DCIM\100GOPRO

I dag er det kun 2 dager og EN måned til vi flytter fra Kongsvinger. Noe som vil si at det er 2 dager og TRE måneder til Adrian og jeg flytter til Spania. Da jeg innså det, prøvde jeg å tenke på hva jeg kommer til å savne med å bo i Norge. Og det var faktisk ikke så lett? Jeg kommer ikke på så veldig mye som jeg kommer til å savne egentlig. Jeg har bodd i Norge hele livet mitt, så man skulle tro det var haugevis av ting jeg kunne nevne. Men det er så klart noe:

- Åpenbart MAMMA, mormor, farmor (ho kommer nok på besøk en del da), resten av familien og vennene mine her. Jeg har ingen venner i Spania enda, fordi jeg kun har vært der 2 uker av gangen, og da har jeg ikke fokusert på å skaffe meg venner, nettopp fordi jeg har vært der for å besøke familie. Det er jo hovedgrunnen til at jeg flytter dit også, men jeg regner med at jeg kanskje kommer til å få noen venner der nede etterhvert. 

- Kaldt vann rett fra springen. Er det en ting jeg virkelig ikke er glad i når jeg er i utlandet, så er det det at jeg ikke kan drikke rett fra springen. Jeg har alltid en vannflaske med kaldt vann ved siden av senga om kvelden, og det blir bare litt mer stress når jeg må fylle flaska fra store vannkanner vi kjøper på butikken, som sjeldent har plass i kjøleskapet.. Jeg kommer også til å savne norsk melk, faktisk. Ironisk nok drikker jeg sjeldent melk her i Norge, men jeg syns melka i utlandet har en tendens til å smake litt "fake" og med en liten ettersmak av klor?? 

Jeg kommer faktisk ikke på noe mer akkurat nå.... Haha, merkelig at det eneste jeg kan nevne er vann og melk lissom. Men tror det er mye mer positivt i vente enn negativt. Som at det som regel alltid er sol og varmt, og det er alkohol tilgjengelig på matbutikken til alle døgnets tider. Så hvis jeg skulle få lyst til å drikke meg drita klokka 4 på natta så ere tilgjengelig :p Det er mye mer digg frukt å finne, matbutikken har mye større utvalg når det kommer til både lokal og mat fra andre steder. Mange flere klesbutikker, både kjente og små ukjente. Jeg kan bli brun. Jeg får være rundt familien min hver eneste dag i fine omgivelser. Det er kort vei til andre fine spanske byer, og siden vi har bil tilgjengelig kan jeg godt ta en svipptur over til portugal, fordi why not? Det er mye mer å gjøre der, føler jeg nå når jeg sitter her iallefall. Kamera kommer til å gå væærnt, for så si det sånn. 

DCIM\100GOPRO

Jeg kommer sikkert til å savne en god del flere ting, men det merker jeg vel først når jeg har bodd der en stund. Tror ikke jeg kommer til å savne så mye pålegg osv, fordi for det første så eeelsker jeg spansk skinke- og kalkun pålegg. Og for det andre så har de en norsk avdeling på den ene matbutikken, så man får tak i brunost og leverpostei og hele pakka. Det jeg gleder meg aaaaller mest til akkurat nå er jo selve reisen ned til Spania!! Håper vi får mange kule sprøe morsomme teite opplevelser på roadtrippen. Men det er litt mer planlegging som må til føler jeg, så vi må bare få ut fingærn og sette i gang.
Jeg kom over denne videoen her om dagen, og jeg syns den var så søt. Det fikk meg også til å tenke, på tanker som jeg veldig ofte har. Jeg personlig, er vanligvis veldig "flink" til å tenke fremover. Har du noen gang tenkt på at du sjeldent faktisk ER i nuet? Man lever nesten alltid i øyeblikkene som kommer etterpå, senere, i morgen, etter dette. Ofte kan jeg innse at jeg ikke nyter øyeblikket jeg er i akkurat nå, men det hjelper jo ikke å innse det, når jeg ikke klarer å nyte det. Jeg husker så godt vi var på stranda i benidorm for noen år siden, hvor Pappa og jeg stod på stranda og titta ut på havet, hvor småbrødrene mine lekte langs strandkanten. Pappa sa "bare se på dem, de har det så gøy AKKURAT her og nå. De tenker ikke på hva de skal senere, eller i morgen". De vet jo ikke engang hva som skal skje etterpå. Når man er barn så er man så mye flinkere til å bare embrace det man holder på med der og da. Etterhvert som man blir eldre, så forsvinner dette på en måte litt. Da jeg var ung, husker jeg hvor gøy det var å bare late som. Late som at vi var noen andre, at vi bodde i skogen og hadde et liv der. Vi bygde hytte og måtte holde den ryddig. Man brukte fantasien mye mer med andre ord. Rart at jeg ikke kunne gjort det nå. Hvorfor ikke? Jeg føler fremdeles at jeg har en kraftig fantasi som kan underholde meg, selv når jeg er alene, men ikke på samme måte som da jeg var ung.

Men på en annen side gleder jeg meg til å vokse inn i meg selv, inn i den personen jeg er. Jeg er jo mye mer sikker på meg selv nå enn da jeg var 10-15. Det er som jeg har sagt mange ganger før. Når man sitter der etter et langt liv, så er "alt" du har deg selv, tankene dine og minnene dine. Jeg er så redd for å glemme. Hvis jeg sitter og tenker over barndommen min nå, så merker jeg jo at det er ganske mye som har forsvunnet. Eller, det er vanskelig å huske. Det blir jo lettere når man sitter med andre som har vært med deg gjennom åra, og bare mimrer, fordi da kommer mye du trodde var glemt tilbake. Men det er derfor jeg har en dagbok jeg prøver å skrive i så ofte som mulig, fordi jeg nekter å glemme livet mitt. Jeg håper jeg klarer å ta vare på bøkene mine og at jeg får muligheten til å lese de når jeg blir gammel og fin. 

Uansett, jeg prøver hele tiden å bare "glemme" i morgen, etterpå, og etter dette. Jeg vil bli flinkere til å bare være her jeg er nå. Et motto jeg har, er noe jeg prøver å følge. Jeg husker ikke helt hvor jeg leste det, men jeg er ganske sikker på at det er i en av bøkene jeg ikke har blitt ferdig med. Jeg må nesten finne det frem igjen, fordi det er greit å vite hvor det er fra, haha. Det er iallefall noe jeg prøver å følge da, enkelt som det er. Jeg er også veldig flink til å overanalysere settinger og ting som skjer. Noen ganger syns jeg det kommer greit med, men andre ganger skulle jeg gjerne vært foruten. 
 
I dag er det IKKE lørdag, for å siresånn...

Men i går derimot, da var det lørdag, og en veldig bra en også til og med! Jeg klarte så klart å glemme kamera jeg da, idioten sjæl. Ble brått litt stressa da jeg ble henta, så glemte å ta det ut fra laderen. Så jeg har iallefall masse strøm på det nå da :Ppp Men noen bilder ble det! Hahah, vi endte opp med å bli ganske mange, og jeg hadde det sykt koselig. Vi spilte volleyball og kubb, hørte på musikk og bare kosa oss. Jeg er sykt glad i sånne kvelder som det, hvor man kan være ute helt til 3 på natta og fremdeles ikke fryse. Vi endte opp med å dra på byen i de koseklærne vi hadde på oss, så kan se for meg den sletne gjengen vi var, haha. Processed with VSCO with f1 preset

Jeg er egentlig ikke i humør til å skrive så mye akkurat nå, fordi jeg har vært på jobb i hele 9 timer i dag.. Måtte stå opp driiiiiit tidlig (09.30) og dra den sletne kroppen min hele veien til jobb. Jeg er jo syk i tillegg, så den dagen her har ikke vært annet enn slit, haha. Men jeg syns det er verdt det, med tanke på hvor gøy det var i går! Nå skal jeg endelig legge meg i senga og bare kulen helt med prison break. Har begynt helt fra starten igjen, fordi mens jeg går igjennom de gamle episodene, rekker det å komme ut mange fra sesong 5! Hater å måtte vente en hel uke på en ny episode når hver eneste episode er sykt spennende, haha.  

Nå har jeg skrudd chillen på max!! Det er sånn man skal se ut på søndag vett. Her er forresten en sang jeg har fått HELT dilla på, hører på den hele tia. Jeg har aldri vært så fan av One Direction, eller Harry Styles for den del, men akkurat den her har satt seg fast mellom sprekkene i hjernen min as. Men nå, Prison Break! Hade'æ
Endelig heeelg!! Men så jobber jeg a gitt.. Da er det ikke helg. Men det går bra, jeg jobber bare en helg pr. måned, så det er overkommelig. Bare kjedelig at jeg jobber en helg det faktisk skjer noe :( Ikke at det har vært lite som har skjedd de siste helgene, men u get it. Uansett, jeg trosser det, og skal likevel begi meg ut på noe fett i kveld! Som jeg nevnte i går er det en del folk som skal samle seg for å spille volleyball osv på Bæreia, og det er jo ikke så ofte akkurat dèt skjer, så jeg vil ikke gå glipp av det. Tar med meg 3apor kartongen min og spår en av årets første sene sommerkvelder!

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s1 preset
Hvis noen kan fortelle meg hemmeligheten til hvordan man lager en blomsterkrans så setter jeg stor pris på det. Den her fant jeg tilfeldigvis ved festningen, hahah. Egentlig kan jeg vel google det, som jeg googler alt annet, men jeg vil heller høre personlige hemmelige oppskrifter som gjør meg til en mester. Jeg ser ikke sånn her ut i kveld da, det er fra forrige helg da Isabelle og jeg hadde ei litta photoshoot. Skulle nesten ønske jeg hadde perlefregner til vanlig!

Jeg prøver å oppføre meg som en real blogger, så jeg skal ta med meg kamera i kveld og få tatt et par bilder! Ha en fin helg 💕
HALLA hva skjer?

Kult da, jeg bare sitter og chillærn. Har hatt fri i dag, så jeg våkna rundt 12, hehe. Gikk rett ut i sola og spiste frokost, før Isabelle og jeg tok en tur ned til senteret. Vi er begge ganske forskjøla og slække, så det var helt sykt slitsomt å gå opp bakken på vei hjem. Svette og jævlige satt vi oss rett i bilen og kjørte til Sverige istedenfor, haha. Senteret i Kongsvinger er ikke så mye å skryte av. Ikke at det i Charlottenberg er så vilt mye bedre, men det er iallefall litt flere butikker. Trengte i tillegg litt ælko, så da var det like greit. I morgen jobber jeg til 16, før det er en del folk som skal samle seg på Bæreia som det heter! Vet ikke helt om jeg skal dra enda, men jeg tenker why not. Endelig kan sene sommerkvelder komme på løpende bånd!! NÅ er det seriøst sommer.

Tenkte vise litt bilder fra de siste dagene:
DCIM\100GOPRO\GOPR0423.JPG
Haha det her er så standard meg, tre apor... 1. Den er helt ok+ 2. Den er superbillig og det er mye i den 3. Se nummer to

DCIM\100GOPRO\GOPR0426.JPG
Isabelle hadde besøk av Henrik forrige helg, og vi skulle på feeeezt

DCIM\100GOPRO\GOPR0431.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0438.JPG
Leeeene 💕

DCIM\100GOPRO\GOPR0449.JPG
En sykt morsom og koselig kveld, hvor "fy faen" gikk på repeat, haha.

Jeg har en trang til å være mest mulig ute nå som sola er her, såå jeg og Isabelle bestemte oss for å ta ei litta tur ut i vår fine natur for å sette fyr på den! Haha vi skulle grille, og etter at engangsgrillen hadde brent seg ferdig holdt jeg på å si, altså da den var klar til å få pølser på sæ, satt vi den oppå bordet som stod der. Det var jo jævla smart, for etterhvert begynte det å ryke som søren fra bordet, og hadde vi ikke innsett hvor kort vi tenkte, så hadde vi sikkert satt fyr på hele skogen. Det hadde vært stress as.

DCIM\100GOPRO\GOPR0458.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0462.JPG

Det var veldig deilig å være UUUTE! Jeg merker jeg har blitt altfor glad i være inne etter den vinteren som har vart i 100 år nå, så nå er det på tide å komme seg ut og få litt færve på kroppen. Været har vært ganske rart i det siste da, regner og tordner mens det er sol lissom. Uansett, jeg skal ikke sitte her og blogge om været, det er jo ikke bare jeg som har fått med meg hva slags vær vi har, ere vel? Jeg har ikke så mye å fortelle for tiden egentlig, dagene sklir litt inn i hverandre, og tiden i Kongsvinger går sakte men sikkert mot en slutt. Det er som jeg har sagt tidligere både bra og trist. Mest bra da, gleder meg veldig til å se hva det neste året bringer! Spennende å tenke på at jeg har alle muligheter åpne, og at det er JEG som bestemmer hva som skal/kan skje videre i livet mitt. Tenk at ikke alle har den muligheten æ? Heldig er jeg! 
Jeg har fått meg nytt objektiv! Canon 50mm f/1.4, så det var jo på tide, fordi det er ikke akkurat et nytt objektiv på markedet. Jeg er veldig veldig veldig fan av blurry bakgrunn med fokus på personen, og da passer det objektivet her ypperlig. MEN, jeg syns også det er utrolig vanskelig å få fokuset helt riktig der jeg vil ha det. Jeg vil ha blurry bakgrunn, og at resten skal være crispy af. Isabelle og jeg dro ut på søndag (faktisk) for å ta noen bilder, så lenge det var så fint vær. Hadde sett for meg hvordan bildene skulle bli og var skikkelig gira. Jeg ble sykt frustrert og nesten i litt dårlig humør...... Faen så vanskelig det skulle være å få til riktig fokus da!!!1 Har lest litt om det, og den linsa har en tendens til å fokusere på nesa istedenfor øynene feks, så lenge den som regel (alltid kanskje) er nærmere enn øynene, hahah. Så da måtte jeg ty til å stille den inn manuelt, og noen av bildene klarte jeg å få til riktig fokus. Men så lenge jeg KUN fokuserte på dette ble noen av bildene litt overeksponerte i lyse områder.

Samme det, dette kalles øving! Jeg ble fornøyd med disse bildene uansett, og det skader jo ikke at Isabelle er så pen:

Vi var så heldige at det lå to blomsterkranser der oppe? Haha, YES
^ Fav

Dett var dett! Da jeg kom hjem etter at vi hadde tatt bilder satt jeg meg ned og gjorde research med engang. "How to get a sharper image with 1.4, how to find the focus" osv osv hahah.. Jeg fant faktisk ut av at jeg hadde en litt rar innstilling iforhold til hva man burde ha da, så jeg har troa på at det kommer til å være litt mindre frustrerende neste gang, håper jeg iallefall. Syns det er gøy å ta litt bilder igjen, merker at man aldri kan lære nok i photoshop. Lærer jo nye ting hele tiden!! Morro vettø. 

In other news, nå er det nesten bare EN MÅNED til vi flytter til Fredrikstad igjen.. og jeg har allerede solgt sofagruppa mi, hahaha. Så nå har vi ikke sofa frem til vi flytter. Men det går bra, vi har tepper og puter og et gulv :Pppp Så sitte kan vi. Jeg ville bare få sofaene ut av verden, fordi jeg har ikke plass til de på vei hjem. Har faktisk solgt en del andre greier også, så jeg har tjent rundt 2000kr på å selge ting jeg ikke trenger lenger. Resten skal jeg gi til frelsesarmeen, fordi jeg orker ikke legge ut flere poster på salgsgrupper på face as, haha. Når jeg tenker på det blir det faktisk litt vemodig å flytte herifra, på grunn av menneskene jeg har blitt kjent med her. Men det går bra, vi sees sikkert igjen en eller annen gang!

Søte fetteren min

17.mai var ingen høydare på værfronten i år gitt, kanskje kun i Bergen, ironisk nok. Jeg var i Fredrikstad kun for å se på russetoget egentlig, fordi Adrian var med der i år! Og det kunne jeg jo ikke gå glipp av. Det var egentlig ganske gøy å se, og jeg fikk nesten litt lyst til å gå der selv. Men jeg hadde faktisk ikke tatt russetiden om igjen om jeg kunne, jeg syns det holdt med èn gang, haha. Da vil jeg heller ha en uke på festival hvor jeg er like børst, heh. Etter russetoget spiste vi middag og kosa oss litt hjemme, før jeg og Isabelle tok en svipptur innom tivoliet som alltid er på Lisleby! Vi var ikke der så lenge akkurat, fordi vi merka at gjennomsnittsalderen der var ganske lav, + at været ikke var verdens beste. Vi måtte kjøre til Kongsvinger på kvelden, fordi jeg skulle på jobb i dag. Men da vi kom til Kongsvinger bestemte vi oss brått for å ta en tur ut på byen. Det er det dårligste oppmøtet jeg noen gang har sett, hahah. Vi tok et par drinker før vi tura hjem igjen. Jeg er greit sliten i dag etter jobb og sverigetur, så nå skal jeg skype litt med pappa før jeg endelig kan slappe av.
(beste jeg vet<3).


Herregud jeg er så sinnsykt lei av at bildene jeg laster opp her på blogg.no blir så utrolig mye dårligere enn hva de er på macen. Det kan godt hende det er jeg som er dum, fordi jeg SKJØNNER FAEN ikke hvorfor de blir det. Jeg har googla som en gærning, prøvd å lagre bilde fra photoshop i utallige mange størrelser, både med å resize og å lagre i en lavere kvalitet, og bildet over har jeg saved for web, også i mange forskjellige størrelser. INGEN blir bra når jeg laster de opp her, og kvalitet i bildene er noe jeg setter veldig høyt. Jeg vil så klart at bildene mine skal være så skarpe og klare som mulig, men det virker som at det er helt umulig på blogg.no. De skriver selv at det er lenge siden blogg.no slutta å komprimere bildene, men et annet sted skriver de at det ikke spiller noen rolle hvor stor størrelse vi laster det opp i, fordi de komprimerer det uansett. Fargene blir også ganske forandra.. Haha, jeg blir satans frustrert av det her.

Så jeg vurderer å bytte til .com etterhvert. Jaaaa, com! Hvis jeg først skal ha en blogg så kan den jo like gjerne være litt internasjonal, sånn i tilfelle jeg skulle jobbe meg opp noen lesere fra både her og der i fremtiden. Men foreløpig vil det lille jeg blogger fremdeles dukke opp her. I det siste har jeg blitt ganske interessert i å ta bilder igjen, og nesten det eneste jeg gjør etter jobb disse dager, er å se tutorials på youtube, og undersøke litt mer angående linser. Den ene linsa jeg har hatt i ørten år har brått bestemt seg for å ha en løs del INNI linsa, så jeg får ikke zooma eller manuelt fokusert lenger.. Så det suger jo. Men jeg følte det var på tide med en ny linse uansett, så i går klikka jeg hjem Canon 50mm f/1.4! Den har jeg hatt lyst på leeenge, og det er en ganske bra linse som passer til det meste. Det beste med den er at den har så lavt blendertall, og det elsker jeg jo.Jeg tok de to bildene her for noen dager siden da, fordi jeg hadde helt glemt at jeg har en annen telelinse på 70-300mm. Men det er ikke så veldig praktisk til vanlig bruk i hverdagen, heller ikke portretter. Sååå når jeg får den nye linsa har jeg veldig lyst til å bruke Isabelle som modell, og bare leke med litt kreative phåtåshuuts. Det blir gøy! Det nærmer seg flytting med stormskritt btw, nå er det ca 1 og en halv måned til jeg flyttær til Fredrikstad igjen!!! Ææ, det blir både bra og rart.
Jeg tar meg selv veldig ofte i å tenke over at vi mennesker er så rare. Jeg syns alt er så rart til tider. Det er rart at vi holder arrangamenter som bare er til for at flokker av mennesker skal henge rundt hverandre i et par timer, at vi hele tiden finner på ting for å gjøre livet mindre kjedelig. Tenk hvis det aldri ble holdt noen fest, konsert, moteshow, forelesninger, kino, bursdager og ja u name it. Det er jo omtrent det som utgjør livet? Altså mange andre ting også, men hovedsakelig går alle på jobb hver eneste dag og bare venter på at helga skal komme sånn at vi får gjort noe annet. Livet i seg selv er egentlig møøk kjedelig. Sola går opp, du står opp, spiser for å fylle bensin på den komplekse maskinen som bærer deg rundt, for deretter å gå på jobb for å tjene penger sånn at du har råd til den herre bensinen. Eller så går du på skole for å lære deg ting som gjør at du i det hele tatt kan få en jobb. Sola går ned, du sitter på pcen/mobilen og sjekker hva alle andre har gjort hele dagen. Så legger du deg og så begynner hele regla om igjen. Hva er egentlig vitsen? Altså, misforstå meg rett, jeg er ikke deprimert eller lei av livet på noen som helst måte. Noen ganger skjønner jeg bare ikke at jeg gidder å leve. Akkurat det der er en ganske drøy statement i andres ører tror jeg, men regner med at noen tar den også.

Hvordan mennesker har utviklet seg syns jeg også er ufattelig rart. HVORDAN noen fikk ideen om internett foreksempel. Telefon? Hvordan i huleste helvete fant du ut at det finnes radiobølger rundt oss som vi ikke kan se, men som vi kan bruke til noe "nyttig"? HVORDAN klarte du å lage internett? Det fantes ingen fasit svar, eller en bok hvor det stod "ey forresten så kan du sette sammen milioner av uforstålige koder sånn at det blir en virituell verden som alle mennesker kan koble seg opp på og bruke til å kommunisere med hverandre". Haha, jeg syns det er rart at vi har internett tilogmed. Vet ikke hvordan jeg skal forklare hva jeg tenker engang. Men det at mennesker vil være connecta. Vi har funnet opp noe som gjør at vi aldri trenger å være helt alene, som gjør at vi hele tiden kan nå ANDRE mennesker. For meg så er det sykt rart at det ikke bare er jeg som er menneske. Alle dere andre er også mennesker, men som har en helt annen oppfatning og tanker om verden enn det jeg har. Men hvorfor det, vi er jo egentlig i samme verden. (Eller?)Denne komplekse maskinen vi kaller kroppen er også et stort spørsmål i seg selv. Visste du har hjertet ditt begynner å slå allerede når du bare er et foster på 3-4 millimeter? Heeeerreguud så lite det hjertet må være da? Proporsjonene av det lille fosteret er jo helt vilt å tenke på. At det går an. Det er rart at vi blir født inn i den verden her uten muligheten til å klare oss selv. Uten andre mennesker som allerede har utviklet seg har vi null sjangs til å klare oss? I mean what the fuck. Man er avhengig av at noen skal gidde å mate deg, bade deg, og alle de grunnleggende behova du som menneske bare MÅ gjøre hele tiden. Så ufattelig stakkarslig og stusselig vi er hvis ingen hadde tatt vare på oss. Da hadde vi bare ligget der som en babyklump i en gjørme av vår egen bæsj og ikke skjønt en dritt. Og hvorfor blir vi født med en kropp som ikke kan klare seg i naturen? Kroppen vår er så sinnsykt lite overlevelsesdyktig i omgivelsene vi blir født inn i? Alle dyr blir født slik at kroppen deres kompenserer med pels, fjær osv for å tilpasse seg naturen. Fisk endrer sammensetninga si av fettstoffer om sommer og vinter for å tilpasse seg temperaturforandringer! Vi derimot, åneida, vi hadde fryst ihjel om vi ikke skjønte at vi må sette sammen forskjellige materialer til noe vi kan brette rundt kroppen vi har tatt bo i.

Vi har vel fått en mye større hjerne for å kompensere med dette da, i forhold til dyra. Det er også rart. Tror du dyr VET at de lever? Forskjellen på oss og dyra er vel at vi er bevisst på at vi lever. Jeg vet jo ikke om de vet det, men det virker ikke sånn. Det virker som at alle dyr har en slags "purpose" her i verden. De er bare født med et instinkt og en mening, de vet hva de skal gjøre på en måte. Men hva med oss? Hvorfor har ikke vi fått noen slags guide på hva vi lissom skal finne på? Jorda trenger ikke oss for å overleve, så vi er jo bare overflødig egentlig. Vi gjør mer skade på jorda enn vi hjelper den, så det er egentlig ikke vits at vi er her? Mennesker har en tendens til å oppføre seg som om jorda er laget TIL oss, som om den er vår. Men den er nok ikke det.

Absolutt alt vi lager og finner på gjør vi bare for å ha noe å gjøre, om dere skjønner. Ah nei jeg klarer ikke å beskrive hvor rart jeg syns livet er, og jeg vet at jeg sikkert høres ut som en tulling når jeg snakker om det. Men jeg er sikkert ikke alene om å ha sånne tanker heller. Jeg skrev det innlegget her for nesten 2 år siden, og blogginspoen er ikke på topp for tiden, så kanskje du syns det her var litt interessant. 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits