Jeg har da starta på nytt! Jeg har hatt dette navnet på bloggen siden 2006 eller noe, men jeg sletta den tidligere i år. Angrer en smule på det, pga alle minner og bilder jeg hadde glemt å lagre forsvant, men på en annen side er det like greit med tanke på at det var såpass mye "rosablogg/fjortiss"-opplegg fra da jeg var skikkelig engasjert her.

Vet egentlig ikke hvorfor jeg starter på nytt, men jeg satt og tenkte på det her om dagen. Vil ikke at noen andre skal lage seg blogg under "sarahberg", fordi det er liksom MEG, haha. Jeg har ikke akkurat så veldig mye å blogge om fortiden at det gjør noe heller. Jeg har friår dette året, så hverdagen min består mest av jobb og... kjede meg, haha. Mange av vennene mine har begynt på skolen igjen, og flere av de i utlandet. Så det er litt kjipt. Men har heldgvis mange av de igjen her hjemme sammen med meg, som også loker rundt og lener oss på "friåret", heh. Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal begynne å studere, så tenkte det var like greit å ta pause fra alt som har med skole å gjøre.... Må innrømme at jeg ble gaaanske lei til slutt, og er sykt glad for at jeg ikke skulle tilbake på skolen nå i august.

Men anywaaays, tenker jeg bare blogger når det skjer noe eller ved anledninger som jeg gjerne vil huske senere i livet! Og kanskje jeg blir litt flinkere til å ta bilder igjen. Drev jo ganske mye med det før, men helt ærlig så sank "fotografen" i meg etter at jeg begynte på media. Ble liksom for mye og det ble bare kjedelig etterhvert. Men vi får seee. Hvis det skulle være noen "lesere" av denne bloggen som er interessert i å finne meg på andre sosiale medier:

sarahvberg.tumblr.com
Sarahvberg på insta
Og snap forsåvidt, hvis det er ønskelig, hahah. Heter det samme overalt egentlig..

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits