OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veldig viktig å få smurt det ordentlig inn, og ikke minst få litt opp i nesa som du ser... Mange har sikkert hørt om det før, og det er nok ikke uten grunn! Jeg som mange andre har falt for fristelsen, fordi jeg har lest så utrolig mye positivt om koreansk kosmetikk, og at deres hudpleierutine er i maaange flere trinn enn her. De har oppmot 12 trinn, altså oljerens, rens, toner and so on. Har egentlig prøvd ganske mye av det, fordi det er så billig! Man kan bestille det på flere nettsider, men jeg har hovedsakelig brukt ebay. For å vite hvilke selgere man kan stole på har jeg gått for de med høyest rating, og i tillegg kan du bli medlem i en koreansk kosmetikk-gruppe på facebook! Der skriver de reviews, tips, og erfaringer med ditten og datten. De nevner også hvilke selgere som er til å stole på. Gruppa finner du HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke like mye i "gamet" nå lenger, men jeg har jo fremdeles et par produkter fra før. Nå for tiden bruker jeg egentlig bare masker fra korea. Den her lukter helt fantastisk rent, noe jeg syns er en av de beste luktene. Skulle ønske jeg kunne få denne i en parfyme, haha. Det er en maske laget av ris holdt jeg på å si, og den skal virke brightning på huden, altså gjøre hudene klarere og utjevne forskjeller osv. Kan ikke si at jeg har sett merkbar forskjell etter at jeg har brukt denne, men huden føles skikkelig myk og frisk ut, og i tillegg så lukter den jo himmelsk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik er konsistensen! Du skal ha den på i 10-15 minutter, og når du vasker den av skal du massere den lett inn i huden. Anbefales veldig! Syns den virker litt kjølende også, så hvis du har den i kjøleskapet er det enda deiligere. Du kan kjøpe den HER. Koster ikke mer enn 60-70kr. 

Pleier å gjøre dette 1-3 ganger i uka, det kommer egentlig litt an på om jeg husker det eller ikke, haha. Har enda en fra den serien her, som er black sugar mask. Den kan jeg sikkert vise en annen gang! Lukter skikkelig godtericola av den, haha. MEN, uansett, er du keen på en ny ansiktsmaske, gå for den her. Det tar brått litt tid når du bestiller fra ebay da, men det vet vel de fleste. Prekæs!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallaa! I går dro Isabelle og jeg til Strømstad en tur, med ingen andre intensjoner enn å spise!! Masse!! Mat!! Vi dro litt sent, men det var egentlig bare chill, fordi da var det litt mindre folk, og vi fikk plass på det beste bordet, etter vår mening. Over ser du hva jeg hadde på meg, enkelt og chiiiill. Vi var skikkelig gira på sjømat, og farmor anbefalte meg en rastaurant der som heter "Røkeriet". Dritglad for at vi dro dit, fordi der fikk vi akkurat det vi ville ha, haha. Det var ikke direkte billig, men sjømat never is. Anyways, CHECK IT OUT:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BOOOM!! Haha, diggeste på leeeeenge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isabelle og jeg snakka om at det er DET vi burde spare og bruke penger på vettu, bare reise rundt og prøve forskjellige matretter her og der. Vi er så sykt matmomser begge to, og når vi er sammen er det alltid et eller annet mat vi fråtsær i. Kvelden ble faktisk skikkelig fin, og etter at vi hadde spist opp bevega vi oss litt inn mot sentrum igjen. Der var det brått en gratis sommerfestival, hvor det var mange forskjellige artister gjennom kvelden og masse folk. Jeg husker ikke alle, men den eneste vi stod og så litt på var Lill-Babs, haha. Koselig at det bare skjer mye random på sommeren syns jeg! Vi visste jo ikke om det, vi bare snubla tilfeldigvis inn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De to siste bildene der er seriøst ikke redigert engang! Har bare gjort de litt skarpere. Det var skiiikkelig fin himmel på slutten der, og det er noe vi elsker begge to, haha. Blir bare dratt mot det, og får lissom aldri tatt nok bilder av en fin himmel. Etterhvert kjørte vi hjeeem, også overnatta Isabelle hos meg. Koselig kveld! Det er helt klart de spontane tinga som blir best hver eneste gang, fordi da har man ingen forventninger. Det er som med nyttårsaften. Vet ikke hvorfor jeg alltid har så høye forventninger til den kvelden, om at den skal være helt magisk og kanonbra. Fordi den blir sjeldent helt out of this world lissom. Men visse ting må man faktisk planlegge litt da. Farmor og jeg har lenge snakka om å ta en tur til Lofoten, fordi ingen av oss har vært der før, så vi driver og ser etter flyreiser osv nå. Jeg håper vi får det til, og at jeg ser nordlys om vi gjør det. Nordlys er helt magisk for meg, så jeg MÅ bare få det med meg en eller annen gang.
DCIM100GOPRO

Her om dagen kom jeg over en app som heter "been", og jeg er skikkelig glad jeg fant den. Det har kanskje kommet frem på bloggen at jeg er ganske glad i å reise, og det ernte ljug! Det er noe av det beste jeg vet om, og jeg elsker å besøke steder jeg aldri har vært før. Nå etter fellesferien har jeg faktisk tenkt til å dra på en liten oppdagelsesferd alene, fordi det er noe jeg alltid har hatt lyst til. Det er sikkert bittelitt nervepirrende helt i starten, men jeg tror ikke det er noe problem for meg. Jeg trives veldig godt i eget selskap, og jeg liker feks best å dra på shopping alene, fordi da kan jeg bruke så lang tid jeg vil, gå hvor jeg vil, og bare tenke på meg selv, haha. MEN, uansett. Jeg føler jeg har mista oversikten over HVOR jeg har vært! Før hadde jeg et verdenskart på veggen hvor jeg kunne skrape bort de landene jeg har vært i, så de ble i en annen farge. Men jeg syns ikke det var så fint estetisk sett, så jeg droppa det. Denne appen fungerer på akkurat samme måte!
 
Her ser dere hvordan min ser ut! Jeg har bare vært i 6% av hele verden faktisk. 21% av Europa, og totalt i 17 land. Det er jo en del det, men med tanke på at jeg har vært på den jorda her i 22 år, er det ufattelig mye som står igjen! Skulle ønske det var det livet handla om, bare det å oppdage hvordan resten av jorda ser ut. Du kan også huke av hvor stor del av USA du har vært i som du ser, og der har jeg ikke mye å skryte av as, haha. Men jeg har i det minste vært der! Så poenget med appen er at du kan holde oversikten på hvor i verden du har vært, også er det så klart alltid morsomt å huke av et nytt når du har muligheten til det. Gleder meg til jeg kan skaffe meg flere orange land etterhvert som vi beveger oss gjennom Europa på roadtrippen i september!!!
Tirsdag ja, stemmer det. Nå i sommerferien har jeg faktisk veldig liten oversikt over hvilken dag det er, hvilken dato og hvertfall ikke hvilken uke det er. Hvorfor bruker skolen og jobb uker når de skal nevne noe som skjer? "I uke 25 skal vi ha det og det", jamen NÅR er uke 25?? Haha,  syns det er irriterende, og syns heller de burde bruke datoer. Det er ingen oversikt over hvilken uke det er på telefonen min så vidt jeg vet, så jeg måtte alltid google det. Jaja, samma det. Dagene mine er kanskje litt ensformige nå, med tanke på at jeg ikke jobber eller noe, men jeg skal ikke klage! Det er superdigg å ikke sette på noen alarm når jeg legger meg, heh. Men jeg må bli flinkere til å legge meg tidligere da, får lissom dårlig samvittighet når jeg ikke står opp før 11-12 hver dag. Jeg har jo hatt ferie, men snart må jeg kanskje prøve å komme inn i litt rutiner igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har brukt "morgentimene" her i vinduskarmen holdt jeg på å si, med en bok og frokost! Det fins nok ikke mange som er like dårlig på å spise frokost som meg, men i det siste har jeg blitt ganske flink til det faktisk. Uansett, har alltid ønska meg en sånn bred vinduskarm som jeg kan sitte og lese i, og bare titte ut av vinduet, men det er ganske umulig i det lille vinduet mitt. Ikke at jeg har en fantastisk utsikt heller, men nå har jeg iallefall noe i nærheten! Det er en seng som stod her da jeg bodde i Kongsvinger, men den passer forsåvidt greit inn nå også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se her a, neeeesten instaverdig frokost?? Jeg er forresten tilbake på instagram igjen. Det gikk vel 3-4 dager uten, og det gikk helt fint. Hahah, høres ut som at jeg er helt avhengig vettu. Men det kan fort føles litt sånn ut, er dere ikke enig? Uansett, jeg fikk en skikkelig trang til å slette den her om dagen, og jeg tror jeg trengte det! Boka er en jeg kjøpte her om dagen, og jeg har såvidt startet. Kan ikke si at den har falt helt i smak enda, men jeg må nok la den komme litt igang før jeg gjør opp en ordentlig mening. Nå skal jeg faktisk ned og trene, har kjøpt meg èn mnds abonnement der, så lenge jeg snart skal til Spania! Vi snx.
I helga har det vært månefestivalen her i Fredrikstad, og det har som det har hvert år, vært kjempe bra! Vi pleier egentlig ikke å kjøpe billetter for å komme inn på selve konsertområdet, fordi jeg syns helt ærlig det er ganske dyrt. Men selvom man ikke har billett, kan man fremdeles være i gamlebyen for å se mange gratis konserter, gå på gjennom gatene hvor det er mange boder med mye forskjellig rart, og i tillegg kan man sitte på vollane for å høre musikken uansett! Der er det også lov å drikke, såååe jeg syns det er mye bedre! Var der både fredag og lørdag, og formen er overraskende bra i dag, heldigvis. På fredag kom vi dit ganske sent egentlig, men fikk med oss mye moro uansett.

På lørdag kom vi oss dit litt tidligere, så da fikk vi med oss litt av musikken. Ikke at jeg hadde hørt om de som spilte da, men det gjorde ingenting. Det var faktisk en piercing og tatoveringsbod der, så Sarah og jeg tok piercing i øra haha. Jeg har hatt piercing der før, i toppen av øret, så jeg spurte om han kunne ta gjennom det arrvevet jeg har fått der, og det var seff null problem, sa han. MEN, han brukte seriøst nesten et kvarter på å få gjennom piercingen, og det gjorde helt jævlig vondt. Han bare "det var noe av det seigeste jeg har vært borti" på stavangerdialekt hahaha. Jeg er drit glad for at jeg var full, for hvis ikke hadde det gjort satans mye vondere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredrikstad er seriøst den beeeste byen ever, og den er så vakker og søt og pen og kul. Savna den en del da jeg bodde i Kongsvinger, og nå som jeg er tilbake ser jeg alt med både gamle og nye øyne, om jeg kan si det sånn. Så haru ikke vært her, kom hit.
I det siste har jeg begynt å tenke ekstra mye over hva jeg faktisk bruker tiden min på. Det er ikke første gangen jeg har tenkt over det, og jeg er sikkert ikke alene. Men sånn det er akkurat nå, må jeg si meg ufattelig mett på sosiale medier, og da spesielt instagram. Jeg kan bruke flere timer om dagen bare på å scrolle i feeden. Gjerne på exploreknappen, og der stopper det aldri. Ofte tenker jeg bare, hva fikk jeg ut av de timene der? Ingenting! Det hender jo at jeg blir litt inspirert av det jeg ser, noe jeg regner med er litt av hensikten med appen, men det er av kanskje 3 av 1000 bilder. Tror ikke jeg overdriver når jeg sier det engang. Det her har jeg tenkt utrolig lenge, men spesielt nå i det siste har jeg også lagt merke til at jeg føler meg dårligere pga det. Med meg selv! Nettopp fordi det er så lett å sammenligne seg selv med andre.

Jeg har alltid tenkt at jeg ikke er en av de som lar meg påvirke så veldig av kroppspress og hvordan man "skal" se ut, men nå må jeg faktisk innrømme at jeg tror jeg blir blitt påvirka likkavæl. Ofte føler jeg feks at et bilde jeg vil legge ut ikke er vits å legge ut, fordi det ikke er fint nok og verdt det. Det her har jo noe med meg å gjøre personlig også, men jeg var ikke sånn før. Jeg klarer så klart å legge ut omtrent hva jeg vil, men jeg føler det bare har blitt litt mer "press" på hva som "forventes". Jeg hater egentlig de to ordene der, press og hva som forventes. Det er fordi de brukes så mye, så ofte, med alt! Men akkurat i det tilfelle her så kommer jeg ikke på noen andre ord å bruke heller. Det er på en måte et usynlig press, et eller annet som jeg/vi ikke klarer å sette fingeren på. Men hovedpoenget mitt er forsåvidt ikke kroppspress eller presset om å være perfekt og å ha de perfekte bildene, det er hvor mye tid vi kaster bort på å se på det.

Alt toppa seg i går da jeg så en dokumentar om hvordan kvinner blir fremstilt i media. At uansett hva kvinner oppnår, uansett hvor smarte vi er og eller hva vi sier, så blir alltid fokuset retta mot hvordan vi ser ut. Hva vi har på oss, hvor fint vi er sminka, om vi har gått opp noen kilo, hvor kort skjørt vi hadde på oss osv osv osv. Så jeg bestemte meg for å bare slette hele instagram! Jeg vet ikke hvor jeg vil med det, men jeg følte at herregud nå skal jeg ikke kaste bort mer av tiden min på den ubrukelige appen, haha. Jeg føler meg rett og slett som en zombie, hvor jeg bare har blitt sugd inn i underholdningens verden, som alltid distraherer meg fra å gjøre andre ting. Andre kanskje mer viktige ting. Som å lese bøker, se dokumentarer, skrive og tegne og ja, u name it! Så jeg har bestemt meg for å være uten instagram en stund, bare for å se om jeg kanskje kan komme litt tilbake til virkeligheten igjen, og ikke bare leve på internett.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så i dag kjøpte jeg meg tre nye bøker! Jeg har aldri hørt om de før, men jeg syns de var så søte. Krim og sånn typisk kjærlighetsromaner er ikke noe jeg har fått sansen for, jeg liker mer litt rare bøker som skriver om litt andre ting enn normalt, om jeg kan si det sånn. Vet faktisk ikke helt hva jeg mener selv, men ja. Målet mitt er å finne en bok som endrer synet mitt på ting. Som får meg til å innse ting, og til å tenke annerledes. Trenger ikke være groundbreaking lissom, men jeg vil få noe ut av det, lære noe. Er ikke sikkert jeg gjør det med akkurat disse tre, but who knows.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Alle tre er kjøpt på Libris, og ingen av de kosta over 200,-


Gleder meg faktisk litt til å begynne på de! Vet ikke helt om jeg skal starte med engang, fordi jeg kommer nok til å ha massevis av fritid på bilturen til spania. Så derfor kan det hende jeg sparer litt, men vi får se. Jeg har flere her hjemme jeg ikke har lest også. Sjeldent man tar seg tid til det lenger lissom, når man så lett kan underholde seg selv på telefonen. Men som nevnt, jeg skal prøve å tvinge meg selv til å gjøre andre ting i en periode nå. Spesielt se dokumentarer og lese bøker. Det er jo ikke sånn at jeg skal være helt uten sosiale medier. Jeg vil så klart holde følge med hva som skjer, snakke med vennene mine osv. Men akkurat instagram føler jeg at jeg fint kan klare meg uten. Var på snapchat istad, og nesten hver gang jeg går ut derfra går jeg automatisk inn på instagram. Jeg gjorde det istad også, men da kom jeg innpå skype isteden æ gett! Haha, måtte erstatte stedet hvor jeg pleide å ha instagram. Så det er helt klart en vanesak jeg må avvende meg! Vi får se hvordan det går.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blidfisær
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en fiiiin dag det har vært! Det starta med at jentene dro til Lena for å sole oss, fordi været i dag har vært heeeelmax. Lena har basseng også, så det er bare derfor vi drar dit egentlig. Kødda, Lena er en av de beste vertinnene som fins, det ska sies. Glemte å ta med kamera dit da. Men det er faktisk nesten nødvendig å ha basseng i den varmen som har vært i dag! Etter det dro Adrian og jeg på og spiste middag på Egon sammen med Farmor. Verdens kuleste trio! Vi spiste hamburger hele gjengen, og jeg må si det smakte maaakalaust. Harnte smakt på makan jeg. Haha, jeg har hengt meg helt opp i å snakke Fredrikstaddialekt med sånn teit stemme i det siste, så det kommer litt frem her og. 

Senere spilte vi litt kubb hjemme! Mamma har gjort det så koselig på verandaen som dere kanskje såå. Gikk ikke lange tia før jeg snek meg ned på rommet mitt da, haha. Jeg er så sinnsykt mett, fordi jeg greide å spise et stykke med oreokake ETTER den kolossale burgeren.. Det her er seriøst siste dagen jeg spiser sånn drit. GUD gi meg styrke til å trene!!!!!!! Nå skal jeg bare chille med en dokumentar tenkte jeg. Har fått inspo av Sophie Elise til å bare se på dokumentarer om ting som kanskje ikke interesserer meg ved første øyekast. Kan jo hende jeg liker den, og jeg får i tillegg kunnskap om massevis av rare ting. Jeg så Amanda Knox i går da, og den var skikkelig interessant. Stakkars jente, vet faktisk ikke om jeg tror ho er skyldig eller ikke. Guess we´ll never know!
Ahhhh som jeg lever livet nå, haha.

Jeg bare gjør akkurat det jeg føler for når jeg føler for det, og jeg kan bare slappe av! Deilig etter en lang stund med bare jobbing nesten hver eneste dag. Jeg har blitt slakk på å ta bilder da, dessverre. Føler meg ikke så superfotogen for tia, så jeg orker lissom ikke å ta bilder av mæ sjæl iallefall. Men jeg kan jo bli flinkere til å ta med meg kamera rundt på ting som skjer (haha hvor ofte sier man ikke det).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I det siste har jeg sola meg en god del, vært på stranda flere ganger, vært ute på byen med venner, og ikke minst spist masse god mat!! Skulle ønske det var sommer for alltid! Ting er så sykt mye bedre nå. Rart å tenke på at om ikke så veldig lenge blir det mørkt rundt kl.15 igjen. Men det gidder vi ikke tenke på nå!! Tiden går fort da, og det nærmer seg avgang til Spania. Har allerede begynt å tenke på hva jeg skal ha med meg.

Det er jo begrensa med plass i bilen, men macen skal iallefall med. Skal prøve å ta med minimalt med klær, så jeg kan skaffe meg nye hehe. Adrian og jeg får en egen leilighet (mest sannsynlig) i samme område som pappa og de, så det blir bra. Tror vi får utsikt rett ut mot bassenget, noe som ikke akkurat skader. Føles fremdeles litt uvirkelig da. Trur'e ikke før jeg ser'e!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så klart litt nervøs (mest spent) på hva jeg skal finne på der. Det eneste jeg er hundre prosent sikker på er at jeg skal snu livsstilen min, og jeg SKALLLLL virkelig bli flink til å trene og rett og slett bare ta vare på meg selv. Orker ikke være litt sånn halvveis misfornøyd lenger, haha. Man må jo bare endre på det man ikke er så glad i, men jeg syns det er vanskelig. Skulle nesten tro jeg var mer glad i mat enn jeg er i meg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, fin og rød etter en hel dag med soling! Anna og jeg var på solviken i dag, og det har seriøst vært perfekt vær. Ingen skyer, minimalt med vind, og heldigvis ikke for varmt heller. Vi bada faktisk, og det var helt magisk. Det er bare drit kaldt akkurat når du går utti, men så blir det helt perfekt. Det her ble et veldig random innlegg, men tenker det er greit å bare oppdatere smått innimellom. Vi snakkes!
Som jeg har nevnt tidligere er jeg stor fan av å gå gjennom gamle bilder på harddisken min. Vel, nå har jeg vært back at it igjen, og la merke til at jeg var så sinnsykt mye flinkere til å bare ta bilder før. Av random ting, av små ideer jeg hadde osv. De jeg har med her er ikke de "fineste" bildene jeg har tatt lissom, men det er morsomt å tenke på at jeg syns jeg er så ræva nå fordi jeg ikke kan så mye i photoshop osv osv. Men før kunne jeg absolutt NADA, og da syns jeg selv at jeg var ganske så flink atte. Morsomt å se tilbake på da iallefall! Tror ikke jeg overdriver hvis jeg sier at jeg tok bilder hver eneste dag. Slenger med noen bilder av mæ sjæl og.

Hahaha, husker nå at jeg alltid satt navnet mitt i bildene før. Uansett hva det var lissom. Husker en som kommenterte at ho syns det var morsomt å følge med på bloggen og se hvor i bildene jeg hadde satt "sarah berg", fordi jeg ofte satt det sånn på skrått i en vinduskarm eller noe så det ikke skulle være så synlig. Ah, hver gang jeg ser gamle bilder så tenker jeg for meg selv at jeg skal bli flinkere til å ta bilder igjen. Og jeg vil gjerne det! Så vi får se :-)

Akkurat nå sitter Adrian og jeg på rommet mitt og spiller minecraft. Jeg er så jævla nørd på akkurat det! I fjor sommer brukte jeg helt sykt mye tid på å bygge et gigantisk slott og bondegårder og ja u name it. Så det frista og sjekke det ut igjen, haha. Spillet er jo helt meningsløst i seg selv, men det er et eller annet med det som gjør meg hekta når jeg først setter igang. Spørs om jeg blir det nå, men skal ikke se bortifra det. Minner meg bittelitt om sims. Tror egentlig greia med det for meg er det at man samler ting og kan bygge ting! Jaja, deilig med sommerferie vettøø.
Heisaaann, its me, sarah

I det siste har jeg hatt utrolig lite energi. Vi snakkes! Kødda, men jeg har faktisk det. Og når jeg sier i det siste, så mener jeg kanskje ca 2-3 måneder. Jeg må på en måte spare energien min til feks helgene da det skjer noe, men ellers i hverdagen har jeg bare vært helt dau og ikke gjort en dritt etter jobb omtrent. Om jeg har det, så har det ikke vært med sånn sinnsykt stor innlevelse. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har som jeg har nevnt tidligere vært tett i nesa ufattelig lenge nå, så jeg har endelig fått bestilt meg legetime. Der har jeg ikke vært på flere år, kan faktisk ikke huske sist. Så brått er jeg allergisk mot pollen eller noe annet. Håper nesten det, fordi jeg vil lissom ha en løsning på "problemet" mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har så klart tenkt at det kan være noe med hvordan jeg lever også. Trening og kosthold har ikke akkurat stått på toppen av lista over prioriteringer i det siste, så det kan godt hende det er en stor faktor også. Så derfor har jeg tatt meg sammen i dag. Adrian lurte på om jeg ble med på en joggetur, og SEFF skulle jeg det! Men det var så sinnsykt slitsomt at den ble ikke så utrolig lang akkurat. Men man må jo starte et sted. Etter det bestemte vi oss for å lage smoothie, bare for å sette prikken over i'en med sunnhet her ikke sant. Vanligvis er jeg ikke så fan av smoothie, men det er fordi mamma pleier å lage den med yogurt tror jeg, noe jeg ikke er så fan av. Derfor erstatta jeg det med appelsinjuice! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste du trenger for å lage denne enkle, men dog gode smoothien er jordbær, banan, isbiter og appelsinjuice! For å få 4-5 store glass ut av det, brukte jeg 400g fryste jordbær, 2 bananer, 6dl appelsinjuice og 6 isbiter. Den ble helt passe tjukk av det, hadde ingen problemer med å suge den opp gjennom sugerøret;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal definitivt bli flinkere til å lage smoothier fremover! Man blir jo faktisk ganske mett av det, også kan man jo lage utallige kombinasjoner. Hvis jeg finner en helt sjuk blanding skal jeg seff si ifra. Eller enda bedre, hvis noen allerede HAR en ganske sjuk blanding, plis del den med meg. Jeg er åpenbart ganske fersk i smoothiegamet, så jeg trenger tips! Takk på forhånd æ.
Feast your eyes on this magnificent nature!!!! Nå føler jeg endelig at jeg stolt kan si at Norge er et av verdens vakreste land. Husker da Anna og jeg var i Australia, og de bare "ooh ur from norway, with beautiful fjords and mountains" osv osv. Og jeg bare ehe ja vet, fint det vettu, fordi jeg hadde jo aldri sett det med mine egne øyne! Men NÅ, herregud. Geirangerfjorden var helt sinnsykt pent og eventyrlig. Hadde jeg vært en alv ville jeg bodd i de fjellene her, som Anna sa haha. Her kommer en hel haug av bilder, som egentlig er et veldig begrensa utvalg da vi tok rundt 800stk på den ene dagen vi var der. Ja, vi var der faktisk bare i en dag! Etter at vi hadde padla kajakk i tre timer var vi så sykt utmatta at vi ikke orka tanken på å sove enda en natt i telt. Så vi bare bestemte oss for å kjøre hjem! Tror vi var hjemme i Fredrikstad rundt 3 på natta. Det er litt slitsomt å kjøre såpass lenge i strekk, men om man bytter på så går det greit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DCIM\100GOPRO\G0090622.JPG

DCIM\100GOPRO\G0100635.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DCIM\100GOPRO\G0120677.JPG

DCIM\100GOPRO\G0150748.JPG

DCIM\100GOPRO\G0150760.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
To sletne jenter 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siste bildet er fra en stavkyrkje (haha) i Lom! Uansett, om du noen gang vurderer en Norgesferie, så MÅ du dra til Geiranger. Jeg syns det var vanskelig å tro at dette var Norge lissom, og du blir litt målløs av hvor vakker naturen kan være. Dagen etter jeg kom hjem måtte jeg se "Bølgen" igjen, og det var ekstra kult da jeg kjente meg igjen og faktisk var der for noen timer siden! Jeg måtte søke opp hvor mange som bor der, og i 2014 var det 250 stk som hadde postadresse der. Vi kom frem til at vi tror det er færre nå, pga all turismen. Det VAR så mange turistbusser som kjørte i hundre og helvete ned de svingete veiene i fjella der atte hjælp. Hørte nesten ikke norsk da jeg var der, noe som forsåvidt er litt trist. Men på en annen side så skjønner jeg jo at folk kommer for å se det. Det er jo faktisk en realitet, at det kommer til å komme en flodbølge der. Så jeg er veldig glad for at jeg fikk sett det før det eventuelt forsvinner, heh. 
Det kommer en del to av denne turen! Altfor mange bilder til bare ett innlegg.

Heisann! Dere vet hva jeg sa om at jeg ville ha en spontan sommer? Vel, den starta ganske bra og spontan skal jeg si deg! Anna og jeg har lenge snakka om en roadtrip rundt i Norge, og da har jeg spesielt pekt ut Geirangerfjorden, fordi jeg syns det ser så sabla fint ut! Så Mandag kveld bestemte vi oss for å bare kjøre dit, og tirsdag ettermiddag var vi på vei!! Haha, jeg elsker å være spontan, det blir alltid best da. Det tok ca 7-8 timer i bil i følge google maps, men vi brukte kanskje 10, fordi vi stoppa flere steder og bare tok det med ro. Første stedet vi stoppa var en sted i Brumunddal tror jeg det var, og der spiste vi matpakka vår. Anna bada til og med, haha. Jeg kjøpte faktisk kuleis her, og de hadde BRUNOSTsmak!! Det var egentlig drit irriterende, fordi jeg har hatt en ide om det for lenge siden. Meeen lets face it, jeg hadde sikkert aldri gjort den ideen til en virkelighet uansett. Jeg syns ikke den smakte noe godt heller, men Anna slukte den som om det skulle vært hennes siste måltid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De to over her er ifra Lom, og jeg trooor det fjellet der er galhøpiggen. Kan godt hende jeg tar helt feil, men

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFør vi kom til Geiranger måtte vi kjøre gjennom et skikkelig øde og kult område! Når vi var her var vi skikkelig gira og lykkelig av en eller annen grunn. Det var bare så vakkert på sin egen måte! Her var faktisk klokka 23.30, så det var ganske lyst i forhold til hvor sent det var.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi spurte to svensker om de kunne ta bilde av oss, men vi fortsatte med poseringer, så det ble kanskje rundt 8 bilder, haha

DCIM\100GOPRO\G0060561.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0557.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0558.JPG

De siste tre ser du hvordan vi overnatta i Geiranger. Nå var klokka blitt over 12, men fremdeles ganske så lyst. Vi sov på Vinje Camping, som ligger 5 minutter opp i fjellet fra bygda, og det kosta bare 230,- pr natt for å ha bilen og teltet der! Veldig fin plass med fine doer osv, og man kunne dusje der om man betalte litt så klart. Det eneste som var irriterende med denne plassen var den svære fossen som er rett ved siden av, som bråka ganske mye gjennom natta. Ah, både Anna og jeg HATER å sove i telt, haha. Det er så ubehagelig og klamt. Men det var virkelig verdt det, for dagen etterpå fikk vi se det vi hadde kommet hit for!! Det får dere se i neste innlegg. Men hvis du ikke klarer å vente, kan du sjekke ut instagrammen min. Geiranger er virkelig et av de fineste stedene jeg har sett, så jeg gleder meg til å legge ut resten. Snakkes!
HEEEEII!

Jeg har vært superlat på bloggfronten i det siste, men det er jo fordi det har skjedd så utrolig mye de siste dagene! De siste dagene i Vinger prøvde jeg å være med på mest mulig, for å lage noen siste gode minner i den lille byen jeg har blitt bittelitt glad i. Eller, jeg har blitt glad i menneskene der! Så har vært ute med Ghulam, Kristoffer og Caroline blandt annet. Vi endte opp på nach hjemme hos meg faktisk, hvor det fremdeles ikke var noen sofa, men det blir hva man gjør det til! Tre av oss skulle på jobb dagen etterpå, så vi var ganske slitne, haha. Herregud føler jeg kun har blogga om hvor full og sliten jeg har vært, og hvor mye pakking jeg har drevet med på den bloggen her. Menmen, dats my life.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha gogutta! Den aller siste dagen på jobb var egentlig litt trist, og det ble klemmer i hytt og pine! Jeg jobba faktisk en time lenger enn alle der omtrent, så da fikk jeg tid til å legge igjen en liten gave og en liten lapp til alle. Kommer som sagt til å savne de :( Men vi sees sikkert igjen! Senere på kvelden på fredag kom Mamma opp til meg, for å hjelpe meg litt med det aller siste som skulle gjøres av pakking. Det endte opp med at vi drakk vin og bare kosa oss istedenfor, så dagen etterpå ble ganske lang og hard, for å si det sånn, haha. Vi våkna opp med sykt vondt i hodet begge to, men vi måtte bare ta oss sammen så lenge mormor og co skulle komme om et par timer. Vi brukte så og si heeele dagen på å vaske og rydde og ikke minst bære ut alle tinga mine. Jeg bodde jo i 3.etasje, så det ble en god del gåing i trapper.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verdens aller beste<3 Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg!! Tusen takk for all hjelpa denne helga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterhvert som man blir eldre blir man jo kjent med foreldra sine på en helt annen måte, og nå ser jeg på mamma som en av mine beste venner. Ho tenker alltid på alle andre før seg selv, og ho stiller opp med engang jeg trenger noe. Elsker deg mamma <3 <3

Nå har jeg vært hjemme siden lørdag, og jeg er fremdeles ganske sliten as. Har i tillegg blitt litt syk, men det er jo deilig med litt smør på flesk vett. Jeg har enda ikke fått pakka ut av alle tinga mine, fordi det er så saiko mye, og jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av alt. Utrolig nok fikk jeg plass til alle møblene mine på rommet mitt da, så jeg er fornøyd med det! Siden lørdag har mamma og jeg kosa oss masse ute i sola, med reker og hele pakka! Så jeg har klart å bli solbrent på hele fremsia, haha. Ser ut som jeg skjegg nesten... Menmen, det blir vel brunt etterhvert. Nå skal jeg ut og spille volleyball med Anna, Mari og noen fler!! Har ikke sett de på 100 år føles det ut som, så jeg gleder meg. Vi snakkes!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits