OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg var i Oslo var jeg innom Lush på byporten, fordi de tingene jeg ville ha var utsolgt på nettbutikken deres! Jeg har lenge hatt lyst på Teatree vannet deres som de har på sprutfalske, fordi jeg har lest veldig mye bra om det. Men som vanlig ble det litt flere ting enn hva jeg hadde planlagt, haha. Jeg bare elsker ansikts- og kroppsprodukter!!! Har alltid vært flink til å ta vare på huden min, spesielt etter at jeg begynte å få masse kviser osv i 9 klasse. Så selvom huden min kanskje ikke alltid SER smashing ut nå for tiden, så FØLES den det iallefall. Og det er det viktigste for meg! Eeeeelsker å smøre meg med kremer som lukter godt, heh. Lush har iallefall kun organiske håndlagde produkter, noe jeg ikke har testa så mye før. Jeg falt også for en ansiktssåpe som ser litt spesiell ut, og jeg må si den lukter ganske spesielt også:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coalface Ansiktssåpe! Det er basically et stort såpestykke, som jeg nå har kutta en mindre bit av som jeg skummer opp i henda mine. Man kan så klart bruke hele stykke på engang også, men følte det var mer praktisk sånn jeg gjorde det. Rett etter at jeg har brukt den føles ansiktet mitt litt seigt ut på en måte, litt som om det fremdeles skulle vært noe i ansiktet mitt, noe jeg mislikte litt. Men etter at jeg har spraya meg med Teatree vannet/toneren, og tatt på krem, føles ansiktet mitt skiiiikkelig glatt og deilig ut. Akkurat sånn jeg vil ha det, heh. Begge produktene skal virke mattende og antiseptiske, noe som hjelper for oss med litt uren og oljete hud! Toneren er også veldig kjølende å ta på i løpet av dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg mååååtte så klart kjøpe et par badebomber mens jeg var der også. Det har jeg faktisk aldri prøvd før, noe som er rart med tanke på hvor ofte og hvor mye jeg elsker å bade. De som ble med meg hjem var Yellow Submarine og Metamorphosis (den på bildet). Det er jo skikkelig behagelig, og ikke minst kult når vannet brått blir en helt annen farge en vanlig. Skal ikke mye til for å underholde meg gitt!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat den badebomba her ble jeg egentlig litt skuffa over.. Jeg angrer på at jeg ikke tok bilder av yellow submarine istedenfor, fordi den gjorde hele vannet oransje og lagde fargerike sprialer når den løste seg opp. Trodde egentlig at den her skulle gjøre vannet ganske svart, men der tok jeg feil. Det ble litt sånn gushegrått, med litt hint av gul og grønn innimellom. Den lagde ingen kule mønstre, og jeg må ærlig si at jeg ikke syns den lukta så godt heller. På toppen av det hele lagde den grå flekker på MEG og i badekaret, som er vanskelig å vaske av, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så konklusjonen er at jeg ikke anbefaler akkurat den her. Det var kanskje ikke det beste kjøpet jeg har gjort, men den kosta ikke all verdens heller. Det var jo gøy når den brusa, haha. Skulle ønske jeg hadde prøvd meg på Lush sine produkter tidligere, fordi de har ganske mye bra. Tviler på at de har butikk i Spania lissom, men der har de heeelt sikkert mange andre kule butikker som selger lignende. En badebombe passer perfekt for et digg søndagsbad vett.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Æh, jeg merker at jeg begynner å få litt reisefeber nå for tiden. Det nærmer seg avreise med stormskritt, men som vanlig så føles det ikke sånn ut! Det er vanskelig å ta innover seg at jeg skal BO i Spania lissom, som dere sikkert skjønner. Men nå har vi iallefall fått et hus i samme "rekkehus" som resten av familien, slik at vi deler samme basseng i samme område, om det er forståelig. Blir lettere å vise det når jeg først kommer dit. Planen er jo å blogge litt oftere når jeg er der nede, for å vise folk hjemme hvordan det er. Jeg syns jo faktisk det er veldig gøy å blogge når jeg først har noe å blogge om, heh. Macen blir seff med, så jeg skal prøve å bli litt flinkere til å lage videor feks. MEN jeg skal ikke sitte her og bare fortelle om alt jeg har tenkt til å gjøre, det får bli hva det blir til. 

Jeg har ikke begynt å pakke feks, men det er jo litt vanskelig når det er ca 3 uker til jeg drar. Det blir for det meste klær jeg skal ta med, samt litt ting og tang som mac, kamera, anlegget mitt osv. Blir iallefall veldig spennende! Nå for tiden har skolen akkurat starta, og mange av vennene mine har dratt tilbake til studiebyene, eller starta her i Fredrikstad. Noen er faktisk ferdig utdanna og har starta i jobb! DET er ganske sjukt syns jeg, hvertfall hvis jeg skal sammenligne med meg selv. Menmen, det gidder jeg ikke! Vi er alle forskjellige med forskjellige veier her i livet.

Anywaaays, klovner i kamp i går var skikkelig bra!! De har jo egentlig lagt opp, men av en eller annen grunn jeg ikke har undersøkt nærmere, så hadde de en konsert her i går. Og i dag er det allsang på samme sted, haha. Med Chris Medina faktisk! Han har jo bare èn sang da... Og jeg var ikke så fan av den akkurat, men det blir jo gøy likevel. Elsker at det skjer så mye i helgene nå! Vi snakkes.
Du vet den sykt digge følelsen når du endelig finner litt ny musikk?? Den fikk jeg her om dagen. Jeg har nesten ikke hørt på musikk i en lang periode før det, fordi jeg var så lei av de gamle sangene mine. Og jeg syns det er så stress å leeete etter ny musikk. Man må høre gjennom mye dritt før man finner noe man liker as. Uansett, jeg fant et album som heter "American Teen" av Khalid, som jeg falt pladask for. Favorittsangene på albumet er "Saved" og "Shot Down". Jeg har hørt på de så sjukt mange ganger allerede, haha. Det blir jo bare sånn når man får dilla på de.

Her er hele albumet! Ellers har jeg jo så klart andre sanger jeg liker for tiden også! Spesielt de to her, fordi jeg elsker bass først og fremst, heh. The Weeknd er en av mine all time favorites da, han skuffer lissom aldri.

      
Det var iallefall litt, håper noen ikke har hørt de før og fant some neeew jam. Jeg tar ihvertfall mot musikktips med åpne armer, for man trenger alltids noe nytt. Og nå er det bare tre uker til jeg kjører til Spania, så DA må jeg fylle opp listene mine!!! Uansett, om noen er gira på å følge meg på Spotify så finner dere meg HER. Det er kozelista og den "slangen" jeg bruker mest. Haha, vet ikke hvorfor jeg skrev navnet mitt på bildet under, men etter at jeg begynte å bruke instagram stories har jeg blitt helt dilla på å skrive og legge til ting i bildene mine. Det er jo gøy!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og mens vi snakker om musikk, i dag skal jeg på konsert på brygga her i Fredrikstad! Det er nemlig Klovner i kamp som skal opptre, og det gleder jeg meg skikkelig til! Har aldri sett de live før, og jeg har hørt at de skal være bra på scenen. Sangene deres er sanger som ofte går igjen på fest, som jeg personlig egentlig har hørt på som "kødd". Så jeg kan ikke alle sangene deres, men jeg kan så klart "Valsen" og de mest kjente. Uansett så kommer det til å bli stemning! Tina har bursdag i dag også, så jeg håper kvelden blir braaaaa. Det er meldt regn da men, vi overlever.. Ha en god helg!
Jeg er skikkelig turist i Oslo! Haha, kunne like gjerne vært i London eller Gdansk for min del, fordi jeg er ikke kjent i det hele tatt. Bortsett fra i Karl Johan og rundt Oslo S og Operaen så klart, men der har jo de fleste vært. Men det er ikke så rart i da, jeg har veldig sjeldent vært der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har verdens peneste mamma<3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På søndangen som var dro mamma, Adrian og jeg til Oslo! Jeg hadde nemlig kjøpt massasjetime til mamma og meg i bursdagsgave til ho, tror kanskje jeg har nevnt det før. Så vi bestemte oss for å gjøre en tur ut av det. Vi booka hotelrom og spiste på Lekteren på Aker brygge på søndag, og vi kunne ikke vært heldigere med været! Jeg gikk for reker igjen, fordi det er vel ikke lenge man fremdeles kan spise ordentlig gode ferske reker fremover nå. I Spania smaker ikke rekene like godt dessverre. Men her smakte det himmelsk som vanlig. Etter det dro vi en tur på "Fangene på fortet", som er et aktivitetssenter, kan man vel kalle det. Det er 45 små forskjellige rom man låser seg inn på, og hvert rom har en egen oppgave man skal løse. Noen var mer fysiske, og andre var litt mer brainy! Syns det var ganske gøy, men jeg hadde ikke brukt penger på det en gang til, haha. Det burde vært litt mer forklaring utenfor rommet, iallefall til HVORDAN man skulle svare på ting, for det var ikke alltid vi skjønte det heller. Kanskje det er vi som er dumme, det er jo godt mulig :P 

På mandag var det tid for massasjetimen, og det var skikkelig diiiigg. Men det gikk skikkelig fort da, fikk jo nesten ikke lagt meg ned før ho sa at jeg måtte reise meg opp igjen, haha. Men absolutt verdt det. Kjøpte gavekort på YouWish! Det eneste som var stressende med turen var det å kjøre i Oslo. Det var ikke jeg som kjørte, men det er minst like stressende å være kartleser når sjåføren skriker og bærer seg om hvilken fil og hvilken vei og gudhjelpemeg. Glad jeg ikke måtte ha oppkjøring inni der, for å si det sånn!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjeda meg litt og tok kanskje litt av med redigering, hehe. Meeen sjekka de kule brillene mine a!! Jeg har ikke sett noe lignende før, så jeg bare falt pladask for de med engang. Smale briller passer vanligvis ikke til det firkanta ansiktet mitt, men de her ble jeg positivt overraska over. De ser ikke like kule ut om jeg har de på sånn rett frem da, for da ser jeg ut som han Morpheus fra The Matrix (som jeg tror må være favorittfilmene mine btw). Brillene kjøpte jeg fra Asos Marketplace på nettet, men jeg finner de ikke igjen! Tror det er sånn at selgere har bare et par av hvert objekt de selger. Uansett, jeg er drit fornøyd! 
Overskriften min hadde egentlig "på en søndag" i seg, meeeen jeg innså at nå i sommerferien er nesten hver dag en søndag, iallefall for min del. Så her har vi et par serier som du kan ligge og dra deg til! Det er så vanskelig å finne serier verdt å se på syns jeg, så tenkte jeg kunne anbefale noen jeg er fornøyd med. Du har sikkert hørt om dem fra før, men hvem vet, brått finneru gull! Alle tre er på netflix btw.
 

Master of none

Jeg tror jeg er ganske sent ute med den serien her, fordi jeg har sett den ligge på netflix i evigheter. Men jeg ble positivt overraska da jeg starta med den! Syns den første episoden var litt boring, men etterhvert så tok den seg opp noe veldig. Den handler vel basically om hvordan det er å være nesten voksen og finne kjærligheten/finne ut av seg sjæl. Og det er fra flere vinkler, feks fra en lesbisk sitt synspunkt-ish. Veldig lett serie å følge med på, og Aziz er jo morsom i seg selv.

 

Friends from collegeDen serien her likte jeg skikkelig godt!! Det minner litt om how i met your mother, og det er ikke bare fordi "Robin" er med. Jeg har faktisk ikke sett ho i noe annet etter himym, så det var jo en bonus. Det er en gruppe med venner som ikke har sett hverandre på lang tid, men som nå begynner å henge sammen igjen fordi alle bor i New York. Mye greier mellom alle sammen, og noen av de har affærer med hverandre osv osv. Det er ikke så mye å si egentlig, annet enn at du burde se den. Lett underholdning! Tror ikke du kommer til å lære noe av den akkurat, men det er ikke det jeg er ute etter når jeg bingewatcher heller.
 

Rick and MortyDet her er seriøst favoritten min, haha. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det engang! Fant heller ingen bra "trailers" som bekriver hvordan showet er. Men det er så jævlig random og teit at jeg elsker det. Det handler om en bestefar som er en geni, han er den smarteste i hele universet. Altså, det der høres jo mongo ut. MEN jeg elsker det fordi det handler om at det fins utallige galakser, med utallige dimensjoner og realiteter. ALT er mulig. De som har laga det er så sinnsykt kreative og har akkurat min type humor. Det minner kanskje litt om family guy, bare at det er mye bedre. Du må nesten bare se det for å skjønne hva jeg mener. Og du må se mer enn første episode, for som med alt, så blir det bare bedre og bedre. Vi er midt i sesong 3 nå, og det kommer nye epiosder every suuuunday!! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kødda, vi spiste de ikke. Ikke akkurat mye mat i de krabbene man fisker sjæl. Men mormor og jeg er veteraner når det kommer til krabbefiske, detta har vi gjort i flere år. Eller det er vel mer jeg som fisker og mormor som klapper entusiastisk hver gang jeg får en krabbe, hehe. Jeg har maaange fine barndomsminner fra Solviken hvor vi var i går, mest fordi mormor hadde campingvogn der i mange år. Nå har de oppgradert til bobil derimot, for man kan ikke bli tied down to one place vett. Men jeg elsker å være der, fordi det er så koselig og rolig. Været har jo ikke vært tipp topp i det siste, så vi var heldige i går. Føles ut som at sommeren er over allerede dessverre. Den har gått helt sykt fort, og jeg har vært hjemme i Fredrikstad i over 1mnd allerede. Nå er det bare UNDER èn mnd til jeg drar til Spania. Haha, what. 

Har jo ikke blitt så voldsomt mye blogging på meg i det siste, men det er fordi jeg ikke har gjort så veldig mye heller. Men nå til i helgen skjer det litt, da det er brukenfestivalen på Rolvsøy, + at mamma, Adrian og jeg skal overnatte i Oslo fra søndag til mandag. Jeg ga nemlig mamma massasje i bursdagsgave i år!! Det lønner seg å gi en gave that benefits both u know. Gleder meeeeg, kan faktisk ikke huske at jeg har fått proff massasje før. Vi snakkes!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits