Heiheiheiheihei

Dere som titter innom her lurer kanskje på hvorfor jeg nesten aldri blogger for tia. Jeg har jo som sagt denne måneden hvor jeg holder meg HELT unna sosiale medier, og det gjelder egentlig blogger også, bortsett fra de som er i bloggfeeden min på blogsoft, altså de jeg følger her inne. Er kanskje to stk jeg sjekker når de har lagt ut noe. UANSETT, det går veldig bra! Jeg tenker ikke på instagram i det hele tatt, og jeg driter egentlig i hva jeg i verste fall går glipp av. Om Turid har skaffa seg nye gardiner eller om Victoria har løpt på tredemølla i dag så er ikke det noe big woop. Haha det høres kanskje ut som at jeg hater sosiale medier innimellom, men jeg gjør jo ikke det. Jeg bare fikk litt nok, og jeg mener det er altfor mye av det. Det er ikke selve internett jeg har noe imot lissom, det er jo en fantastisk ting. Jeg bruker fremdeles youtube osv når jeg lurer på ting, som feks hvordan jeg skulle lage presets i Lightroom (hadde jeg titta rundt i 5 sek så hadde jeg ikke trengt å se en tutorial)..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers lever jeg i beste velgående! Poenget med denne posten var at jeg ville fortelle at jeg holder på med å skaffa meg en ny plattform! Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg klikkkkkær max på at blogg.no reduserer kvaliteten på bildene noe så inn i granskauen, haha. Så jeg vil prøve noe helt nytt. Det er allerede i gang, vi holder på med designet nå! Jeg er ikke helt sikker på når det er klart, men jeg håper så fort som mulig, haha. Såå derfor tror jeg ikke at jeg kommer til å blogge så veldig mye her frem til det, fordi jeg vil på en måte ikke "kaste bort" bildene mine på dårlig kvalitet. Misforstå meg rett, det er jo ikke helt forferdelig kvalitet her inne. Jeg bare vil at den skal være mye bedre, for det er så deilig å se. Men jeg har mange bilder jeg kunne tenkt meg å dele med dere, så jeg sier ifra så fort den nye siden er klar! Prekæs
Helooo. Hittil i dag har det vært en ganske deilig og slow dag egentlig, akkurat slik jeg liker at lørdager skal være! Sove lenge og bare ta det med ro, haha. Vi har vært i Calpe for å se Sean spille fotballkamp, som de dessverre tapte. Menmen, shit happens. Sean var flink uansett, og det er første kampen hans på en stund, så vi får vel let it slide. Under her ser dere Calpe fjellet. Så hvis du noen gang ser det fjellet på bildene mine, da vetu hvor jeg er. Sean er en spirrevipp og flyr rundt overalt, og jeg satt for langt unna til å få noen bra bilder på banen.. Ble desverre ingen bilder av han i dette innlegget, men det overlever vi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare ho finner seg en pinne så er ho fornøyd vettu! Søtaaaaa. Men ellers gåre bra med meg altså, om noen skulle lure. Når det gjelder det å holde seg unna sosiale medier så er ikke det noe problem lenger, faktisk. Jeg tenker nesten ikke på det lenger, haha. Men Adrian og jeg har begynt å spille pokemon på tlf da... Pokemon som vi spilte på gameboy da vi var mindre. Sååå jeg bruker jo fremdeles telefonen en del, noe som sikkert virker imot sin hensikt. Men for now, samma det. Jeg er jo mer sammen med og prater mer med Adrian enn normalt, fordi vi holder på med noe felles nå. Kall meg barnslig as, men det er nostalgisk! Pluss at spillet er mye lettere nå som jeg faktisk skjønner hva de sier og hva jeg skal gjøre, heh. Aaaner ikke hvordan jeg klarte å runne det som barn. Må jo bare ha vært flaks med at jeg fant ut hvor jeg skulle gå osv. Vel, nok om det. Nå skal vi straks ut for å spise på en restaurant som vi ikke har prøvd før, og jeg er grisesulten.

Håper alle har en fiiiiiiiiiiiiiin lørdag!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten oppsummering av den siste tiden med begge sider av familien min♡ Jeg er heldig!
I helga som var sov Adrian og jeg som sagt i Benidorm, sammen med mamma! Uka før bodde ho på et annet hotell mens vi bodde hjemme, men den siste helga ville ho være med oss litt ekstra da vettu. Ho leide en leilighet som basically lå PÅ stranda, så det var ganske deilig å ha kort vei å gå når man har sand i ræva, hahah. Og vi hadde det kjempe koselig som vanlig!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMamma og jeg var på en superkoselig restaurant og spiste skikkelig god pizza mens Adrian var på fotballtrening! Den smakte ekstra ekstra godt fordi det er så lenge siden jeg har spist pizza!! Prøver å holde meg moderert unna karbohydrater se, haha. Men jeg orker ikke veie alt jeg spiser og telle hver minste kalori, et sted går grensa. Ska væra lov å leve litt også mener nå jeg. Vi spiste i gamlebyen i Altea, og det var akkurat passe med folk der. Vi elsker rømmedressing på pizza, men det er jo tydeligvis ikke så vanlig utenom Norge? Vi fikk tak i litt alioli da, så det ordna seg.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På lørdag følte vi for å dra ut en liten tur for å sjekke utelivet i Benidorm, så vi satt oss på verandaen for some pre-drinks! Jeg så en video på face hvor de snakka om BLÅ vin, og jeg syns det var litt kult haha. Og de sa at de solgte det i Spania, så da måtte jeg jo ut for å sjekke. Var ikke akkurat så vanskelig å finne, og vi fant mange forskjellige typer. Kjøpte en musserende og en vanlig. Førstnevnte var helt klart best etter vår smak. Det ser ut som cider, men smakte som vin, og jeg syns det var overraskende godt. Forventa meg at det skulle smake skikkelig kunstig søtt, men tvert imot. Anyways, vi ble sittende en god stund og bare snakka egentlig, noe jeg er veldig fan av. Noen ganger liker jeg best å bare drikke hjemme i godt selskap av venner eller familie, fremfor å dra ut på byen. Og det var det som skjedde nå også!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi endte opp med å gå en tur langs promenaden, hvor det ikke akkurat var mangel på utesteder og fulle mennesker (oss inkludert). Meeen vi retta nesa mot TGB (the good burger), og det skal jeg love deg den var. Herregud det var så godt!! Pomfrien var også helt magisk, haha. Den helga der skeia jeg virkelig ut, men det var verdt det as. Tusen takk for kjempe koselig besøk mamma!! Gleder meg til neste gang vi ses<3

Det kommer fler bilder fra den uka som har vært nå. Jeg bare gikk for mørke/kveldsbilder i det innlegget her, og da syns jeg ikke det passer inn med mange lyse bilder med sterke farger i samme innlegg. Haha, jeg er ei litta freak for detaljer noen ganger. Jeg er veldig glad i at innlegga skal være fine og ryddige å SE på! Tror nok ikke de blir det hvis du leser fra mobilen, men hvis du ser på en større skjerm så ser det bedre ut. Prekæs!
Hahah for en teit overskrift.. Alltid vanskelig å komme på en som ikke er altfor teit og som gir mening. Jeg er bare raskt innom for å si soreeey, jeg er en dårlig blogger fortia. Det er bare at jeg får sånne perioder hvor jeg blir grusomt lei av sosiale medier og internett og alles behov for å dele alt hele tiden. Og da mister jeg litt lysten til å gjøre det selv. Jeg poster jo fremdeles på instagram osv, men det er ikke det samme som blogg. Man må jo gjerne ha litt tekst og fortelle og dele livet med leserne sine, men akkurat nå føler jeg ikke for å oppdatere hver veldig detaljert.

Det har skjedd veldig mye i det siste også føles det ut som. Farmor har dratt hjem, jeg har bytta rom som jeg har styra og ordna med, vi sov på hotell med mamma i helga og hadde det veldig koselig, jeg har tatt min første tættis, bil på service, fotballkamper, barnevakt, og i går var det halloween med ørten kids. Det er jo ikke aaall verdens, men tia går veldig fort og dagene bare suser forbi, haha. Men det er så klart veldig deilig at jeg alltid har noe å gjøre! Jeg klager ikke, jeg bare prøver å fremstille livet mitt sånn det er! Og forresten så er jeg ikke så veldig flink til å snakke om hvor bra alt er og ååå jeg har det såå bra, livet smiler osv, selvom det faktisk gjør det!
Livet mitt er veldig bra akkurat nå, og jeg føler meg veldig heldig.
 


Jeg prøver å legge fra meg TID også, jeg hater tid, og at jeg alltid må forholde meg til den. Har ikke hatt TIIID til å legge inn alle bildene jeg har tatt i det siste heller, så skal prøve å få laget et lite sammendrags-innlegg! Jeg tror seriøst jeg begynner å bli syk igjen (takk mamma<3), fordi jeg har en gressklipper i halsen føles det ut som. Får håpe det går over fort! Ellers har det begynt å bli litt kaldt på morningen og kveldene her, men fremdeles superdigg midt på dagen. Føles litt rart ut at jeg syns det er kaldt i Spania lissom, haha. Nå som mamma har dratt hjem blir det nok ikke stranda like ofte, så brunfargen kommer sikkert til å fade litt. Men det går braaa! JEG har det braaa! Håper alle hjemme i Norge har hatt en superbra halloween, og at det ikke er altfor kaldt.

¡Hasta luego!
 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verdens flottaste farmor

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


#bergsquad

 


Hahaha du lurer på hva et forbilde er? 


I helga hadde som sagt Pappa bursdag, og da fant vi på litt av hvert. Vi dro både til La Manga og til Mascarat, som er to fine steder i "nærheten" av Benidorm. La Manga var lengst unna med ca 2 timers kjøretid, mens Mascarat er vel mellom 15-30, husker faktisk ikke. Vi kosa oss kjempe masse med hverandre, mata fiskene med pølsebrød og gikk bare rundt og titta egentlig. Liker oppdagelseshelger!!

Akkurat nå har jeg dusja etter 5(!!) timer på stranda med mamma, haha. Føles ikke ut som at vi var der så lenge.. Sola er heller ikke så sterk, men jeg merker jo at jeg har sola meg i dag, for er ganske varm i trynet. Nå skal jeg bare sosialisere litt med de andre før vi skal ta med mamma på WokMarket i kveld. Ikke sånn superfancy, men det er veldig god mat der! 

✎ Vi snakkes
Hei og good afternoon! 

Jeg tenkte jeg bare skulle stikke innom for å fortelle at jeg er litt opptatt med besøk av mamma osv den uka her, så da er det ikke sikkert jeg får til et innlegg hver dag! Men jeg prøver, haha. Må så klart prioritere å være sammen med mamma når ho først er her på besøk. Det som er sykt typisk er at jeg hadde skikkelig lyst til å ta med mamma på en restaurant med DEN utsikten i Altea, men da jeg ringte istad for å booke bord, så finner jeg ut av de har stengt frem til 26 oktober.. Og den siste helga ho er her skal vi sove på hotell sammen med ho nedi Benidorm, så vet ikke om det blir noe av da heller. Den uka her bor ho på et hotell i Altea mens vi bor hjemme. Menmen, vi drar til Altea i kveld uansett, for det fins nok av steder å spise, for å si det sånn. På kvelden pleier det å være skikkelig koselig der!

Merker faktisk at jeg bor her nå, fordi mamma er jo på ferie. Ho vil på stranda hver dag og spise lunsj på restauranter osv osv, som man vanligvis gjør på ferie. Jeg spiser jo ikke ute hver dag jeg lissom. Men det er jo digg det, så har ikke akkurat noe imot det, haha. Så ja, akkurat den uka her er jeg litt busy, selvom jeg egentlig ikke er det. Jeg chillærn jo og bare koser meg med besøk! På torsdag drar farmor heimatt, så da får jeg nytt rom også! Gleder meg til akkurat det, selvom det blir trist å ikke ha farmor her lenger. Og forresten, den "behind the scenes" videoen jeg skulle lage fra photoshooten vi hadde med lillesøstra mi er ferdig, jeg bare venter på de siste bildene. 

✎ Nå skal jeg gjøre meg klar, så vi snakkes soooon
Da vare pån igjen med ny fersk uke folkens! Jeg var hjemme kl 10.11 ferdig trena, og i dag var det seriøst helt jævlig tungt om jeg får si det selv. Jeg har blitt litt kvalm etter trening et par ganger før, men i dag var det liiike før jeg spydde da jeg kom ut hahah. Farmor blir så nervøs for at jeg presser meg sjæl for hardt, men det er forsåvidt "vanlig" at man blir litt kvalm. Eller, det har vært mange som har spydd etter treninga. Jeg tror det ligger i at jeg spiser for tett oppimot. Spiste kl.8:15 og starta treninga 09.00. Så jeg får bare prøve å komme meg opp litt tidligere, men på mandag er det som kjent litt vanskelig. ANYWAYS, deilig følelse å være ferdig med det allerede før dagen har starta omtrent. Så lenge det har vært bursdagshelga til pappa har vi ikke fått vært så mye med mamma enda, så nå skal jeg bare dusje før vi skal ta ho med på ei litta rundtur nedi Benidorm! Skal så klart ta med kamera, så blir det kanskje noen bilder fra det senere. Ha en kul dag æ

 

Off, denne uka har vært en hard treningsuke for meg! Planen min har jo vært å få i gang en ordentlig treningsrutine, og det har det vært lenge. Før jeg kom hit, altså i sommer, så spiste jeg så syykt mye drit. Altså, vi snakker null sperrer omtrent, hahah. Vi snakker mækkærn kl.02 osv flere ganger, bare pga litt munch. Da vi var på byen på bursdagen til Isabelle tok vi taxi til mækkærn i en annen del av Fredrikstad fordi den i byen var stengt?? Hahah hvem gjør det.. Men jeg tenkte det var greit, fordi jeg visste at når jeg kom hit til Spania, da skulle det bli slutt på fastfood og godteri. Jeg måtte nyte det mens jeg kunne, og det skal jeg love deg jeg gjorde! Det var tider♡ Det jeg skulle frem til, var at ting gikk jo ikke som jeg ville. Jeg har vært syk og etter det meldte ryggen min seg ut lissom. Så NÅ, den uka her har jeg kommet igang med treninga slik jeg vil at det skal være. Jeg vil trene alle hverdagene, og ha fri i helga. Det er jo nå jeg har mulighet til å fokusere max og rette fokuset mitt på nettopp det!

Mat osv sliter jeg overraskende ikke noe med i det hele tatt. Hjemme tenkte jeg på mat og crava det hele tiden, men nå er det lissom sånn "åja ja nå skal jeg jo spise igjen ja" osv. Brus har jeg ikke drukket på èn måned (med unntak av ètt glass med rom and coke heh). Så akkurat det er jeg litt stolt av, fordi det har aldri gått så bra som det gjør nå, når jeg har prøvd på det samme tidligere.

 

1. Jeg må skaffe meg nye hansker.. Ser ikke så ille ut men gjør voondt  2. Fysioterapauten moser ryggen min  3. Diiiigg lunsj, kylling og andre godsaker gjemmer seg nedi der et sted

 

Selvom uka har vært hard har det gått veldig bra! I går trente jeg først kl 09, også 17.30 igjen, haha. Jeg er sjeleglad for at jeg syns det er gøy! Det er sånn her jeg vil at ukene mine skal være, så jeg håper jeg klarer å opprettholde det. SEFF gjør jeg det!! Nå er det jo endelig helg, og Adrian og jeg skal hente mamma på flyplassen i kveld. Tror ho lengter etter oss nå, og det at ho skal besøke oss i Spania er vel ikke akkurat en nedtur. Det blir kos! MEN, dere må bare forberede dere på at jeg kanskje kommer til å skrive en del om trening og om hvordan det går med meg i forhold til det osv. Det er jo det livet mitt består av fortia, trening og familie. Og litt sol og strand også da så klart, som en stor jevla bonus.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tjukka<3
 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


 

 

Ho ville ikka ha mine briller, og heller ikke farmor sine....OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... men Adrian sine, de ville ho ha! 

 


Som dere kanskje har skjønt er Farmor her nede også nå, som ho har vært i en god stund. Ho skal hjem nå i slutten av oktober, og da kommer  jeg til å kjenne på at det er noe som mangler! I dag dro vi på en liten søndagstur til Calpe, en by som ligger ca 30-45 minutter unna oss. Vi kan se det fra en utsiktstopp der vi bor. Jeg skal definitivt ta med venner hit hvisnår de kommer på besøk, fordi det er skikkelig fiiiint. Som alt annet her nede?? Veldig deilig å faktisk gjøre noe på en søndag, ikke bare sløve den bort hele dagen hjemme i senga. Meeen jeg skal innrømme at det var ganske digg å slenge seg nedpå med Rick and Morty da vi kom hjem, heh.

I dag har jeg som nevnt vært på CrossFit igjen! Og det gikk bra! Hurra!! Eller, det var et par øvelser jeg ikke klarte å gjøre ordentlig, som feks Toes to bar. Da skal man henge i en stang også slenge tærne opp til henda, hvis dere skjønner. Så man bøyer jo ryggen som bare rakkærn. Jeg fikk lov til å bruke romaskina isteden heldigvis, mens de andre gjorde det! Men jeg merker at jeg har blitt bedre i da faktisk, kanskje det hjelper å få varma opp musklene litt. Skal iallefall på trening alle hverdagene denne uka, så får se hvordan det går!

✎ Vi snakkes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke så fan av å gå tur egentlig, men på kvelden er det noe helt annet! Stemninga blir mye koseligere og alt er så fredelig og fint. Omgivelsene mine er så fine for tia!! Alle bildene her er tatt rundt om i nabolaget mitt lissom.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå sitter jeg og redigerer en del bilder fra i dag, da vi har vært på ei litta søndagstur til Calpe! Litt deilig at jeg har blogginspo for tiden, og at jeg syns det er gøy igjen. Håper alle har en fin kveld, jeg er helt ferdig iallefall! CrossFit i morgen tidlig, hhhnnnnngg!!

✎ Vi snakkes
I går var det lørdag og helg, og vi tok det heeelt med ro på stranda i flere timer! Det var så sykt deilig, og jeg fikk endelig den fargen jeg har lengta etter. Har tross alt vært her 1 mnd den 19.oktober, så det skulle jo nesten bare mangle. Men har som sagt ikke sola meg så mye som man skulle tro man gjør i "syden". Jeg tenker jo ikke på her som syden nå lenger egentlig. Det er fremdeles uvant, ofc, men det begynner å føles mer og mer hjemme ut for hver dag som går. Jeg eelsker å gå uten sminke, og pleier egentlig å gjøre det veldig ofte i Norge også. Men nå som jeg har blitt litt brun så føles det som kjent enda bedre ut, og det er så deilig. Jeg tror jeg har hatt på meg sminke sånn 2 dager elno, haha. Foundationen min er altfor lys til meg nå uansett, så må finne meg en ny før jeg i det hele tatt vurderer sminke.

I morgen starter en ny uke, og jeg skal endelig prøve meg på CrossFit igjen. Ryggen er fremdeles ikke bra, men jeg får bare ta det med rolig og ikke anstrenge meg så fælt. Gleder meg til å komme igang igjen, fordi jeg begynner å bli lei av å jogge samme ruta om og om igjen. Jeg er ikke så sykt glad i å jogge at det gjør noe heller, men jeg merker at det hjelper for hver gang. So i just gotta hang in there!! 

✎ Vi snakkes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har farmor og jeg nok engang tatt en tur ned på stranda i Albir! Det er noe for seg selv der nede, fordi det er nesten KUN norske der, haha. Norske pensjonister, for å være litt mer spesifikk. Innimellom kan jeg skimte noen på min egen alder, men det er ikke så ofte. Til tross for det så syns jeg det er veldig koselig der nede! Det at det nesten bare er eldre der gjør at det er mye mer avslappa og rolig. Jeg sovna faktisk i solsenga i dag, og det må jeg innrømme var veldig digg, heh. Jeg syns ikke jeg er så brun som jeg pleier å bli i syden, men nå er det jo høst og sola er ikke like sterk som i sommer, så det går braa. Har faktisk ikke brukt noe særlig til solkrem siden jeg kom hit, hvor bra det er kan jo diskuteres.

Nå skal jeg straks dusje før vi skal spise diiiigg middag, nemlig Gulasj! Det er en nasjonalrett i Ungarn, som jeg regner med at mange av dere har smakt. Nå som den blir laga av en ungarer er den enda bedre, spesielt når ho tar i potet! Da minner det litt mer om lapskaus, som jeg er veldig glad i. Håper alle får en fin helg selvom jeg har hørt rykter om at været hjemme ikke er på topp! 

✎ Vi snakkesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaaaaaadda gjett hvem som kom seg tidlig opp i dag æ? JEG! 
Jeg er så rar sånn.. Fordi jeg elsker å ha gooood tid på morningen og vite at jeg har mange fine timer på morgenkvisten hvor jeg enten kan chille eller bruke de på noe fornuftig. But still, så er det så lett å falle for fristelsen og sove et par timer til? Jeg elsker å sove også, så ja. Litt conflicted akkurat der, så jeg får veksle mellom litt av begge. Det aller beste med å sove lenge er at jeg våkner opp innimellom, og når jeg faller ut og inn så drømmer jeg så sjukt mye rart. Tror jeg har nevnt før at jeg syns drømmer er skikkelig fascinerende, og at jeg har så lyst til å klare lucid dreaming? Har fremdeles ikke fått det til.. Vært veldig nære flere ganger men får aldri full kontroll. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg fått tatt på meg litt mascara, for snart skal jeg være med på en liten photoshoot. Jeg skal hjelpe til da, ikke bli tatt bilde av. Vurderer å finne en piercingsjappe her også, fordi jeg har skikkelig lyst på piercing inni øret, i den lille dærten rett ovenfor øregangen. Altså ikke den alle tar i. Litt vanskelig å forklare, men skal da få lagt ut bilde om jeg tar en! Og ja, det første hullet i øret er litt større fordi jeg hadde utvidninger før. Kan ikke si at jeg aaangrer på det akkurat, men skulle da ønske det grodde helt igjen. Jeg ble fortalt i piercingsjappa (haha vet ikke hva jeg skal kalle det) at hvis jeg stoppa på 10mm ville det gro igjen, men neida, sånn ble det altså ikke. Uansett, det ble litt babling fra min side.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Have a nice day æ!
Her står jeg og blomstrer lissssssom. Jeg lurer egentlig litt på hva dere som leser bloggen min vil se mer av jeg? Jeg er egentlig ikke så superfan av sånn vanlig blogginnlegg, eller hva jeg skal si. Sånn "ukens oppsummering, ukens bilde, 50 spørsmål, favoritter fra nelly.com," osv. Dere skjønner greia. Fordi jeg personlig syns sånne innlegg er litt kjedelig, og jeg har sett det en million ganger før. Det er ikke lett å være superkreativ når det gjelder akkurat det da, fordi blogg er blogg, lissom. Men om det er noe spesielt folk vil jeg skal blogge om, så skal dere ikke se bortifra at jeg gjør det! Jeg prøver iallefall å tenke kvalitet fremfor kvantitet, altså jeg vil heller ha få bra innlegg, enn mange helt ok innlegg.

Anyways, nå har jeg akkurat hatt besøk av en fysioterapaut her hjemme! Det er en venn av pappa som sa han gjerne ville ta en titt på ryggen min, så lenge den fremdeles plager meg.. Men akkurat i dag har den blitt mye bedre av seg selv da, så det var jo typisk. Hver gang han spurte "gjør dette vondt, merker du dette" osv så ville jeg nesten si ja, fordi han hadde jo kommet hit for å hjelpe meg hahah. Men heldigvis sa han at alt var på plass som det skulle, og vi konkluderte med at jeg mest sannsynlig bare har strukket noe baki der pga crossfiten. Løfta for tungt feks, det er mye mulig. Jeg ble kanskje litt overivrig, haha. Sååå nå om en halvtimes tid skal jeg på en annen type trening som heter "insanity".... Har egentlig ikke peiling på hva det er, men det høres jo insane ut :pp Så det blir spennende!

✎ Vi snakkesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgeeen, eller, god formiddag heter det vel nå.
Til tross for at jeg la meg rundt 03 i natt så klarte jeg å komme meg opp rundt 10 iallefall da, haha. Farmor vekka meg og spurte om jeg ville være med på en tur, og det ville jeg så klaaaart. Vi er så heldig at vi har en veldig fin utsiktsplass så og si i bakgården. Der oppe kan du se både Benidorm, Altea, Calpe og Albir, altså alle småstedene og byene i nærheten. Det syns ikke så veldig godt på bildene, så lenge det er ganske langt unna. Men det er veldig fint når man er der!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gikk ikke helt opp, så det får vi gjøre neste gang! Det var veldig deilig og stille der oppe, og man blir ganske sliten av de bratte stiene opp. Og jeg elsker at jeg kan være i sola og bli brun, uten å måtte ligge å steke og vri meg lissom. Bli brun uten å tenke over det, haha. Føler meg så klart mye finere med litt farge på kroppen. Men den gangen her har jeg ikke gått inn for å sole meg hver eneste dag som jeg normalt sett gjør i syden. Nå bor jeg jo her, så da kan jeg heldigvis ta det litt med ro. Men nå skal vi få i oss litt lunsj!

Have a very extraordinary amazing fabulous day æ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Haha det første bildet der er like fake som Gucci-vesker som selges langs strandpromenaden. Ba Adrian ta bilder av håret mitt mens det fløt elegant i vannet, men håret mitt gjorde jo ikke det... Det bare føltes sånn ut, tydeligvis. Noen ganger glemmer jeg at jeg faktisk bor i Spania??? Halo. Når man har en hverdag her nede så glemmer man litt å sette pris på de fine omgivelsene rundt seg. Jeg tenker ikke så ofte over at jeg faktisk har et basseng rett utenfor døra, at det er varmt og sol hver eneste dag, og at jeg er veldig heldig som har muligheten til å bo her. Men innimellom så går'e opp for meg da vettu. Sånn som i dag. Kan jo ikke annet enn å bare sette pris på det mens man har det.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Haha se skyggene :Ppp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litta omvisning i hvordan jeg har det rundt meg akkurat nå. Bassenget er ikke bare vårt, men nå som det er "høst" så er det faktisk nesten aldri noen der. Vannet i bassenget er ganske kaldt, men det blir deilig med engang du tvinger deg selv uti. Så vi har basically bassengområdet for oss selv nå for tia, så lenge de som har bodd her lenge som regel er der mest på sommeren. Digg! Men æsj, jeg har fremdeles vondt i korsryggen i dag, så jeg fikk ikke dratt på trening.. Irriterer meg at nå som jeg først har funnet noe jeg liker så skal jeg hindre meg selv i å få gjort det. Føler meg som en gammel gubbe når jeg må be folk dra meg opp fra stolen osv, hahah. Men jeg får bare være tålmodig og håpe at det går over av seg selv.

✎ Vi snakkes

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits