hits


♦ I dag har jeg vært og satt på vipper igjen! Igjen og igjen, jeg har hatt det to ganger før, og det er flere år siden sist nå. Jeg har jo sverga på at jeg alllldri skal ha det igjen, på grunn av hvor komplisert det blir å ta av seg sminka og vaske ansiktet på kvelden. Men nå gir jeg f i det, fordi jeg ikke har lyst til å tenke så mye på det over ferien. Det er så stress på sånne store dager når man virkelig vil være fin, også har du to tre vipper som sitter sammen og ikke vil samarbeide og ja, u know. Jeg er kjempe fornøyd!!

♦ Det kosta 80 euro (ca 800kr), og det er virkelig en bra pris for såå mange vipper. Disse heter volumvipper og de er satt på èn og èn. Så jeg lå der i 2 timer ca. Jeg sovna faktisk flere ganger, haha. Drømte masse rart også, så jeg håper jeg ikke sa noe høyt hahaha.

♦ Det er litt uvant nå i førsten, men det er kanskje også fordi jeg ikke har noen annen sminke på meg.

♦ Huden min er ikke helt på topp for tiden akkurat, men jeg bryr meg faktisk ikke så mye om det merker jeg. Den lever sitt eget liv, så jeg har vel bare blitt vandt til at den er som den er. Kjipt er det jo, but what can i do. Jeg skal iallefall ta ansiktsmaske i kveld!!

♦ Jeg har skikkelig reisefeber!! Vi reiser i natt, og jeg gleder meg så innmariiiiii at jeg har ikke ord for det engang. Jeg skal snart fortelle hvor jeg skal, haha. Begynner kanskje å bli litt irriterende at jeg ikke sier det. MEN jeg skal få blogga hvertfall èn gang når jeg har kommet frem, så skal dere få sjååå.

♦ Det er skikkelig vanskelig å pakke! Fordi det er lissom varmt og kaldt der. I tillegg har jeg lyst til å kjøpe en del ting der, så prøver virkelig å planlegge hva jeg skal bruke hver dag. Det er alltid vanskelig å pakke da syns jeg.. Men likevel ender jeg alltid opp med å pakke dagen før. Denne gangen har jeg starta hele TO dager før da, så det ekke verst.

♦ Jeg skal go fuckin crazy på Victoria Secret as!! Har faktisk aaaldri vært der før, er ikke det rart? I tillegg har jeg ikke kjøpt meg nytt undertøy på kanskje ett år eller? Hahaha uff, jeg har så klart kjøpt meg noen nye truser her og der, men jeg har ikke likt å bruke penger på det før. Mest fordi jeg har ikke vært så komfortabel i min egen kropp egentlig, så jeg har ikke hatt lyst til å stå i prøverommet og prøve undertøy engang.

♦ Jeg stresser faktisk litt med at det kommer til å bli en stund til jeg får trena ordentlig igjen. Og det føles skikkelig digg! FORDI som jeg har nevnt før har jeg aldri hatt et bra forhold til trening, men nå har jeg greid å snu det litt. Det er fordi jeg føler meg mye bedre og jeg ser hvor viktig det er med trening for selvfølelsen, og ikke minst hvor mye mer energi man får i hverdagen.

♦ I går da jeg prøvde klær og prøvde å finne ut hva jeg skulle ha med meg ble jeg så glad! Jeg har foreksempel en kjole jeg kjøpte i Australia, som jeg ikke har brukt siden den gang (tre år siden). Jeg har ikke brukt den fordi jeg følte meg tjukk og ikke noe fin i den.. Men i går, endelig! Den sitter mye bedre nå, og jeg skal definitiv ta den med meg på tur♥

♦ Nå som jeg ikke har så veldig julestemning, men ser andre hjemme i Norge legge ut masse om julestress osv, så tenker jeg over hvordan jula egentlig har blitt. Det handler lissom så mye om gaver og hva man skal få, hva man skal ønske seg osv. I år har jeg ikke ønska meg noen ting. Jeg tror jeg nevnte det tidligere, men jeg syns faktisk det er helt på trynet og måtte "lete" etter noe å ønske seg. Da har man det seriøst bra as, haha. Eller, du har iallefall alt du trenger. Greit, du kan ikke akkurat ønske deg ny bil elno fra familie, men dere skjønner hva jeg mener. Så i år får jeg tur hjem til Norge av mamma, og den turen jeg skal på over høytiden nå, får jeg av pappa. Reiser og det å kunne oppleve nye ting må være de beste gavene jeg kan få!

♦ Jeg føler meg skikkelig som meg selv for tiden. Det er litt vanskelig å forklare, men ofte har jeg perioder hvor jeg ikke helt er meg selv føles det ut som. At man lett kan tvile på seg selv, og tenke hvorfor sa jeg det, hva tenkte dem når jeg sa det, osv. Men nå fortiden har jeg ingen problemer med sånt, jeg bare slapper av og sier det første jeg tenker og driter i hva folk lissom skal tenke om det?? Det er jo sånn det burde være, haha. Så klart er jeg ikke total badass og sier fuck u til alle, men dere skjønner hva jeg mener.

 

Uansett, nå skal jeg få gjort ferdig litt ting jeg har satt på vent de siste dagene, så hører dere fra meg senere. Håper alle har en fin dag!
Ah, jeg savner da det var litt varmere i lufta her.. Det er jo vinter nå, og jaaada jeg vet jeg ikke har noe å klage på i forhold til dere i Norge. MEN for oss som ikke er i Norge så er det ikke bare full on summer hele tiden heller. Bildet er fra da det nettopp hadde begynt å bli kaldere på kvelden, men fremdeles kjempe digg på dagen. Det er forsåvidt det nå også, men ikke kjolevær lissom.

Uansett, poenget med innlegget er at jeg once again vil spørre dere som leser bloggen, om hva dere liker å se. Jeg føler ikke at jeg har så mye typiske blogginnlegg, iallefall ikke nå fortiden. Det er jo det jeg selv liker, men jeg lurer på hva dere syns. Om dere vil se trynet mitt mer og litt mer sånn "5 ting om meg", "Mine favoritt-ditten og datten". Det faller meg ikke naturlig å KUN skrive om meg meg meg på bloggen, selvom det kanskje er litt teit av meg når det er min blogg, haha. Jeg skriver jo om hverdagen min mest for min egen del, så jeg har noe å se tilbake på, og alt kommer jo fra mitt synspunkt så klart, men jeg håper dere skjønner hva jeg mener. Kanskje jeg skal ha en spørsmålsrunde eller noe?
Det kunne vært litt gøy!


Nå sitter jeg med håret opp i håndkle og skal straks fikse meg litt. Det er en slags julelunsj med CrossFiten i dag som vi skal på kl 14! Håper på å bli litt bedre kjent med flere av menneskene som pleier å trene rundt meg, for normalt sett er det ikke mye tid til det når man er på trening. Blir så klart noen fraser som "ah es muy frio" når det er kaaaldt osv, men det er jo ikke nok til å bli kjent. Som jeg har nevnt tidligere er det ikke så mange som er gode i engelsk, pluss at de fleste som trener på mine tidspunkt er mye eldre enn meg. SÅ vi får se!! Kanskje det er flere på min alder jeg møter i dag. Kooom gjerne med litt feedback på hva du liker å se på bloggen! Kan ikke se for meg en massiv respons akkurat men alt hjelper :-) Håper alle har en fin søndag! Det er jo advent i dag og greier, så sett på en julefilm og kos deg gløgg!
- Jeg burde ikke ha drukket vin i går når jeg skal være i studio i hele dag. Føler meg relativt redusert i huet! Tror ikke jeg tåler så mye alkohol atm, sikkert fordi jeg drikker så sjeldent for tia.

- Nå må jeg virkelig prøve å slutte med snusen. Det er dyrt å kjøpe det her nede i den norske butikken her nede, det er ikke det merket jeg vil ha, og det ødelegger jo faktisk tenna. Jeg har ikke fler igjen nå se, så jeg merker jeg kreeeeever nikotin her. Fack.

- Hahaha har ikke fler tenner jeg se. Har ikke fler snus så klart

- Jeg må bestemme meg for hvilken kjole jeg skal ha på!!!

- Hvor pent lys det er på badet i dag, jeg har ikke gjort noenting med bildene. Straight outta the camera

- Jeg har superdårlig tid så jeg vet ikke hvorfor jeg sitter her og skriver. Ville bare poppe innom og gi et livstegn! Nå blir jeg nok i studio resten av dagen. Gleder meg til å vise dere bildene!!

 
Her ser dere stranda i Albir! Der stranda slutter til høyre i bildet, starter Altea. Ganske små steder begge to, men likevel rommer det veldig mye! Vi bor nærmere fjella dere ser bak i bildet. I går var det som nevnt en helligdag, noe som betyr at CrossFiten var stengt. Så for å få lea litt på kroppen på en eller annen måte bestemte vi oss for å ta en liten fjelltur med hele fæmmen! Forsåvidt en ganske lang gåtur, men det er ordentlig vei så man feks kan sykle eller trille barnevogn opp der. Superkoselig tur med nudelig utsikt.

 

Haha vi ser på folk som bader fra båtene sine, noe vi syns er helt hårreisende!!! Vannet er jo iskaldt hallo. Her så jeg forresten skikkelig lav ut? Tror det er fordi Adrian stod i en slakk oppoverbakke, haha. Jeg som alltid føler meg høy som et fjell;)


Den stranda her skal jeg definitivt besøke, ser ut som det kan være kult å snorkle der, selvom jeg tror det ser bedre ut ovenifra da. Men stranda har noen kule shapes som kan være kult på en photoshoot feks. Pluss at den er ganske privat, så det er deilig. Hater å ligge på stranda som sill i tønne.. Noen folk skal absolutt gape så jævlig høyt når de snakker, og for ikke å glemme de som går rundt for å selge hatter, og de som spør om "MASSAACHEE"... Jeg hadde sovna engang og ble vekka av en liten asiater som ville masere ryggen min for penger. Makan as. 

Nååå er vi endelig ferdige med oppsettet for photoshooten vi skal ha i morgen! Vi rakk til og med å ommøblere hele stedet og få vaska litt, så vi sier oss fornøyd med det. Adrian og jeg skal være barnevakt for de minste i kveld, og da er det pizza som står på menyen. Jeg tror ikke jeg skal ha da, vi får se, haha. Spiste pepperkaker istad!!! MMM det er så sykt godt. Men det er så sinnsykt vanskelig å bare spise èn pepperkake, så måtte få noen til å fjerne boksen.... 

GOOOD LØRRÆ
Hvis du noen gang er på ferie i Albir, som jeg vet mange nordmenn er (fordi hallo jeg hører norsk hele tia), så må du ta turen innom denne fuuunky restauranten! Jeg bor 5 minutter unna Albir, vet ikke om jeg har fortalt det før. Jeg pleier å si at jeg bor i Benidorm når folk spør, fordi det er det jeg regner med folk flest har hørt om. Overraskende få som har sagt "åja der ja!" når jeg har sagt det men, samma det! Kan sikkert skrive et innlegg om det hvis noen ønsker det, isåfall let me know. Denne restauranten heter UNOOM og ligger i La Nucia, som ligger 5 min aandre veien fra meg! Den er så kult laga!! Vi prøvde den for første gang for litt siden, og som sagt før eelsker jeg lys og stemninga det gir, så jeg ble så glad da jeg så hvordan den så ut, haha.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var her på en søndagskveld, og da pleier det å være ganske mange mennesker ute på restauranter. Men merkelig nok hadde vi heele sjappa for oss sjæl!! Det var som at vi hadde vår egen private kokk som lagde mat til oss. Vi bestilte faktisk sykt mye forskjellig, for å teste litt. Både kanin, and og okse gikk ned på høykant. Haha, neida. Men maten var ganske god! Jeg fikk ikke tatt bilder av det, fordi det var den kvelden her kamera mitt streika.. Uansett, vi rakk å ta noen bilder før det skjedde, og så lenge vi hadde stedet for oss selv måtte vi så klart benytte sjansen til å ha en liten photosession og posere som bare rakkærn:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sagt skulle jeg gjerne vist dere maten også, men den gang ei! Konklusjonen er at det er en veldig kul og spesiell restaurant som er verdt et besøk hvis du er i nærheten. Det var ikke så altfor dyrt her heller, så det er overkommelig. Hvis jeg skulle hatt en egen restaurant skulle den ha vært inspirert av denne, med masse planter og digg chill musikk.

Akkurat nå er jeg ganske sliten faktisk, fordi vi har gått en laang tur opp til fyrtårnet i Albir! Det har vært ganske varmt i dag, så det var veldig deilig. Snart skal jeg hente Sean på fotballtrening før fredagskvelden kan få starte. Må nok en tur innom studio før vi er heelt klare for photoshooten vi skal ha, men etter det ere bara kos. Ha en god helg! Drikk med måte :pp
^Once again with the focus, Adrian... Haha, uansett!!! For litt siden fikk jeg vite noe helt saiko kult som jeg snart skal!! Det kommer til å bli skikkelig kult, og en kanskje once in a lifetime experience! Skjønner at det ikke er så lett å tyde akkurat det, men jeg har ikke lyst til å fortelle det helt enda. Skal la dere vente i spenning, heh. Jeg ble iallefall skikkelig glad da jeg fikk vite det, så jeg gleder meg masse. Ellers har det vært en veldig bra dag, hvor jeg har hatt masse energi og fått gjort en hel del føles det ut som. Denne uka skal jeg trene alle ukedagene, og jeg gleder meg faktisk litt. På grunn av en slags helligdag(er) her i Spania så er CrossFiten stengt onsdag torsdag fredag, så da blir det heller treningsstudio sammen med Kata. Er veldig glad for at jeg har en som vil trene og spise sunt sammen med meg, for da blir det faktisk mye lettere. Da andre i huset spiser jo helt normalt, og i dag spiste de spagetthi bolognese... My favorite. Jeg spiste litt av det da, jeg kunne ikke la være. Men ellers holder jeg meg til kylling og fisk i ukedagene. Gleder meg til jula, da skal jeg kose meg skikkelig og spise hva fæn jeg vil.

Istad tok jeg forresten tok antrekksbilder som kommer i morgen, må bare bli ferdig med noe annet først. Vi snakkes!

 

H
olaaa! Sjenert liten jente her, haha. Måtte le av hvor uskyldig jeg skulle se ut på bildet over. Uansett, tenkte bare å titte innom før jeg setter i gang med det jeg har tenkt til å gjøre i dag. Tenker å bruke mesteparten av dagen på å redigere bildene jeg tok av Destiny i studio i går, samt blogge litt mer. Har fått en del inspirasjon og lyst i det siste, så hvorfor ikke utnytte det! Jeg sa jo at jeg ikke kom til å blogge så mye her fordi jeg ville vente til den nye bloggen var klar, meeen jeg gidder ikke vente på det. Funker ikke bra å spare opp så mye heller, for jeg vil jo helst blogge i sanntid, haha. Ellers har jeg hatt en fin dag så langt! Mandag betyr opp tidlig for å trene, samme med onsdag og fredag. Det er iallefall de faste dagene, sånn at jeg aldri trener mindre enn tre ganger i uka. Det er ganske bra til å være meg altså, dere skulle bare visst hvor lite aktiv jeg var før jeg kom til Spania. Men det begynner å hjelpe da! Jeg har mer energi og jeg har faktisk gått ned en del kilo også. Vil ikke "avsløre" hvor mye det er enda heh. Jeg føler meg iallefall bedre, og det er det viktigste. Vekta betyr jo egentlig ikke en shit.

Litt dårlig fokus på de to siste her ser jeg. Jeg skylder på Adrian, heh. Prøver å trene han opp til å bli fotografen min, men han har virkelig ikke interesse av det, haha. At jeg skal ta bilder av han derimot, det er helt innafor. Det hadde vært så mye lettere om jeg kunne vært min egen fotograf, da hadde jo bildene blitt akkurat sånn jeg ville. Anyways, vi snakkes senere! Håper mandagen ikke har vært altfor blå:)))
I går nevnte jeg at jeg ville kjøpe meg ny pult, og noen timer senere gjorde jeg det, haha. Jeg har tenkt på det lenge da så klart, men har ikke vært helt sikker enda. Men i går fant jeg ut at jo, jeg trenger en ny. Det var virkelig ikke en god pult, den jeg har brukt i noen måneder nå. Den stod igjen her fra han som leier ut leiligheten vi bor i. Jeg valgte å gå for samme stil som jeg har hjemme i Norge, rett og slett fordi jeg er veldig glad i lyst tre, og earthly farger sammen med hvit. Blir litt mer "spill" i rommet enn hvis det kun var hvit. Nå har jeg ikke akkurat gått crazy med innredningen her heller da, så lenge jeg ikke skal bo i det rommet her så mye lenger.

Uansett, pulten var virkelig en sant helvete å skru sammen..

Jeg sa til pappa at jeg sikkert kom til å bruke 20 minutter elno, så lenge jeg har skrudd sammen og montert en hel haug med møbler før. Det gikk vel kanskje 1 og en halv time før jeg var helt ferdig tror jeg.. Noen av delene måtte jeg justere litt på for at de skulle passe, og neeei, det var ikke jeg som gjorde feil. Men jeg fiksa det!Ja litt av et utsnitt?? Haha, glemmer at jeg bare har en 50mm linse nå, så får ikke med alt. Jaja, da fikk dere se gårsdagens outfit også gitt! Og se, den dumme pulten klarte å gi meg et kutt på låret også :( Jeg er fornøyd iallefall! Som jeg sa er det litt vanskelig å få med alt i et relativt lite rom med en 50mm linse, men sånn her ble det til slutt:

 

Nå som jeg sitter her og skriver føles det sykt mye bedre, og stolen kan gå helt under bordet. Det er til og med noe jeg kan ha bena på!! Helt perfekt vettø. En veldig liten og diskrè forskjell som gjorde mye.


Utslitt etter hardt arbe :p

Ah, gleder meg til det er varmt nok til at vi kan dra på stranda og bade igjen! Jeg lurer på om jeg syns det hadde vært varmt her nede om jeg kom hit på ferie fra Norge nå.. Ganske vanskelig å se for seg faktisk, fordi jeg syns seriøst det er pisskaldt her nå, selvom det er rundt 7-10 grader på det beste. Må til og med gå med sko inne fordi stengulvene er så kalde. Det er iallefall sol nesten hver dag, og bare dèt gjør mye!

Kata og jeg har allerede vært i studio og gjort klart til photoshooten vi skal ha, og det ble kjempe fint! Jeg tok et par bilder for å vise litt hvordan det kommer til å bli, men resultatet kommer så klart litt nærmere jul. Vi har et par fem ideer som vi skal prøve å realisere. Sååå jeg skal vise dere litt senere i dag. Ellers håper jeg dere har en fin søndag!

1. Ja jeg har meg selv som bakgrunn. Jeg har ikke vist dere det bildet her enda, men jeg syns det er så fint og kult. Og det minner meg på at jeg må huske å være kreativ og bruke tid i photoshop. 2. Maleri vi kjøpte fra en gateartist i Nice. Forhåpentligvis blir han famous en dag, om ikke, er det er fint maleri. 3. Happy Nights. Jeg elsker alt av led-lys, eller bare lys generelt, og kvelden/natten er helt klart da jeg fungerer best. Alt er bedre etter kl 18, også blir det enda litt bedre etter 00. (Den ser møkkete ut pga klister som var på papiret rundt den. Idiotisk løsning haha) 4. Bøker hvor jeg skriver ned alle ideer og alt som kommer til meg. Skriver også ned step-by-step "tutorials" for photoshop så jeg ikke skal glemme ting.
5. Jepp ingen skal få spionere på meg gjennom webcamera nei!!

 

God morgen, holdt jeg på å si! Jeg var oppe til klokka sent i natt og så på film sammen med pappa. Det er lissom vår greie, haha. Så jeg tok meg friheten til å sove litt lenger i dag. Jeg er seriøst en mester på det.. Hadde det ikke vært for den dårlige samvittigheten jeg får ovenfor meg selv kunne jeg sikkert slumra til 16, jeg tuller ikke. Meeen det føles faktisk ikke like digg ut når man mister mange timer av dagen. Spesielt ikke når jeg trekker for gardinene og det er strålende sol ute, haha. Men nå blåser det faktisk noe helt vanvittig mye. Det høres ut som at veggene skal bli rivd ut hver gang vinden tar i et tak. Så jeg vet ikke helt hva planen er i dag gitt. Ville bare vise dere det lille hjørnet mitt hvor jeg som regel sitter. Jeg syns det er så koselig! Pulten er altfor liten da, har planer om å kjøpe meg en ny, men den funker faktisk greit enn så lenge. Det er ikke lenge til jeg skal bytte rom, så jeg må vente og se hvordan det blir med plassen.

Nå skal jeg ta meg en varm dusj før jeg viser dere hva jeg fikk i kalenderen min i dag!
Heeello! Nå som kamera mitt er ødelagt har jeg tatt litt flere bilder med mobilen i det siste, eventhough jeg fremdeles har iPhone 5s.. Såå jeg tar egentlig sjeldent bilder med den så lenge kvaliteten ikke er helt på topp. Må definitivt skaffe meg en ny snart. Er midt oppi et stress for å få fiksa kamera mitt, da nærmeste fyr som kunne fikse det befinner seg i Barcelona?? Så nå er jeg i dialog med Olympus som skal gi meg info om hvordan det her kan skje raskest mulig. Det at jeg er i Spania gjør det litt vanskeligere, men skal nok ordne seg. Til fredagen er det forresten 1.desember allerede?? Herregud. Gleder meg skikkelig til å starte på julekalenderen, for i år har jeg kjøpt meg en som passer meg perfekt.


Aaaldri sett en sjøstjerne out in the open før? Den var død da, but still.

 


 


Pappa og jeg bada nå i November! Er ikke mange som bader nå as, for det er ganske kaldt..  


Hahaha see på det onde ansiktet i det første bildet a. Ho er verdens søteste as

 


Får masse blåmerker fra CrossFiten hele tia, men det der har vært det største, haha. Vi klarta opp tau og jeg fikk det der fra å skli ned tror jeg.

 


Brendon var litt redd for å gå inn der alene, så da måtte jeg inn også gitt. Det var faktisk litt gøy da, selvom jeg var den største kidden der.

 


Aaaaldri sett en praying mantis på ekte før heller, brått står den på døra mi, haha. Første bildet er det eldste tho, fra da jeg brukte instaa.


¡Hasta luego!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Me and my sistah på en ganske så kul restaurant vi var på her forleden
 

Etter den kvelden, eller rettere sagt MIDT I denne kvelden, slutta kamera mitt å funke :-( Jeg ble så lei meg, men jeg trøsta meg med at det bare var tomt for strøm. Det viser seg at selv etter jeg har lada batteriet flere hundre ganger, så vil fremdeles ikke kamera skru seg på. Det suger max, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Passer superdårlig nå som høytidene står for tur. Jeg har kontakta Olympus for å høre med de, men ting går i sneglefart, og jeg mistenker at det blir enda vanskeligere siden jeg bor i Spania. Jeg håper de har en avdeling her nede som kan hjelpe meg brennkvikt, haha. Jeg er jo bare helt nødt til å ha et kamera!!! Jeg har den gamle speilrefleksen min, men den er jeg ikke fan av i det hele tatt.

Ellers tenkte jeg å vise dere mer fra restauranten når den nye siden er oppe og går, så jeg håper ikke at det er så veldig lenge igjen nå. Kan jo brått hende jeg starter for real på nytt på nyåret. Tiden kommer til å gå sykt fort frem til det nå, og jeg kan ikke tro at det snart er 2018. Når det gjelder min "sosialemedier-fri-måned" (herregud hvor skal jeg skrive det enklest mulig) så går det veldig bra. Føler fremdeles at jeg ikke har fått så veldig mye ut av det, verken positivt eller negativt. 7.desember er dagen jeg kan laste de ned igjen, og jeg gleder meg faktisk til det. Men jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å være mindre på de enn det var jeg før denne testen, og det er jo bra! Vi snakkes snart!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
RIP Olly</3
Heiheiheiheihei

Dere som titter innom her lurer kanskje på hvorfor jeg nesten aldri blogger for tia. Jeg har jo som sagt denne måneden hvor jeg holder meg HELT unna sosiale medier, og det gjelder egentlig blogger også, bortsett fra de som er i bloggfeeden min på blogsoft, altså de jeg følger her inne. Er kanskje to stk jeg sjekker når de har lagt ut noe. UANSETT, det går veldig bra! Jeg tenker ikke på instagram i det hele tatt, og jeg driter egentlig i hva jeg i verste fall går glipp av. Om Turid har skaffa seg nye gardiner eller om Victoria har løpt på tredemølla i dag så er ikke det noe big woop. Haha det høres kanskje ut som at jeg hater sosiale medier innimellom, men jeg gjør jo ikke det. Jeg bare fikk litt nok, og jeg mener det er altfor mye av det. Det er ikke selve internett jeg har noe imot lissom, det er jo en fantastisk ting. Jeg bruker fremdeles youtube osv når jeg lurer på ting, som feks hvordan jeg skulle lage presets i Lightroom (hadde jeg titta rundt i 5 sek så hadde jeg ikke trengt å se en tutorial)..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers lever jeg i beste velgående! Poenget med denne posten var at jeg ville fortelle at jeg holder på med å skaffa meg en ny plattform! Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg klikkkkkær max på at blogg.no reduserer kvaliteten på bildene noe så inn i granskauen, haha. Så jeg vil prøve noe helt nytt. Det er allerede i gang, vi holder på med designet nå! Jeg er ikke helt sikker på når det er klart, men jeg håper så fort som mulig, haha. Såå derfor tror jeg ikke at jeg kommer til å blogge så veldig mye her frem til det, fordi jeg vil på en måte ikke "kaste bort" bildene mine på dårlig kvalitet. Misforstå meg rett, det er jo ikke helt forferdelig kvalitet her inne. Jeg bare vil at den skal være mye bedre, for det er så deilig å se. Men jeg har mange bilder jeg kunne tenkt meg å dele med dere, så jeg sier ifra så fort den nye siden er klar! Prekæs
Helooo. Hittil i dag har det vært en ganske deilig og slow dag egentlig, akkurat slik jeg liker at lørdager skal være! Sove lenge og bare ta det med ro, haha. Vi har vært i Calpe for å se Sean spille fotballkamp, som de dessverre tapte. Menmen, shit happens. Sean var flink uansett, og det er første kampen hans på en stund, så vi får vel let it slide. Under her ser dere Calpe fjellet. Så hvis du noen gang ser det fjellet på bildene mine, da vetu hvor jeg er. Sean er en spirrevipp og flyr rundt overalt, og jeg satt for langt unna til å få noen bra bilder på banen.. Ble desverre ingen bilder av han i dette innlegget, men det overlever vi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare ho finner seg en pinne så er ho fornøyd vettu! Søtaaaaa. Men ellers gåre bra med meg altså, om noen skulle lure. Når det gjelder det å holde seg unna sosiale medier så er ikke det noe problem lenger, faktisk. Jeg tenker nesten ikke på det lenger, haha. Men Adrian og jeg har begynt å spille pokemon på tlf da... Pokemon som vi spilte på gameboy da vi var mindre. Sååå jeg bruker jo fremdeles telefonen en del, noe som sikkert virker imot sin hensikt. Men for now, samma det. Jeg er jo mer sammen med og prater mer med Adrian enn normalt, fordi vi holder på med noe felles nå. Kall meg barnslig as, men det er nostalgisk! Pluss at spillet er mye lettere nå som jeg faktisk skjønner hva de sier og hva jeg skal gjøre, heh. Aaaner ikke hvordan jeg klarte å runne det som barn. Må jo bare ha vært flaks med at jeg fant ut hvor jeg skulle gå osv. Vel, nok om det. Nå skal vi straks ut for å spise på en restaurant som vi ikke har prøvd før, og jeg er grisesulten.

Håper alle har en fiiiiiiiiiiiiiin lørdag!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten oppsummering av den siste tiden med begge sider av familien min♡ Jeg er heldig!
I helga som var sov Adrian og jeg som sagt i Benidorm, sammen med mamma! Uka før bodde ho på et annet hotell mens vi bodde hjemme, men den siste helga ville ho være med oss litt ekstra da vettu. Ho leide en leilighet som basically lå PÅ stranda, så det var ganske deilig å ha kort vei å gå når man har sand i ræva, hahah. Og vi hadde det kjempe koselig som vanlig!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMamma og jeg var på en superkoselig restaurant og spiste skikkelig god pizza mens Adrian var på fotballtrening! Den smakte ekstra ekstra godt fordi det er så lenge siden jeg har spist pizza!! Prøver å holde meg moderert unna karbohydrater se, haha. Men jeg orker ikke veie alt jeg spiser og telle hver minste kalori, et sted går grensa. Ska væra lov å leve litt også mener nå jeg. Vi spiste i gamlebyen i Altea, og det var akkurat passe med folk der. Vi elsker rømmedressing på pizza, men det er jo tydeligvis ikke så vanlig utenom Norge? Vi fikk tak i litt alioli da, så det ordna seg.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På lørdag følte vi for å dra ut en liten tur for å sjekke utelivet i Benidorm, så vi satt oss på verandaen for some pre-drinks! Jeg så en video på face hvor de snakka om BLÅ vin, og jeg syns det var litt kult haha. Og de sa at de solgte det i Spania, så da måtte jeg jo ut for å sjekke. Var ikke akkurat så vanskelig å finne, og vi fant mange forskjellige typer. Kjøpte en musserende og en vanlig. Førstnevnte var helt klart best etter vår smak. Det ser ut som cider, men smakte som vin, og jeg syns det var overraskende godt. Forventa meg at det skulle smake skikkelig kunstig søtt, men tvert imot. Anyways, vi ble sittende en god stund og bare snakka egentlig, noe jeg er veldig fan av. Noen ganger liker jeg best å bare drikke hjemme i godt selskap av venner eller familie, fremfor å dra ut på byen. Og det var det som skjedde nå også!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi endte opp med å gå en tur langs promenaden, hvor det ikke akkurat var mangel på utesteder og fulle mennesker (oss inkludert). Meeen vi retta nesa mot TGB (the good burger), og det skal jeg love deg den var. Herregud det var så godt!! Pomfrien var også helt magisk, haha. Den helga der skeia jeg virkelig ut, men det var verdt det as. Tusen takk for kjempe koselig besøk mamma!! Gleder meg til neste gang vi ses<3

Det kommer fler bilder fra den uka som har vært nå. Jeg bare gikk for mørke/kveldsbilder i det innlegget her, og da syns jeg ikke det passer inn med mange lyse bilder med sterke farger i samme innlegg. Haha, jeg er ei litta freak for detaljer noen ganger. Jeg er veldig glad i at innlegga skal være fine og ryddige å SE på! Tror nok ikke de blir det hvis du leser fra mobilen, men hvis du ser på en større skjerm så ser det bedre ut. Prekæs!
Hahah for en teit overskrift.. Alltid vanskelig å komme på en som ikke er altfor teit og som gir mening. Jeg er bare raskt innom for å si soreeey, jeg er en dårlig blogger fortia. Det er bare at jeg får sånne perioder hvor jeg blir grusomt lei av sosiale medier og internett og alles behov for å dele alt hele tiden. Og da mister jeg litt lysten til å gjøre det selv. Jeg poster jo fremdeles på instagram osv, men det er ikke det samme som blogg. Man må jo gjerne ha litt tekst og fortelle og dele livet med leserne sine, men akkurat nå føler jeg ikke for å oppdatere hver veldig detaljert.

Det har skjedd veldig mye i det siste også føles det ut som. Farmor har dratt hjem, jeg har bytta rom som jeg har styra og ordna med, vi sov på hotell med mamma i helga og hadde det veldig koselig, jeg har tatt min første tættis, bil på service, fotballkamper, barnevakt, og i går var det halloween med ørten kids. Det er jo ikke aaall verdens, men tia går veldig fort og dagene bare suser forbi, haha. Men det er så klart veldig deilig at jeg alltid har noe å gjøre! Jeg klager ikke, jeg bare prøver å fremstille livet mitt sånn det er! Og forresten så er jeg ikke så veldig flink til å snakke om hvor bra alt er og ååå jeg har det såå bra, livet smiler osv, selvom det faktisk gjør det!
Livet mitt er veldig bra akkurat nå, og jeg føler meg veldig heldig.
 


Jeg prøver å legge fra meg TID også, jeg hater tid, og at jeg alltid må forholde meg til den. Har ikke hatt TIIID til å legge inn alle bildene jeg har tatt i det siste heller, så skal prøve å få laget et lite sammendrags-innlegg! Jeg tror seriøst jeg begynner å bli syk igjen (takk mamma<3), fordi jeg har en gressklipper i halsen føles det ut som. Får håpe det går over fort! Ellers har det begynt å bli litt kaldt på morningen og kveldene her, men fremdeles superdigg midt på dagen. Føles litt rart ut at jeg syns det er kaldt i Spania lissom, haha. Nå som mamma har dratt hjem blir det nok ikke stranda like ofte, så brunfargen kommer sikkert til å fade litt. Men det går braaa! JEG har det braaa! Håper alle hjemme i Norge har hatt en superbra halloween, og at det ikke er altfor kaldt.

¡Hasta luego!
 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verdens flottaste farmor

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


#bergsquad

 


Hahaha du lurer på hva et forbilde er? 


I helga hadde som sagt Pappa bursdag, og da fant vi på litt av hvert. Vi dro både til La Manga og til Mascarat, som er to fine steder i "nærheten" av Benidorm. La Manga var lengst unna med ca 2 timers kjøretid, mens Mascarat er vel mellom 15-30, husker faktisk ikke. Vi kosa oss kjempe masse med hverandre, mata fiskene med pølsebrød og gikk bare rundt og titta egentlig. Liker oppdagelseshelger!!

Akkurat nå har jeg dusja etter 5(!!) timer på stranda med mamma, haha. Føles ikke ut som at vi var der så lenge.. Sola er heller ikke så sterk, men jeg merker jo at jeg har sola meg i dag, for er ganske varm i trynet. Nå skal jeg bare sosialisere litt med de andre før vi skal ta med mamma på WokMarket i kveld. Ikke sånn superfancy, men det er veldig god mat der! 

✎ Vi snakkes
Hei og good afternoon! 

Jeg tenkte jeg bare skulle stikke innom for å fortelle at jeg er litt opptatt med besøk av mamma osv den uka her, så da er det ikke sikkert jeg får til et innlegg hver dag! Men jeg prøver, haha. Må så klart prioritere å være sammen med mamma når ho først er her på besøk. Det som er sykt typisk er at jeg hadde skikkelig lyst til å ta med mamma på en restaurant med DEN utsikten i Altea, men da jeg ringte istad for å booke bord, så finner jeg ut av de har stengt frem til 26 oktober.. Og den siste helga ho er her skal vi sove på hotell sammen med ho nedi Benidorm, så vet ikke om det blir noe av da heller. Den uka her bor ho på et hotell i Altea mens vi bor hjemme. Menmen, vi drar til Altea i kveld uansett, for det fins nok av steder å spise, for å si det sånn. På kvelden pleier det å være skikkelig koselig der!

Merker faktisk at jeg bor her nå, fordi mamma er jo på ferie. Ho vil på stranda hver dag og spise lunsj på restauranter osv osv, som man vanligvis gjør på ferie. Jeg spiser jo ikke ute hver dag jeg lissom. Men det er jo digg det, så har ikke akkurat noe imot det, haha. Så ja, akkurat den uka her er jeg litt busy, selvom jeg egentlig ikke er det. Jeg chillærn jo og bare koser meg med besøk! På torsdag drar farmor heimatt, så da får jeg nytt rom også! Gleder meg til akkurat det, selvom det blir trist å ikke ha farmor her lenger. Og forresten, den "behind the scenes" videoen jeg skulle lage fra photoshooten vi hadde med lillesøstra mi er ferdig, jeg bare venter på de siste bildene. 

✎ Nå skal jeg gjøre meg klar, så vi snakkes soooon
Da vare pån igjen med ny fersk uke folkens! Jeg var hjemme kl 10.11 ferdig trena, og i dag var det seriøst helt jævlig tungt om jeg får si det selv. Jeg har blitt litt kvalm etter trening et par ganger før, men i dag var det liiike før jeg spydde da jeg kom ut hahah. Farmor blir så nervøs for at jeg presser meg sjæl for hardt, men det er forsåvidt "vanlig" at man blir litt kvalm. Eller, det har vært mange som har spydd etter treninga. Jeg tror det ligger i at jeg spiser for tett oppimot. Spiste kl.8:15 og starta treninga 09.00. Så jeg får bare prøve å komme meg opp litt tidligere, men på mandag er det som kjent litt vanskelig. ANYWAYS, deilig følelse å være ferdig med det allerede før dagen har starta omtrent. Så lenge det har vært bursdagshelga til pappa har vi ikke fått vært så mye med mamma enda, så nå skal jeg bare dusje før vi skal ta ho med på ei litta rundtur nedi Benidorm! Skal så klart ta med kamera, så blir det kanskje noen bilder fra det senere. Ha en kul dag æ

 

Off, denne uka har vært en hard treningsuke for meg! Planen min har jo vært å få i gang en ordentlig treningsrutine, og det har det vært lenge. Før jeg kom hit, altså i sommer, så spiste jeg så syykt mye drit. Altså, vi snakker null sperrer omtrent, hahah. Vi snakker mækkærn kl.02 osv flere ganger, bare pga litt munch. Da vi var på byen på bursdagen til Isabelle tok vi taxi til mækkærn i en annen del av Fredrikstad fordi den i byen var stengt?? Hahah hvem gjør det.. Men jeg tenkte det var greit, fordi jeg visste at når jeg kom hit til Spania, da skulle det bli slutt på fastfood og godteri. Jeg måtte nyte det mens jeg kunne, og det skal jeg love deg jeg gjorde! Det var tider♡ Det jeg skulle frem til, var at ting gikk jo ikke som jeg ville. Jeg har vært syk og etter det meldte ryggen min seg ut lissom. Så NÅ, den uka her har jeg kommet igang med treninga slik jeg vil at det skal være. Jeg vil trene alle hverdagene, og ha fri i helga. Det er jo nå jeg har mulighet til å fokusere max og rette fokuset mitt på nettopp det!

Mat osv sliter jeg overraskende ikke noe med i det hele tatt. Hjemme tenkte jeg på mat og crava det hele tiden, men nå er det lissom sånn "åja ja nå skal jeg jo spise igjen ja" osv. Brus har jeg ikke drukket på èn måned (med unntak av ètt glass med rom and coke heh). Så akkurat det er jeg litt stolt av, fordi det har aldri gått så bra som det gjør nå, når jeg har prøvd på det samme tidligere.

 

1. Jeg må skaffe meg nye hansker.. Ser ikke så ille ut men gjør voondt  2. Fysioterapauten moser ryggen min  3. Diiiigg lunsj, kylling og andre godsaker gjemmer seg nedi der et sted

 

Selvom uka har vært hard har det gått veldig bra! I går trente jeg først kl 09, også 17.30 igjen, haha. Jeg er sjeleglad for at jeg syns det er gøy! Det er sånn her jeg vil at ukene mine skal være, så jeg håper jeg klarer å opprettholde det. SEFF gjør jeg det!! Nå er det jo endelig helg, og Adrian og jeg skal hente mamma på flyplassen i kveld. Tror ho lengter etter oss nå, og det at ho skal besøke oss i Spania er vel ikke akkurat en nedtur. Det blir kos! MEN, dere må bare forberede dere på at jeg kanskje kommer til å skrive en del om trening og om hvordan det går med meg i forhold til det osv. Det er jo det livet mitt består av fortia, trening og familie. Og litt sol og strand også da så klart, som en stor jevla bonus.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tjukka<3
 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


 

 

Ho ville ikka ha mine briller, og heller ikke farmor sine....OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... men Adrian sine, de ville ho ha! 

 


Som dere kanskje har skjønt er Farmor her nede også nå, som ho har vært i en god stund. Ho skal hjem nå i slutten av oktober, og da kommer  jeg til å kjenne på at det er noe som mangler! I dag dro vi på en liten søndagstur til Calpe, en by som ligger ca 30-45 minutter unna oss. Vi kan se det fra en utsiktstopp der vi bor. Jeg skal definitivt ta med venner hit hvisnår de kommer på besøk, fordi det er skikkelig fiiiint. Som alt annet her nede?? Veldig deilig å faktisk gjøre noe på en søndag, ikke bare sløve den bort hele dagen hjemme i senga. Meeen jeg skal innrømme at det var ganske digg å slenge seg nedpå med Rick and Morty da vi kom hjem, heh.

I dag har jeg som nevnt vært på CrossFit igjen! Og det gikk bra! Hurra!! Eller, det var et par øvelser jeg ikke klarte å gjøre ordentlig, som feks Toes to bar. Da skal man henge i en stang også slenge tærne opp til henda, hvis dere skjønner. Så man bøyer jo ryggen som bare rakkærn. Jeg fikk lov til å bruke romaskina isteden heldigvis, mens de andre gjorde det! Men jeg merker at jeg har blitt bedre i da faktisk, kanskje det hjelper å få varma opp musklene litt. Skal iallefall på trening alle hverdagene denne uka, så får se hvordan det går!

✎ Vi snakkes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke så fan av å gå tur egentlig, men på kvelden er det noe helt annet! Stemninga blir mye koseligere og alt er så fredelig og fint. Omgivelsene mine er så fine for tia!! Alle bildene her er tatt rundt om i nabolaget mitt lissom.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå sitter jeg og redigerer en del bilder fra i dag, da vi har vært på ei litta søndagstur til Calpe! Litt deilig at jeg har blogginspo for tiden, og at jeg syns det er gøy igjen. Håper alle har en fin kveld, jeg er helt ferdig iallefall! CrossFit i morgen tidlig, hhhnnnnngg!!

✎ Vi snakkes
I går var det lørdag og helg, og vi tok det heeelt med ro på stranda i flere timer! Det var så sykt deilig, og jeg fikk endelig den fargen jeg har lengta etter. Har tross alt vært her 1 mnd den 19.oktober, så det skulle jo nesten bare mangle. Men har som sagt ikke sola meg så mye som man skulle tro man gjør i "syden". Jeg tenker jo ikke på her som syden nå lenger egentlig. Det er fremdeles uvant, ofc, men det begynner å føles mer og mer hjemme ut for hver dag som går. Jeg eelsker å gå uten sminke, og pleier egentlig å gjøre det veldig ofte i Norge også. Men nå som jeg har blitt litt brun så føles det som kjent enda bedre ut, og det er så deilig. Jeg tror jeg har hatt på meg sminke sånn 2 dager elno, haha. Foundationen min er altfor lys til meg nå uansett, så må finne meg en ny før jeg i det hele tatt vurderer sminke.

I morgen starter en ny uke, og jeg skal endelig prøve meg på CrossFit igjen. Ryggen er fremdeles ikke bra, men jeg får bare ta det med rolig og ikke anstrenge meg så fælt. Gleder meg til å komme igang igjen, fordi jeg begynner å bli lei av å jogge samme ruta om og om igjen. Jeg er ikke så sykt glad i å jogge at det gjør noe heller, men jeg merker at det hjelper for hver gang. So i just gotta hang in there!! 

✎ Vi snakkes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har farmor og jeg nok engang tatt en tur ned på stranda i Albir! Det er noe for seg selv der nede, fordi det er nesten KUN norske der, haha. Norske pensjonister, for å være litt mer spesifikk. Innimellom kan jeg skimte noen på min egen alder, men det er ikke så ofte. Til tross for det så syns jeg det er veldig koselig der nede! Det at det nesten bare er eldre der gjør at det er mye mer avslappa og rolig. Jeg sovna faktisk i solsenga i dag, og det må jeg innrømme var veldig digg, heh. Jeg syns ikke jeg er så brun som jeg pleier å bli i syden, men nå er det jo høst og sola er ikke like sterk som i sommer, så det går braa. Har faktisk ikke brukt noe særlig til solkrem siden jeg kom hit, hvor bra det er kan jo diskuteres.

Nå skal jeg straks dusje før vi skal spise diiiigg middag, nemlig Gulasj! Det er en nasjonalrett i Ungarn, som jeg regner med at mange av dere har smakt. Nå som den blir laga av en ungarer er den enda bedre, spesielt når ho tar i potet! Da minner det litt mer om lapskaus, som jeg er veldig glad i. Håper alle får en fin helg selvom jeg har hørt rykter om at været hjemme ikke er på topp! 

✎ Vi snakkesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaaaaaadda gjett hvem som kom seg tidlig opp i dag æ? JEG! 
Jeg er så rar sånn.. Fordi jeg elsker å ha gooood tid på morningen og vite at jeg har mange fine timer på morgenkvisten hvor jeg enten kan chille eller bruke de på noe fornuftig. But still, så er det så lett å falle for fristelsen og sove et par timer til? Jeg elsker å sove også, så ja. Litt conflicted akkurat der, så jeg får veksle mellom litt av begge. Det aller beste med å sove lenge er at jeg våkner opp innimellom, og når jeg faller ut og inn så drømmer jeg så sjukt mye rart. Tror jeg har nevnt før at jeg syns drømmer er skikkelig fascinerende, og at jeg har så lyst til å klare lucid dreaming? Har fremdeles ikke fått det til.. Vært veldig nære flere ganger men får aldri full kontroll. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg fått tatt på meg litt mascara, for snart skal jeg være med på en liten photoshoot. Jeg skal hjelpe til da, ikke bli tatt bilde av. Vurderer å finne en piercingsjappe her også, fordi jeg har skikkelig lyst på piercing inni øret, i den lille dærten rett ovenfor øregangen. Altså ikke den alle tar i. Litt vanskelig å forklare, men skal da få lagt ut bilde om jeg tar en! Og ja, det første hullet i øret er litt større fordi jeg hadde utvidninger før. Kan ikke si at jeg aaangrer på det akkurat, men skulle da ønske det grodde helt igjen. Jeg ble fortalt i piercingsjappa (haha vet ikke hva jeg skal kalle det) at hvis jeg stoppa på 10mm ville det gro igjen, men neida, sånn ble det altså ikke. Uansett, det ble litt babling fra min side.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Have a nice day æ!
Her står jeg og blomstrer lissssssom. Jeg lurer egentlig litt på hva dere som leser bloggen min vil se mer av jeg? Jeg er egentlig ikke så superfan av sånn vanlig blogginnlegg, eller hva jeg skal si. Sånn "ukens oppsummering, ukens bilde, 50 spørsmål, favoritter fra nelly.com," osv. Dere skjønner greia. Fordi jeg personlig syns sånne innlegg er litt kjedelig, og jeg har sett det en million ganger før. Det er ikke lett å være superkreativ når det gjelder akkurat det da, fordi blogg er blogg, lissom. Men om det er noe spesielt folk vil jeg skal blogge om, så skal dere ikke se bortifra at jeg gjør det! Jeg prøver iallefall å tenke kvalitet fremfor kvantitet, altså jeg vil heller ha få bra innlegg, enn mange helt ok innlegg.

Anyways, nå har jeg akkurat hatt besøk av en fysioterapaut her hjemme! Det er en venn av pappa som sa han gjerne ville ta en titt på ryggen min, så lenge den fremdeles plager meg.. Men akkurat i dag har den blitt mye bedre av seg selv da, så det var jo typisk. Hver gang han spurte "gjør dette vondt, merker du dette" osv så ville jeg nesten si ja, fordi han hadde jo kommet hit for å hjelpe meg hahah. Men heldigvis sa han at alt var på plass som det skulle, og vi konkluderte med at jeg mest sannsynlig bare har strukket noe baki der pga crossfiten. Løfta for tungt feks, det er mye mulig. Jeg ble kanskje litt overivrig, haha. Sååå nå om en halvtimes tid skal jeg på en annen type trening som heter "insanity".... Har egentlig ikke peiling på hva det er, men det høres jo insane ut :pp Så det blir spennende!

✎ Vi snakkesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgeeen, eller, god formiddag heter det vel nå.
Til tross for at jeg la meg rundt 03 i natt så klarte jeg å komme meg opp rundt 10 iallefall da, haha. Farmor vekka meg og spurte om jeg ville være med på en tur, og det ville jeg så klaaaart. Vi er så heldig at vi har en veldig fin utsiktsplass så og si i bakgården. Der oppe kan du se både Benidorm, Altea, Calpe og Albir, altså alle småstedene og byene i nærheten. Det syns ikke så veldig godt på bildene, så lenge det er ganske langt unna. Men det er veldig fint når man er der!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gikk ikke helt opp, så det får vi gjøre neste gang! Det var veldig deilig og stille der oppe, og man blir ganske sliten av de bratte stiene opp. Og jeg elsker at jeg kan være i sola og bli brun, uten å måtte ligge å steke og vri meg lissom. Bli brun uten å tenke over det, haha. Føler meg så klart mye finere med litt farge på kroppen. Men den gangen her har jeg ikke gått inn for å sole meg hver eneste dag som jeg normalt sett gjør i syden. Nå bor jeg jo her, så da kan jeg heldigvis ta det litt med ro. Men nå skal vi få i oss litt lunsj!

Have a very extraordinary amazing fabulous day æ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Haha det første bildet der er like fake som Gucci-vesker som selges langs strandpromenaden. Ba Adrian ta bilder av håret mitt mens det fløt elegant i vannet, men håret mitt gjorde jo ikke det... Det bare føltes sånn ut, tydeligvis. Noen ganger glemmer jeg at jeg faktisk bor i Spania??? Halo. Når man har en hverdag her nede så glemmer man litt å sette pris på de fine omgivelsene rundt seg. Jeg tenker ikke så ofte over at jeg faktisk har et basseng rett utenfor døra, at det er varmt og sol hver eneste dag, og at jeg er veldig heldig som har muligheten til å bo her. Men innimellom så går'e opp for meg da vettu. Sånn som i dag. Kan jo ikke annet enn å bare sette pris på det mens man har det.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Haha se skyggene :Ppp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litta omvisning i hvordan jeg har det rundt meg akkurat nå. Bassenget er ikke bare vårt, men nå som det er "høst" så er det faktisk nesten aldri noen der. Vannet i bassenget er ganske kaldt, men det blir deilig med engang du tvinger deg selv uti. Så vi har basically bassengområdet for oss selv nå for tia, så lenge de som har bodd her lenge som regel er der mest på sommeren. Digg! Men æsj, jeg har fremdeles vondt i korsryggen i dag, så jeg fikk ikke dratt på trening.. Irriterer meg at nå som jeg først har funnet noe jeg liker så skal jeg hindre meg selv i å få gjort det. Føler meg som en gammel gubbe når jeg må be folk dra meg opp fra stolen osv, hahah. Men jeg får bare være tålmodig og håpe at det går over av seg selv.

✎ Vi snakkes

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.