OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verdens flottaste farmor

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


#bergsquad

 


Hahaha du lurer på hva et forbilde er? 


I helga hadde som sagt Pappa bursdag, og da fant vi på litt av hvert. Vi dro både til La Manga og til Mascarat, som er to fine steder i "nærheten" av Benidorm. La Manga var lengst unna med ca 2 timers kjøretid, mens Mascarat er vel mellom 15-30, husker faktisk ikke. Vi kosa oss kjempe masse med hverandre, mata fiskene med pølsebrød og gikk bare rundt og titta egentlig. Liker oppdagelseshelger!!

Akkurat nå har jeg dusja etter 5(!!) timer på stranda med mamma, haha. Føles ikke ut som at vi var der så lenge.. Sola er heller ikke så sterk, men jeg merker jo at jeg har sola meg i dag, for er ganske varm i trynet. Nå skal jeg bare sosialisere litt med de andre før vi skal ta med mamma på WokMarket i kveld. Ikke sånn superfancy, men det er veldig god mat der! 

✎ Vi snakkes
Hei og good afternoon! 

Jeg tenkte jeg bare skulle stikke innom for å fortelle at jeg er litt opptatt med besøk av mamma osv den uka her, så da er det ikke sikkert jeg får til et innlegg hver dag! Men jeg prøver, haha. Må så klart prioritere å være sammen med mamma når ho først er her på besøk. Det som er sykt typisk er at jeg hadde skikkelig lyst til å ta med mamma på en restaurant med DEN utsikten i Altea, men da jeg ringte istad for å booke bord, så finner jeg ut av de har stengt frem til 26 oktober.. Og den siste helga ho er her skal vi sove på hotell sammen med ho nedi Benidorm, så vet ikke om det blir noe av da heller. Den uka her bor ho på et hotell i Altea mens vi bor hjemme. Menmen, vi drar til Altea i kveld uansett, for det fins nok av steder å spise, for å si det sånn. På kvelden pleier det å være skikkelig koselig der!

Merker faktisk at jeg bor her nå, fordi mamma er jo på ferie. Ho vil på stranda hver dag og spise lunsj på restauranter osv osv, som man vanligvis gjør på ferie. Jeg spiser jo ikke ute hver dag jeg lissom. Men det er jo digg det, så har ikke akkurat noe imot det, haha. Så ja, akkurat den uka her er jeg litt busy, selvom jeg egentlig ikke er det. Jeg chillærn jo og bare koser meg med besøk! På torsdag drar farmor heimatt, så da får jeg nytt rom også! Gleder meg til akkurat det, selvom det blir trist å ikke ha farmor her lenger. Og forresten, den "behind the scenes" videoen jeg skulle lage fra photoshooten vi hadde med lillesøstra mi er ferdig, jeg bare venter på de siste bildene. 

✎ Nå skal jeg gjøre meg klar, så vi snakkes soooon
SERIØØST jeg fangirler så sinnsykt over den jenta her, Tash Sultana. Ho er 95modell, australsk og helt sinnsykt talentfull? Ho gjør alt selv, spiller gitar og looper alle lydene ho lager. Dere er faktisk helt nødt til å høre på alle sangene hennes, google og youtube the shit outta her, bare HØR. Det er utrolig mye livegreier både på spotify og youtube. Ho BEATBOXER noen ganger og? Hahah herregud jeg er helt blown away. Jeg føøler viben hennes, og hvis jeg var artist er det slike sanger jeg skulle ønske jeg kunne lagd. Klarte nesten ikke velge hvilke sanger jeg skulle ta med her, men jeg tror "Mystik" er favoritten. Det er rett og slett en fryd å høre på. Morsomt å se på ho også, fordi ho lever seg skikkelig inn.
 

 

 

Jeg er alltid på jakt etter ny musikk, men det har vært en lang periode hvor jeg nesten ikke har hørt på musikk nå. Så i går tok jeg et skikkelig skippertak og lette meg døv, haha. Men gjerne skyt inn noen sangtips her også, man får aldri nok! Musikksmaken min er all over the place, jeg hører på det meste og har ingen spesiell sjanger jeg normalt faller for. Håper noen av sangene over falt i smak!

P.S: Til deg som spurte om hvordan jeg satt opp håret i dette innlegget,
så gjør jeg det på samme måte som i denne videoen, bare med en mindre del av håret
Da vare pån igjen med ny fersk uke folkens! Jeg var hjemme kl 10.11 ferdig trena, og i dag var det seriøst helt jævlig tungt om jeg får si det selv. Jeg har blitt litt kvalm etter trening et par ganger før, men i dag var det liiike før jeg spydde da jeg kom ut hahah. Farmor blir så nervøs for at jeg presser meg sjæl for hardt, men det er forsåvidt "vanlig" at man blir litt kvalm. Eller, det har vært mange som har spydd etter treninga. Jeg tror det ligger i at jeg spiser for tett oppimot. Spiste kl.8:15 og starta treninga 09.00. Så jeg får bare prøve å komme meg opp litt tidligere, men på mandag er det som kjent litt vanskelig. ANYWAYS, deilig følelse å være ferdig med det allerede før dagen har starta omtrent. Så lenge det har vært bursdagshelga til pappa har vi ikke fått vært så mye med mamma enda, så nå skal jeg bare dusje før vi skal ta ho med på ei litta rundtur nedi Benidorm! Skal så klart ta med kamera, så blir det kanskje noen bilder fra det senere. Ha en kul dag æ
 

 

 

 

 

 

 

Den nederste tightsen og den øverste sportsbhen er verdens BESTE! Tightsen sklir ikke ned, er tynn og lett uten å være gjennomsiktig, og den er veldig tøyelig. Tenke seg til at den kun kosta 100kr på Primark! Kjøpte derfor to av den! Må være det beste kjøpet på leeenge. Bhen har skikkelig hold i seg, så null bouncing på meg når jeg løper nå, for å si det sånn haha. Kjøpte et par tskjorter også, men de var i vaska da jeg tok bilder, så det får bli med det. Så og si det eneste jeg kjøpte på Primark var treningsklær, fordi jeg ble faktisk litt skuffa over utvalget de hadde nå. Jeg elsker jo Primark, men nå hadde de veldig mye av det samme syns jeg. In other news:

I dag har pappa bursdag, hurrrrrraa! Derfor brukte vi lørdagen i La Manga, hvor vi slappa av på stranda og spiste på restaurant ved havet! Det var en helt perfekt dag hvor det var veldig rolig på stranda, og det blåste sånn akkurat passe. Så vi spilte fotball, snorkla og kosa oss rett og slett. Senere i kveld skal vi spise på favorittrestauranten hans, hvor de har helt amazing biff. Gleder mæ!! God søndag til alle fullejsuke stakkarer 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... og en liten titt innom Altea! En supersøt by (vet ikke om jeg kan kalle det en by men) som ligger 5-10 minutter unna oss. Det her er riktig nok gamlebyen da. Det er veldig lite mennesker der på dagen, så derfor er omtrent alle butikkene stengt. Men på kvelden flokker det seg til, og da fylles gatene med koselige lys og duften av deilig pizza! Elsker denne lille plassen, og jeg har planer om å ta med mamma hit for å spise i løpet av uka! Nå sitter jeg og chillærn med digg musikk som jeg fant i går, utrolig hva man finner om man faktisk gidder å lete litt. Er bare det at man må høre gjennom så sykt mye dritt før man finner noe gull. Hvis noen er interessert kan jeg sikkert dele de senere. Kjolen og tskjorta jeg hadde på i dag er fra h&m btw! Skoa husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt faktisk, er en stund siden.

✎ Vi snakkes

 

Off, denne uka har vært en hard treningsuke for meg! Planen min har jo vært å få i gang en ordentlig treningsrutine, og det har det vært lenge. Før jeg kom hit, altså i sommer, så spiste jeg så syykt mye drit. Altså, vi snakker null sperrer omtrent, hahah. Vi snakker mækkærn kl.02 osv flere ganger, bare pga litt munch. Da vi var på byen på bursdagen til Isabelle tok vi taxi til mækkærn i en annen del av Fredrikstad fordi den i byen var stengt?? Hahah hvem gjør det.. Men jeg tenkte det var greit, fordi jeg visste at når jeg kom hit til Spania, da skulle det bli slutt på fastfood og godteri. Jeg måtte nyte det mens jeg kunne, og det skal jeg love deg jeg gjorde! Det var tider♡ Det jeg skulle frem til, var at ting gikk jo ikke som jeg ville. Jeg har vært syk og etter det meldte ryggen min seg ut lissom. Så NÅ, den uka her har jeg kommet igang med treninga slik jeg vil at det skal være. Jeg vil trene alle hverdagene, og ha fri i helga. Det er jo nå jeg har mulighet til å fokusere max og rette fokuset mitt på nettopp det!

Mat osv sliter jeg overraskende ikke noe med i det hele tatt. Hjemme tenkte jeg på mat og crava det hele tiden, men nå er det lissom sånn "åja ja nå skal jeg jo spise igjen ja" osv. Brus har jeg ikke drukket på èn måned (med unntak av ètt glass med rom and coke heh). Så akkurat det er jeg litt stolt av, fordi det har aldri gått så bra som det gjør nå, når jeg har prøvd på det samme tidligere.

 

1. Jeg må skaffe meg nye hansker.. Ser ikke så ille ut men gjør voondt  2. Fysioterapauten moser ryggen min  3. Diiiigg lunsj, kylling og andre godsaker gjemmer seg nedi der et sted

 

Selvom uka har vært hard har det gått veldig bra! I går trente jeg først kl 09, også 17.30 igjen, haha. Jeg er sjeleglad for at jeg syns det er gøy! Det er sånn her jeg vil at ukene mine skal være, så jeg håper jeg klarer å opprettholde det. SEFF gjør jeg det!! Nå er det jo endelig helg, og Adrian og jeg skal hente mamma på flyplassen i kveld. Tror ho lengter etter oss nå, og det at ho skal besøke oss i Spania er vel ikke akkurat en nedtur. Det blir kos! MEN, dere må bare forberede dere på at jeg kanskje kommer til å skrive en del om trening og om hvordan det går med meg i forhold til det osv. Det er jo det livet mitt består av fortia, trening og familie. Og litt sol og strand også da så klart, som en stor jevla bonus.
➪ Fra Norge til Spania
 

Del Siste del
☀ Frankrike, St.Tropez & Cannes &
☀ Spania, Barcelona

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Her kommer siste del av roadtrippen vår! Det har tatt litt tid for meg å få ordna det, mest fordi jeg av en eller annen grunn ikke tok så veldig mye bilder i St.Tropez og hjemover. Jeg tror jeg har nevnt det tidligere, men St.Tropez skuffa meg litt! Pappa sa det hele veien, at jeg ikke skulle forvente meg så mye, nettopp fordi det er et veldig lite sted med lite å se. Han hadde rett! Som dere vet så hadde vi ikke mye tid på vært sted i løpet av turen, så det er sikkert mye mer man kan få gjort hvis man er der lenger. Men det var iallefall et lite sentrum, med trange gater og dyre butikker. En hel del yatcher, haha. Folk blir tydeligvis sinnsykt fascinert med engang de ser en yatch, jeg så flere som tok bilder foran de osv.
(Det gjorde jo forsåvidt jeg også lol ↑)

Men jeg skal ikke si noe jeg, vi dro selv på yatchfestival i Cannes! Eller, det var jo forsåvidt pappa sitt ønske det da, men jeg syns det var veldig gøy likevel! Vi så på helt sykt mange, og mange av dem er jo heeelt ville innvendig. Den siste vi så på gikk vi innom bare for moroskyld, og den hadde 4 plan, basseng på dekk og et treningsrom i bunn. Man mista helt følelsen av å være på en båt da, for inni så det ut som et hotell. Meeen det var mange andre fine i en passelig størrelse, haha. For å være helt ærlig så minna Cannes meg veeldig mye om Nice, når det kommer til bygningene og gatene der. Så jeg likte meg veldig godt! Hadde vært gøy å være der når filmfestivalen er også. Maybe sometime in the future.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


De 5 siste bildene er fra Barcelona, hvor vi ankom sent på kvelden. Resepsjonen var crowded og masete af, og vi var bare slitne. Dagen etter vurderte vi å ta turen til kirken, men så lenge det var på nippet til å regne droppa vi det. Jeg var egentlig keen på å bare komme frem også, så lenge vi hadde vært on the road veldig lenge nå. Vi bor jo ikke så langt unna Barcelona uansett, så en tur dit er ikke umulig!

Men ja, thats it! Det har vært 7 lange innlegg om en helt kanonbra tur som varte fra 6 til 19september. Noe som betyr at i dag har vi faktisk bodd i Spania i ÈN måned allerede! Allerede sier jeg, haha... Det føles ut som at vi har vært her i en evighet. Det er så vanskelig å forklare, men dagene går på en måte skikkelig fort og skikkelig sakte samtidig. Nå som jeg skrev det der føler jeg at jeg har skrevet det før også, så det er kanskje sånn jeg alltid føler det? Haha, i dunno. Anyways, har du muligheten til å ta en roadtrip, gjør det! Og helst langs den franske kysten!!

✎ Vi snakkes


 

Ja, helt perfekt faktisk!!
Tenkte jeg skulle vise dere hvordan man kan sette opp håret i en stor og fin dott veldig kjapt og enkelt! Du trenger egentlig ikke lusespenner i det hele tatt, noe iallefall jeg er nødt til å bruke når jeg bruker en sånn vanlig donut oppi der. Det du må gjøre er rett og slett å klippe av tuppen på en tynn sokk du ikke bruker. Jo lenger hår du har jo lenger burde sokken være, haha. Så bare dytter du håret innover mange ganger. Litt vanskelig å forklare, så jeg bestemte meg for å vise det på video isteden! Jeg gjør det her ofte iallefall, og jeg elsker at jeg ikke må bruke så sykt lang tid på å gjøre det. Hvis jeg bruker sånn hårdonut blir dotten veldig liten, pluss at jeg må surre en hel del hår rundt.. På den måten her ser dotten mye mer naturlig ut og du kan lett gjøre den mer messy og røff om du vil det. Haha elsker ordet dott

 

Videoen lagde jeg i dag, men bildene over tok jeg i går. Det er mye lettere å lage dotten om håret er nyvaska!


Min første videoblogg på flere herrans år!!

✎ Vi snakkes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tjukka<3
 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


 

 

Ho ville ikka ha mine briller, og heller ikke farmor sine....OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... men Adrian sine, de ville ho ha! 

 


Som dere kanskje har skjønt er Farmor her nede også nå, som ho har vært i en god stund. Ho skal hjem nå i slutten av oktober, og da kommer  jeg til å kjenne på at det er noe som mangler! I dag dro vi på en liten søndagstur til Calpe, en by som ligger ca 30-45 minutter unna oss. Vi kan se det fra en utsiktstopp der vi bor. Jeg skal definitivt ta med venner hit hvisnår de kommer på besøk, fordi det er skikkelig fiiiint. Som alt annet her nede?? Veldig deilig å faktisk gjøre noe på en søndag, ikke bare sløve den bort hele dagen hjemme i senga. Meeen jeg skal innrømme at det var ganske digg å slenge seg nedpå med Rick and Morty da vi kom hjem, heh.

I dag har jeg som nevnt vært på CrossFit igjen! Og det gikk bra! Hurra!! Eller, det var et par øvelser jeg ikke klarte å gjøre ordentlig, som feks Toes to bar. Da skal man henge i en stang også slenge tærne opp til henda, hvis dere skjønner. Så man bøyer jo ryggen som bare rakkærn. Jeg fikk lov til å bruke romaskina isteden heldigvis, mens de andre gjorde det! Men jeg merker at jeg har blitt bedre i da faktisk, kanskje det hjelper å få varma opp musklene litt. Skal iallefall på trening alle hverdagene denne uka, så får se hvordan det går!

✎ Vi snakkes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke så fan av å gå tur egentlig, men på kvelden er det noe helt annet! Stemninga blir mye koseligere og alt er så fredelig og fint. Omgivelsene mine er så fine for tia!! Alle bildene her er tatt rundt om i nabolaget mitt lissom.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå sitter jeg og redigerer en del bilder fra i dag, da vi har vært på ei litta søndagstur til Calpe! Litt deilig at jeg har blogginspo for tiden, og at jeg syns det er gøy igjen. Håper alle har en fin kveld, jeg er helt ferdig iallefall! CrossFit i morgen tidlig, hhhnnnnngg!!

✎ Vi snakkes
I går var det lørdag og helg, og vi tok det heeelt med ro på stranda i flere timer! Det var så sykt deilig, og jeg fikk endelig den fargen jeg har lengta etter. Har tross alt vært her 1 mnd den 19.oktober, så det skulle jo nesten bare mangle. Men har som sagt ikke sola meg så mye som man skulle tro man gjør i "syden". Jeg tenker jo ikke på her som syden nå lenger egentlig. Det er fremdeles uvant, ofc, men det begynner å føles mer og mer hjemme ut for hver dag som går. Jeg eelsker å gå uten sminke, og pleier egentlig å gjøre det veldig ofte i Norge også. Men nå som jeg har blitt litt brun så føles det som kjent enda bedre ut, og det er så deilig. Jeg tror jeg har hatt på meg sminke sånn 2 dager elno, haha. Foundationen min er altfor lys til meg nå uansett, så må finne meg en ny før jeg i det hele tatt vurderer sminke.

I morgen starter en ny uke, og jeg skal endelig prøve meg på CrossFit igjen. Ryggen er fremdeles ikke bra, men jeg får bare ta det med rolig og ikke anstrenge meg så fælt. Gleder meg til å komme igang igjen, fordi jeg begynner å bli lei av å jogge samme ruta om og om igjen. Jeg er ikke så sykt glad i å jogge at det gjør noe heller, men jeg merker at det hjelper for hver gang. So i just gotta hang in there!! 

✎ Vi snakkes
Lightroom, ofc.

Det første jeg gjør med bildene mine, er å importere de til Lightroom. Jeg har ikke brukt det så veldig lenge egentlig, jeg har alltid holdt meg til Photoshop. Men det her, det er jo myye lettere og det sparer mye tid. Hvem som helst kan lære seg Lightroom! Jeg syns det er sykt kjekt at jeg kan gjøre så mye med farger og lys osv, uten å måtte sitte i flere timer. Nå er jeg ikke en profesjonell editor eller hva jeg skal si, og det er sikkert mye mer som kunne blitt gjort med disse bildene! Men som sagt gidder jeg ikke bruke flere timer på å overredigere hvert eneste bilde når det er til et blogginnlegg, så da passer det veldig fint at man kan gjøre såpass mye i ett program.
 


Det første bildet var så skeivt at jeg fikk vondt inni meg. Skjønner ikke hvordan folk ikke legger merke til sånt før de legger de ut, haha. Fix that crooked shit

 


Du kan også bruke en "spot-fjerner" til å fjerne ting, og det har jeg gjort med den ledningen i lufta der, kjapt, enkelt og greit.

 


Veldig fint at man kan gjøre bildet mye lysere, men samtidig tone ned "høylysa", altså de lyseste stedene i bildet. Hvis jeg ikke hadde gjort det hadde vinduene og bakerste del av bildet blitt heelt borte.

 


Her har jeg gjort bildet mye varmere og lagt på litt "grain" som jeg elsker så høyt. Men jeg har også gjort det grønne mer grønt, etter at jeg gjorde bildet varmere. Hvis ikke hadde bladene sett ganske brungule ut.

 


Her har jeg egentlig bare lysna opp skyggene litt, og heller gjort svart svartere! Hvis det gir mening

 


Eller så kan du jo så klart go a little crazey også, hvis du føler for det. Hahah nå følte jeg meg skikkelig blek på det originale bildet...

 

Som dere ser er det ikke kolossal forskjell på bildene, men det er de små detaljene som gjør bildene mye bedre og renere i mine øyne. Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en pakkedeal du får hos Adobe! HER får du både Lightroom og Photoshop, for kun 117kr i mnd?? Jeg syns det er billig, for det er ikke store summen å gi fra seg hver måned for to knæll programmer. Men tenker man et år av gangen blir det jo litt mer da. Får ikke betalt eller noe for å tipse om det her (er ikke helt der enda si), jeg bare vil dele en ganske god deal for de som er interessert i foto osv. Jeg personlig feks, har blitt veldig glad i sånne kornete bilder, og det er sykt enkelt å gjøre det i Lightroom! Sååå download it, the legal way :ppp


✎ Vi snakkes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har farmor og jeg nok engang tatt en tur ned på stranda i Albir! Det er noe for seg selv der nede, fordi det er nesten KUN norske der, haha. Norske pensjonister, for å være litt mer spesifikk. Innimellom kan jeg skimte noen på min egen alder, men det er ikke så ofte. Til tross for det så syns jeg det er veldig koselig der nede! Det at det nesten bare er eldre der gjør at det er mye mer avslappa og rolig. Jeg sovna faktisk i solsenga i dag, og det må jeg innrømme var veldig digg, heh. Jeg syns ikke jeg er så brun som jeg pleier å bli i syden, men nå er det jo høst og sola er ikke like sterk som i sommer, så det går braa. Har faktisk ikke brukt noe særlig til solkrem siden jeg kom hit, hvor bra det er kan jo diskuteres.

Nå skal jeg straks dusje før vi skal spise diiiigg middag, nemlig Gulasj! Det er en nasjonalrett i Ungarn, som jeg regner med at mange av dere har smakt. Nå som den blir laga av en ungarer er den enda bedre, spesielt når ho tar i potet! Da minner det litt mer om lapskaus, som jeg er veldig glad i. Håper alle får en fin helg selvom jeg har hørt rykter om at været hjemme ikke er på topp! 

✎ Vi snakkes◇ Antibes from above◇

Her har vi enda en liten dronevideo gitt! Som jeg nevnte i forrige innlegg er Antibes et av de koseligste stedene jeg noensinne har vært, haha. Så her kan dere se litt mer av idyllen som jeg har snakka så mye om. Jeg er nesten litt sur på meg selv for at jeg ikke filma mer på turen, så jeg kunne laga en ganske kul video med innslag av dronefilming, ikke baaare det. For det kan fort bli litt ensformig etter min mening.
MENNNN nok om det! Bare se på'n.

I dag har jeg som sagt vært i studio og hatt en liten photoshoot med lillesøstra mi, sammen med farmor og Kata! Jeg hadde med meg Goproen og satt den opp bak oss, så jeg kommer til å lage en liten video fra det også. Jeg tror bildene ble kjempe bra!! Det innebar en kake, såpebobler, ballerinaskjørt og ballonger, så det kan jo ikke slå feil. Ikke alt på en gang da så klart, haha. Det er en liten utfordring å få barn til å stå stille der vi vil at dem skal stå, men vi fikk det jammen i meg til til slutt! Gleder meg til å se!

✎ Vi snakkesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaaaaaadda gjett hvem som kom seg tidlig opp i dag æ? JEG! 
Jeg er så rar sånn.. Fordi jeg elsker å ha gooood tid på morningen og vite at jeg har mange fine timer på morgenkvisten hvor jeg enten kan chille eller bruke de på noe fornuftig. But still, så er det så lett å falle for fristelsen og sove et par timer til? Jeg elsker å sove også, så ja. Litt conflicted akkurat der, så jeg får veksle mellom litt av begge. Det aller beste med å sove lenge er at jeg våkner opp innimellom, og når jeg faller ut og inn så drømmer jeg så sjukt mye rart. Tror jeg har nevnt før at jeg syns drømmer er skikkelig fascinerende, og at jeg har så lyst til å klare lucid dreaming? Har fremdeles ikke fått det til.. Vært veldig nære flere ganger men får aldri full kontroll. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg fått tatt på meg litt mascara, for snart skal jeg være med på en liten photoshoot. Jeg skal hjelpe til da, ikke bli tatt bilde av. Vurderer å finne en piercingsjappe her også, fordi jeg har skikkelig lyst på piercing inni øret, i den lille dærten rett ovenfor øregangen. Altså ikke den alle tar i. Litt vanskelig å forklare, men skal da få lagt ut bilde om jeg tar en! Og ja, det første hullet i øret er litt større fordi jeg hadde utvidninger før. Kan ikke si at jeg aaangrer på det akkurat, men skulle da ønske det grodde helt igjen. Jeg ble fortalt i piercingsjappa (haha vet ikke hva jeg skal kalle det) at hvis jeg stoppa på 10mm ville det gro igjen, men neida, sånn ble det altså ikke. Uansett, det ble litt babling fra min side.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Have a nice day æ!
Her står jeg og blomstrer lissssssom. Jeg lurer egentlig litt på hva dere som leser bloggen min vil se mer av jeg? Jeg er egentlig ikke så superfan av sånn vanlig blogginnlegg, eller hva jeg skal si. Sånn "ukens oppsummering, ukens bilde, 50 spørsmål, favoritter fra nelly.com," osv. Dere skjønner greia. Fordi jeg personlig syns sånne innlegg er litt kjedelig, og jeg har sett det en million ganger før. Det er ikke lett å være superkreativ når det gjelder akkurat det da, fordi blogg er blogg, lissom. Men om det er noe spesielt folk vil jeg skal blogge om, så skal dere ikke se bortifra at jeg gjør det! Jeg prøver iallefall å tenke kvalitet fremfor kvantitet, altså jeg vil heller ha få bra innlegg, enn mange helt ok innlegg.

Anyways, nå har jeg akkurat hatt besøk av en fysioterapaut her hjemme! Det er en venn av pappa som sa han gjerne ville ta en titt på ryggen min, så lenge den fremdeles plager meg.. Men akkurat i dag har den blitt mye bedre av seg selv da, så det var jo typisk. Hver gang han spurte "gjør dette vondt, merker du dette" osv så ville jeg nesten si ja, fordi han hadde jo kommet hit for å hjelpe meg hahah. Men heldigvis sa han at alt var på plass som det skulle, og vi konkluderte med at jeg mest sannsynlig bare har strukket noe baki der pga crossfiten. Løfta for tungt feks, det er mye mulig. Jeg ble kanskje litt overivrig, haha. Sååå nå om en halvtimes tid skal jeg på en annen type trening som heter "insanity".... Har egentlig ikke peiling på hva det er, men det høres jo insane ut :pp Så det blir spennende!

✎ Vi snakkesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgeeen, eller, god formiddag heter det vel nå.
Til tross for at jeg la meg rundt 03 i natt så klarte jeg å komme meg opp rundt 10 iallefall da, haha. Farmor vekka meg og spurte om jeg ville være med på en tur, og det ville jeg så klaaaart. Vi er så heldig at vi har en veldig fin utsiktsplass så og si i bakgården. Der oppe kan du se både Benidorm, Altea, Calpe og Albir, altså alle småstedene og byene i nærheten. Det syns ikke så veldig godt på bildene, så lenge det er ganske langt unna. Men det er veldig fint når man er der!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gikk ikke helt opp, så det får vi gjøre neste gang! Det var veldig deilig og stille der oppe, og man blir ganske sliten av de bratte stiene opp. Og jeg elsker at jeg kan være i sola og bli brun, uten å måtte ligge å steke og vri meg lissom. Bli brun uten å tenke over det, haha. Føler meg så klart mye finere med litt farge på kroppen. Men den gangen her har jeg ikke gått inn for å sole meg hver eneste dag som jeg normalt sett gjør i syden. Nå bor jeg jo her, så da kan jeg heldigvis ta det litt med ro. Men nå skal vi få i oss litt lunsj!

Have a very extraordinary amazing fabulous day æ
Jeg har mange søsken, men jeg har bare èn søster. Og ho er den aller søteste i hele verden.

Åå se på det nuffelige bolleansiktet!! Akkurat her syns jeg faktisk ikke at ho ligner så veldig på seg selv, ho pleier å være mye søtere. Nettopp fordi man ikke ser de stoore blå øya hennes her i sola. MEN uansett. Rett etter at vi kom hit feira vi bursdagen til Destiny, og det var kjempe koselig! Alt var så fint ordna av Kata, så det ble en skikkelig prinsessebursdag på ho. Alle var samla og spiste god fiskesuppe som farmor lagde, og jeg var flink som ikke spiste noe kake, tjoohei! Men ja, ho er så utrolig søt, jeg må bare smile hver gang jeg ser på ho. Også dør jeg litt innvendig når ho smiler tilbake til meg. Nå har ho begynt å rope Sarah på steinalderspråk og vinker til meg hele tiden.
Men det aller beste er at ho er så koosete, og kaster seg i armene mine når ho er sliten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Se så fint ordna da! Er det noe Kata kan så er det å være kreativ med sånne ting. Destiny kunne faktisk ikke gå på egenhånd da Adrian og jeg kom hit, kun hvis noen holdt ho i hånda. Men sakte men sikkert har ho turt å slippe taket for å gå et par skritt til ho kan ta seg i mot på noe annet. Og nå, nå kan ho gå helt alene. Det er skikkelig gøy at vi fikk oppleve det! Litt mer stress å passe på ho så klart.. Titter du bort ett sekund er ho brått på farta, haha. Gleder meg aller mest til ho begynner å snakke. Jeg har aldri, hva skal jeg si, blitt kjent med en baby/et barn i voksen alder, så jeg gleder meg skikkelig til jeg kan kommunisere med ho. Nå bare grynter ho til meg og peker på ting, så er resten opp til meg å tolke.
 Anyways, she is very loved ♡
 

✎ Vi snakkesJa, da fikk jeg brått en trang til å bytte header.. Men jeg ble ikke helt fornøyd nå heller. Så jeg får bare ha den til jeg får til noe annet. Tenker å kanskje ta noen kule bilder spesifikt til headeren etterhvert. Føler ikke helt den teksten "Sarah Berg", men så blir det litt tomt uten.
Ah, skakke væra lett. Hahah jeg har prøvd meg på mye rart i år da:


 


 


Hahaha hallo 8.klasse


 


Haha, ja.. Endte jo til slutt opp med den nederste her, som jeg har hatt en god stund nå. Så det var på tide å bytte til noe mer sommerlig nå som jeg bor i Spania. Jeg syns alle de andre ser greie ut (bortsett fra den jeg titter opp på hva fen), men i tillegg litt harry. Eller, ikke det uttrykket jeg er ute etter da! Så vi får se hva jeg får til etterhvert, nå får det bare være som det er!

Akkurat nå er det ganske klokka ganske mye egentlig, i forhold til den døgnrytmen jeg egentlig hadde jobba inn. Men nå som jeg ikke har stått opp tidlig for å trene så har den svinna litt, dessverre. Klokka går så fort etter kl.19 syns jeg, brått sitter jeg her kl.02 og bare shit jeg må sove. Men nå skal jeg være flink og legge meg så nattaaaa, håper den nye headeren falt i smak.

✎ Vi snakkes

 

 

 
➪ Fra Norge til Spania
 

Del 
☀ FrankrikeOLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke helt hva det var, men det var et eller annet som gjorde at jeg likte meg skikkelig godt i Antibes. Det kan godt hende det var de trange gatene med var fulle av grønne planter og blomster, hvor innbyggerne hang opp klær og hvor det slettes ikke var en overflod av turister. Jeg fikk følelsen av at vi så byen sånn den egentlig pleier å være, hvis man tar bort alle turister osv, hvis dere skjønner. Strendene der var også skikkelig behagelige, langgrunne og fiiine. Har faktisk en liten dronefilm herfra også!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Herregud det er så fiiiint


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det her er faktisk verdens største yatch! Veldig tilfeldig at den var i Antibes da vi var der, haha. Pappa ble jo helt i hundre! Spesielt med tanke på at vi skulle på yacthfestival i St.Tropez, og nå følte han at vi skulle på jollefestival nå som han hadde sett den her lissom hahah. Er ikke lett å se hvor stor den er, men se på han lille mannen bakerst på båten...
 


 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


 

Det ble veldig mange bilder av bygninger, men det bare må til! Jeg knipsa hundre og åtteogførti fler bilder av de små koselige gatene, så jeg har virkelig begrensa meg her altså. Men ere ikke fint?? Det her er et sånt typisk sted hvor jeg kunne tenkt meg å ha reist alene. Liten søt by hvor jeg kan bruke dagene på å utforske, lese bøker på stranda mens jeg soler meg og bare har meg selv å tenke på. Høres veldig fint ut i mine ører.

Nederst her ser du pappa sitte og ha det gøy med drona si, hahah. Ser så glad ut vett. Skal som sagt legge ut en liten film herfra også, så jeg får vist litt mer av hele området rundt. Men det kommer i neste innlegg elno. I dag har jeg fremdeles vondt i ryggen, selvom den har blitt mye bedre. Det er så jæævlig irriterende.  Men jeg skal ikke bruke mer tid på å klage på det her, haha. Moral of the innlegg: dra til Antibes♥

✎ Vi snakkes➪ Fra Norge til Spania
 

Del 
☀ Frankrike, Nice
◷ Var der i 2 døgn

Nice må være et av de fineste stedene langs the french rivieraaaa. Det var her jeg først ble skikkelig forelska i Frankrike, med alle de fine gamle bygningene. Jeg kan ikke akkurat skryte stranda opp i skyene, da jeg ikke er superfan av steinstrand, men vannet der var helt amazing. SE den fargen a? Skal definitivt tilbake hit for en lenger ferie en eller annen gang. På roadtrippen fikk vi tid til å se en heeeel haug, men tiden var litt for knapp til å kunne bli godt kjent med hvert eneste sted, så klart. Jeg har iallefall fått en veldig god pekepinn på hvilke steder som er verdt å dra tilbake til. Min konklusjon er rett og slett at hele den franske kysten er magisk!
 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi leide oss sykler som kun kosta 1 euro for en hel dag! Så det var jo et rimelig godt "kjøp" vil jeg si. Strandpromenaden er ganske lang, så om du vil få med deg hele anbefaler jeg å leie en sykkel på det sterkeste! Hvis ikke må du nok gå i en god stund, men det kan jo være ganske koselig det også så klart. Var litt hassle med å få leid dem da, men med engang du er registrert er det lett som en plett.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi tok oss et par drinker på stranda også, som var overraskende rimelig syns jeg, haha.  Nice var som sagt et utrolig fint sted som jeg definitivt skal besøke igjen, og da skal jeg få kommet meg til gamlebyen der også, hvor de tydeligvis har marked og en haug med restauranter! Gjør research i ettertid jeg se, smart som jeg er.. Vi fant en skikkelig koselig leilighet som vi bodde i mens vi var her, hvor Adrian og jeg sov på en slags hems! Jeg elsker egentlig å sove så høyt oppe, så det var midt i blinken for meg iallefall.

Uansett, det har vært en bra helg! Vi dro til Alicante i går, ca 1 time unna oss, for å shoppe litt. Der har de nemlig Primark, som er en av mine fav butikker. Meeen jeg endte opp med å KUN kjøpe treningsklær og sko hahah. Så nå bør faen i meg ryggen min slutte å kødde så jeg kan komme meg tilbake på trening. Den er heldigvis mye bedre nå, men jeg vil være helt bra før jeg trener igjen. Bøyer meg jo i alle slags vinkler der, og jeg gidder ikke risikere å gjøre permanent skade på ryggen min bare fordi jeg vil bli fit lissom. Senere i dag skal vi se Kingsman på kino, og jeg digga den første! Vi får håpe oppfølgeren er like bra.

✎ Vi snakkes
Hei og god helg!!
Som jeg har nevnt tidligere slutta jeg å drikke brus i det sekundet jeg kom til Spania. Nettopp fordi jeg er ute etter en livsstilsendring, og som vi alle vet er dessverre brus er langt ifra helsebringende. Men det er jo så diiigg :( Så jeg må si at i starten var jeg veldig sjalu på de andre som drakk brus til middag osv, mens jeg måtte nøye meg med et dølt glass vann. Men, en veldig god venn came to my resque, og spurte hvorfor jeg ikke tok sitron og agurk osv i vannet! Hvorfor har jeg ikke tenkt på det selv lissom... Agurk er ikke akkurat min favoritt, fordi det føles ut som at jeg faktisk drikker agurk, haha. Men sitron, omg. Det gjør så mye!

Nå har det gått såpass lenge at jeg faktisk nyter et glass vann uten noen form for smakstilsetning, men det er veldig digg med litt sitronsmak now and then. Det gjør at jeg drikker mye mer vann enn jeg vanligvis ville ha gjort. Og u know, alle sier jo drikk mer vann!!! hele tia. In other news, nå sitter jeg her nydusja, hører på Elvis (faktisk) og ser på det overskya været. Tror det kanskje kommer til å regne i dag! Det har det ikke gjort mens jeg har vært her. Vet ikke helt hva dagen bringer, det blir enten shoppingtur til Alicante eller kino i kveld. Maybe both?? 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med sitron eller ente, DRIKK MER VANN!

✎ Vi snakkes➪ Fra Norge til Spania
Del 

Jeg er veldig fan av en bra roadtrip, men det er ikke til å legge under en stol at det blir litt kjedelig noen ganger også. Eller, man blir sliten! Av å sitte i en bil i mange timer i strekk. På bildene over hadde vi nettopp det, og måtte stoppe for ei litta tissepause. Det er helt syk forskjell i kvaliteten på toalettene langs veien as. I Tyskland var de skikkelig fine og rene, det var rett og slett en fryd og gå på do flere steder. Mens mange steder i Italia var det nesten bare doer uten sete, altså hvis man ville sitte måtte man sitte rett på porselenet... Kunne like gjerne vært et høl i bakken lissom. Men man ser faktisk ganske mye fint på og langs veien også, når man er på roadtrip. Spesielt langs den franske kysten, som vi akkurat har kommet til i innlegga nå. Tenkte jeg skulle få samla litt bilder som er fra on the road, så det blir litt blanda fra forskjellige land.
Men for det meste er det langs den franske kysten.Hahaha sorry Adrian, måtte bare. Du er heldig som er gutt i det tilfellet her...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Halo, hvor heldige var vi ikke med det her? Et brudepar hadde photoshoot i solnedgangen! Så fikk jeg et skikkelig fint bilde selv a gitt :')

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og viiiiipps, så var vi fremme i Nice;
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.... som kommer i neste innlegg.

✎ Vi snakkesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Haha det første bildet der er like fake som Gucci-vesker som selges langs strandpromenaden. Ba Adrian ta bilder av håret mitt mens det fløt elegant i vannet, men håret mitt gjorde jo ikke det... Det bare føltes sånn ut, tydeligvis. Noen ganger glemmer jeg at jeg faktisk bor i Spania??? Halo. Når man har en hverdag her nede så glemmer man litt å sette pris på de fine omgivelsene rundt seg. Jeg tenker ikke så ofte over at jeg faktisk har et basseng rett utenfor døra, at det er varmt og sol hver eneste dag, og at jeg er veldig heldig som har muligheten til å bo her. Men innimellom så går'e opp for meg da vettu. Sånn som i dag. Kan jo ikke annet enn å bare sette pris på det mens man har det.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Haha se skyggene :Ppp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litta omvisning i hvordan jeg har det rundt meg akkurat nå. Bassenget er ikke bare vårt, men nå som det er "høst" så er det faktisk nesten aldri noen der. Vannet i bassenget er ganske kaldt, men det blir deilig med engang du tvinger deg selv uti. Så vi har basically bassengområdet for oss selv nå for tia, så lenge de som har bodd her lenge som regel er der mest på sommeren. Digg! Men æsj, jeg har fremdeles vondt i korsryggen i dag, så jeg fikk ikke dratt på trening.. Irriterer meg at nå som jeg først har funnet noe jeg liker så skal jeg hindre meg selv i å få gjort det. Føler meg som en gammel gubbe når jeg må be folk dra meg opp fra stolen osv, hahah. Men jeg får bare være tålmodig og håpe at det går over av seg selv.

✎ Vi snakkes➪ Fra Norge til Spania
Del 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPappa passer på, heh. Her poserer vi elegant foran Monte-Carlo casionoet!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Casionet var veldig fint og majestetisk inni må jeg si! Man kunne spille på et par maskiner i fronten der, men om man skulle inn på the real del var det en del som skulle til. Du kunne ikke ha på vanlig sneakers, man måtte ha pensko. Ingen olabukse, ryggsekk, kamera, jakke osv osv. Du måtte være skikkelig og pent kledd da, med andre ord. Men vi var der mest for å se anyways, spillinga får jeg spare til en dag jeg kanskje har noe å gamle for, heh. Hele roadtrippen håpa jeg på at jeg skulle se noen kjendiser, enten her eller kanskje mest sannsynlig i St.Tropez, men det var ingen å se. Kanskje ikke "sesong" for det nå, dunno.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ingen i familien liker de brillene her... Første minstebroren min sa da han fikk se noen bilder fra turen var der hadde du stygge briller❞ Syns de er kule jeg!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Monaco var fint!! Og hiiiigh society. Har aldri sett så mange fine dyre biler samla på ett sted as. Vi overnatta ikke der, så jeg vil definitivt tilbake en gang hvor jeg har mer tid til å bli litt bedre kjent. Nå har jeg akkurat spist lunsj og sola meg et par timer, skal ikke klage på det as. Føler meg mye bedre i dag enn jeg gjorde i går. Jeg fikk en slags strekk i ryggen på trening i dag da, noe som suger max. Klarer ikke bøye meg ordentlig eller i det hele tatt sitte normalt. Passer dårlig når jeg skal sitte rett opp og ned i to timer for å fikse neglene mine senere i dag... Sykt lenge siden jeg har gjort det, så gleder meg! Orker ikke sånn dilldall og èn meter lange negler da, tar french gel.

Next up i forhold til roadtrippen: Nice!

✎ Vi snakkes ◇ Lake Bled ◇


Hei! Her er en liten dronevideo som vi lagde da vi var i Bled, og her kan dere se litt bedre hvordan det ser ut (Sjekka oss på slutten;) Jeg syns dronefilming er sykt kult, og jeg har lyst til å kunne beherske det selv så jeg kan lage noe kult i fremtiden. Feks hvis jeg starter rett foran der jeg står, og svooosh skyter fort opp i været så man ser hvor jeg befinner meg. Og da er det så klart ekstra fett hvis jeg står i et idyllisk område. 

Ellers i dag har jeg vært og trena, helt alene faktisk!! Haha, det høres kanskje ikke ut som en big deal for dere, men for meg som er helt ny her i Spania så er det det. Skal skrive litt om CrossFit etterhvert som jeg kommer mer inn i det. Jeg må innrømme at jeg begynner å like det ganske godt! Uansett, nå i starten er det litt vanskelig å justere seg etter livet her. Eller, jeg føler livet «her» blir litt rart og si, men jeg mener jo min nye hverdag. Jeg har lissom endra på så mye på engang. Akkurat i dag føler jeg meg litt down, men jeg aner ikke hvorfor. Jeg har pms, vondt i hodet og rett og slett lite energi. Når jeg er sånn dæff har jeg en tendens til å overtenke og bli sittende fast i en spiral av hvor lite produktiv jeg føler meg. Videre spinner jeg over på hvor lite produktiv jeg føler meg generelt i livet også, og da bare ender jeg opp med å føle meg skuffa over meg selv. Teit tankegang i know, å dra seg selv ned på den måten, men noen ganger kommer slike tanker snikende. Vet dere den følelsen hvor hodet ditt vil så mye, utrette og skape ting, gjøre masse, men resten av deg bare.. føler'e ikke? Haha, vanskelig å forklare.
Jeg har nok bare en litt møkka dag i dag.

Noen ganger trenger man bare å være litt alene og vekk fra alt og alle, så får man kommet til seg selv igjen. OG, da er det jo veldig fint at det kommer en heeelt ny dag i morgen. Jeg gleder meg faktisk til å dra på trening, og det tror jeg at jeg aldri har sagt før, haha. Istedenfor å dra meg selv ned burde jeg heller tenke på hvor flink jeg har vært den siste tia (selvom det ikke har vært så lenge), med å endelig ta tak i livet mitt og få i gang den livsstilsendringa jeg lenge har masa om. Things are lookin up!

✎ Vi snakkesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Om du er i Italia (eller andre steder hvor de har denne restauranten) er det virkelig verdt en tur! Det er på en måte en butikk og en restaurant i ett! Så du kan handle kjøtt, ost, grønnsaker, potetgull (ja u name it), også kan du spise på restauranten etterpå. KULT?? Haha. Vi kjøpte masse rart der, for det er så klart en sånn type butikk som har "potet"gull laget av tomat og spinat osv. Det smakte ganske likt som vanlig salt potetgull, såååe. Uansett så er det uansett verdt en tur som sagt. Veldig interressant sted som inneholder både det ene og det andre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hahaha jeg ser nå at det ser ut som reklame for den colaen her, men det er #ikkesponsa!!! Kjøpt'n sjæl. Det var egentlig bare tilfeldig at jeg holdt den på bildet, fordi jeg akkurat hadde kjøpt den (vi står på toppen av Eataly) og vi skulle ut for å ta bilder av oss selv foran utsikten, haha. Men grunnen til at jeg tok bilde av den overhodet er at den ser ganske kul ut, også smakte den jammen meg godt også a gitt? Det smakte ganske likt som "vanlig" cola, bare litt søtere smak på en måte, om det er mulig. Jeg har hørt at den mexikanske skal være sykt god, så får ta turen til Mexico en gang. Anyways, om du er i Italia er denne verdt en smak!

Skal du spise på restauranten så anbefaler jeg egentlig ikke den pizzaen jeg bestilte. Jeg tenkte shit nå er jeg i Italia, pizzaen må jo smake helt himmelsk her yes!! Men så var den ikke all verdens.. Det var altfor lite ost og altfor mye tomatsaus, så det kan jo hende det bare var akkurat den jeg bestilte som ikke var noe særlig. Skal ikke dømme Italia sin pizza utifra èn restaurant heller. Men Adrian og pappa spiste noe godt kjøtt der, selvom pappa fremdeles mener Eataly i Dubai er hundre ganger bedre. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, er ferdig dusja og skal snart ut for å handle litt småtteri. Litt overskya i dag faktisk, men det er bare deilig en gang i blandt, haha. I morgen starter spansk-kurset, og jeg gleder meg veldig! Håper det setter seg denne gangen.

 Vi snakkes➪ Fra Norge til Spania

Del 
☀☁ Italia, Genova
◷ Var der i 2 døgn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at vi dro fra Bled kjørte vi innom Ljubljana (sykt vanskelig ord??) som er hovedstaten i Slovenia, bare for å ha vært der, når vi først var i nærheten. Der spiste vi digg mat, jeg spiste pasta med sjømat, og det var syykt digg. Første gangen jeg har smakt det faktisk, egentlig litt rart med tanke på hvor glad jeg er i sjømat. Uansett, etter det kjørte vi til Venezia, hvor vi overnatta en dag utenfor selve thaa venezia lissom. Vi hadde tenkt til å dra inn dagen etter, men da var det overskya og regna omtrent, så da gadd vi rett og slett ikke bruke tid på det. Da får jeg heller spare det til en romantisk tur eller noe i fremtiden, forhåpentligvis, haha.

Derfor dro vi til Genova isteden! Som du sikkert har skjønt by now..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På vei til Genova regna det så sinnsykt mye at jeg faktisk ble litt redd, og det ekke kødd engang. Det var jo baaare svingete veier for alle penga, pluss at det la seg så mye vann i veien. En bil kjørte forbi oss, og det spruta en enorm mengde med vann på frontruta vår! Skulle nesten tro noen stod med en brannslage og spyla rett på oss, fordi det var så mye at vi ikke så NOENTING på kanskje 10 sekunder, men føltes ut som en evighet. Vi kjørte jo i ca 100 også, så jeg fikk hjertet litt i halsen gitt. Haha, eventful kjøretur for meg det her assa. 

Uansettt, vi sov på et ganske fint hotel rett ved siden av akvariumet omtrent! Vi tok en tur inn der også, men jeg tok ikke noen bilder der inne fordi 1.hadde ikke mer strøm på kamera 2.akvrariebilder er egentlig dødskjedelige, heh. Men det var et fint sted og jeg så mange søte fisker hihihi. Vi spiste også på Eataly (elsker navnet på restauranten), som jeg skal skrive om i et annet innlegg. Skikkelig kul og annerledes restaurant som sikkert flere av dere har vært på før. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Utsikten fra rommet 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
@adriankberg at insta ♞

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en del bilder det! Som dere ser var vi ikke rundt om i hele Genova ofc, så lenge vi var der to netter, men vi fikk sett en god del. Byen bestod av maaange trange og lange gater, som både var koselige og egentlig ganske skumle. Da vi gikk der på kvelden så hver eneste gate ut som et smug du definitivt kom til å bli drept i lissom. Mange av gatene var så trange at du så vidt kunne se himmelen over deg, haha. Skjønner ikke hvordan de har fått til å bygge så tett i tett, det må ha vært litt stress iallefall. Var en blanding av gamle kirker og nye bygg. Alt i alt en ganske søt by vil jeg si, men på kvelden syns jeg det stikk motsatte. Hvertfall i det området som vi befant oss i. Det var faktisk litt ukoselig, og ikke en eneste matbutikk som var åpen lenger enn 21. Vi måtte kjøpe munchen vår på en sånn liten automat, hahah.

 

Thats it for todaaaay, neste del av roadtrippen blir litt mer turkis og sommerlig, wihuu. Liten preview;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  ✎ Vi snakkes


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits