, brus, Aaron Paul, en pomeranian og masse penger :(

Hey! Nå i helgen var det som de aller fleste vet (håper jeg), halloween. I fjor tenkte jeg "neste år skal jeg forberede et skikkelig kult og originalt kostyme!!!!" men så vare brått halloween igjen og jeg satt her uten noe å ha på meg. Og siden jeg sparer så og si hvert øre jeg tjener (til australia), så kunne jeg ikke bruke noe penger på det heller. Men heldigvis fløy Anna inn på sopelima si og lånte meg harry potter kostymet ho brukte i fjor! Bedre å kle seg ut som noe "uoriginalt" enn ingenting, selvom jeg faktisk ikke møtte noen andre fra galtvort på byen gitt :( Uuuansett, det ble en kjempe morsom kveld! Vi var på vors hos Tina og Andreas som bor midt i byen, noe som er helt perfekt, og der hadde vi en litt morsom lek. Man får utdelt oppgaver i starten av kvelden, som man må prøve å gjennomføre uten at noen andre merker det. På min lapp stod det at hver gang jeg tok en snus, så måtte jeg si "Nå tar jeg meg en snus!" hahah. Og i slutten av kvelden skal andre gjette hva du hadde, og som jeg forutså ganske greit, ble min avslørt. Husker ikke alle andre sin, men var noen som måtte ta 5 snikbilder av en person, en som måtte låne brillene mine og ta bilde av seg selv osv osv! Man kan jo finne på massevis av oppgaver, så er jo en ganske morsom lek.


Fine gjengen! Se på den fine tryllestaven min æ, som jeg for så vidt bare hadde i to sekunder på bildet, og som for så vidt var et sugerør... Men bare for så vidt. Ingen av oss var smarte nok til å ta med kamera, noe som er litt kjedelig egentlig. Skulle ønske jeg hadde mange flere bilder! Men vi har jo det ene gruppebildet her som ble kooselig. Også har jeg jo mange fine bilder planta i minnet, heh. På byen var det aaltfor mange folk etter min smak, men jeg møtte mange kjente, og det er jo alltids gøy :-D Hva kledde du deg ut som på halloween? 

Nå er det allerede November, noe som vil si den aller siste måneden jeg er hjemme før jeg drar. Og nå skal jeg noe hver helg omtrent, haha. Rekker faktisk å være med på julebordet til jobben også tror jeg, noe jeg er schiikkeli glad for.


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits