hits


Heei! Her kommer det nok en gang en samling av de siste lukene mine! Favorittene mine er definitivt nr.18 som er en body lotion, og nr.19 som er body glitter. Bodylotionen lukter skiiikkelig digg, og er en av mine nye favorittlukter faktisk. Og bodyglitter passer jo ganske bra nå som det er jul og nyttår osv, hvor alt med glitter passer inn syns jeg, haha. Blir sikkert fint å ta litt på brystet i en utringa kjole feks. Litt vanskelig å få spredd det jevnt og i tillegg fått tatt bilde av det, men jeg regner med at det gir det lille ekstra! 
 

På bildene over samla jeg ganske mye på ett sted  for å få det frem på bildene! 

Så lenge jeg reiser i morgen vet jeg ikke om jeg har tid til å lage ferdig innlegg for alle de resterende lukene, men i verste fall tar jeg resten når jeg kommer hjem igjen, om det fremdeles er interesse for det. Nå må jeg pakke det siste jeg skal ha med meg, stresser brått som søren!!
Soooom jeg gleder meg til nyttårsaften!!! Jeg har funnet en kjempe fin kjole som sitter ganske bra på meg, og jeg skal til et sted jeg aldri har vært før, så hva er det å ikke glede seg til, heh. Jeg bare venter på å få den tilbake fra en syerske faktisk, fordi jeg ville gjøre en liten endring på den! Da blir den enda finere og akkurat sånn jeg vil ha den, forhåpentligvis. Skal så klart ha høye heler denne kvelden også, for det er en av de få gangene jeg faktisk bruker det uten å tenke over det, haha. Vet ikke hvorfor jeg kan føle meg litt ukomfortabel med heler, spesielt i hverdagslige klær, men det er vel fordi det er så "damete", eller jålete da. Jeg er jo egentlig ikke en sånn som pynter meg noe særlig i hverdagen, da jeg syns det er mer behagelig og faktisk praktisk (næmmen det rima jo) med comfy klær. Jeg er nesten litt lei meg for at jeg ikke instantly kan blogge når jeg er der nede, men det blir sikkert litt instastories ogsånt, så følg meg gjerne der, på Sarahvberg.

Hvis det ikke blir denne så blir det et eller annet jeg finner der borte! Gjerne del hva du skal ha på deg på nyttårsaften! Jeg syns det er en av de beste kveldene iløpet av hele året, uansett hvordan den ender opp egentlig. Så da vil jeg føle meg ekstra fin også. Vi snakkes!
 

Heeeello errybody! Jeg vet ikke om noen har lagt merke til det, men jeg har vært ganske slapp med å vise dere lukene mine de siste dagene! For å være helt ærlig har jeg faktisk glemt å åpne de hver dag også, hahah.. Hvorfor vet jeg ikke, men det har som sagt vært en del å gjøre, så det har rett og slett bare gått hus forbi. Så her kommer hele 5 stk på engang! Jeg nevnte for litt siden at jeg var ganske sikker på at jeg kom til å få en leppestift i denne kalenderen, og jaggu hadde jeg ikke rett! Det som var litt skuffende var at den ikke var i samme farge som liplineren.. Det går fint det, men om det var jeg som hadde lagd denne kalenderen har jeg et par ting jeg ville ha endra på. Fikk feks en børste til leppestift/concealer den 15, og den burde jeg jo egentlig fått føør jeg fikk leppestiften, ikke tre dager etterpå. 
 

Leppestiften var bittelitt for lyserød for min smak tror jeg, eller jeg vet ikke helt, men det var ikke min favoritt iallefall. Veldig lett å påføre, lukter godt, og fargen sitter godt i leppene. Men den smitter lett av, som feks når jeg drikker, noe jeg syns var litt kjipt. Jeg fikk også shea lip butter, noe jeg likte veldig godt! Eneste minuset med den må være containeren den kommer i. Hvordan er det meningen at jeg skal påføre den?? Jeg hater å måtte bruke fingeren, for da blir jeg jo seig. Så hvis jeg ikke har en q-tips tilgjengelig må jeg bare dytte leppene nedi og suge til meg inntil hahaha. Hadde vært mye bedre om den kom i en stick.
 

Det jeg likte aller best var "instant glow body butter" i lukten british rose! Den lukter forfriskende og jeg syns faktisk jeg fikk ei litta glød i huden etter å ha påført den! Selvom jeg har mye "anmerkninger" osv til tinga jeg får i kalenderen, så er jeg veldig fornøyd med at jeg skaffa meg den. Jeg får mye forskjellig som jeg aldri hadde kjøpt på egenhånd, pluss at jeg får lukta alle forskjellige type lukter de har, sånn at jeg vet hva jeg eventuelt skal kjøpe en annen gang. Gleder meg til å regne sammen alle prisene for å se om kalenderen var verdt det. So far virker det sånn.

Uansett! Akkurat nå sitter Adrian og jeg barnevakt for søsknene våre! Ikke at det er så veldig stress, fordi de ser på film og skal legge seg snart. Så da er det jo egentlig bare til å sitte her og chillen resten av kvelden. I morgen har jeg ingen spesielle planer egentlig, bortsett fra at jeg skal trene litt. Kommer ikke til å bli mye trening i jula og i romjula, så må nesten ta i et tak nå. Vi snakkes!
 

 

Hei! Jeg glemte visst luka i går igjen jeg, så da blir det to luker i ett denne gangen også. Jeg liker det jeg, det gir meg litt mer å jobbe med! Så det kan hende det blir det fremover. Da er det jo litt teit at jeg har kalt det for "dagens luke", men så viktig er det virkelig ikke! Jeg bare syns det er gøy å vise frem hva jeg har fått, haha. Helt til slutt har jeg tenkt til å samle absolutt alle produktene jeg får, forså å regne ut den totale summen jeg måtte ha brukt hvis jeg skulle kjøpt de hver for seg. Sånn for å se om det faktisk var lønnsomt å kjøpe kalenderen! Jeg skal reise bort 20.desember, og kommer ikke tilbake før etter jul, så de fire siste må jeg nesten vise når jeg er tilbake. ELLER så åpner jeg de siste den 19, og forhåndslager innlegga. Hmmm. But yep, thats right! "Nyheten" som jeg delte for litt siden om at jeg skulle noe kult! Jeg har jo nevnt at jeg skal et sted, og nå har jeg sagt når. Kommer snart til å si hva som skjer, jeg lover haha.
 

Anyways! Disse to lukene inneholdt enda en såpe, og en lipliner. Såpa lukter helt hiiimmelsk, sånn seriøst. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har testa noen mangoprodukter fra The Body Shop før!!! Skal definitivt kjøpe meg flere ting med denne lukta.


Et lite tips er å kutte opp såpa i flere biter, så du slipper å bruke hele klumpen hver gang #TheBodyShop


Liplineren fikk jeg ikke tatt et bra bilde av, så lenge ingen er her til å ta bilde av meg akkurat nå. Men fargen var en veldig søt rødfarge! Jeg mistenker at det ligger en lipgloss eller leppestift (haha holdt på å skrive lebestift) i en av de andre pakkene. I så fall syns jeg man burde fått den først, og deretter liplineren. Men jeg bare tok og fylte leppene mine med liplineren, det funker bra det også! Nå er det ikke mange dagene igjen til bursdag, jul og nyttår as. Tiden går kjempe fort, og jeg gleder meg så mye!!! Jeg skal ikke hjem til Norge til jul, så jeg håper vi kan få spist ribbe eller medisterkaker før den tid. Iallefall litt brun saus og surkål Åååhåh. Jul er ikke det samme uten brun saus og surkål as, mark my words. Haha, nå sporer jeg av her. Hvis du er innom The Body Shop, lukt på mango duftene deres!!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Gårsdagens antrekk! Nok en gang er alt fra Bershka! Im all about comfy, så her ser dere favorittbuksa mi once again. Den er faktisk bedre enn en joggebukse!! Det her har også vært favorittgenseren min en liten stund nå, fordi jeg har dilla på velur. Har jo lagt merke til at det er veldig in nå, så det er vel derfor. Lar meg påvirke vett. Det er så rart, fordi jeg husker jeg syns Isabelle var helt rar som kjøpte velurtights i 8 klasse eller hva det var. Det var jo sånn vi brukte når vi var 5, tenkte jeg. Men alt kommer tilbake igjen! Det er på en måte ingenting som er "uakseptabelt" å gå med lenger føler jeg, og det er jo kjempe bra. 

Ellers i dag skal jeg betale reparasjonen for kamera mitt.. Det gikk ikke på garantien, fordi jeg hadde en liten bulk i det. Lets be fair, det ER sikkert derfor det slutta å funke, så det er klart min feil. Jeg bare syns det er så rart at kamera funka i 2 mnd etter at jeg mista det i bakken fra veldig lavt. Brått 2 mnd senere skal det bare kortslutte? Kanskje det var noe inni som hang i en tynn tråd og bare ga opp til slutt. JAJA jeg får det iallefall fiksa, men det kommer ikke før jul, garantert.. De kalte meg forresten "Seray Birg" på brevet de sendte hahaha... Måte på hvor feil de skal stave navnet mitt eller? Morsomt. Håper du får en fin lørdag!
 

 

Buenas noches! Vettu hva!! Jeg glemte å vise dere gårsdagens luke jeg, haha. Dagen gikk i ett og jeg hadde en del å gjøre, så det ble rett og slett glemt bort. MEN, flaks som jeg har, var dagens luke i samme gate, så da passa det faktisk bra å ta de sammen. Disse to ble jeg veeeldig glad for! Det er en eyeliner og en leppomade. Sistnevnte lukter helt sykt god og er kjempe god på leppene, det føles ut som at leppene mine er laga av silke hahah. Når det gjelder eyelineren er jeg egentlig mer fan av flytende, da jeg føler de sitter bedre og varer lenger. Men jeg ble overraska over denne! Den holdt gjennom hele dagen, og den var veldig lett å påføre. Superfornøyd! På bildet under har jeg på meg begge to. 
Ganske så kissable, hæ?;)))

 

Leppomade   Eyeliner      

 
Heeei! I dag har det vært skikkelig deilig vær her for første gang på lenge, og det er så diiigg. Som regel må jeg gå med jakke ute, men i dag kunne jeg gå uten, iallefall for en liten stund. Tror det har vært rundt 10-14 grader i lufta, men sola varmer jo en del. Den bodyen jeg har på meg i dag kjøpte jeg faktisk for noen måneder siden, selvom den var for trang. Jeg kjøpte den i håp om at jeg skulle passe den etterhvert, og ja jaggu! I dag sitter den. Haha, for en merkelig og fin følelse. At det faktisk skjer noe med kroppen når man jobber for det. Bershka er favorittbutikken min her nede forresten, for de har alltid mye kult og spesielt som jeg ikke ser så mange andre steder. Jeg har som sagt ikke shoppa så mye siden jeg kom hit, fordi jeg tenker å shoppe litt et annet sted jeg snart skal. Heh ja det er den store nyheten jeg nevnte her om dagen, at jeg skal et sted. Nøyaktig hvor skal jeg snart fortelle! Hehehe. Det blir så bra. Ellers så var lunsjen i dag veldig koselig, og jeg ble merkelig nok inspirert på en eller annen måte. Veldig hyggelige damer! Vi spiste på en restaurant som har veldig fokus på at alt skal være sunt, hvor de selger proteinshakes og proteinpannekaker og masse greier uten sukker osv. Det er jo fint!

 


 

Body og bukse: Bershka    Sko: Adidas


Verdens diggeste bukse forresten. Jeg eeelsker sånne bukser, som både er drit kule og behagelige på en gang! Så jeg har kjøpt en til i mørkegrå med stiper på, fordi jeg endelig fant en som passa meg, haha. Bershka as, they got me!
 
 

 

God kveld! Dette hadde jeg på meg i dag, et enkelt og fint antrekk. Det er så sykt sjeldent jeg bruker høye heler, at jeg føler meg helt teit når jeg har de på. Men jeg syns det er veldig fint på andre, så hvorfor skulle ikke jeg kunne bruke det lissom. Må nok bare vende meg til det. Det er så klart noe annet når det er fest osv, selvom jeg egentlig ikke bruker det så mye da heller. Det er jo så mye mer behagelig å gå i et par kule sneakers elno. I tillegg føler jeg meg drit høy hahah. Så lenge antrekket var ganske plain i dag, bestemte jeg meg for å sprite opp bildene litt isteden! Alt annet enn kjolen er forsåvidt svart i dag, så det viktigste fikk farge. Jeg syns jo det er så gøy å holde på i photoshop i det siste, så jeg bare tester alt mulig. Når det gjelder bildene av Destiny syns jeg det er vanskelig å bestemme meg for hva slags fargetoner og hva slags stil jeg skal kjøre på de! Det er jo så uendelig mange muligheter. Men jæ jobbær mæ framåver, for å si det bredt.


 


 


Hahaha jeg må le av poseringene mine noen ganger... "Sjekk så høyt håret mitt kan bli a"
 


Ikke reklame for Hitachi :ppp

 

 

 

Buenas tardes! Her har vi dagens kalenderluke, numbah fiiive. Jeg syns det her er en veldig morsom måte å telle ned til jul, faktisk! Jeg prøver å finne på noe nytt for hver luke, men det er ikke så veldig lett når det er mye av det samme. Men jeg er fornøyd med hvordan jeg har gjort det nå, sånn at stilen holder seg gjennom hele. Uansett, det jeg fikk i dag var en badesvamp! Eller, jeg vet ikke hva det heter egentlig.. I følge Isabelle er det en "fluffy puff", så fra nå av skal jeg kalle det det. Jeg måtte til og med spørre ho om hvordan og hva man skulle bruke den til hahaha. Jeg er ikke dum, men jeg har aldri skjønt greia med sånne. Spurte Isa fordi ho hadde flere da vi bodde sammen, og ho anbefalte meg å ta såpe på og bare gnikke den på kroppen. Jepp, her words. Lærer noe nytt hver dag gitt! Neida men det blir sikkert en digg erstatning for henda mine det! Den var iallefall veldig myk, så gleder meg til å teste den ut.

 
 

 


Hei! Kalenderluka i dag inneholdt en søt liten bodylotion! Den lukta altfor søtt for min del, da jeg er mer fan av at det skal lukte rent og friskt. Hvis noen vet om en parfyme eller produkter som lukter som nyvaska tøy, hit me up. Det er en av verdens beste lukter, når man har helt rent sengetøy osv osv, u know. Ellers var kremen veldig lett å smøre ut, så lenge det er en gel-lotion. Jeg syns det er mye bedre enn sånne kremer som kjennes ut som leire på huden din. Denne trakk også veldig fort og lett inn i huden, så jeg kommer til å ha denne på pulten min for å fukte henda når det trengs. Kjekt å ha! Jeg er så glad i The Body Shop sine produkter, så uansett hva jeg "får" i denne kalenderen blir jeg fornøyd.

 

#TheBodyShop. Nå ble det veeeldig mye rosa her merka jeg, haha. Sender litt girly vibes din vei.
Straks skal jeg tilbake til redigering av studiobildene. Vi snakkes!
 


Heihei! Her kommer omsider dagens kalenderluke. Har vært på farta i hele dag, og har vel tilbragt halvparten av dagen i studio med Kata og Destiny. Vi bestemte oss for å dra tilbake for å prøve å få gjort ferdig den ene ideen vi hadde. Tror det ble ganske bra, selvom vi møtte på flere hinder vi ikke hadde tenkt over, haha. Skal sette meg ned for å se på bildene nå snart. Uansett, dagens kalenderluke var ikke akkurat en høydare for meg vil jeg si. Det er en håndsåpe! Jeg bruker aaaldri det, syns det er mye diggere å bruke flytende. Den var liten, søt og lukta veldig godt, men hvor mye den kommer til å bli brukt er en annen ting. Det er uansett veldig gøy å få en liten gave hver dag da! #TheBodyShop

 

Morgendagens luke kjennes litt tyngre ut, så jeg gleder meg til å se hva det er!
 

Daa har jeg åpna luke 2, og jeg ble skikkelig glad når jeg skjønte hva det var. Jeg har faktisk en nesten heelt lik fra før, som jeg kjøpte på ebay for lenge siden. Men den her er mye mykere, pluss at den sitter mye bedre rundt hodet. Ikke for stramt eller for løst lissom. Jeg syns den er så søt, og jeg føler meg søt når jeg har den på, haha. Det funker veldig greit når man skal ta av seg sminka, ha på ansiktsmaske eller rett og slett sminke seg. For da slipper man å få noen produkter i håret, spesielt i de små babyhåra i starten av hårfestet. Fornøyd! Jeg liker veldig godt at The Body Shop er imot dyretesting, og de ørene her skal på en måte vise frem det.

 

De har forresten en skriveleif her, haha. De har glemt en "P" i "Support". Jaja, shit happens. #ForeverAgainstAnimalTesting


Haha det blåmerket ved albuen har jeg ikke sett før nå


Excuse det trøtte trynet, i woke up like that.


Hvis du vil ha de samme kan du finne de her. Ser at de er utsolgt på nettsia, men de finnes sikkert i butikk også. Koster jo nesten ingenting! Nå som jeg har dusja skal jeg bare føne håret og ordne meg litt, før Kata og jeg skal pynte juletreet i studio. Vi har tenkt til å ha en julephotoshoot av familien, nå som vi for en gangsskyld er samla hele gjengen rundt juletider. Vi håper å kunne henge det opp på veggen en gang i fremtiden, så da må vi jobbe litt med props i forkant for å være klare. Vi kan ikke styre med sånt når vi først er der for å ta bilder, because u know, barn blir veldig fort utålmodige. Å stå stille for å smile på ørten bilder er ikke akkurat favoritt tingen deres, haha. Men det blir nok bra! 

Ha en fin helg!Daaaaa var vi i desember gitt, og alle vet hva det betyr! Kalendergaveeeer. I går viste jeg dere kalenderen min fra The Body Shop, og her har vi luke nummer 1! På hver luke står det en cheesy but still cute quote, og på den her stod det "smile at the first person you see today", haha. Det gjorde jeg, men det er ikke akkurat noe uvanlig. Vi får håpe det står en revolusjonerende quote på en av de andre. Dette er en showergel som dere ser, som skal lukte som en britisk rose riktig nok. Aller først ble jeg litt skuffa da jeg åpna den. Shampoo og balsam osv er lissom ting man får av fjerne slektninger man egentlig ikke kjenner så godt, hahah. MEN, jeg prøvde den rett etter trening i dag tidlig, og den lukter helt sykt nuuuudeli. Og jeg ble ren også, så den gjorde jobben sin! Det her er jo bare luke nummer 1, så jeg har veldig mye mer i vente.

 

Tar med meg kamera overalt jeg se. Den jeg fikk er på 60ml, og fullsize er på 250ml som du finner her. 
Akkurat nå mens jeg skriver dette innlegget sitter jeg faktisk og hører på julemusikk. Prøver å komme litt i stemning, da det er relativt vanskelig her i Spania. Føles surrealistisk at det snart er jul, fordi det er ingenting som minner om det rundt meg, haha. MEN, se på kalenderen min! Its amaziiiing, og jeg gleder meg skikkelig til å åpne den første luka i morgen (eller kl 12 i natt hehe). Jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg får hver dag! Jeg har alltid hatt sjokoladekalender, noen bra (og noen skikkelig dårlige), men i år ville jeg ha noe annet. Såå jeg kjøpte en til meg og en til Kata! Vi har litt forskjellige, så det gjør det jo enda mer spennende med tanke på at vi sikkert får forskjellige ting.

Det er altså denne godbetan jeg skal åpne i morgen (etterpå). Gleder meg til å se hva det er!! Jeg elsker alt av hudprodukter, bodylotion, parfyme, ja alle sånne ting. Tror det er det jeg har brukt mest penger på det siste året, haha. Nå er det jo litt sent å kjøpe akkurat den her, men de har faktisk en kalender for rumjula også, altså nedtelling til nyttår! Den finner du HER. Jeg kjøpte denne selv som sagt, og de koster jo litt. Men jeg er ganske sikker på at man får en del for pengene her.

Ellers har endelig DHL kommet for å hente kamera mitt i dag!! Men jeg tviler litt på at jeg rekker å få det tilbake før jul. Det spørs vel hva de må fikse og hvor raske de er, rett og slett. Jeg får bare bruke speilrefleksen min, som jeg har gjort her. Den er jo ganske bra den og, bare litt utdatert. Olympusen er mye lettere når det gjelder bloggbilder. Menmen, skal ikke klage mer på det nå. Jeg får bare krysse fingrene! Nå er det én uke til jeg kan laste ned instagram igjen også, haha. Lurer på hva som har skjedd der inne as! Sikkert ikke så veeeldig mye spennende (håper jeg).

Flere som har julekalender i år?
 

 

 

 

 

 

 

Den nederste tightsen og den øverste sportsbhen er verdens BESTE! Tightsen sklir ikke ned, er tynn og lett uten å være gjennomsiktig, og den er veldig tøyelig. Tenke seg til at den kun kosta 100kr på Primark! Kjøpte derfor to av den! Må være det beste kjøpet på leeenge. Bhen har skikkelig hold i seg, så null bouncing på meg når jeg løper nå, for å si det sånn haha. Kjøpte et par tskjorter også, men de var i vaska da jeg tok bilder, så det får bli med det. Så og si det eneste jeg kjøpte på Primark var treningsklær, fordi jeg ble faktisk litt skuffa over utvalget de hadde nå. Jeg elsker jo Primark, men nå hadde de veldig mye av det samme syns jeg. In other news:

I dag har pappa bursdag, hurrrrrraa! Derfor brukte vi lørdagen i La Manga, hvor vi slappa av på stranda og spiste på restaurant ved havet! Det var en helt perfekt dag hvor det var veldig rolig på stranda, og det blåste sånn akkurat passe. Så vi spilte fotball, snorkla og kosa oss rett og slett. Senere i kveld skal vi spise på favorittrestauranten hans, hvor de har helt amazing biff. Gleder mæ!! God søndag til alle fullejsuke stakkarer 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... og en liten titt innom Altea! En supersøt by (vet ikke om jeg kan kalle det en by men) som ligger 5-10 minutter unna oss. Det her er riktig nok gamlebyen da. Det er veldig lite mennesker der på dagen, så derfor er omtrent alle butikkene stengt. Men på kvelden flokker det seg til, og da fylles gatene med koselige lys og duften av deilig pizza! Elsker denne lille plassen, og jeg har planer om å ta med mamma hit for å spise i løpet av uka! Nå sitter jeg og chillærn med digg musikk som jeg fant i går, utrolig hva man finner om man faktisk gidder å lete litt. Er bare det at man må høre gjennom så sykt mye dritt før man finner noe gull. Hvis noen er interessert kan jeg sikkert dele de senere. Kjolen og tskjorta jeg hadde på i dag er fra h&m btw! Skoa husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt faktisk, er en stund siden.

✎ Vi snakkes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg var i Oslo var jeg innom Lush på byporten, fordi de tingene jeg ville ha var utsolgt på nettbutikken deres! Jeg har lenge hatt lyst på Teatree vannet deres som de har på sprutfalske, fordi jeg har lest veldig mye bra om det. Men som vanlig ble det litt flere ting enn hva jeg hadde planlagt, haha. Jeg bare elsker ansikts- og kroppsprodukter!!! Har alltid vært flink til å ta vare på huden min, spesielt etter at jeg begynte å få masse kviser osv i 9 klasse. Så selvom huden min kanskje ikke alltid SER smashing ut nå for tiden, så FØLES den det iallefall. Og det er det viktigste for meg! Eeeeelsker å smøre meg med kremer som lukter godt, heh. Lush har iallefall kun organiske håndlagde produkter, noe jeg ikke har testa så mye før. Jeg falt også for en ansiktssåpe som ser litt spesiell ut, og jeg må si den lukter ganske spesielt også:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coalface Ansiktssåpe! Det er basically et stort såpestykke, som jeg nå har kutta en mindre bit av som jeg skummer opp i henda mine. Man kan så klart bruke hele stykke på engang også, men følte det var mer praktisk sånn jeg gjorde det. Rett etter at jeg har brukt den føles ansiktet mitt litt seigt ut på en måte, litt som om det fremdeles skulle vært noe i ansiktet mitt, noe jeg mislikte litt. Men etter at jeg har spraya meg med Teatree vannet/toneren, og tatt på krem, føles ansiktet mitt skiiiikkelig glatt og deilig ut. Akkurat sånn jeg vil ha det, heh. Begge produktene skal virke mattende og antiseptiske, noe som hjelper for oss med litt uren og oljete hud! Toneren er også veldig kjølende å ta på i løpet av dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg mååååtte så klart kjøpe et par badebomber mens jeg var der også. Det har jeg faktisk aldri prøvd før, noe som er rart med tanke på hvor ofte og hvor mye jeg elsker å bade. De som ble med meg hjem var Yellow Submarine og Metamorphosis (den på bildet). Det er jo skikkelig behagelig, og ikke minst kult når vannet brått blir en helt annen farge en vanlig. Skal ikke mye til for å underholde meg gitt!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat den badebomba her ble jeg egentlig litt skuffa over.. Jeg angrer på at jeg ikke tok bilder av yellow submarine istedenfor, fordi den gjorde hele vannet oransje og lagde fargerike sprialer når den løste seg opp. Trodde egentlig at den her skulle gjøre vannet ganske svart, men der tok jeg feil. Det ble litt sånn gushegrått, med litt hint av gul og grønn innimellom. Den lagde ingen kule mønstre, og jeg må ærlig si at jeg ikke syns den lukta så godt heller. På toppen av det hele lagde den grå flekker på MEG og i badekaret, som er vanskelig å vaske av, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så konklusjonen er at jeg ikke anbefaler akkurat den her. Det var kanskje ikke det beste kjøpet jeg har gjort, men den kosta ikke all verdens heller. Det var jo gøy når den brusa, haha. Skulle ønske jeg hadde prøvd meg på Lush sine produkter tidligere, fordi de har ganske mye bra. Tviler på at de har butikk i Spania lissom, men der har de heeelt sikkert mange andre kule butikker som selger lignende. En badebombe passer perfekt for et digg søndagsbad vett.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjeda meg litt og tok kanskje litt av med redigering, hehe. Meeen sjekka de kule brillene mine a!! Jeg har ikke sett noe lignende før, så jeg bare falt pladask for de med engang. Smale briller passer vanligvis ikke til det firkanta ansiktet mitt, men de her ble jeg positivt overraska over. De ser ikke like kule ut om jeg har de på sånn rett frem da, for da ser jeg ut som han Morpheus fra The Matrix (som jeg tror må være favorittfilmene mine btw). Brillene kjøpte jeg fra Asos Marketplace på nettet, men jeg finner de ikke igjen! Tror det er sånn at selgere har bare et par av hvert objekt de selger. Uansett, jeg er drit fornøyd! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har wifi på kamera, så jeg kan bruke telefonen som fjernkontroll! Men det ekke så lett å se når sola blæster stråler på skjermen


God morgen! Eller, jeg våkna faktisk helt av meg selv klokka 09.30 i dag, så det var jo ganske overraskende. Men forsåvidt ganske deilig, fordi da har jeg fått tid til litt diverse. Lå så klart å scrolla gjennom instagram og facebook som om det skulle vært VG først, før jeg satte i gang med litt rydding. Jeg har av den grunn ikke ordna meg i dag, for ser ikke poenget med det. Veldig deilig å gå uten sminke, så det er noe jeg ofte gjøør. Tok på meg en enkel kosekjole bare. Etter det måtte jeg kjøre ned med to store søppelsekker med klær Isabelle og jeg skal kvitte oss med! Fint at de har sånne containere hvor vi kan donere de istedenfor å bare kaste de. Så leverte jeg noe greier hos en venninne før jeg stakk innom polet! Kjøpte en skikkelig søt treliter med vin som Isabelle kjøpte for litt siden, og den var ganske god! Vi skal se på disneyfilmer og drikke vin i kveld vi seee, hahah. Det er skikkelig koselig da, jeg elsker som sagt disney. Men føør det må jeg få vaska litt her. Merker det blir mye snakk om vasking og rydding for tia, men det er jo ikke til å unngå når det er det livet mitt består av atm, haha.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Bukse & T-skjorte: H&M    Sko: Berksha    Jakke: Ungarn for en million år siden


Gårsdagens outfit! Det er ikke så ofte jeg har outfitgreier, men det er egentlig bare fordi jeg ikke gidder å ta på meg så fine klær i hverdagen.. For tiden er jeg som regel bare på jobb før jeg drar hjem og tar på meg joggebukse lissom, så da gidder jeg ikke ta bilder av det, haha. Jeg syns det mest komfortable man kan gå i er hettegenser, så da blir det mye av det på jobb iallefall. Men jeg føler meg jo mye finere når jeg først tar på meg noe jeg syns er ganske fint så klart! Buksa kjøpte jeg nå nettopp, og den kosta bare 100kr på salg!! Så jeg kjøpte like gjerne èn til som nesten er lik, bare at den er blå og hvit med litt flere striper. Elsker sånne bukser, fordi de er så komfortable og i tillegg kan jeg få en fin fasong i de om jeg er heldig. Likær når h&m har salg. In other news: i morgen skal storteamet mitt på jobben ut og spise på Castrum nede i sentrum her, og det blir så diiiigg. Vi vant en sånn konkurranse vi hadde på jobb! Så vi får velge hva vi vil fra menyen, også blir det sikkert litt øl, heh. Synd de ikke har hummer på menyen.... Skal ta med meg kamera, så får vi håpe jeg husker å ta litt bilder!


Jeeeeeg har vært litt craaazey og gått til innkjøp av et nytt kamera jeg har hatt lyst på en god stund! Når vi skal kjøre ned til Spania føler jeg at jeg trenger et litt mindre kamera enn speilrefleksen, som jeg kan filme med, og som er veldig lett å ha med seg rundt. Jeg har sikla på det kameraet her lenge, og etter haugevis av googling og research bestemte jeg meg endelig, og bare klikka det hjem.. Det er så sykt kjedelig å kjøpte ting på nettet egentlig, fordi jeg vil så gjerne ha det med engang :( Ikke vente i hundre år (tre dager). MEN, nå har jeg endelig fått det!!!!

Kamera heter Olympus Pen E-PL8, og det er så veldig lekkkkkert. Det ser veldig retro ut, noe jeg digger. Tror jeg kommer til å bli mye flinkere til å ta med meg kamera ut når jeg skal ting nå, så lenge det er mye lettere å ha meg seg rundt i forhold til speilrefleksen. Jeg har fremdeles lyst til å ta litt "proffe" bilder etterhvert, så jeg tror jeg kommer til å spare opp til et bedre speilreflekshus også. Time will tell.

Her seru gojenta Isabelle som modell for kamera mitt, heh. Det er også ganske lett å bare ha det over brystet som en veske på en måte, og siden det er så fint i seg selv skal jeg prøve å ha det med meg rundt mye oftere! Jeg har ikke fått testa det så mye enda, så jeg er ikke heelt vant til det. Men so far er jeg ganske fornøyd! Man kan også kjøpe en del forskjellig tilbehør som kule vesker til den, kule remser i andre stoff osv osv, og man kan også bytte ut linsa! Det er en stor fordel syns jeg, for hvis jeg brått vil gå til innkjøp av en linse med større blendetall, kan jeg det æ gett! Må bare prioritere pengebruken litt, heh. Trenger jeg virkelig all verdens med utstyr? Seff gjør jeg det. Merker jeg er veldig glad i elektronikk egentlig, haha. Vi snakkes!
DCIM\100GOPRO\GOPR0469.JPG

Vet ikke helt hva jeg driver med på det bildet her, sikkert et halvveis forsøk på trutemunn. Føler at jeg bare må ha med noen bilder av mæ sjæl innimellom og, så lenge jeg sjeldent legger ut bilder av meg, på min egen blogg, haha. Jeg var så sykt trøtt da jeg kjørte hjem til Fredrikstad på fredag, og det her var bare 10 min inn i en litt over 2 timers tur.. Såå det var veldig deilig da jeg endelig kom fram, haha. Ble stående EN fuckings time i kø i Oslo også. Det er seriøst noe av det verste jeg vet, spesielt nå som jeg ikke kjører automat. Blir så sliten i føttene av å lene meg på clutchen hele tia.

Uansett, det ble dessverre ikke bra vær i helga, har regna hele tia.. Så har ikke fått tatt noen bilder egentlig. Men mamma og jeg spiste på brygga på lørdag likevel da! Vi spiste sykt god pizza, og bare snakka om alt og ingenting og hadde det kjempe koselig! Vi endte opp med å ta et par drinker på OMG, så jeg måtte la bilen stå igjen i byen. Vi trodde det var gratis parkering på søndager, men en fin gul lapp på 600kr møtte meg da jeg skulle hente bilen i dag tidlig. Så der tok vi rimelig feil.... Penger rett i dæss.

Kjøpte meg to nye ting i en serie fra The Body Shop i helga! Har ikke prøvd noe av det før, så jeg er veldig spent på hva slags resultater jeg får fra de, om jeg får noen i det hele tatt, haha. Jeg har ganske mange røde prikker i ansiktet, som ikke er kviser eller som klør eller noe. Det er bare ujevnheter i ansiktet rett og slett, som jeg har sett meg lei av nå.. Kan ikke huske sist gang jeg var skikkelig fornøyd med huden min, så det klikker snart for meg. Jeg hadde helt ufattelig mye kviser da jeg gikk på ungdomsskolen, så jeg syns lissom jeg fortjener å få fin hud hvertfall èn periode i mitt voksne liv!!!! Noen som har prøvd disse produktene før, og har noen tanker om dem? Eventuelt tar jeg imot tips når det kommer til hudprodukter som kan hjelpe på å jevne ut hudtonen!


Halla bloggen! I går var det helt amazing vær!! Det er ikke ofte jeg faktisk har sminka meg og gjort noe på en søndag. Hadde skikkelig lyst til å være ute lissom, og det var så deilig. Jeg kunne gå i t-skjorte uten å fryse, og for første gang på lenge måtte jeg ha på kaldluft i bilen istedenfor varmluft. Det luuukta skikkelig vår, og jeg var i et overraskende godt humør. Måtte bare smile hele tia, haha. Jeg kom faktisk hjem rundt 07 på søndagsmorningen, så det var en ganske bra kveld, haha. Klokka ble jo stilt natt til søndag også, så vi sier at klokka egentlig var 6. Isabelle hadde akkurat stått opp og ordna seg til jobb lissom, hahah. Moro. Vi bestemte oss iallefall for å dra ut på en liten tur, og da endte vi opp med å ta en del bilder også. Tror vi skal prøve å faktisk gjøre noe fornuftig på søndager fremover. (hva eeer det jeg sier) En aldeles fortreffelig søndag om jeg får si det selv.


Sjekk ut bloggen til Isabelle HER.


Body og skinnjakke fra Primark. Innser nå at jeg kanskje så en anelse redusert ut, haha


Vært å shoppa i skogen jeg se. This one is from Bershka


Kødda. Vi bor i skogen og dette er klesskapet mitt. Denne er også fra Bershka


Jumpsuit fra Primark, som jeg hadde på meg i noen innlegg under her


Overalls fra Primark og genser fra Bershka! ENDELIG fant jeg en overall som passa til meg. Jeg har hatt lyst på det sykt lenge!
Jeg løy istad, jeg var egentlig drit sur hele dagen som du ser. Den grønne genseren er fra Bershka, men glemte å ta bilde av den.

I dag måtte jeg på jobb klokka 8, noe jeg syns var ekstreeemt tungt etter en hel uke hvor jeg har begynt kl. 12. Jeg er så langt ifra a-menneske som man kommer, selvom jeg skulle ønske jeg var det. I noen tilfeller har jeg klart å stå opp 9 når jeg begynner 12, og det er jo så deilig med god tid! Men det er enda deiligere å sove litt lenger, heh. Er egentlig ganske sliten nå, så skal bare kulen resten av dagen. Update på spaniavideo: 69% ;-)
Endelig har jeg fått kjøpt meg ny PC! Eller rettere sagt MAC, wihu. Har hatt lyst på det helt siden de kom på markedet holdt jeg på å si, men har aldri tatt meg råd til det før. Nå har jeg investert i en iMac 21,5" Retina med 4k skjerm! Det er den beste jeg noensinne har prøvd, for å være ærlig. Den er superrask og har helt syk kvalitet på skjermen. Mye deiligere med stor skjerm også, brått har jeg litt inspirasjon til å starte med litt bilderedigering osv igjen, for ikke å snakke om at det er mye diggere å se på film. I tillegg er det ganske bra innebygde høytalere syns jeg, og både musa og tastaturet er trådløst. 
 Er den ikke vakker?? Haha, lille bebien min. Føler virkelig at det er en investering, så lenge den mest sannsynlig kommer til å vare i mange mange år. Men herregud så uvant det er med mac i forhold til pc.. Bare noe så enkelt som å overføre bilder er jo så komplisert atte hjælp!! Blir sikkert vant til det etterhvert.. Det aller verste er at jeg er HELT grønn på photoshop nå. Jeg husker rett og slett ikke en dritt fra de tre åra jeg gikk på media, og det gjør meg egentlig litt frustrert. Jeg husker så klart basics som å justere lysstyrken osv, men jeg kunne mange handy tricks før, som jeg ikke har peiling på hvordan jeg skal gjøre nå. Legger litt av skylden på at jeg nå har en ny version også da. Men youtube er min venn, jeg må bare bruke litt tid på det.

I am very satisfied iallefall!! Man kan til og med skanne inn signaturen sin her, så det må jeg jo nesten barra utnytte:
HEyyy. For sånn ca to eller fem dager siden kjøpte jeg meg litt nye ting. Alle elsker nye ting, og selvom disse nye tingene ikke er deres nye ting, så er det fremdeles nye ting (som alle elsker). Så lenge vi skal bo i et slags bokollektiv de første fem ukene nede i Sydney, så måtte jeg skaffe meg en sånn som den over her. Uansett hvor mye jeg liker å sprade i undertøyet fra rommet mitt til badet her hjemme, så har jeg ikke akkurat store planer om å gjøre det der nede. Må jo overlate litt til fantasien har jeg hørt. 

Jeg kjøpte også to vanlig bher, og en bh man kan bruke når man bader, og saatan så dyrt det er.... Jeg elsker å ha masse fint undertøy osv, men jeg hater å bruke penger på det. Men så lenge jeg har veksla mellom 2-3 bher i noe som føles ut som 10 år nå, så syns jeg jammen meg det var greit å bruke penger på noen nye. Den på bildet over er bikinioverdelen, likte fargen og hvordan den satt på meg ganske godt! Også var det ikke akkurat noe nederlag at den passa fint sammen med en underdel jeg har fra føør. Gidder ikke vise bilder av bhene jeg kjøpte, for dette er åpenbart ikke en pornoside.

Nå er det bare 6, snart FEM (kjipt at man ikke kan skrive tall i capslock) dager til vi drar til sydney. Merker virkelig hvor fort dagene går, skrev jo nettopp at det var 19 dager elno.. Ser forresten alle kule toppbloggere har spørsmål nederst i innlegga sine, så jeg må virkelig ta meg sammen og bli flinkere på det jeg også.

Hva syns du om innkjøpa mine?
Skal du til Sydney om 6, snart 5 dager?

Har du en lilla bikinioverdel?
Vil du se bilder av bhene jeg kjøpte? Kommenter "ja" for ja, og "nei" for ja


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.