OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg var i Oslo var jeg innom Lush på byporten, fordi de tingene jeg ville ha var utsolgt på nettbutikken deres! Jeg har lenge hatt lyst på Teatree vannet deres som de har på sprutfalske, fordi jeg har lest veldig mye bra om det. Men som vanlig ble det litt flere ting enn hva jeg hadde planlagt, haha. Jeg bare elsker ansikts- og kroppsprodukter!!! Har alltid vært flink til å ta vare på huden min, spesielt etter at jeg begynte å få masse kviser osv i 9 klasse. Så selvom huden min kanskje ikke alltid SER smashing ut nå for tiden, så FØLES den det iallefall. Og det er det viktigste for meg! Eeeeelsker å smøre meg med kremer som lukter godt, heh. Lush har iallefall kun organiske håndlagde produkter, noe jeg ikke har testa så mye før. Jeg falt også for en ansiktssåpe som ser litt spesiell ut, og jeg må si den lukter ganske spesielt også:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coalface Ansiktssåpe! Det er basically et stort såpestykke, som jeg nå har kutta en mindre bit av som jeg skummer opp i henda mine. Man kan så klart bruke hele stykke på engang også, men følte det var mer praktisk sånn jeg gjorde det. Rett etter at jeg har brukt den føles ansiktet mitt litt seigt ut på en måte, litt som om det fremdeles skulle vært noe i ansiktet mitt, noe jeg mislikte litt. Men etter at jeg har spraya meg med Teatree vannet/toneren, og tatt på krem, føles ansiktet mitt skiiiikkelig glatt og deilig ut. Akkurat sånn jeg vil ha det, heh. Begge produktene skal virke mattende og antiseptiske, noe som hjelper for oss med litt uren og oljete hud! Toneren er også veldig kjølende å ta på i løpet av dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg mååååtte så klart kjøpe et par badebomber mens jeg var der også. Det har jeg faktisk aldri prøvd før, noe som er rart med tanke på hvor ofte og hvor mye jeg elsker å bade. De som ble med meg hjem var Yellow Submarine og Metamorphosis (den på bildet). Det er jo skikkelig behagelig, og ikke minst kult når vannet brått blir en helt annen farge en vanlig. Skal ikke mye til for å underholde meg gitt!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat den badebomba her ble jeg egentlig litt skuffa over.. Jeg angrer på at jeg ikke tok bilder av yellow submarine istedenfor, fordi den gjorde hele vannet oransje og lagde fargerike sprialer når den løste seg opp. Trodde egentlig at den her skulle gjøre vannet ganske svart, men der tok jeg feil. Det ble litt sånn gushegrått, med litt hint av gul og grønn innimellom. Den lagde ingen kule mønstre, og jeg må ærlig si at jeg ikke syns den lukta så godt heller. På toppen av det hele lagde den grå flekker på MEG og i badekaret, som er vanskelig å vaske av, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så konklusjonen er at jeg ikke anbefaler akkurat den her. Det var kanskje ikke det beste kjøpet jeg har gjort, men den kosta ikke all verdens heller. Det var jo gøy når den brusa, haha. Skulle ønske jeg hadde prøvd meg på Lush sine produkter tidligere, fordi de har ganske mye bra. Tviler på at de har butikk i Spania lissom, men der har de heeelt sikkert mange andre kule butikker som selger lignende. En badebombe passer perfekt for et digg søndagsbad vett.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjeda meg litt og tok kanskje litt av med redigering, hehe. Meeen sjekka de kule brillene mine a!! Jeg har ikke sett noe lignende før, så jeg bare falt pladask for de med engang. Smale briller passer vanligvis ikke til det firkanta ansiktet mitt, men de her ble jeg positivt overraska over. De ser ikke like kule ut om jeg har de på sånn rett frem da, for da ser jeg ut som han Morpheus fra The Matrix (som jeg tror må være favorittfilmene mine btw). Brillene kjøpte jeg fra Asos Marketplace på nettet, men jeg finner de ikke igjen! Tror det er sånn at selgere har bare et par av hvert objekt de selger. Uansett, jeg er drit fornøyd! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har wifi på kamera, så jeg kan bruke telefonen som fjernkontroll! Men det ekke så lett å se når sola blæster stråler på skjermen


God morgen! Eller, jeg våkna faktisk helt av meg selv klokka 09.30 i dag, så det var jo ganske overraskende. Men forsåvidt ganske deilig, fordi da har jeg fått tid til litt diverse. Lå så klart å scrolla gjennom instagram og facebook som om det skulle vært VG først, før jeg satte i gang med litt rydding. Jeg har av den grunn ikke ordna meg i dag, for ser ikke poenget med det. Veldig deilig å gå uten sminke, så det er noe jeg ofte gjøør. Tok på meg en enkel kosekjole bare. Etter det måtte jeg kjøre ned med to store søppelsekker med klær Isabelle og jeg skal kvitte oss med! Fint at de har sånne containere hvor vi kan donere de istedenfor å bare kaste de. Så leverte jeg noe greier hos en venninne før jeg stakk innom polet! Kjøpte en skikkelig søt treliter med vin som Isabelle kjøpte for litt siden, og den var ganske god! Vi skal se på disneyfilmer og drikke vin i kveld vi seee, hahah. Det er skikkelig koselig da, jeg elsker som sagt disney. Men føør det må jeg få vaska litt her. Merker det blir mye snakk om vasking og rydding for tia, men det er jo ikke til å unngå når det er det livet mitt består av atm, haha.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Bukse & T-skjorte: H&M    Sko: Berksha    Jakke: Ungarn for en million år siden


Gårsdagens outfit! Det er ikke så ofte jeg har outfitgreier, men det er egentlig bare fordi jeg ikke gidder å ta på meg så fine klær i hverdagen.. For tiden er jeg som regel bare på jobb før jeg drar hjem og tar på meg joggebukse lissom, så da gidder jeg ikke ta bilder av det, haha. Jeg syns det mest komfortable man kan gå i er hettegenser, så da blir det mye av det på jobb iallefall. Men jeg føler meg jo mye finere når jeg først tar på meg noe jeg syns er ganske fint så klart! Buksa kjøpte jeg nå nettopp, og den kosta bare 100kr på salg!! Så jeg kjøpte like gjerne èn til som nesten er lik, bare at den er blå og hvit med litt flere striper. Elsker sånne bukser, fordi de er så komfortable og i tillegg kan jeg få en fin fasong i de om jeg er heldig. Likær når h&m har salg. In other news: i morgen skal storteamet mitt på jobben ut og spise på Castrum nede i sentrum her, og det blir så diiiigg. Vi vant en sånn konkurranse vi hadde på jobb! Så vi får velge hva vi vil fra menyen, også blir det sikkert litt øl, heh. Synd de ikke har hummer på menyen.... Skal ta med meg kamera, så får vi håpe jeg husker å ta litt bilder!


Jeeeeeg har vært litt craaazey og gått til innkjøp av et nytt kamera jeg har hatt lyst på en god stund! Når vi skal kjøre ned til Spania føler jeg at jeg trenger et litt mindre kamera enn speilrefleksen, som jeg kan filme med, og som er veldig lett å ha med seg rundt. Jeg har sikla på det kameraet her lenge, og etter haugevis av googling og research bestemte jeg meg endelig, og bare klikka det hjem.. Det er så sykt kjedelig å kjøpte ting på nettet egentlig, fordi jeg vil så gjerne ha det med engang :( Ikke vente i hundre år (tre dager). MEN, nå har jeg endelig fått det!!!!

Kamera heter Olympus Pen E-PL8, og det er så veldig lekkkkkert. Det ser veldig retro ut, noe jeg digger. Tror jeg kommer til å bli mye flinkere til å ta med meg kamera ut når jeg skal ting nå, så lenge det er mye lettere å ha meg seg rundt i forhold til speilrefleksen. Jeg har fremdeles lyst til å ta litt "proffe" bilder etterhvert, så jeg tror jeg kommer til å spare opp til et bedre speilreflekshus også. Time will tell.

Her seru gojenta Isabelle som modell for kamera mitt, heh. Det er også ganske lett å bare ha det over brystet som en veske på en måte, og siden det er så fint i seg selv skal jeg prøve å ha det med meg rundt mye oftere! Jeg har ikke fått testa det så mye enda, så jeg er ikke heelt vant til det. Men so far er jeg ganske fornøyd! Man kan også kjøpe en del forskjellig tilbehør som kule vesker til den, kule remser i andre stoff osv osv, og man kan også bytte ut linsa! Det er en stor fordel syns jeg, for hvis jeg brått vil gå til innkjøp av en linse med større blendetall, kan jeg det æ gett! Må bare prioritere pengebruken litt, heh. Trenger jeg virkelig all verdens med utstyr? Seff gjør jeg det. Merker jeg er veldig glad i elektronikk egentlig, haha. Vi snakkes!
DCIM\100GOPRO\GOPR0469.JPG

Vet ikke helt hva jeg driver med på det bildet her, sikkert et halvveis forsøk på trutemunn. Føler at jeg bare må ha med noen bilder av mæ sjæl innimellom og, så lenge jeg sjeldent legger ut bilder av meg, på min egen blogg, haha. Jeg var så sykt trøtt da jeg kjørte hjem til Fredrikstad på fredag, og det her var bare 10 min inn i en litt over 2 timers tur.. Såå det var veldig deilig da jeg endelig kom fram, haha. Ble stående EN fuckings time i kø i Oslo også. Det er seriøst noe av det verste jeg vet, spesielt nå som jeg ikke kjører automat. Blir så sliten i føttene av å lene meg på clutchen hele tia.

Uansett, det ble dessverre ikke bra vær i helga, har regna hele tia.. Så har ikke fått tatt noen bilder egentlig. Men mamma og jeg spiste på brygga på lørdag likevel da! Vi spiste sykt god pizza, og bare snakka om alt og ingenting og hadde det kjempe koselig! Vi endte opp med å ta et par drinker på OMG, så jeg måtte la bilen stå igjen i byen. Vi trodde det var gratis parkering på søndager, men en fin gul lapp på 600kr møtte meg da jeg skulle hente bilen i dag tidlig. Så der tok vi rimelig feil.... Penger rett i dæss.

Kjøpte meg to nye ting i en serie fra The Body Shop i helga! Har ikke prøvd noe av det før, så jeg er veldig spent på hva slags resultater jeg får fra de, om jeg får noen i det hele tatt, haha. Jeg har ganske mange røde prikker i ansiktet, som ikke er kviser eller som klør eller noe. Det er bare ujevnheter i ansiktet rett og slett, som jeg har sett meg lei av nå.. Kan ikke huske sist gang jeg var skikkelig fornøyd med huden min, så det klikker snart for meg. Jeg hadde helt ufattelig mye kviser da jeg gikk på ungdomsskolen, så jeg syns lissom jeg fortjener å få fin hud hvertfall èn periode i mitt voksne liv!!!! Noen som har prøvd disse produktene før, og har noen tanker om dem? Eventuelt tar jeg imot tips når det kommer til hudprodukter som kan hjelpe på å jevne ut hudtonen!


Halla bloggen! I går var det helt amazing vær!! Det er ikke ofte jeg faktisk har sminka meg og gjort noe på en søndag. Hadde skikkelig lyst til å være ute lissom, og det var så deilig. Jeg kunne gå i t-skjorte uten å fryse, og for første gang på lenge måtte jeg ha på kaldluft i bilen istedenfor varmluft. Det luuukta skikkelig vår, og jeg var i et overraskende godt humør. Måtte bare smile hele tia, haha. Jeg kom faktisk hjem rundt 07 på søndagsmorningen, så det var en ganske bra kveld, haha. Klokka ble jo stilt natt til søndag også, så vi sier at klokka egentlig var 6. Isabelle hadde akkurat stått opp og ordna seg til jobb lissom, hahah. Moro. Vi bestemte oss iallefall for å dra ut på en liten tur, og da endte vi opp med å ta en del bilder også. Tror vi skal prøve å faktisk gjøre noe fornuftig på søndager fremover. (hva eeer det jeg sier) En aldeles fortreffelig søndag om jeg får si det selv.


Sjekk ut bloggen til Isabelle HER.


Body og skinnjakke fra Primark. Innser nå at jeg kanskje så en anelse redusert ut, haha


Vært å shoppa i skogen jeg se. This one is from Bershka


Kødda. Vi bor i skogen og dette er klesskapet mitt. Denne er også fra Bershka


Jumpsuit fra Primark, som jeg hadde på meg i noen innlegg under her


Overalls fra Primark og genser fra Bershka! ENDELIG fant jeg en overall som passa til meg. Jeg har hatt lyst på det sykt lenge!
Jeg løy istad, jeg var egentlig drit sur hele dagen som du ser. Den grønne genseren er fra Bershka, men glemte å ta bilde av den.

I dag måtte jeg på jobb klokka 8, noe jeg syns var ekstreeemt tungt etter en hel uke hvor jeg har begynt kl. 12. Jeg er så langt ifra a-menneske som man kommer, selvom jeg skulle ønske jeg var det. I noen tilfeller har jeg klart å stå opp 9 når jeg begynner 12, og det er jo så deilig med god tid! Men det er enda deiligere å sove litt lenger, heh. Er egentlig ganske sliten nå, så skal bare kulen resten av dagen. Update på spaniavideo: 69% ;-)
Endelig har jeg fått kjøpt meg ny PC! Eller rettere sagt MAC, wihu. Har hatt lyst på det helt siden de kom på markedet holdt jeg på å si, men har aldri tatt meg råd til det før. Nå har jeg investert i en iMac 21,5" Retina med 4k skjerm! Det er den beste jeg noensinne har prøvd, for å være ærlig. Den er superrask og har helt syk kvalitet på skjermen. Mye deiligere med stor skjerm også, brått har jeg litt inspirasjon til å starte med litt bilderedigering osv igjen, for ikke å snakke om at det er mye diggere å se på film. I tillegg er det ganske bra innebygde høytalere syns jeg, og både musa og tastaturet er trådløst. 
 Er den ikke vakker?? Haha, lille bebien min. Føler virkelig at det er en investering, så lenge den mest sannsynlig kommer til å vare i mange mange år. Men herregud så uvant det er med mac i forhold til pc.. Bare noe så enkelt som å overføre bilder er jo så komplisert atte hjælp!! Blir sikkert vant til det etterhvert.. Det aller verste er at jeg er HELT grønn på photoshop nå. Jeg husker rett og slett ikke en dritt fra de tre åra jeg gikk på media, og det gjør meg egentlig litt frustrert. Jeg husker så klart basics som å justere lysstyrken osv, men jeg kunne mange handy tricks før, som jeg ikke har peiling på hvordan jeg skal gjøre nå. Legger litt av skylden på at jeg nå har en ny version også da. Men youtube er min venn, jeg må bare bruke litt tid på det.

I am very satisfied iallefall!! Man kan til og med skanne inn signaturen sin her, så det må jeg jo nesten barra utnytte:
HEyyy. For sånn ca to eller fem dager siden kjøpte jeg meg litt nye ting. Alle elsker nye ting, og selvom disse nye tingene ikke er deres nye ting, så er det fremdeles nye ting (som alle elsker). Så lenge vi skal bo i et slags bokollektiv de første fem ukene nede i Sydney, så måtte jeg skaffe meg en sånn som den over her. Uansett hvor mye jeg liker å sprade i undertøyet fra rommet mitt til badet her hjemme, så har jeg ikke akkurat store planer om å gjøre det der nede. Må jo overlate litt til fantasien har jeg hørt. 

Jeg kjøpte også to vanlig bher, og en bh man kan bruke når man bader, og saatan så dyrt det er.... Jeg elsker å ha masse fint undertøy osv, men jeg hater å bruke penger på det. Men så lenge jeg har veksla mellom 2-3 bher i noe som føles ut som 10 år nå, så syns jeg jammen meg det var greit å bruke penger på noen nye. Den på bildet over er bikinioverdelen, likte fargen og hvordan den satt på meg ganske godt! Også var det ikke akkurat noe nederlag at den passa fint sammen med en underdel jeg har fra føør. Gidder ikke vise bilder av bhene jeg kjøpte, for dette er åpenbart ikke en pornoside.

Nå er det bare 6, snart FEM (kjipt at man ikke kan skrive tall i capslock) dager til vi drar til sydney. Merker virkelig hvor fort dagene går, skrev jo nettopp at det var 19 dager elno.. Ser forresten alle kule toppbloggere har spørsmål nederst i innlegga sine, så jeg må virkelig ta meg sammen og bli flinkere på det jeg også.

Hva syns du om innkjøpa mine?
Skal du til Sydney om 6, snart 5 dager?

Har du en lilla bikinioverdel?
Vil du se bilder av bhene jeg kjøpte? Kommenter "ja" for ja, og "nei" for ja


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits