Hei! Merker at jeg faktisk har savna å blogge as, syns faktisk det er kjempe gøy å holde på med, og har lyst til å blogge om ting hele tiden. Men uansett, jeg driver som sagt å forbereder meg til Australia, med alt av praktiske ting og alt jeg skal ha med osv, men også mentalt. Det føles faktisk ikke realistisk og ekte at jeg skal dra, og når jeg og Anna snakker om det så føles det ut som at vi bare snakker om noe fiktivt eller at det er noen andre som skal dra. Hahah, tror ikke det går opp for oss før vi har kommet hjem. Men jeg gleder meg veldig til kvelden før avreise, hvor jeg kommer til å ligge i senga med sommerfugler i magen.

Meeeen til poenget; jeg samler opp litt bøker som jeg skal ha med meg! Flyreisa tar jo en evighet, faktisk hele to døgn. Vi drar den 2desember, og lander i Sydney den fjerde. Det kommer nok til å bli ganske slitsomt og langtråkiii, så jeg vil gjerne ha med meg noen fine bøker jeg kan forsvinne litt i. Den lengste flyturen er på 11 (!!) laange timer, så må nesten ha noe å gjøre. Jeg pleier som regel aldri å sovne ordentlig når jeg er ute og flyr, men jeg håper virkelig jeg får det til nå, pliz gud. Har flydd til New York før, som også er en ganske lang tur, men da var jeg bare 11 år, så husker ikke så mye av selve flyturen liksom. 


Se her æ, her har jeg pynta med blomster og hele pakka!! Skal det bloggæs så skal det bloggæs ordentlig......

Kjøpte denne boka for litt siden, egentlig mest fordi den var så fin, haha. Så jeg har dømt den skikkelig etter omslaget. Jeg har så vidt begynt å lese i den da, og den virker bra så langt! Sparer meg litt til flyreisa som sagt. Men jeg vil gjerne ha med meg en bok som virkelig fanger meg, sånn som "Et helt halvt år". Herregud, det er en av de beste bøkene jeg har lest! Var virkelig med i historien, og det så ut som at jeg hadde sloss med regnet da jeg var ferdig. Anbefalte den til Isabelle også, og ho endte opp med søkkvåte øyne akkurat som meg, hahah. Så det jeg lurer på er om noen kan anbefale noen gode bøker til meg! Det er ikke et must at jeg skal sitte igjen med tårer i øya, men jeg vil bare ha en bok som er BRA GOOD AMAZING AAAND COOL. Er det for mye å be om eller?? Sååå, plis let me know hvis du sitter med en god bok i minnet!
Nå har jeg nettopp ferdigskrevet min internasjonale CV, og da er jeg klar for å jobbe rævvvatta'mæ (fredrikstad as) i Syndey. Tulla, har ikke planer om å jobbe så veldig mye der nede egentlig, det er mest for å få litt ekstra penger til ting. Men akkurat nå søker jeg litt rundt omkring på alt som kan relateres til Sydney.. Helt ærlig så går jeg bare og venter på at jeg skal dra. Tiden her hjemme føles så meningsløs nesten, med bare jobbing hele tiden. Har det så klart morsomt også, men det føles litt som at "livet" står på vent akkurat nå, og starter når jeg kommer ned dit. Det er jo egentlig litt dumt, for som min kjære pappa og jeg engang snakka om, så glemmer vi "voksne" å bare leve i nåtiden og nyte det vi har akkurat nå. Vi går og venter på ting som skal skje da og da, istedenfor å bare være tilstede akkurat der man er. Som barn foreksempel, de fokuserer på hva de gjør akkurat der og da, og de har det kult fordi de ikke går og venter på at noe bedre skal skje. Det burde vi (iallefall jeg) bli flinkere til! Hvis dere skjønner hva jeg mener.

Men jaja, jeg føler jeg har flytta inn i narvesen-skjorta for tiden, så jeg vil bare få fart i stumpen og komme meg av gårde. Nå har jeg for så vidt ingenting her hjemme uansett, vil bare komme meg ut og opp og vekk.  Forresten, SEEE her a, jeg gleder meg så sykt mye til nyttårsaften i år:


Bilder lånt fra googleÆÆÆÆ, herregud. Tenk at jeg skal være der. Gleder meg til å høre himmelen sprenge, høre alle menneskene rope, og lukten (ja faktisk) av nyttår! Jeg håper det er like fint, om ikke enda finere i år. Lurer på hvordan jeg skal klaare å ta inn alle inntrykk, ha det gøy, og i tillegg få tatt noen bilder sånn at jeg får dokumentert det hele. Tror og håper det blir en kveld jeg aldri kommer til å glemme. Og jeg håper jeg er sånn supermega sliten dagen etterpå BARE fordi jeg hadde det skikkelig kult dagen før. I dag er det bare 42 dager, 7 timer og 134 sekunder til vi drar. Neida, men 42 dager er det iallefall!

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏

Jeg har egentlig ikke en spesiell bucketlist, men jeg var på en tumblrblogg som handlet bare om det, så jeg tenkte jeg skulle lage en. Men jeg endte nesten bare opp med å velge bilder som handla om å reise steder, som dere ser. Men herregud se så mange fine steder som faktisk er ekte og finnes rundt i verden. Det er synd jeg ikke kan få sett absolutt hele verden.. Men det er så mye mer å se enn lille Norge. Så mange naturlige og vakre steder, som glowworm caves??? Haha akkurat som å være inni et rom fullt av små UV-lys, bare at det er av naturlige årsaker. Og for ikke å snakke om hvor mye forskjellig man faktisk kan fnne på her i verden!! Livet utenfor dataskjermen skal visst være ganske så fantastisk har jeg hørt.....Den ultimate drømmen min må være å kunne reise rundt hvor enn jeg vil, og leve av bloggen. Haha, nå har jeg jo akkurat begynt å blogge igjen og det høres så teit ut å si "leve av bloggen". Men om jeg feks hadde blitt sponsa for å reise steder og blogge om de, så hadde det vært helt fantastisk. Livet burde egentlig bare vært sånn at hver og en kunne reise hvor enn de ville, oppleve hva enn de ville og bare... gjøre hva som helst. Istedenfor å begynne på skole, og deretter bare la jobben sin suge alt av energi og livsglede ut av skrotten. Haha, jeg skjønner at det må finnes regler og systemer og blablabla men Y☯L☯ da :p Uansett så håper jeg at når det er min tur til å sovne stille inn på en søtt og koselig gamlehjem om 70 år (ja det er sånn jeg dør), så håper jeg at jeg har sett mye av verden og har evig med morsomme historier å fortelle. 

Nå skal jeg jo faktisk til Hong Kong og Australia snart, så da kan jeg checke de av "lista" iallefall! Og skal nok få dratt til Amsterdam i løpet av 2015 også. Det kan jo være en helgetur foreksempel. Nei jeg kunne nok ha lagd et milelangt innlegg om alle steder jeg vil se, men her er det ganske mange allerede. Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal gjøre etter Australia, fordi jeg vet fremdeles ikke hva jeg vil studere. Blir 20 år nå i desember, og jeg føler litt på det at "alle andre" har kommet godt i gang med utdanningen sin og allerede vet hva de ender opp som. Men innerst inne syns jeg ikke det er så farlig å vente med utdanning. Noen voksne prøver å advare meg med *quote:* Jo lenger man venter, Sarah, jo vanskeligere blir det å komme igang igjen. Jada jada, jeg skjønner det. Men hva skal man gjøre om man ikke har den miiinste aning om hva man vil ende opp som?!!! Det er ikke så lett, så jeg misunner de som lenge har visst hva de vil satse på. Jeg har ingen barndomsdrømmer om yrke heller, så kan liksom ikke falle tilbake på noe. Men uansett, jeg tenker kanskje bo i Spania hos pappa, mens jeg tar opp fag. Har tenkt litt på veterinær, men da må jeg ha mye høyere snitt enn hva jeg endte opp med i 3vgs. Vi får se. Kan jo alltids bli flyvertinne.....

Har du vært noen av disse stedene eller gjort noe av dette? I så fall blir jeg mektig misunnelig :((

43 etasje på Bali hotel
Stoort treningsanlegg 5 minutter unna der hvor pappa bor, og Adrian måtte få trena litt siden han skulle på cup med engang vi kom hjem


Calpe beach


Andre siden av Calpe(Bilder i tilfeldig rekkefølge) Jeg var som sagt i Benidorm nå i august, for å besøke pappa og familien min. Ikke at jeg har spansk blod i årene mine, men de bor der nede. Pappa, stemor, og mine to søøte lillebrødre. Så jeg og Adrian (min biologiske bror) dro ned dit og var der i to uker. Det var utrolig koselig å se de igjen, med tanke på at vi ikke sees så ofte. Men det føles ut som at vi så hverandre i går, når vi først møtes igjen. Vi gjorde ganske mye forskjellig egentlig. Litt feriestuff, og litt vanlig familieting! Blir for det meste bilder av meg her, så lenge alle de andre må godkjenne bilder før jeg får lov til å legge de ut (lol), og ingen er fornøyd med nooooe, haha.


Midt inni skogen


Man måtte ha på sko for å kunne gå der


Haha little loosers som må bruke armringer vettøø, kjedeliii
Det her var i Valencia!

Har over 1000 bilder, så blir kanskje liitt mange å legge ut. Jeg bare begynner med det her jeg, så hvis jeg kommer på noen superkule bilder å dele så får jeg heller ta det i et annet innlegg. Men uansett så likte jeg Benidorm ganske godt! Fikk sett en del, og syns det virka som en koselig by med et bra liv på kvelden. Selvom jeg ikke "testa nattlivet" så var vi ute på kvelden, og tror det kan være et morsom sted hvis man drar med en vennegjeng også! Vi besøkte tre strender tror jeg det var, men min favoritt var helt klart La Cala Finestrat. Var der bare den siste kvelden (ja kvelden faktisk), men skulle ønske vi dro dit flere ganger. Den siste kvelden var vi der i solnedgangen og snorkla med GoProen min. Fisken var ikke så fargerik, men var deilig å bare flyte rundt i det blå vannet likevel. Skikkelig deilig å bade på kvelden. Ikke det at det var færre mennekser der, for det var det iallefall ikke. Var nesten mer, haha. 


Kanskje fordi det ligger så sentralt til, i dunno. Var iallefall superfint, og mye finere enn det ser ut akkurat her..
Brendon og Adrian
;D;D Nå begynner det å bli et ganske langt innlegg, så stopper opp nå! Var en kjempe koselig og fin tur, og jeg gleder meg veldig til å se familien igjen! Må jo bli etter Australia det nå da, men vi har klart oss lenge før, og jeg regner med at vi gjør det denne gangen også. Savner de allerede da<3<3
Æh, nå begynner Australia å nærme seg med stormskritt, og jeg både gruer og gleder meg. Jeg har jo visst om det en stund nå, men har på en måte ikke gått helt opp for meg at jeg faktisk skal dra til andre siden av verden, og bo der i 4 måneder. I tillegg skal jeg innom Hong Kong i noen dager på veien hjem, noe jeg egentlig har helt glemt oppi det hele. Om jeg ikke har skrevet det før så reiser jeg med bestevenninna mi, Anna! Vi kommer nok til å ha det preeeetty cool i både Australia og Kina. Men grunner til at jeg gruer meg er vel at vi skal være borte en stund. Gruer meg litt til å dra fra mennesker jeg er veldig glad i og kommer til å savne veldig mye. Men jeg håper de som også er veldig glad i meg er der når jeg kommer hjem igjen også. Gruer meg til å være selvstendig i et helt annet land osv. Det gleder jeg meg til også da, men ja dere skjønner, litt skummelt er det jo.

Akkurat nå har jeg sendt et par mail hit og dit for å fikse et par ting, er ganske mange småting som må være i orden før vi reiser. Jeg må foreksempel oversette hele CVen min, alle attester, og vitnemålet mitt faktisk. Det må jeg få tilsendt fra skolen da, slipper å oversette akkurat det. Grunnen til at jeg gjør dette er for at jeg skal få muligheten til å tjene inn litt ekstra penger mens vi er der nede, og i tillegg blir det jo drit kult å jobbe i et helt annet miljø enn hva det er her hjemme. Nå jobber jeg jo på Narvesen, men der nede håper jeg å få en slags servitørjobb på Cafè elno. Meeen man kan også ende opp med å plukke bananer i noen dager liksom, man må bare ta det man får i førsten. Jeg er uansett åpent for det meste, kommer til å være en erfaring det også. I tillegg kommer jeg jo til å møte mange forskjellige mennesker uansett hvor jeg ender opp med å jobbe. Hovedmålet med jobb der nede er vel egentlig å bli kjent med folk, kanskje skaffe oss en liten vennegjeng. Hvem vet! Skal på et fem-dagers surfecurs omtrent med engang vi kommer ned dit, så regner med at vi får noen bekjentskaper allerede der. Ja, i dag er det bare 47 dager igjen til vi drar (02.des), og ikke mange dager senere har jeg bursdag (21.des)!! Hahaha jeg vet ikke hva vi skal gjøre på bursdagen min enda, men tror det blir kjempe gøy. Noe som kan bli litt mer stusselig er vel julaften. Ikke at det blir noe problem at det er i et annet land, har faktisk feira julaften i både Ungarn og Spania før, men aldri alene uten familie. Nå blir det vel bare meg og Anna, hahah. Hvis vi ikke har fått oss noen venner allerede da. Vi får se! Da kommer vi hvertfall til å merke på at vi er langt hjemmefra. En stor kontrast blir nok nyttårsaften, herregud se for dere det fyrverkeriet i Sydney!! Det er en av grunnene til at vi drar nå i desember, sånn at vi kan få med oss akkurat det. Men vi vet ikke helt hvor vi skal bo enda, det er noe vi må finne ut når vi kommer ned dit. Ikke så lett å leie seg en leilighet for 4mnd over nettet liksom. Selskapet vi drar gjennom (goxplore) hjelper oss med blandt annet det, men aller først har de booket fire dager til oss på et hostel. Så føler ikke vi kan slappe helt av og nyte det før vi faktisk har et fast sted å bo. Men nå har jeg skrevet ganske mye her, om det er noen som lurer på noe så er det bare til å spørre. Blogger som sagt mest for at familie og venner skal kunne se hva jeg driver med der nede, men er også deilig å ha et sted hvor jeg kan skrive hva jeg tenker osv.


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits