➪ Fra Norge til Spania

Del 
☂☁ Slovenia, Bled
◷ Var der i 1 døgn

Vi fløy til Frankfurt og møtte pappa der, og henta bilen vi skulle kjøre nedover med. Den var sååå fin!! Jeg ble skikkelig spent i kroppen når jeg så den, haha. Vi har sett på veldig veldig mange før vi bestemte oss, og jeg er så glad for at det ble nettopp denne. Nå syns jeg det er den fineste bilen i hele verden, nettopp fordi det er vår, heh. Den er faktisk skikkelig deilig å kjøre også, og jeg er glad for at det ble automat denne gangen, selvom det var litt uvant i førsten. Og seee på de felgene æ? De gjør bilen ekstra feeeet.

Processed with VSCO with hb2 preset

Vi kjørte gjennom Østerrike før vi kom oss dit, og jeg må si at veiene var ganske så kjedelige. Jeg hadde sett for meg mer landskap og små bondegårder osv osv, men jeg er jo tett som et brød for not remembering at vi mostly skulle kjøre på motorveier. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men anyways. BLED er et sted jeg lenge har hatt lyst til å dra, nettopp på grunn av innsjøen der. Det ligger en liten øy uti, med en kirke på, and thats it. På bilder har det sett så sykt magisk og eventyraktig ut, og så lenge det ligger i Slovenia (et land jeg ikke hadde tenkt på å feriere til lissom), så tenkte jeg det var greit å ta en titt nå som det lå litt på veien. Vi var litt uheldige med været da, fordi det var overskya det døgnet vi var der.. Det var egentlig litt kjipt, for da ser man ikke hvor turkisblå innsjøen egentlig er! Bare google "bled" jeg loveer, det er drit fint. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seee, det er ganske så fint selvom sola svikta oss da? Blåfargen på vannet syns heldigvis litt fra høyden. Jeg er iallefall veldig glad for at vi tok en tur hit! Det er mye mer man kan gjøre der i forhold til innsjøen. Man kan gå rundt hele, og man kan ro ut fra omtrent hvor som helst for å komme ut til øya. Akkurat nå som vi var der var det regatta, så det var litt begrensa med plass på vannet som dere kanskje ser på bildene. Det vi gjorde var å gå opp til slottet som ligger i fjellkanten! Vi pusta og pesa og angra allerede 2 minutter inn i gåturen, men pressa oss til toppen. Da vi kom opp ser vi at vi egentlig kunne kjørt og parkert på parkeringsplassen der oppe... Da ble pappa litt furt, hahah. Jaja, flotters utsikt var det!

Hvis noen har spørsmål angående Bled feks, så kan dere sende meg en mail på sarahvberg@gmail.com. Blir litt mye om jeg skal skrive alle detaljer ved turen i ett innlegg! Akkurat nå sitter jeg og drikker teee, våkna faktisk halv 9 i dag tidlig.. På en lørdag. Hva har skjedd med meg, haha. Så har egentlig bare ligget i senga siden det omtrent. I dag skal vi på grillparteey hos noen venner av familien, så det blir artig! 

Vi snakkes
☀ Hei ☀

Dagene her nede går så utrolig fort, selvom jeg egentlig ikke gjør så ufattelig mye. Men så gjør jeg lissom mye alikevel. 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har begynt på CrossFit! Faktisk!! Haha, jeg har bare vært der tre ganger så langt, nettopp fordi jeg ble syk og orka ikke en dritt på ca 4 dager.. Men uansett, det er helt forjævlig tungt og slitsomt!! Men så er det gøy likevel, fordi det varer jo ikke mer enn èn time. Èn time hvor du bare gir ALT og blir helt ferdig. Merker at det er skikkelig god trening for hele kroppen, og jeg trener så klart bedre der enn hva jeg ville ha gjort alene på joggetur feks. Jogger ganske mye her nede også, men blir litt lei av det i lengden. Mentalt sett er jeg på fatcamp nå, haha. Jeg spiser mye bedre enn før og jeg har ikke drukket brus på snart 2 uker! Det er jeg faktisk litt stolt av, fordi jeg pleier egentlig å drikke en del brus.

Det skjer lissom noe hele tiden. Og når det ikke skjer noe er jeg bare gira på å slappe helt av uten å gjøre noe særlig. Brått skal vi hit og dit og gjøre ditten og datten, handle mat, fikse her og der, så dagene går på en måte ganske fort. Men likevel føler jeg at jeg har lite tid pr. dag. Det er sikkert noe jeg får opparbeida mer etterhvert da, når jeg får justert meg litt mer til livet her nede. Poenget jeg prøver å få frem er at jeg ikke akkurat prioriterer bloggen right now, men det kan fort forandre seg så snart jeg er mer settled!

Til tirsdagen starter jeg og flere i familien på spansk-kurs!! Haha, det blir gøøøy. Veldig mange spanske som ikke snakker engelsk her nede, så det kan være veldig greit å kunne snakke litt spanish med dem vett. Pluss at det er aldri dumt å lære seg nye språk. Det skal vi gå på to ganger i uka, i tillegg til at vi så klart må gjøre litt "lekser" og øve hjemme på egenhånd også!

Fremdeles jævlig irritert på at kvaliteten på bildene mine blir totalt destroyed på blogg.no, og det gjør faktisk at jeg mister litt motivasjon.

Jaja, det var bare litt smått med info fra meg. Jeg skal prøøøve å komme med et innlegg om dagen, for nå som det er helg kan jeg kanskje få lagd ferdig et par iallefall. Pleier vanligvis trene kl 9 i hverdagen, så i helga kan jeg sove litt lenger og eventuelt ta meg en joggetur når jeg våkner. Som dere skjønner består livet mitt for det meste av å være med familien og å trene for tiden! Men det er jo det jeg hadde lyst til da jeg flytta hit. Jeg trenger virkelig en forandring med kroppen min nå, og nå er jeg mer motivert than ever!

✎ Vi snakkes 
Hei og hallo

Egentlig har jeg vært fremme siden mandag 18.september, men tinga som vi sendte fra Norge har ikke kommet frem før nå... De ble stuck i Barcelona, og det verste var at jeg mistenkte at noe sånt bare var nødt til å skje. Derfor har jeg måttet bruke de samme klærne jeg hadde med på turen ganske ofte haha. Jeg var ekstra nervøs fordi jeg sendte macen min i de pakkene også. MEN i dag kom både den og alle andre tinga trygt frem, endelig. Akkurat nå holder jeg på å overføre alle bildene vi tok på turen, som er omlag 2000 stk tror jeg, haha. Så jeg skal få ræva i gir, slik at jeg får ut noen innlegg fra turen, som var helt amaze btw!! Jeg fikk sett utrolig mye, og kryssa av flere land på lista mi, juhu! Skal fortelle mer etterhvert som jeg får bildene klare også.

Ellers har den lille tia i Spania vært veldig bra så langt, og jeg føler meg egentlig ganske hjemme her. Det er sikkert fordi vi har vært her mange ganger før! Det var iallefall skikkelig koselig å se igjen søskene mine her nede. Lillesøstra mi har jo blitt så stor siden jeg så ho sist, nå har ho hår på hodet og kan snart gå. Ho er så sykt søt at man bare må smile når man ser på ho. Ellers er det er mye å vende seg til. Jeg har ny bil jeg ikke er så godt kjent med, veiene og reglene på veien er litt annerledes her, så første gangen jeg kjørte her om dagen var jeg litt nervøs. Er det fremdeles, men det kommer seg så klart jo mer jeg kjører. Sånn ellers så har jeg ombestemt meg litt når det kommer til blogginga, av en eller annen grunn. Noen ganger vil jeg at alle skal vite alt om meg og kjenne meg godt, mens andre ganger vil jeg heller holde litt tilbake og ikke la folk vite så mye, om det gir mening. Så vi får se hvor personlige innlegga kommer til å bli, men jeg vil gjerne dele bilder og litt av hverdagen min!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et bilde fra Monaco! Jeg er utrolig glad for at pappa ble med på turen, fordi turen ble mye bedre av den grunn. Veldig deilig å få vært med pappa i ca 2 uker alene, bare Adrian og jeg. Også er det så klart bedtryggende å ha en voksen og erfaren sjåfør med på turen, fordi jeg hadde seriøst fått panikk om det var jeg som kjørte i de trange og trafikerte gatene der nede i Monaco feks, herregud. Men yes, its more to come!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits