Ooooogså bittelitt fra bassenget da:Jeg var i Benidorm nå i august sammen med broren min for å besøke pappa og familie, og da hadde jeg med meg Goproen! Har faktisk ikke fått testa det noe særlig før jeg var der, så har ikke blitt så flink på det enda. Må kjøpe meg litt forksjellig utstyr som en sånn stang, og andre diverse greier. Men er uansett ganske fornøyd med bildene, elsker at jeg endelig kan ta bilder under vann. Litt kjedelig at fisken og generellt hele undervannslivet ikke var så fargerikt og spennende, men det var uansett gøy. Har utrolig mange andre bilder fra turen også, faktisk over 1000...... Tenkte jeg skulle legge ut noen av dem etterhvert! Filma litt med goproen når jeg tenker meg om, så kanskje jeg brått setter sammen et eller annet. HVEm VEEET
Halloooo ja. Føles veldig rart å skrive i den firkanten her igjen, men blir vel vandt til det etterhvert.. Jeg har tenkt til å begynne å blogge smått igjen, fordi jeg kjeder meg ekstremt (ok kanskje ikke ekstremt men kjempe) mye i hverdagen, men egentlig mest fordi jeg skal til Australia i desember. Der skal jeg og venninna mi bo i 4mnd!! Så derfor har jeg lyst til å ha et sted hvor jeg kan legge ut bilder og fortelle om ting vi gjør osv, sånn at familien min og venner hjemme kan se hvordan jeg har det. Har blitt litt inspirert av samme type blogger i det siste, så jeg tenkte hvorfor ikke. Jeg har'a vært litt flink på det en gang før!!! Men det som suger er jo at jeg ikke har en egen pc atm, og det vil da si at jeg heller ikke har photoshop :(( Så må redigere bildene mine i Picasa..... Greit nok det, men det hadde vært såå mye bedre kvalitet på denne hersens bloggen om jeg kunne redigert litt mer cooolt;) Menmen.Noen av mine siste instagrambilder. Er mye mer aktiv der enn jeg er her, for å si det sånn. Nå har jeg jo akkurat vært i Benidorm hos pappa da, er mye lettere å få fine bilder i utlandet enn det der er her i Norge syns jeg. Det er jo fordi man som regel gjøøør mer hele tiden mens man er på ferie. Men ja, jeg har jo ikke fortalt noen om bloggen min enda engang, så jeg bare skriver for meg selv atm. Blir nok bedre etterhvert anyways. 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits