DCIM\100GOPRO\GOPR0055.JPG

Hey! I går kjørte jeg hjem til Fredrikstad for helga!! Syns det er deilig å være her i helgene noen ganger, selv om rommet mitt er forvandla til et "fellesrom" med en enkeltseng i, istedenfor den digge dobbeltsenga jeg pleide å ha her. Det tar ca 2 timer mellom Kongsvinger og Fredrikstad, men det går faktisk ganske fort når man sitter og gauler til musikk. Jeg prøvde å feste goproen på bildøra som dere ser over her, men det funka dårlig. Etter 20 minutters kjøring på motorveien, så falt den ned i den første svingen. Like greit si, hadde ikke blitt verdens mest underholdene video med meg alene i bilen. Men jeg prøver å teste litt vinkler osv, fordi når Adrian og jeg skal kjøre til Spania har vi tenkt til å dokumentere det, ofc.

MEN, i dag skal jeg til byen for å titte litt. Monki har kommet til Fredrikstad, og jeg elsker den butikken. Jeg skal også se på litt andre ting, blant annet MAC! Jeg har bestemt meg for å investere i en Macbook nå, men jeg aner ikke hvem jeg skal velge. Den jeg lener meg mest mot er Macbook Pro Retina 13", men den er jo ikke akkurat billig (det er jo ingen av dem).
Så det jeg lurer på er hva dere anbefaler? Har du Mac, og er du fornøyd? Let me know!
 
Yooooo! Vet at det er veldig få som leser bloggen min atm, og det er jo kanskje ikke så rart, med tanke på at jeg sjeldent blogger (og når jeg først gjør det er det gørrkjedelig). MEN, jeg liker fremdeles å gjøre det en gang i blandt, og nå har jeg faktisk noe å fortelle. Etter sommeren i år, har jeg faktisk bestemt meg for å flytte til mottafuckings spania!! Det hadde jeg faktisk aldri trodd jeg skulle si, hjemmekjær som jeg er. Jeg har alltid følt meg veldig "homebound", selv etter at jeg var i Australia i noen måneder. Da følte jeg meg faktisk mer homebound than ever, og jeg grua meg som faen til å flytte til Kongsvinger (hvor jeg nå bor). MEN, jeg gjorde da det, og jeg angrer ikke på det. Jeg begynte på en bachelor i sykepleier, hvor målet var å bli jordmor. Hvor den tanken kom fra er jeg faktisk ikke helt sikker på, men det var noe som føltes riktig da jeg følte presset på å finne en studieretning. Ironisk nok, med tanke på at jeg alltid har sagt at er det ÈN ting jeg VET jeg ikke vil, så er det å jobbe innefor helse. Det skulle vise seg å være sant det, fordi etter kun 1-2 mnd på skolen, begynte jeg å merke at jeg virkelig ikke hadde noen interesse for det jeg skulle studere. At all. Etter et par måneder til, med mange rare dager og tanker og all slags forvirring, bestemte jeg meg for å slutte. Jeg syns det var en vanskelig beslutning selvom jeg følte deep down at jeg var på vei i feil retning, nettopp fordi det føles litt kjipærn å quitte på noe man har starta på. Jeg hadde jo faktisk flytta relativt langt hjemmefra for å gjøre det her. Men etter at jeg bestemte meg, så føltes alt så sykt mye bedre. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det, selvom jeg nå da har litt gjeld pga det halve året jeg fikk støtte fra lånekassa. Men whatevs, det går bra. Nå har jeg fått meg jobb hos Telenor, og er ganske fornøyd med det. Money is goooood, og jeg jobber med veldig mange drit morsomme mennesker! But still, jeg kjeder meg litt. Nå er jeg faktisk veldig sugen på å prøve noe nytt, og å komme meg litt ut her i verden. Og heldig som jeg er, har jeg en pappa som har bosatt seg i Spania med min fine stemor og søte søsken, som mer enn gjerne vil at vi (jeg og broren min) skal flytte ned til de. De har masa på oss since for ever faktisk, og nå har jeg ingenting som holder meg tilbake.

Så akkurat nå føler jeg at livet er satt litt på vent, så lenge jeg vet at jeg ikke skal bo her så lenge. Nøyaktig hva jeg skal gjøre i Spania vet jeg ikke, men jeg har noen ideer og planer. I tillegg blir det veldig godt å få sett familien min der nede mer enn èn gang i året! Jeg gleder meg veldig!!! Så i sommer flytter jeg til Fredrikstad igjen, og etter sommeren skal Adrian og jeg kjøøøre ned til spania. Vi har jo ikke dårlig tid, så vi tenker å gjøre en roadtrip ut av det, og få sett litt mer av Europa. Tror det blir drit fett. Ah, deilig å få skrevet av seg litt merka jeg, haha. Samma fen om ingen leser det, hahah. Men hvis du sitter der og tenker "lol jeg leste det jeg!!" så tusen takk til deg<3 PREKÆS


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits