hits


Heisann! Brått noen dager siden jeg har blogga? Haha husker faktisk ikke når det var og jeg glemte å sjekke.. Men samma det, jeg har ikke så mye å blogge om at det gjør noe heller!! Dagene er veldig ensformige og går egentlig som jeg ønska: både sakte og fort. Men nå begynner jeg å bli litt utålmodig. I dag har jeg hatt min andre 11timers vakt denne uka, så jeg er litt sliten pga det! Men jeg har likevel tenkt meg ut på grafen i kveld for å ta et par øl med noen kollegaer! Orker ikke baaaare være på jobb og hjemme 24/7. Har ikke tatt så mye bilder i det siste, så jeg bare slenger med noen random.

Har blitt skikkelig dilla på svarthvitt bilder som er litt kornete for tia, så det er det det går i, haha. Akkurat nå holder jeg på å steke 5 kyllingfileer, fordi jeg prøver å bruke opp mest mulig av den fryste maten jeg har. Så da har jeg middag noen dager fremover vett. Tror kanskje det her er ett av tidenes mest meningsløse innlegg, men det får bare være. Tenkte det var greit å si ifra at jeg lever iallefall, så lenge jeg ser det er noen som titter innom hver dag selvom jeg ikke har blogga. Og det setter jeg stor pris på! Jeg kommer sterkere tilbake, heh. Snakkes!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har wifi på kamera, så jeg kan bruke telefonen som fjernkontroll! Men det ekke så lett å se når sola blæster stråler på skjermen


God morgen! Eller, jeg våkna faktisk helt av meg selv klokka 09.30 i dag, så det var jo ganske overraskende. Men forsåvidt ganske deilig, fordi da har jeg fått tid til litt diverse. Lå så klart å scrolla gjennom instagram og facebook som om det skulle vært VG først, før jeg satte i gang med litt rydding. Jeg har av den grunn ikke ordna meg i dag, for ser ikke poenget med det. Veldig deilig å gå uten sminke, så det er noe jeg ofte gjøør. Tok på meg en enkel kosekjole bare. Etter det måtte jeg kjøre ned med to store søppelsekker med klær Isabelle og jeg skal kvitte oss med! Fint at de har sånne containere hvor vi kan donere de istedenfor å bare kaste de. Så leverte jeg noe greier hos en venninne før jeg stakk innom polet! Kjøpte en skikkelig søt treliter med vin som Isabelle kjøpte for litt siden, og den var ganske god! Vi skal se på disneyfilmer og drikke vin i kveld vi seee, hahah. Det er skikkelig koselig da, jeg elsker som sagt disney. Men føør det må jeg få vaska litt her. Merker det blir mye snakk om vasking og rydding for tia, men det er jo ikke til å unngå når det er det livet mitt består av atm, haha.
Haha, hallo. Skjer?

Kødda, jeg er sliten as. Det føles ut som at det er søndag i dag, men så er det heldigvis bare fredag. Jeg var som sagt ute på middag med jobben i går, men middag ble fort til bytur og bytur ble fort til nach. Jeg visste jo at jeg skulle på jobb i dag, så jeg er egentlig bare et brøhue som sa ja til å bli med. MEN samma det, jeg kom meg gjennom en 8 timers arbeidsdag i dag, og nå har jeg endelig frihelg!! Har jobba veldig mange dager i strekk nå føles det ut som, og jeg har sagt ja til en del overtid neste uke, så skal bli sykt digg med helg nå. Det er jo tross alt siste jobbuka mi, så kan like gjerne få håva inn litt ekstra cash. Gleder meg til å legge meg uten å sette på alarm etterpå!!! Men uansett, i går. I går var jeg så sykt stressa før vi skulle møtes på Castrum, fordi jeg måtte forte meg å dusje osv. Tror dere jeg huska kamera? JA, jeg gjorde faktisk det! Tror dere det var minnekort i kamera da? NEI... Once again, brøhue. Så da måtte jeg ty til iPhonen gitt, min trofaste 5s.
Haakon og jeg ble enige om å legge igjen nummeret til Gilbert på en serviett, hahaha. Det var nemlig en mannlig engelsk servitør som tulla med han hele tia seVi fikk som sagt lov til å velge hva vi ville fra menyen, så jeg tror faktisk alle sammen valgte en eller annen type biff! Jeg valgte hvitløksbiff, og det var syykt godt. Jeg ble så mett at jeg følte jeg så gravid ut, haha. Det var iallefall veldig koselig med en kveld med kollegaene mine, som også var en av de siste. Ble enige med flere at jeg skulle invitere til fest i Fredrikstad i sommer da, så vi får se om vi faktisk får det til, heh. Det hadde vært drit fett iallefall! Uansett, nå er klokka snart tolv allerede, og jeg skal bare slappe av med en serie nå tenkte jeg. I morgen skal jeg bruke mesteparten av dagen på å pakke og vaske, for nå om 20 min er det nøyaktig 1 uke til vi forlater Kongsvinger! Natti natt


Tror ikke det her blir en fast greie, men u never know. Akkurat nå sikler jeg på disse tre tinga! Jeg har aldri hatt vans før faktisk, så jeg har veeeldig lyst på et par. Faktisk de som står øverst på lista, så jeg håper jeg får fatt i et par snart, hihih. Ellers kom jeg over den fete Adidas genseren der istad, og jeg digger det stoffet der!! Kuleste Adidas genseren jeg noen gang har sett as, haha. Du finner den HER. Den ser mer grønn ut på nettsiden da faktisk.. Men syns lissom den skiller seg litt ut i mengden! Sist men ikke minst, så har jeg skikkelig skikkelig lyst på en ekstra linse til Olympusen min. Haha herregud kameragal jeg se. Er ganske fornøyd med kamera altså, men en 25mm linse med f/1.8 gjør at bakgrunnen blir mye mer blurry, og det er jeg som sagt før helt forelska i (som de fleste andre tenker jeg). Det koster heldigvis ikke aaaall verdens heller, så tror jeg skal gå for det etterhvert. Den finner du HER. Det er bare til å spare det!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Bukse & T-skjorte: H&M    Sko: Berksha    Jakke: Ungarn for en million år siden


Gårsdagens outfit! Det er ikke så ofte jeg har outfitgreier, men det er egentlig bare fordi jeg ikke gidder å ta på meg så fine klær i hverdagen.. For tiden er jeg som regel bare på jobb før jeg drar hjem og tar på meg joggebukse lissom, så da gidder jeg ikke ta bilder av det, haha. Jeg syns det mest komfortable man kan gå i er hettegenser, så da blir det mye av det på jobb iallefall. Men jeg føler meg jo mye finere når jeg først tar på meg noe jeg syns er ganske fint så klart! Buksa kjøpte jeg nå nettopp, og den kosta bare 100kr på salg!! Så jeg kjøpte like gjerne èn til som nesten er lik, bare at den er blå og hvit med litt flere striper. Elsker sånne bukser, fordi de er så komfortable og i tillegg kan jeg få en fin fasong i de om jeg er heldig. Likær når h&m har salg. In other news: i morgen skal storteamet mitt på jobben ut og spise på Castrum nede i sentrum her, og det blir så diiiigg. Vi vant en sånn konkurranse vi hadde på jobb! Så vi får velge hva vi vil fra menyen, også blir det sikkert litt øl, heh. Synd de ikke har hummer på menyen.... Skal ta med meg kamera, så får vi håpe jeg husker å ta litt bilder!

Kontakt: sarahvberg@gmail.com.

Kort versjon: Sarah Victoria Berg, 22 år fra Fredrikstad, bor i Spania. Elsker å ta bilder.

Lengre versjon: Jeg heter Sarah Victoria Berg, men bruker egentlig bare Sarah. Jeg er 22 år, blir 23 i desember, og jeg er født og oppvokst i Fredrikstad. Der har jeg bodd så og si hele livet mitt. Er skikkelig skikkelig glad i Fredrikstad, så jeg er faktisk litt stolt av å være derfra, haha. Unntaket er skoleåret 2016/2017, hvor jeg flytta til Kongsvinger for å ta en bachelor i sykepleie. Det var ikke meningen å komme inn i Kongsvinger, fordi jeg ville egentlig til Oslo. Men som mange andre hadde jeg ikke bra nok snitt for O store Oslo, så da endte jeg opp i en leilighet i Vinger sammen med bestevenninna mi Isabelle. Sykepleien passa ikke for meg, så jeg endte opp med å slutte etter et halvt år, og skaffa meg jobb på Telenor istedenfor, da jeg ikke ville flytte hjem igjen med engang. Hadde jo tross alt bare vært der i et halvt år.

Etter et fullt år i Kongsvinger bestemte jeg meg for å flytte ned til familien min i Spania, da jeg fremdeles ikke har peiling på hva eller om jeg i det hele tatt vil studere. Jeg har nemlig en far, en stemor, en halvsøster og to halvbrødre som bor her nede! De er ikke spanske, men de har bosatt seg her. Søskene mine er halvt norske og halvt ungarske, bortsett fra min siste bror Adrian, som har flytta ned sammen med meg. Han og jeg har samme foreldre, og han er 4 år yngre enn meg. Nøyaktig hva jeg skal gjøre i Spania er jeg ikke helt sikker på enda, men jeg tar det som det kommer. Eneste tanken jeg har nå er hvorfor ikke? Det er nå jeg har muligheten til å gjøre det, så da må jeg nesten gripe den. Brått finner jeg ut av hva jeg vil gjøre resten av livet, hvem vet. Tenker man må oppleve og prøve forskjellige ting for å få litt input.
Det er nemlig ikke lett å finne ut hva man skal bli, jeg har ihvertfall ikke peiling!

Ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal si om meg selv. Jeg er veldig glad i å ta bilder, og en drøm hadde vel vært å være en fotograf. Men jeg vet ikke om jeg har stor nok passion for det, og jeg vet ikke hva slags fotograf heller. Jeg liker også veldig godt å reise!! Okei den aller aller største drømmen hadde vært å fått betalt for å reise rundt og oppleve ting for å fortelle om det til andre. Bare dra rundt i hele verden og ta haugevis av bilder, ah det hadde vært noe det. Jeg var faktisk på backpacking tur til Australia med bestevenninna mi Anna i 2015, som du kan finne under "reiser" i menyen over headeren. Uansett, om noen lurer på noe kan dere bare spørre her i kommentarfeltet. Bildene i innlegget er henta fra instagrammen min, som dere gjeeerne må følge! Da blir jeg glad vettø. Jeg har en annen instagram også, savibe, som er en forkortelse for de tre navna mine, Sarah Victoria Berg. Der legger jeg ut bilder jeg har tatt once in awhile, litt sånn for moro skyld.
Men hvem vet, brått kan det utvikle seg i samsvar med ferdighetene mine!

 

 
Noe jeg ofte liker å gjøre er å ta frem harddisken min og se gjennom gamle bilder. 

Jeg finner lissom alltid noe nytt hver gang jeg gjør det, og det kommer sikkert av at jeg har så sykt mye der at jeg aldri orker å gå gjennom absolutt alt. Jeg har alltid vært veldig opptatt av å ta vare på bildene mine sånn at jeg kan se på de i fremtiden, og det er jeg veldig glad for! Tenker alltid alt for langt frem jeg vett. Feks så vil jeg grave ned noe greier her i Kongsvinger, så jeg kan komme tilbake om ti år sammen med barna mine for å grave det opp igjen! Tenk det a, det hadde vært sykt koselig. Må bare finne ut HVA jeg skal grave ned og HVOR jeg skal gjøre det, haha. Det må jo være et "offentlig" sted da, kan jo ikke komme tilbake til hagen her jeg bor nå om 10 år og begynne å grave, heh. Uansett, jeg fant som vanlig litt gull i harddisken denne gangen også. Det gikk opp for meg at jeg har bodd altfor langt unna pappa og den andre delen av familien min altfor lenge. Adrian og jeg, broren min som alltid har bodd sammen med meg i Norge, har reist utallige ganger med fly alene for å være med dem. Tror ikke vi har bodd hos pappa siden 2010 eller faktisk enda lenger siden. Så nå er det jammen meg på tide. 
 


 Det her er en samlig av bilder både fra Norge og Spania. Dere ser kanskje at det er en stund siden, og jeg er ganske glad for at jeg har forandra meg litt. Har definitivt blitt flinkere til å ordne bryna mine, takk gud for det. Jeg er så ufattelig glad i familien min, og jeg syns det er den aller beste familien i hele verden (så klart). Gleder meg skikkelig til det året som kommer nå, for bare det å være med de hver dag kaller jeg en luksus når vi som regel ser hverandre 2-3 uker i året. Det er ikke ofte jeg tenker over hvor liiite det faktisk er, fordi jeg er jo vandt til det. Men i det siste har det sunket ganske hardt innpå meg, spesielt i går etter telefonsamtalen med pappa. Akkurat den trengte jeg.
Vi sees snart!! Elsker dere 🖤
God kveld!

Jeg er heldigvis i litt bedre humør i dag enn det jeg var i går, haha. Har funnet ut at kvalitet på bildene mine ser ganske bra ut på andre skjermer, så det var da enda godt. Men litt rart at min egen skjerm som skal være såå bra, skal vise meg dårlig kvalitet på mine bilder. MEN SAMMA DET, nå skal jeg slutte å klage over akkurat det, haha. Isteden kan jeg heller klage over at det er så vanskelig å pakke ned tinga sine!! Hvordan skal jeg organisere alt og gjøre det på best mulig måte lissom? Men det går fremover, og det er litt deilig å se fremgangen i det. Mamma kommer opp dagen før vi skal kjøre til Fredrikstad for å hjelpe meg litt, så det setter jeg stor pris på. Sjekka kaoset i leiligheten a:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det her er mitt, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal organisere det enda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lol vet ikke hvorfor den fotballen ligger der.. jeg fant den i nabolaget en gang jeg var full tror jeg, så da ble den min da:):):)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og det her er Isabelle sitt! Ho er nok litt mer i rute enn det jeg er, så lenge ho har sommerferie nå og jeg jobber 8 timer hver dag. Så jeg kommer ofte sent hjem og er sliten. Men jeg må jo bara! Passer greit bra med fri i helga da, for å si det sånn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå sitter jeg her og har endelig fått meldt flytting!! Juhu, det føltes godt. Så nå er det bare å vente til dagen kommer. På jobben har Rasoul og jeg laget postit-lapper med nedtelling på, haha. På min står det 12 dager i dag, mens han slutter litt senere da. Skal dra av én hver dag, for å gjøra det litt spennanes da vettu. Ah, egentlig vil jeg bare slenge meg nedpå og chillen litt, men skal få gjort litt stuff her! Vi snakkes.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud i går følte jeg meg så dum.

Jeg fikk brått et skikkelig utbrudd mens jeg satt her hjemme foran macen. Jeg følte meg så dum over at jeg i det hele tatt fikk et utbrudd, men jeg klarte ikke la være. Brått ble jeg så sinnsykt frustrert over at jeg ikke klarer å vise frem bildene mine på den måten jeg vil. Uansett hva jeg gjør, så blir det ikke bedre. Og jeg vet ikke hvorfor jeg stresser sånn over det, eller hvorfor jeg blir skikkelig forbanna innvendig. Men jeg syns at kvalitet på bildene er det aller viktigste på en blogg, iallefall for meg. Det er ikke det at de jeg laster opp her er helt forferdelig, men det blir ikke i nærheten av like bra som de er på maccen min, på face, eller i det hele tatt på instagram. Akkurat de samme bildene. Så jeg skjønner ikke hva det er med bloggen som gjør de så mye verre. Merker jeg blir irritert bare av å skrive om det??? Herregud hva er det med meg. Jeg ranta litt på snap til "Spain squad" gruppa vår, og pappa ringte meg. Jeg begynte faktisk å gråte mens vi snakka sammen, også begynte jeg å le mens jeg gråt og jeg bare følte meg som a total mess, hahah. Men nå har jeg kommet meg over det (halvveis iallefall).

Jeg mister lissom litt lysten til å blogge og ta fine bilder, når jeg ikke får delt det jeg faktisk har gjort med bildene uansett. Men jeg vil jo blogge, og jeg vil ha fine bilder her, så da må jeg bare fortsette å prøve. Det her er sikkert helt uvesentlig for dere, men jeg måtte bare få skrevet av meg litt. Dere skjønner sikkert frustrasjonen av å ville noe, deretter gjøre det beste man kan, bruke lang tid på det, også blir det bare dritt likkavæl? Ja, then u know. Akkurat nå er jeg på jobb (jeg har satt inn en timer på dette innlegget), og når jeg kommer hjem skal jeg fortsette litt med pakking og vasking i leiligheten. I går var jeg så jævlig klar for å bare komme meg vekk herfra, hahaha. Jeg kunne egentlig bare tenkt meg å stikke til mars eller noe sånt, så det har ikke noe med deg å gjøre, Kongsvinger.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola amigos! Prøver å få til minst et innlegg om dagen, og det er faktisk ikke så lett når man egentlig ikke gjør så mye hver dag, haha. Men det era verdt et forsøk. I går jobba jeg fra 9-17, og da jeg var ferdig henta jeg Isabelle på veien så vi kunne stikke innom biltema for å kjøpe flere esker. Du aaaner virkelig ikke hvor mye greier og ting du har før du skal pakke ned alt for å flytte as. Har kasta masse allerede, og jeg regner med at mer av det vil forsvinne i dag. Det var altså det vi drev med i en god stund i går. Vi har filma litt her og der som jeg/vi tenkte å lage ei litta video om når alt er settled. Det var jo tross alt lørdag i går, så da ble det også et par øl på oss, som vi kosa oss med mens vi grilla ute i hagen vår. Vi unngikk å brenne ned noe denne gangen også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fortsetter vi bare med ryddinga egentlig, selvom vi har ganske god tid. Det er hele 13 dager til vi flytter, og neste helg har jeg i tillegg fri. Men det er jo bare fint å være ajour med alt. Har vært på jobb i dag også, aka jeg har ikke hatt en dag å sove ut på i helga, noe jeg ikke er thrilled over. Men jeg begynner 12 i morgen da, så det får da være et lite plaster på det svære såret. Jeg har brukt sånn allovers ganske mye i det siste as. Har blitt skikkelig fan av det, fordi det er så digg å ha på seg, pluss at jeg syns det er ganske kult og laidback. Sykt glad for at jeg fant en i min størrelse, for det var jammen ikke lett. Enten var den for kort så jeg fikk tidenes krummarygg og cameltoe, eller så var den bare kjempe lang og rar. Men denne er midt i blinken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha må si håndgrepet mitt er upåklagelig! Vet faktisk ikke helt hvor jeg skal fortsette med ryddinga, fordi det det er forsåvidt bare rommet mitt som står igjen. Trenger jo ikke være heelt tomt her i to uker til. Men når jeg tenker meg om er det bare digg, fordi nå som stua er nesten tom og bare stappa full med esker osv, så får jeg litt sånn iiih nå skal vi flytte snaaart. Så jeg tror jammen meg jeg begynner å pakke ned litt greier på rommet mitt og, som feks den hylla du ser bak der. Jaja, vi snakkes!
Isabelle har vært så søt at ho har laget en liten video til meg/om oss dette året vi har bodd sammen. Som ho også skriver på sin blogg, så har det vært litt annerledes å faktisk bo med bestevenninna si, kontra det å henge sammen og sove over i helgene osv. Nå har vi vært oppå hverandre 24/7 i snart et år, og det er klart det har blitt litt diskusjoner og at vi har trukket oss bort fra hverandre enkelte dager. Men andre perioder har vi vært som erteris. Gikk jeg innpå rommet mitt fulgte isabelle etter, og omvendt. Det har vært perioder hvor vi bare har ledd så sykt mye at jeg sikkert gikk ned flere kilo, haha. Uansett, det har vært, som jeg har nevnt, et veldig bra år, og jeg er skikkelig glad for at jeg fikk dele det med bestevenninna mi!! Nå i 2017 har vi faktisk vært bestevenner i 10 år, så det er jo ei litta milepæl det. I følge studier (eller hva jeg har lest på face..) er det sannsynlig at vennskap som har vart i over 7 år, vil kunne vare livet ut. Jeg håper det er sant 💕
 


Haha vi er så mongo sammen, og jeg elsker at vi kjenner hverandre såå godt at hvis jeg ler av noe, så skjønner Isabelle akkurat HVORFOR jeg ler. Tusen takk for et fett år, og gleder meg til du skal besøke meg i Spania. Ille gladiræ, Isa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Heldig er jeg som har en så pen venninne å fotografere once in awhile 💙
Hallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I går hadde jeg som sagt fri, og det var skikkelig deilig. Jeg er en sucker for å sove lenge, så det utnytter jeg hver eneste gang jeg får muligheten, dessverre. Sov ikke så altfor lenge da, var oppe rundt 11 tror jeg, fordi jeg skulle til frisøren kl 13! Håret mitt er en evig kamp som jeg er lei av å kjempe as.. Jeg har alltid vært blond, men som mange andre blondiner sliter vi med en kjent fenomen, nemlig ettervekst. Tydeligvis er jeg ganske mørk likkavæl. Skulle ønske jeg var sånn skikkelig blond helt naturlig, uten at jeg måtte gjøre noe med det. Jeg burde egentlig gått til frisøren hver måned for å gjøre noe med det, men det blir ganske dyrt i lengden, så jeg prøver å pushe det som lenge som mulig hver gang. Nå orka jeg ikke vente mer!! Håper at det holder seg lenger nå, i og med at det er sommer and all. Jeg tok bare striper da, for å helbleke det kan se litt unaturlig ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble helt ok fornøyd! Rart at det kan gjøre så mye med selvfølelsen. Hater virkelig at håret er sånn mørkt i toppen, spesielt når jeg har i hestehale. Mens jeg var hos frisøren ble bilen min vaska både utvendig og innvendig av noen flinke folk på Kongsvinger Bilvask! Det kosta bare 250kr!!! Billig som søren, så jeg anbefaler det stedet på det sterkeste. Jeg fikk den shina opp fordi jeg skulle ta bilder til å legge ut på finn.no! Skal prøve å få lagt den ut så fort som mulig, fordi jeg vil jo gjerne bli kvitt den før jeg drar til Spania. Om ikke finner jeg ut en annen løsning, har tross alt en onkel som driver med akkurat det her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

✨✨ Snuppa mi ✨✨ Har blitt veldig glad i den bilen, men nå håper jeg at den finner et nytt fint sted å være, heh. Vet ikke hvorfor jeg blurra ut skiltet mitt egentlig, er vel mest fordi jeg har sett andre gjøre det, haha. Om det er noen som viiiirkelig er nysgjerrig så klarer de sikkert å finne ut av det gjennom det der. Men hvis det er noen som er ute etter bil, holla at me!

Nå i helga har jeg ingen planer, bortsett fra å jobbe og pakke ned litt ting. Det er faktisk bare 15 dager til vi skal dra herfra nå. Og jeg er så spent! Seriøst, jeg vet ikke om det kommer til å gå opp for meg at jeg skal BO, i SPANIA!! Det er jo enda ca to måneder til jeg setter kursen ditover, but still. Det er litt surrealistisk. Som jeg snakka med Isabelle om, så syns jeg at jeg er ganske heldig som faktisk har muligheten til det. Jeg hadde nok ikke bare randomly flytta ned til Spania om jeg ikke hadde en familie som allerede bodde der. Håper tiden går både fort og sakte frem til det!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kim kardash aint got nothin on mey :Pp

Isabelle og jeg var ute i går for å ta litt bilder, og jeg fikk muligheten til å teste det nye kamera mitt! Det tar ikke like bra bilder som speilrefleksen, men det forventa jeg heldigvis ikke heller. Det er jo ikke av samme type kamera engang, så de kan lissom ikke sammenlignes. Men det er iallefall digg å ha litt forskjellig! Kvaliteten blir ikke noe bra her på bloggen som jeg har nevnt 70 tusen ganger, og det irriterer vettet av meg fremdeles. Jeg ANER ikke hvorfor, og jeg føler meg dum som ikke får det til. Jeg vil bare at kvaliteten skal reflektere det jeg ser på macen i filene mine.. Menmen, kanke få alt her i livet heller vel.

I dag har jeg hatt fri, så jeg har fått gjort kjeempe masse. Vært hos frisøren, sendt bilen på rens og tatt masse bilder av den, rydda hjemme ooog shoppa litt nytt til sommeren. Fikk lønning i dag se, heh. Jeg skal forresten selge bilen min, vet ikke om jeg har nevnt det før! Så det er derfor jeg har hatt photoshoot med den. Jeg begynner kl 14 på jobb i morgen, så jeg håper jeg rekker å sole meg litt før den tid!!! Kom igjen a sommeeer
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk vi endelig en liten smak av sommeren.. Herregud så sykt dårlig og weird vær det har vært i det siste. Egentlig føler jeg meg ikke klar for sommer i det hele tatt, fordi jeg ikke har så mye sommerklær, og det lille jeg har føler jeg meg ikke komfortabel i lenger. Har en skikkelig stygg periode nå, altså jeg føler meg dritt, så orker ikke være med på så mye bilder fortia. Meeen brått har jeg perioder hvor jeg føler meg jævlig fin, så det går bra.

Vi har så klart vært ute i dag for å nyte været, så aller først var vi en liten tur og tok et par bilder ved en skole, som kommer etterhvert. SÅÅÅÅ gikk vi på Manis for å spise noe digg, og det var så digg det. Diggere enn diggest. Bare se på burgeren min, det er faktisk en av de beste burgerne jeg har spist, så jeg var fornøyd. Nå i kveld bestemte vi oss for å ta en liten joggetur faktisk, fordi vi måtte få ut litt frustrasjon!! Nettet hjemmet er så sykt ræva, at vi faller ut hele tiden, og det holder på å klikke for oss minst en gang om dagen. Vi endte opp med en ganske lang gåtur isteden, og der møtte vi på ganske mange dyr faktisk, hahah.

Hahaha jeg leer, det ser ut som at jeg faktisk er en dverg på det bildet herBare kicksparka en jævlig plagsom flue.. Jeg SVELGA faktisk TO fluer på veien :( De bare fløy inn da jeg trakk pusten, så jeg brakk meg skikkelig, haha. Er ikke bare bare å være på tur i villmarka. Men tilbake til dyra. Vi gikk brått forbi et jordet hvor det var maange kuer. Jeg moooa på dem, så kom det en gående mot oss. Brått kommer hele gjengen og bare står der og glaner på oss. Vi satt på andrea bocelli høyt, og da ble det heelt stille. Haha, kuer er så søte. Jaja, nå er det snart kvelden på meeg, så vi snakkes.


Jeeeeeg har vært litt craaazey og gått til innkjøp av et nytt kamera jeg har hatt lyst på en god stund! Når vi skal kjøre ned til Spania føler jeg at jeg trenger et litt mindre kamera enn speilrefleksen, som jeg kan filme med, og som er veldig lett å ha med seg rundt. Jeg har sikla på det kameraet her lenge, og etter haugevis av googling og research bestemte jeg meg endelig, og bare klikka det hjem.. Det er så sykt kjedelig å kjøpte ting på nettet egentlig, fordi jeg vil så gjerne ha det med engang :( Ikke vente i hundre år (tre dager). MEN, nå har jeg endelig fått det!!!!

Kamera heter Olympus Pen E-PL8, og det er så veldig lekkkkkert. Det ser veldig retro ut, noe jeg digger. Tror jeg kommer til å bli mye flinkere til å ta med meg kamera ut når jeg skal ting nå, så lenge det er mye lettere å ha meg seg rundt i forhold til speilrefleksen. Jeg har fremdeles lyst til å ta litt "proffe" bilder etterhvert, så jeg tror jeg kommer til å spare opp til et bedre speilreflekshus også. Time will tell.

Her seru gojenta Isabelle som modell for kamera mitt, heh. Det er også ganske lett å bare ha det over brystet som en veske på en måte, og siden det er så fint i seg selv skal jeg prøve å ha det med meg rundt mye oftere! Jeg har ikke fått testa det så mye enda, så jeg er ikke heelt vant til det. Men so far er jeg ganske fornøyd! Man kan også kjøpe en del forskjellig tilbehør som kule vesker til den, kule remser i andre stoff osv osv, og man kan også bytte ut linsa! Det er en stor fordel syns jeg, for hvis jeg brått vil gå til innkjøp av en linse med større blendetall, kan jeg det æ gett! Må bare prioritere pengebruken litt, heh. Trenger jeg virkelig all verdens med utstyr? Seff gjør jeg det. Merker jeg er veldig glad i elektronikk egentlig, haha. Vi snakkes!


Haha når jeg satt meg ned for å lage innlegg nummer to, så oppdaga jeg at jeg faktisk ikke har så veldig mange bilder fra her i Kongsvinger i vinter/vår.. Starter med disse to bildene som er fra en dag i was feelin myself, foråsiresånn. Men uansett om ikke alle bildene er fra Kongsvinger, så er det jo fra det året som har vært nå. Innlegg som det her er vel typisk å lage ved årsskiftet, men jeg føler at jeg legger et liv bak meg nå, og starter et annet. Så for min del er det fint å mimre litt.

I år har jeg faktisk vært en del i Fredrikstad når det har skjedd ting. Det har vært påske, og da var jeg så heldig at jeg fikk fri nesten hele påskeferien! Da tro jeg til Fredrikstad for å feire bursdagen til Lena, som hadde utkledningsbursdag! Det var sykt gøy og koselig som alltid! Jeg er som vanlig veldig treg med å finne kostymer, så dagen før dro Anna og jeg til Sverige for å finne noe. Vi endte opp med å bli indianer og meksikaner, og jeg syns det var lættis at de hadde blond bart på butikken, så jeg gikk seff for den:De andre derimot, de var sykt kreative! Lena er utkledningsdronninga som jeg kaller ho, for ho har alltid ALLTID gjennomførte kostymer. Ho var Bell lissom, haha. Linn var også superkreativ med å være the hatter fra alice in wonderland, og ho vant så klart beste kostyme. Neste år skal jeg ha et superfett kostyme, sier jeg alltid. Men nå kommer jeg jo til å være i Spania på den tiden, så tror ikke det er så veldig viktig da. Selvom jeg vet at småbrødrene mine digger å kle seg ut, så kanskje jeg må for deres skyld, heh.

Resten av dagene i Fredrikstad brukte jeg sammen med familien, og gikk blandt annet tur med mamma, og spiste fårikål hos farmor. Jeg ELSKER fårikål, det er noe av det beste jeg vet. Syns faktisk kålen er det beste med det hele, og jeg skjønner ikke hvorfor mange ikke liker det. Håper virkelig farmor tar med litt når ho kommer på besøk til Spania. Apropo Spania, så var jeg jo der i mars, sammen med farmor! Vi var barnevakt da Pappa og Kata var på businesstrip:

Farmor visste faktisk ikke at jeg skulle komme! Det var snakk om det, men jeg sa til ho at jeg ikke fikk fri fra jobben, og lata som at det var skikkelig kjipt osv. Det hadde jo vært veldig kjipt så klart, om jeg ikke fikk fri. Men det fikk jeg altså, og dro ned dit i all hemmelighet. Alle andre visste det da, så det var veldig morsomt. Jeg lagde en film om det, som du kan se HER. Morsomt å se reaksjonen til farmor, hahah! Veldig glad jeg fikk det på film.For litt siden var det studentfest i Kongsvinger, som skjedde et par gater bortafor huset vårt! Jeg er jo ikke student lenger, men jeg har jo fremdeles studentkortet mitt, hehe. Så du kan vel si jeg brukte fake leg for å komme meg inn. Det var ikke verdens beste fest, men det var veldig gøy uansett. Isabelle og jeg har også gått et par turer rundt Bæreia, som er en veldig fin og lett tur! Den ene gangen kjøpte vi med oss kylling og loff, og bara kooosa oss uti ødemarka.Processed with VSCO with m3 preset

Ellers har jeg bare litt diverse bilder fra dagene mine. De består som regel av jobb, og ikke så mye annet nå for tiden. Jeg går som sagt bare rundt og tenker på at jeg skal flytte snart, så jeg prøver å bare nyte de siste dagene jeg har her nå. Høres ut som at jeg skal dø eller noe, men jeg bare vet at når jeg først flytter fra Kongsvinger, så tror jeg ikke at det er så stor sjanse for at jeg kommer tilbake igjen. Håper jeg blir invitert på fest eller noe da, av feks LENE<3 

Se Haakon, du er på bloggen jo!!! Grattis, det er noe å skrive på CV'en vel<3 I mai var det holmenkollstafetten i Oslo, og Telenor var så klart påmeldt med TO lag. Jeg meldte meg på helt i førsten da jeg starta på Telenor omtrent, fordi jeg hadde ikke lyst til å glipp av det. I senere tid fikk jeg vite at det var på en lørdag, OG at man kunne så klart være med uten å løpe også. Det visste jo ikke jeg, jeg trodde man måtte løpe for å være med.... Men pytt pytt tenkte jeg, nå kan jeg iallefall si at jeg har løpt i holmenkollstafetten.

Det var faktisk helt SYKT slitsomt!! Og det sier jeg som kun løp 500 meter.. Jeg hadde den siste etappa, så jeg måtte løpe inne på bislettstadioen. Det er et eller annet med det underlaget som er der as, fordi jeg følte at jeg ALDRI kom fremover, og at det var minst en dag med løping før jeg var fremme. Ble helt svimmel og kvalm da jeg var ferdig, så jeg måtte sette meg ned litt før jeg klarte å røre på meg igjen, haha. Det har har sikkert mest å gjøre med at jeg er i dårlig form da..Haha, Erland og Rasoul, to stk jeg er veldig glad jeg har blitt kjent med! Skulle ønske jeg hadde bilder med flere, som feks Gilbert og Caroline. Men uansett, jeg er skikkelig skikkelig glad for at jeg fikk jobben på Telenor, fordi jeg har hatt en veldig fin tid der. Det har som sagt gått veldig fort, og jeg kan nesten ikke tro at jeg ikke skal være der hver dag lenger. Det aller beste har vært alle kveldsvaktene, fordi da er alt mer rolig og man har mer tid til å snakke tull med andre.

Jeg er helt 100% sikker på at jeg har blitt en mer selvstendig person på det året her, selvom jeg egentlig følte at jeg var det fra før også. Overgangen fra å bo hjemme hos mamma, til å bo alene (med Isabelle) har gått ganske så sømløst. Ikke en eneste gang har jeg følt på at jeg faktisk har flytta ut hjemmefra, bortsett fra da jeg ikke klarte å bytte batteri i brannvarsleren.... Året i Kongsvinger har vært skikkelig bra, skikkelig kjedelig, skikkelig morsomt og ja, egentlig alt. Jeg ville ikke vært foruten! Nå venter som sagt både Fredrikstad og Spania på meg, så vi får se hvordan livet blir videre. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde tenkt til å blogge om festen vi hadde på lørdag i går, men jeg orka seriøst ikke en dritt. Jeg bevega meg minimalt på hele dagen, og hadde så vidt kapasitet til å trykke på "Ser du fortsatt på?"-reminderen til netflix. Haha neida, det var ikke så ille, men off jeg har vært helt ferdig. Visste jo at det kom til å bli sånn, med tanke på at jeg drakk både fredag og lørdag. Meeen det var jo verdt det! Isabelle og jeg ordna velkomstdrink, også pynta vi litt ekstra med lys. Var kanskje litt i overkant, men man kan aldri få for mye koselys for min del. Som jeg har nevnt tidligere har vi ikke sofa lenger, så alle måtte sitte på puter rundt det lille stuebordet vårt, hahah. Men jeg syns det gjorde det ekstra koselig jeg, og det ble jo bedre plass enn det vi har hatt tidligere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅåå! Vi hadde en kjempekoselig avslutningsfest med drita (heh) gode venner!! Det var litt trist når kvelden var over og vi sa hade til alle sammen, men det betyr jo bare at vi faktisk likær hverandre<3 Jeg ble inspirert av jobbfesten til å lage en kahoot, så alle sendte inn to-fem hemmeligheter/funfacts om seg selv på forhånd, også skulle alle gjette hvem hemmeligheten tilhørte! Det syns jeg var en skikkelig kul idè, og det var gøy selvom jeg og Isabelle så klart ikke kunne være med å spille selv. Jeg kom på andre plass på jobbfesten da, så fornøyd med det. Jeg kommer til å savne hele gjengen, og håper vi sees igjen en eller annen gang 😘
Heiiiii! I går var jeg som sagt på partey med kollegaene mine, og det var så sykt koooselig! Det gikk over alle forventninger, og jeg ble litt rørt av hvor mange som er "sure" på meg for at jeg skal dra derfra. Jeg ble nesten litt sur på meg selv, haha. Bedre jobbmiljø skal du lete lenge etter!!! Og jeg kommer til å savne alle sammen.. Nå som jeg sitter her i bakrusens helvete blir jeg nesten litt sentimental hahah, får lyst til å gi alle en klem akkkurat nå.

Uansett, jeg var ferdig på jobb kl.15, og fresa hjem for å ordne meg litt! Jeg hadde superdårlig tid, så jeg rakk bare å skifte og slenge på litt øyenskygge, mens Isabelle satt og barberte leggene mine! Syns det passær sæ med en #friendshipgoals her as. Haha, det var sykt snilt, og jeg sparte mye tid. Det skulle jo være sommertema, så jeg bestemte meg for å ha på sterke farger og blomsterkrans. Kransen droppa jeg så fort jeg kom på jobb da, ble bedre uten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi rakk å teste det nye kamera mitt før jeg skulle dra! Jeg har nemlig gått til innkjøp av et lite Olympus Pen kamera, som jeg tenkte jeg skulle vise senere. Akkurat nå er jeg bare skikkelig sliten etter i går, og jeg vurderer faktisk å legge meg til å sove litt til. Vi har jo invitert til fest hjemme hos oss I DAG som jeg nevnte tidligere, så det her blir en hard helg. Syns ikke det er like lett å dra en todagers lenger, men jeg fåre da til. Kommer bare til å være megasliten på søndag, men det orker jeg ikke tenke på nå. Hahah det jeg faaktisk tenker på nå, er hvor rare drømmer jeg har når jeg har drukket. Jeg drømte at jeg hadde kommet hjem fra fest, som jeg da gjorde i går, men at jeg var sååå borte at jeg ikke huska det. Så dagen etterpå fikk jeg video av folk som hadde hjulpet meg i badekaret helt naken og jeg lå der å sprika med bena og nei gud, jeg er glad det var en drøm.

Tok ikke med meg det nye kamera i går, men i dag som vi skal være hjemme skal jeg prøve å få tatt litt bilder. Vi snakkes!
Hei! Forbered dere på et ganske så langt innlegg.

Nå som det nærmer seg slutten her i Kongsvinger, fikk jeg lyst til å lage et lite innlegg for å minnes året litt. Vi har jo faktisk bodd her i et helt år snart, og den tiden har gått så sinnsykt fort? Føles ikke ut som at det er så lenge siden at jeg lå i senga mi hjemme i Fredrikstad og grua meg litt til å flytte ut for aller første gang. Jeg ville faktisk ikke flytte i hele tatt jeg, fordi jeg hadde det så komfortabelt hjemme. MEN, jeg angrer ikke på at jeg gjorde det, ikke i det hele tatt. Forandringer kan være vanskelig, men nå tror jeg det er veldig viktig. Det er sånn man utvikler seg og får pumpa litt ny livserfaring inn i årene. Mamma, Adrian, og mammaen og søstra til Isabelle hjalp oss dagen vi tok med alle tinga hit, takk gud for det. Etter den dagen var jeg hjemme i et par dager, mens Isabelle ble igjen i Vinger. Jeg ville som sagt utsette det så lenge som mulig, haha.

Isabelle hadde besøk av Mathilde frem til jeg kom, så ho slapp å være heeelt alene i en ny by. Da jeg kom opp hadde de pakka ut litt av klærne mine osv, og det satt jeg stor pris på, haha. Tror det var 9.august jeg flytta hit for godt. I førsten var jeg skikkelig usikker på hvordan jeg skulle innrede rommet mitt, men jeg visste at jeg kom til å endre på det etterhvert. Det første bildet er sånn så det ut i førsten, med drit stygge gardiner som hang der fra før, og andre bildet er sånn det ser ut nå:DCIM\100GOPRO\GOPR0262.JPG

Nå hadde vi et par dager før vi skulle starte på skolen, og jeg husker at vi begge var ganske nervøse. Vi kjente jo ingen her fra før, så det var ganske godt å ha hverandre. Jeg hadde ikke bil på den tia her, så vi hadde begge tatt med oss syklene! Første skoledag sykla vi nesten en time før vi skulle være der, bare så vi var sikre på at vi skulle komme i tide, hahah. Visste jo ikke helt hvor lang tid vi kom til å bruke på å sykle, selvom vi visste hvor skolen var da. Dette er første skoledag:

Rart å se hvor langt hår jeg hadde da. Litt senere dette året fikk jeg for meg at jeg skulle klippe meg ganske kort, noe jeg angrer bittelitt på i dag. Men det har blitt mye tjukkere og det ser mye sunnere ut nå som jeg har begynt å få tilbake lengden igjen. Skal vise det i et innlegg senere. Uansett, turen til skolen er egentlig ganske fin når det er sommer og grønt ute, og dagen på skolen var egentlig ganske kort. Dere vet hvordan første skoledag er, bare litt info og man får møte de andre osv. Vi møtte faktisk en annen jente fra Fredrikstad der også, som er to år yngre enn oss! Ja, jeg snakker om deg Pernille <3 <3 Dagene gikk, og vi måtte bare vende oss til hvordan det var å gå på skole igjen, etter et par år uten. Var heller ikke vandt til å stå opp tidlig hver eneste dag.

Nesten rett etter at vi starta var det kongsvingerdagene eller noe sånt, så da samla hele byen seg i sentrum for konserter og litt annet. CC cowboys spilte faktisk, og det var jo litt morsomt med tanke på at de lissom er litt fra Fredrikstad, hehe. Det var faktisk kjempe morsomt, og vi ble bedre kjent med jentene på skolen også. Karoline fra Moss, Pernille fra Fredrikstad og Michelle som er herfra var vi med. Haha, rart å tenke på at vi nesten ikke kjente hverandre på den tia. Vi bestilte oss en stor pizza HVER, haha snakk om sultne jenter. Vi tenkte som ekte studenter da vett, så vi tok med oss restene hjem.Processed with VSCO with b1 preset

Her ser vi Karoline har tatt dødsgrepet på Pernille, og når man først er i den situasjonen så ere ikke lett å komme seg ut ska jeg si dæ!! Haha, neida, se på de fiine jentene da. Blir litt vemodig å "dra" fra de, men tre av oss på bildet skal faktisk andre steder etter sommeren, så vi må jo få til å samles et av stedene en eller annen gang i sommer.Mamma har kommet et par ganger på besøk, og når ho gjorde det fikk vi oss en tur til Charlottenberg i Sverige for å hamstre inn litt mat. Vi hadde jo ikke egen bil. På vei til Charlottenberg ligger Montebello Camping, som vi så klaaart måtte kødde litt med så lenge vi kun hadde sett litt om det på tv, haha. Jeg så han unge fyren som "eier" stedet, eller som hvertfall ordner rundt på tv, og jeg ble nesten litt flau da jeg ikke turte å si hei. Hvis jeg blir starstruck av HAN, da kommer jeg til å dø om jeg noen gang møter feks The Weeknd eller noen ordentlig kjente da.

Vi hadde så klart en liten fadderuke her i Vinger, hvor det var forskjellig tema noen av dagene, blandt annet 80's som du ser på de to øverste her. Det hadde aldri vært en fadderuke her før, så vi var heldige som fikk oppleve det. Den var nok ikke like kul som de i Oslo og Trondheim osv, men det var uansett ganske morsomt at de faktisk hadde fått til noe. Det er bedre enn ingenting! Etterhvert begynte vi med det praktiske på skolen, hvor vi må ha på uniformer og skal lære hvordan man utøver sykepleie i praksis. Alle var litt barnslige da vi fikk utdelt underlivsmodeller ska jeg si deg (det var ikke bare meg okei!!):Etter å ha gått på skolen en stund merka jeg som jeg har sagt tidligere at jeg begynte å tvile på om jeg gikk på riktig studie. Det var veldig irriterende egentlig, fordi jeg ville lissom at det skulle være riktig, så lenge jeg hadde flytta til en ny by og gjort ganske mye for å kunne gå her. Så det lå i bakhuet mitt og surra hele tiden. Men i mellomtiden begynte jeg å tenkte på at jeg kanskje skulle skaffe meg en bil, fordi tanken på å sykle til skolen i full snøstorm frista ikke akkurat så veldig. Snille Michelle som bor i nærheten av oss har kjørt oss til skolen veldig mange ganger, men det kommer til et punkt hvor man føler seg litt masete og, haha. SÅÅÅ jeg tok alle sparepengene mine, fikk i tillegg god hjelp av pappa, og endelig endte jeg opp med min aller første kjerre:Her hadde jeg også klippa meg!! Jeg var kjempe fornøyd i førsten, fordi det var veldig deilig med kort hår. Men nå som sagt, nå vil jeg ha det langt igjen, haha. Langt hår er lissom litt mer meg føler jeg, men jeg skal bli mye flinkere til å klippe det litt oftere sånn at jeg holder det friskt og sunt. Under kommer litt bilder fra forskjellige fester som har vært gjennom året! Jeg har så sykt mange bilder fra fester, men mye av det egner seg lissom ikke på bloggen hahah. Men det har vært veldig morsomt hver eneste gang. Og selvom utelivet i Kongsvinger er ganske minimalt, med kun to utesteder (tre, men det ene er mer for litt eldre enn meg), så blir det jo hva man gjør det til! Og den gjengen vi har pleier alltid å lage god stemning når vi er sammen. 

Som dere vet, så bestemte jeg meg for å slutte på skolen. Hvis noen er gira på å lese bittelitt mer om det kan dere sjekke ut det innlegget HER. Uansett, jeg ville ikke flytte hjem med engang igjen, jeg hadde jo nettopp kommet hit. Nå som jeg ikke lenger ville få stipend fra lånekassa, måtte jeg jo skaffe meg en jobb! Jeg søkte på to stk, en på Pizzabakeren, og en på Telenor kundeservice bedrift. Jeg fikk begge to! Hahah. Først fikk jeg den på pizzabakeren, fordi Telenor var litt trege med å svare.... Så jeg jobba èn dag på pizzabakeren, som jeg forsåvidt ikke fikk betalt for, fordi det kun var en "prøvedag" som han kalte det, så da fikk jeg ikke dårlig samvittighet da jeg sa jeg hadde fått et bedre tilbud. Jeg er SÅ glad jeg fikk jobb på Telenor istedenfor, herregud. Den capsen de har på seg på pizzabakeren er ikke frivillig, hvis du trodde det..

Det her er gjengen jeg starta med. Haha, jeg syns jeg ser litt psycho ut på det bildet her, blikket mitt er bare helt tomt og vettskremt. Men det var jeg altså ikke, det var og ER, et superbra miljø på Telenor! Blitt litt glad i alle menneskene jeg har blitt kjent med der, så det kommer til å bli rart å ikke være med dem hver dag lenger. Tenker jeg avslutter innlegget her, så kommer det et til etterhvert, med flere bilder fra etter at jeg starta på Telenor. Det er faktisk et halvt år siden jeg starta der snart, og det er helt sjukt. Tia bare flyr av sted as, herregud. Etter at jeg ble 18 har tia bare gira opp til 6.gir og ligget i hundre og helvete.

Nå skal jeg lage meg litt mat før jeg bare skal slappe av og prøve å planlegge festen vi skal ha i helga. Det blir en litt hard helg tenker jeg, fordi i morgen er det sommerfest med Telenor, og på lørdag skal vi ha vår egen siste fest her i leiligheten. Vi har som sagt ikke sofa nå, så det blir gøy hahaha. Har skikkelig vondt i hodet i dag, så jeg er glad jeg laga det innlegget her for noen dager siden. Skal prøve å ta litt bilder i helga, fordi jeg har bestilt meg nytt kamera hihihih. Prekææs 💕
Hallaaa

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om iGlow vippeserumet jeg har brukt kjempe lenge nå! Jeg vet at det kan være litt vanskelig å tro på sånne ads på facebook, hvor man tror at det ikke er samme person på før og etterbildene osv. Har alltid tenkt at om jeg skal ta sånne bilder, så skal jeg ha med hele ansiktet så folk virkelig SER at det er meg, men til min store forskrekkelse så hadde jeg beskjært det "før" bildet, som jeg tok i fjor engang.. Så det dret seg. Men produktet er på ingen måte sponsa (som om jeg skulle blitt sponsa haha), jeg har betalt med mine egne penger etter at jeg bestemte meg for at det var verdt et forsøk. Vet ikke helt hva som hadde skjedd med vippene mine, de var bare helt fucka og korte og helt ut av min kontroll. Du kan jo bare se forskjellen:Hahaha det første bildet er jo bare helt jeeevlig. Men jeg var helt nødt til å ta bilde såpass langt nedenifra for å i det hele tatt få med vippene mine!! Du ser jo hvor på bærtur de var. Hadde mista flere og jeg følte meg bare rar når jeg sminka meg, haha. På etterbildet som jeg tok i dag har jeg på mascara, men det viser jo bare enda tydeligere hvor lange de faktisk har blitt. Førbildet var i fjor engang, ikke helt sikker på dato, men det tar litt tid før man får resultater. Ikke et år riktig nok, men kanskje 1-2 måneder før man begynner å føle seg fornøyd. Jeg brukte det hver dag i starten, men nå som jeg er ganske fornøyd med lengen bruker jeg det kanskje 2 ganger i uka, bare sånn for å opprettholde lengden.Vippene har også blitt mye tjukkere, og overrraskende nok har de blitt en god del bøyd også. Altså jeg har slutta å bruke vippetang, noe jeg var avhengig av før! Men en dag så bare tenkte jeg hm, kanskje vippetanga bare ødelegger vippene mine sakte men sikkert, trenger jeg den eeeegentlig? Og nei, det viste det seg at jeg ikke gjorde. Mamma og jeg kjørte en tur i helga, og brått bryter ho ut med at "heeerregud så lange vipper du har nå a!!", og ho trodde ikke på at det var mine vipper. Da jeg sa jeg ikke hadde vippa dem heller flippa ho nesten ut, hahah. Ho tok iallefall et par bilder, og jeg må innrømme at jeg ble litt overraska selv.

Som sagt, dette er bare for å tipse andre som vil ha lenger vipper, og ikke noe jeg bare kødder med. Jeg har ingen grunn til å laaate som at dette er meg, så du må nesten bare stole på at det er det!!! Syns aboslutt iGlow er et veldig godt produkt som holder det det lover. Eneste downsiden med det er at jeg føler at jeg har blitt litt mørkere på øyelokka, men det går kanskje bort litt gradvis som jeg avvenner meg produktet, i dunno. Det er iallefall verdt det! Er så sykt glad for at jeg slipper å ha falske vipper, fordi det er seriøst et mareritt. Kan jo ikke vaske seg ordentlig i ansiktet engang. Hatt det før, jeg tenker aldri igjen.iGlow, serumet for oss som ikke er født med naturlige lange fine vipper! Jeg linker ikke til produktet, u know where to find it! Kommer definitivt til å kjøpe ny når denne er tom. Den varer faktisk helt sykt lenge, fordi man trenger jo ikke så mye av gangen, bare en liten strek på hvert øyelokk. Håper noen som har vært ubesluttsomme på å kjøpe det fikk litt fart på sæ nå!
Ble litt inspirert av Isabelle til å lage et innlegg om planene mine for i sommer! Men så lenge jeg faktisk ikke har noen konkrete planer, tenkte jeg heller å dele litt mer fra hva jeg gjorde ifjor sommer, haha. Så overskriften juger vel litt (sorry as). Denne sommeren har jeg selv valgt å ha HELT åpen, nettopp fordi jeg fyker av sted til Spania rett etter den. Det jeg håper på er vel egentlig en ganske spontan sommer med mange sene sommerkvelder. Føler jeg har nevnt my love for sene sommerkvelder litt vel mange ganger, men hallo det er jo noe av det beste som fins. Jeg tror kanskje Farmor og jeg skal kjøre til Lofoten for å oppleve nordlys (jeg kommer til å grine tror jeg, når jeg ser det. det er så sykt vakkert og jeg elsker det), også kan det hende Anna og jeg klarer å somle oss til en roadtrip andre steder i Norge. Men vi får se, jeg tar det litt som det kommer! Kommer ikke til å legge ut så supermye fra ifjor, fordi innlegget kommer til å bli milevis, men jeg legger ut de jeg har tilgjengelig på macen atm:
 


 
I fjor var jeg en ukes tid på Roskilde festivalen! Det var syykt morsomt, og syykt slitsomt. Må innrømme at jeg ikke husker så altfor mye av hvem som spilte osv da.. Har veldig lyst til å dra i år også, men da er jeg midt i flyttinga, så det funkær ente. Herregud så død jeg var da jeg kom hjem. Jeg trodde seriøst at jeg hadde fått tinitus, fordi den pipinga i øra ga seg ikke med det første. Jeg tror forståvidt alltid at jeg har tinitus da, så fort det er en litt unormal sus i øræ. Vel hjemme i Fredrikstad lagde Anna og jeg vannmelonbåter etter at vi var ferdig med å spise de. Vi har forsåvidt gjort ganske mye rart med vannmeloner, blant annet lagd kule hatter. Du vet sånn bowlerhatt vettu. Lurer på hva vi kommer til å gjøre i år...
 
Isabelle og jeg var en del sammen og grugleda oss til å flytte sammen!! Vi var veldig heldige med den leiligheten vi fikk/har, så vi var vel mest spent. Vi fikk faktisk vite at vi hadde fått den på bildet nederst til høyre, da vi var på månefestivalen, hahah. Jeg har tenkt til å lage et innlegg om det året jeg har hatt i Kongsvinger også, som kommer etterhvert. Det tar bare litt tid, og det er vanskelig å velge ut bilder, haha.

Spaniatur blir det ikke nå i sommer da, som ifjor. Men det er jo ikke så rart i vel, så lenge jeg faktisk skal FLYTTE DIIIIT ææ, hahah. Det har lissom ikke gått opp for meg at jeg skal det enda.. Det kommer det sikkert ikke til å gjøre heller. Eller, det har jo gått opp for meg i den forstand av at jeg hele tiden tenker på hva slags kamerautstyr jeg skal skaffe meg før vi skal dit, og alt jeg skal ha med meg. Men jeg klarer ikke se for meg hvordan det kommer til å bli. Har jo vært der på besøk mange ganger, men det blir nok noe annet å bo der. Gleder meg gjør jeg iallefall!
 
Det her er altså rakkærn her jeg skal flytte sammen med! Vet ikke hvor mye informasjon dere trenger jeg, men Adrian er iallefall min eneste helbror. Jeg hadde tenkt til å skrive biologiske bror, men det blir vel litt rart å si. Vi er genetisk beslektet kan jeg jo si, hvis jeg skal gå wikipedia all upon ya. Uansett, jeg håper sommeren blir knallbra, også håper jeg det kommende året blir eeenda bedre! Jeg kommer jo så klart til å fortsette meg blogginga gjennom sommeren og når jeg er i Spania. Det er hovedgrunnen til at jeg starta å blogge allerede nå, så jeg skal være vandt til det når det kommer til det.
 


Noen som har noen feeete planer i sommer?
Jeg løy litt da jeg sa jeg ikke hadde tatt noen bilder i helga, heh. Som jeg har sagt mange ganger så er jeg veldig gira på å øve meg litt på å ta bilder med 50mm linsa, da jeg syns det kan være litt utfordrende til tider. Så da broren min Adrian ville stille opp ble jeg veldig glaaad. Tror han var gira på noen bilder av seg selv uansett, så vi kaller det winwin. Jeg ble faktisk ganske fornøyd med disse bildene! Det er mye lettere å få finere lys og mye lettere å redigere i ettertid når det ikke er sol ute.
^ Favoritten ut av alle! 
Hahah det bildet her var egentlig bare kødd, men jeg syns det var litt fint allikavæl


Kjekkas ;-) Var det noen av bildene du likte? Hvis ikke blire juling! Merker at jeg har blitt litt mer rutta i photoshop nå, så det er deilig. Men som sagt, man kan aldri lære nok. Mye av toturials som er på youtube går utpå hvordan man skal retusjere huden og gjøre den finest mulig, men jeg syns ikke nødvendigvis man er nødt til å gjøre det for å få fine bilder. Vil så klart at det skal se mest mulig naturlig ut. Men det er jo fint å gjøre det mest mulig "rent". Uansett, jeg gleder meg veldig til å kjøpe litt nytt kamerautstyr. Jeg skal selge bilen min i sommer, og da får jeg jo litt cash jeg kan bruke på akkurat det. Blir spennaneeees. Egentlig hadde jeg tenkt til å kjøpe Canon mark 3, som koster rundt 30k. Men jeg tror heller jeg satser på Olympus Pen i første omgang, som passer bedre til hverdagslige bilder og som er lett å ha med seg på tur (roadtripen vi skal ha feks). Så kan jeg heller GO BIG etterhvert, haha.

Senere kommer et innlegg med mine resultater med iGlow serumet! Det har faktisk hjulpet meg veldig, so stay tuned.

 
DCIM\100GOPRO\GOPR0469.JPG

Vet ikke helt hva jeg driver med på det bildet her, sikkert et halvveis forsøk på trutemunn. Føler at jeg bare må ha med noen bilder av mæ sjæl innimellom og, så lenge jeg sjeldent legger ut bilder av meg, på min egen blogg, haha. Jeg var så sykt trøtt da jeg kjørte hjem til Fredrikstad på fredag, og det her var bare 10 min inn i en litt over 2 timers tur.. Såå det var veldig deilig da jeg endelig kom fram, haha. Ble stående EN fuckings time i kø i Oslo også. Det er seriøst noe av det verste jeg vet, spesielt nå som jeg ikke kjører automat. Blir så sliten i føttene av å lene meg på clutchen hele tia.

Uansett, det ble dessverre ikke bra vær i helga, har regna hele tia.. Så har ikke fått tatt noen bilder egentlig. Men mamma og jeg spiste på brygga på lørdag likevel da! Vi spiste sykt god pizza, og bare snakka om alt og ingenting og hadde det kjempe koselig! Vi endte opp med å ta et par drinker på OMG, så jeg måtte la bilen stå igjen i byen. Vi trodde det var gratis parkering på søndager, men en fin gul lapp på 600kr møtte meg da jeg skulle hente bilen i dag tidlig. Så der tok vi rimelig feil.... Penger rett i dæss.

Kjøpte meg to nye ting i en serie fra The Body Shop i helga! Har ikke prøvd noe av det før, så jeg er veldig spent på hva slags resultater jeg får fra de, om jeg får noen i det hele tatt, haha. Jeg har ganske mange røde prikker i ansiktet, som ikke er kviser eller som klør eller noe. Det er bare ujevnheter i ansiktet rett og slett, som jeg har sett meg lei av nå.. Kan ikke huske sist gang jeg var skikkelig fornøyd med huden min, så det klikker snart for meg. Jeg hadde helt ufattelig mye kviser da jeg gikk på ungdomsskolen, så jeg syns lissom jeg fortjener å få fin hud hvertfall èn periode i mitt voksne liv!!!! Noen som har prøvd disse produktene før, og har noen tanker om dem? Eventuelt tar jeg imot tips når det kommer til hudprodukter som kan hjelpe på å jevne ut hudtonen!
I helgen er jeg hjemme i Fredrikstad igjen, så det her var alt jeg rakk å gå igjennom igår! Det ble ikke så veeeldig mange bilder som jeg/vi ble fornøyd med, men har noen flere jeg har lyst til å dele, tror jeg. Igjen syns jeg kvaliteten på blogg.no er helt bånn in the bøtt, men jeg prøver å bare ignorere det. Skjønner som sagt ikke hvorfor det blir som det blir, men det får bare være! Vet ikke helt hva jeg syns om den 50mm linsa jeg kjøpte meg heller. Enten er det kamerahuset mitt som fucker med meg, eller så er det jeg som ikke klarer å bruke den riktig. Vi får se, har jo kun brukt den noen få ganger.


 
 Skulle nesten tro det her var Isabelle sin blogg vettu, hahah. Men sånn blir det når jeg vil øve meg på å bli flinkere. Skulle nesten ønske jeg kunne være både fotograf og modell på engang, haha. Får skaffe meg en sjuk selfiestang. Det eneste som irriterer meg på disse bildene er hvor sykt overeksponert håret blir når sola skinner.. Det er sikkert en måte å redusere det på, både når jeg tar dem og i redigeringsfasen, så får håpe jeg finner ut av det etterhvert. Vet faktisk ikke om det er interessant for dere å lese om hva jeg syns om mine egne bilder og hvor vanskelig jeg syns ditt og datt er. Men har troa på at jeg kan bli mye flinkere etterhvert, fordi øvelse gjør mester vett. Håper jo at jeg kommer til å utvikle meg litt etterhvert, så da kan det være gøy for meg å gå tilbake i arkivet for å se hvor jeg "starta" og hvordan jeg holdt på før.

Nå skal det bli digg å være et par dager i Fredrikstad igjen iallefall. Har egentlig ingen spesiell grunn for å være hjemme denne gangen, annet enn å planlegge litt hvordan vi skal gjøre det med alle tinga mine her i Vinger osv. Jeg har fått hele familyn til å hjelpe meg med flere biler og henger og hele pakka, fordi jeg nekter å betale 3000kr for å leie en van igjen. Hvis det blir fint vær i helga tenkte vi å ta ei litta matbit på brygga, så krysser fingrene for det.
Vi prekæs!
Halla

I dag har jeg ikke stort å melde egentlig. Jeg tror faktisk jeg er litt allergisk mot pollen eller mot et eller annet iallefall, fordi jeg er sånn konstant litt forkjøla HELE tia. Det er jævlig irriterende, fordi jeg føler jeg har så lite energi, + at jeg er tett i nesa tjuefiresju. Det er ikke så bra for meg, som elsker nesespray. Hadde det fantes et slags plaster for å dempe nesespraysuget så hadde jeg tatt det. Haha neida det er ikke så ille, men å være tett i nesa er noe av det verste jeg vet. La meg puste for fæn. Uansett, etter jobb i går løp jeg og Isabelle ut for å ta noen bilder mens det fremdeles var sol, så jeg sitter og redigerer de akkurat nå. I mellomtiden kan jeg slenge ut litt andre random bilder jeg har tatt de siste dagene:


Isabelle har blitt et offer for snikisarah som skal "teste" objektivet sitt hele tia


Elsker egentlig at det regner mens det er sol, det blir så rar og idyllisk stemning ute. Neste gang det skjer skal jeg bade!!! Elsker å bade mens det regner, da blir vannet så varmt. Elsker elsker elsker norsk sommer 💕
Går ikke an å ta selfie med 50mm linse vett. Btw, noen ganger syns jeg det ser ut som at jeg har tatt restylane eller whatever i overleppa, på grunn av at jeg har en naturlig sånn "bump" på toppen der? Jeg syns selv at det er fint da, så skal ikke klage, men folk ska vite at jeg ikke har bestemt det selv!! 

Overskriften kommer så klart av at jeg egentlig bare går rundt og teller ned dager til jeg skal flytte, haha. Jeg som skrev her om dagen at jeg måtte slutte å tenke fremover og bare leve i nuet som det så fint heter. Men jeg kan ikke noe for det! I dag er det 1.juni allerede, og jeg bare vet at tia kommer til å fly satans fort fremover nå. Får litt sommerfugler i magen av å tenke på hva som er i vente. Så sorry for at det blir mye skriving om det fortia, menneeee det er jo det jeg tenker på så. FØR den tid får jeg heldigvis vært med på sommerfesten til Telenor, som er neste helg. Gleder meg skikkelig, og er superglad for at jeg får vært med på det før jeg slutter. Gruer meg litt til å forlate de fine folka på jobben..

Sitter som sagt og redigerer litt bilder som jeg skal legge ut i morgen tenkte jeg, mens jeg venter på finalen i Paradise. Har egentlig ikke fått med meg alt i år, har hengt etter hele veien og har faktisk ikke sett noe på nesten to uker. Men samma det, jeg vil se finalen med mine egne øyne istedenfor å se spammet om det på facebook senere. Prekæs!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.