☀ Hei ☀

Dagene her nede går så utrolig fort, selvom jeg egentlig ikke gjør så ufattelig mye. Men så gjør jeg lissom mye alikevel. 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har begynt på CrossFit! Faktisk!! Haha, jeg har bare vært der tre ganger så langt, nettopp fordi jeg ble syk og orka ikke en dritt på ca 4 dager.. Men uansett, det er helt forjævlig tungt og slitsomt!! Men så er det gøy likevel, fordi det varer jo ikke mer enn èn time. Èn time hvor du bare gir ALT og blir helt ferdig. Merker at det er skikkelig god trening for hele kroppen, og jeg trener så klart bedre der enn hva jeg ville ha gjort alene på joggetur feks. Jogger ganske mye her nede også, men blir litt lei av det i lengden. Mentalt sett er jeg på fatcamp nå, haha. Jeg spiser mye bedre enn før og jeg har ikke drukket brus på snart 2 uker! Det er jeg faktisk litt stolt av, fordi jeg pleier egentlig å drikke en del brus.

Det skjer lissom noe hele tiden. Og når det ikke skjer noe er jeg bare gira på å slappe helt av uten å gjøre noe særlig. Brått skal vi hit og dit og gjøre ditten og datten, handle mat, fikse her og der, så dagene går på en måte ganske fort. Men likevel føler jeg at jeg har lite tid pr. dag. Det er sikkert noe jeg får opparbeida mer etterhvert da, når jeg får justert meg litt mer til livet her nede. Poenget jeg prøver å få frem er at jeg ikke akkurat prioriterer bloggen right now, men det kan fort forandre seg så snart jeg er mer settled!

Til tirsdagen starter jeg og flere i familien på spansk-kurs!! Haha, det blir gøøøy. Veldig mange spanske som ikke snakker engelsk her nede, så det kan være veldig greit å kunne snakke litt spanish med dem vett. Pluss at det er aldri dumt å lære seg nye språk. Det skal vi gå på to ganger i uka, i tillegg til at vi så klart må gjøre litt "lekser" og øve hjemme på egenhånd også!

Fremdeles jævlig irritert på at kvaliteten på bildene mine blir totalt destroyed på blogg.no, og det gjør faktisk at jeg mister litt motivasjon.

Jaja, det var bare litt smått med info fra meg. Jeg skal prøøøve å komme med et innlegg om dagen, for nå som det er helg kan jeg kanskje få lagd ferdig et par iallefall. Pleier vanligvis trene kl 9 i hverdagen, så i helga kan jeg sove litt lenger og eventuelt ta meg en joggetur når jeg våkner. Som dere skjønner består livet mitt for det meste av å være med familien og å trene for tiden! Men det er jo det jeg hadde lyst til da jeg flytta hit. Jeg trenger virkelig en forandring med kroppen min nå, og nå er jeg mer motivert than ever!

✎ Vi snakkes 
Hei og hallo

Egentlig har jeg vært fremme siden mandag 18.september, men tinga som vi sendte fra Norge har ikke kommet frem før nå... De ble stuck i Barcelona, og det verste var at jeg mistenkte at noe sånt bare var nødt til å skje. Derfor har jeg måttet bruke de samme klærne jeg hadde med på turen ganske ofte haha. Jeg var ekstra nervøs fordi jeg sendte macen min i de pakkene også. MEN i dag kom både den og alle andre tinga trygt frem, endelig. Akkurat nå holder jeg på å overføre alle bildene vi tok på turen, som er omlag 2000 stk tror jeg, haha. Så jeg skal få ræva i gir, slik at jeg får ut noen innlegg fra turen, som var helt amaze btw!! Jeg fikk sett utrolig mye, og kryssa av flere land på lista mi, juhu! Skal fortelle mer etterhvert som jeg får bildene klare også.

Ellers har den lille tia i Spania vært veldig bra så langt, og jeg føler meg egentlig ganske hjemme her. Det er sikkert fordi vi har vært her mange ganger før! Det var iallefall skikkelig koselig å se igjen søskene mine her nede. Lillesøstra mi har jo blitt så stor siden jeg så ho sist, nå har ho hår på hodet og kan snart gå. Ho er så sykt søt at man bare må smile når man ser på ho. Ellers er det er mye å vende seg til. Jeg har ny bil jeg ikke er så godt kjent med, veiene og reglene på veien er litt annerledes her, så første gangen jeg kjørte her om dagen var jeg litt nervøs. Er det fremdeles, men det kommer seg så klart jo mer jeg kjører. Sånn ellers så har jeg ombestemt meg litt når det kommer til blogginga, av en eller annen grunn. Noen ganger vil jeg at alle skal vite alt om meg og kjenne meg godt, mens andre ganger vil jeg heller holde litt tilbake og ikke la folk vite så mye, om det gir mening. Så vi får se hvor personlige innlegga kommer til å bli, men jeg vil gjerne dele bilder og litt av hverdagen min!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et bilde fra Monaco! Jeg er utrolig glad for at pappa ble med på turen, fordi turen ble mye bedre av den grunn. Veldig deilig å få vært med pappa i ca 2 uker alene, bare Adrian og jeg. Også er det så klart bedtryggende å ha en voksen og erfaren sjåfør med på turen, fordi jeg hadde seriøst fått panikk om det var jeg som kjørte i de trange og trafikerte gatene der nede i Monaco feks, herregud. Men yes, its more to come!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Æh, jeg merker at jeg begynner å få litt reisefeber nå for tiden. Det nærmer seg avreise med stormskritt, men som vanlig så føles det ikke sånn ut! Det er vanskelig å ta innover seg at jeg skal BO i Spania lissom, som dere sikkert skjønner. Men nå har vi iallefall fått et hus i samme "rekkehus" som resten av familien, slik at vi deler samme basseng i samme område, om det er forståelig. Blir lettere å vise det når jeg først kommer dit. Planen er jo å blogge litt oftere når jeg er der nede, for å vise folk hjemme hvordan det er. Jeg syns jo faktisk det er veldig gøy å blogge når jeg først har noe å blogge om, heh. Macen blir seff med, så jeg skal prøve å bli litt flinkere til å lage videor feks. MEN jeg skal ikke sitte her og bare fortelle om alt jeg har tenkt til å gjøre, det får bli hva det blir til. 

Jeg har ikke begynt å pakke feks, men det er jo litt vanskelig når det er ca 3 uker til jeg drar. Det blir for det meste klær jeg skal ta med, samt litt ting og tang som mac, kamera, anlegget mitt osv. Blir iallefall veldig spennende! Nå for tiden har skolen akkurat starta, og mange av vennene mine har dratt tilbake til studiebyene, eller starta her i Fredrikstad. Noen er faktisk ferdig utdanna og har starta i jobb! DET er ganske sjukt syns jeg, hvertfall hvis jeg skal sammenligne med meg selv. Menmen, det gidder jeg ikke! Vi er alle forskjellige med forskjellige veier her i livet.

Anywaaays, klovner i kamp i går var skikkelig bra!! De har jo egentlig lagt opp, men av en eller annen grunn jeg ikke har undersøkt nærmere, så hadde de en konsert her i går. Og i dag er det allsang på samme sted, haha. Med Chris Medina faktisk! Han har jo bare èn sang da... Og jeg var ikke så fan av den akkurat, men det blir jo gøy likevel. Elsker at det skjer så mye i helgene nå! Vi snakkes.
Jeg er skikkelig turist i Oslo! Haha, kunne like gjerne vært i London eller Gdansk for min del, fordi jeg er ikke kjent i det hele tatt. Bortsett fra i Karl Johan og rundt Oslo S og Operaen så klart, men der har jo de fleste vært. Men det er ikke så rart i da, jeg har veldig sjeldent vært der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har verdens peneste mamma<3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På søndangen som var dro mamma, Adrian og jeg til Oslo! Jeg hadde nemlig kjøpt massasjetime til mamma og meg i bursdagsgave til ho, tror kanskje jeg har nevnt det før. Så vi bestemte oss for å gjøre en tur ut av det. Vi booka hotelrom og spiste på Lekteren på Aker brygge på søndag, og vi kunne ikke vært heldigere med været! Jeg gikk for reker igjen, fordi det er vel ikke lenge man fremdeles kan spise ordentlig gode ferske reker fremover nå. I Spania smaker ikke rekene like godt dessverre. Men her smakte det himmelsk som vanlig. Etter det dro vi en tur på "Fangene på fortet", som er et aktivitetssenter, kan man vel kalle det. Det er 45 små forskjellige rom man låser seg inn på, og hvert rom har en egen oppgave man skal løse. Noen var mer fysiske, og andre var litt mer brainy! Syns det var ganske gøy, men jeg hadde ikke brukt penger på det en gang til, haha. Det burde vært litt mer forklaring utenfor rommet, iallefall til HVORDAN man skulle svare på ting, for det var ikke alltid vi skjønte det heller. Kanskje det er vi som er dumme, det er jo godt mulig :P 

På mandag var det tid for massasjetimen, og det var skikkelig diiiigg. Men det gikk skikkelig fort da, fikk jo nesten ikke lagt meg ned før ho sa at jeg måtte reise meg opp igjen, haha. Men absolutt verdt det. Kjøpte gavekort på YouWish! Det eneste som var stressende med turen var det å kjøre i Oslo. Det var ikke jeg som kjørte, men det er minst like stressende å være kartleser når sjåføren skriker og bærer seg om hvilken fil og hvilken vei og gudhjelpemeg. Glad jeg ikke måtte ha oppkjøring inni der, for å si det sånn!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kødda, vi spiste de ikke. Ikke akkurat mye mat i de krabbene man fisker sjæl. Men mormor og jeg er veteraner når det kommer til krabbefiske, detta har vi gjort i flere år. Eller det er vel mer jeg som fisker og mormor som klapper entusiastisk hver gang jeg får en krabbe, hehe. Jeg har maaange fine barndomsminner fra Solviken hvor vi var i går, mest fordi mormor hadde campingvogn der i mange år. Nå har de oppgradert til bobil derimot, for man kan ikke bli tied down to one place vett. Men jeg elsker å være der, fordi det er så koselig og rolig. Været har jo ikke vært tipp topp i det siste, så vi var heldige i går. Føles ut som at sommeren er over allerede dessverre. Den har gått helt sykt fort, og jeg har vært hjemme i Fredrikstad i over 1mnd allerede. Nå er det bare UNDER èn mnd til jeg drar til Spania. Haha, what. 

Har jo ikke blitt så voldsomt mye blogging på meg i det siste, men det er fordi jeg ikke har gjort så veldig mye heller. Men nå til i helgen skjer det litt, da det er brukenfestivalen på Rolvsøy, + at mamma, Adrian og jeg skal overnatte i Oslo fra søndag til mandag. Jeg ga nemlig mamma massasje i bursdagsgave i år!! Det lønner seg å gi en gave that benefits both u know. Gleder meeeeg, kan faktisk ikke huske at jeg har fått proff massasje før. Vi snakkes!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallaa! I går dro Isabelle og jeg til Strømstad en tur, med ingen andre intensjoner enn å spise!! Masse!! Mat!! Vi dro litt sent, men det var egentlig bare chill, fordi da var det litt mindre folk, og vi fikk plass på det beste bordet, etter vår mening. Over ser du hva jeg hadde på meg, enkelt og chiiiill. Vi var skikkelig gira på sjømat, og farmor anbefalte meg en rastaurant der som heter "Røkeriet". Dritglad for at vi dro dit, fordi der fikk vi akkurat det vi ville ha, haha. Det var ikke direkte billig, men sjømat never is. Anyways, CHECK IT OUT:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BOOOM!! Haha, diggeste på leeeeenge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isabelle og jeg snakka om at det er DET vi burde spare og bruke penger på vettu, bare reise rundt og prøve forskjellige matretter her og der. Vi er så sykt matmomser begge to, og når vi er sammen er det alltid et eller annet mat vi fråtsær i. Kvelden ble faktisk skikkelig fin, og etter at vi hadde spist opp bevega vi oss litt inn mot sentrum igjen. Der var det brått en gratis sommerfestival, hvor det var mange forskjellige artister gjennom kvelden og masse folk. Jeg husker ikke alle, men den eneste vi stod og så litt på var Lill-Babs, haha. Koselig at det bare skjer mye random på sommeren syns jeg! Vi visste jo ikke om det, vi bare snubla tilfeldigvis inn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De to siste bildene der er seriøst ikke redigert engang! Har bare gjort de litt skarpere. Det var skiiikkelig fin himmel på slutten der, og det er noe vi elsker begge to, haha. Blir bare dratt mot det, og får lissom aldri tatt nok bilder av en fin himmel. Etterhvert kjørte vi hjeeem, også overnatta Isabelle hos meg. Koselig kveld! Det er helt klart de spontane tinga som blir best hver eneste gang, fordi da har man ingen forventninger. Det er som med nyttårsaften. Vet ikke hvorfor jeg alltid har så høye forventninger til den kvelden, om at den skal være helt magisk og kanonbra. Fordi den blir sjeldent helt out of this world lissom. Men visse ting må man faktisk planlegge litt da. Farmor og jeg har lenge snakka om å ta en tur til Lofoten, fordi ingen av oss har vært der før, så vi driver og ser etter flyreiser osv nå. Jeg håper vi får det til, og at jeg ser nordlys om vi gjør det. Nordlys er helt magisk for meg, så jeg MÅ bare få det med meg en eller annen gang.
Tirsdag ja, stemmer det. Nå i sommerferien har jeg faktisk veldig liten oversikt over hvilken dag det er, hvilken dato og hvertfall ikke hvilken uke det er. Hvorfor bruker skolen og jobb uker når de skal nevne noe som skjer? "I uke 25 skal vi ha det og det", jamen NÅR er uke 25?? Haha,  syns det er irriterende, og syns heller de burde bruke datoer. Det er ingen oversikt over hvilken uke det er på telefonen min så vidt jeg vet, så jeg måtte alltid google det. Jaja, samma det. Dagene mine er kanskje litt ensformige nå, med tanke på at jeg ikke jobber eller noe, men jeg skal ikke klage! Det er superdigg å ikke sette på noen alarm når jeg legger meg, heh. Men jeg må bli flinkere til å legge meg tidligere da, får lissom dårlig samvittighet når jeg ikke står opp før 11-12 hver dag. Jeg har jo hatt ferie, men snart må jeg kanskje prøve å komme inn i litt rutiner igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har brukt "morgentimene" her i vinduskarmen holdt jeg på å si, med en bok og frokost! Det fins nok ikke mange som er like dårlig på å spise frokost som meg, men i det siste har jeg blitt ganske flink til det faktisk. Uansett, har alltid ønska meg en sånn bred vinduskarm som jeg kan sitte og lese i, og bare titte ut av vinduet, men det er ganske umulig i det lille vinduet mitt. Ikke at jeg har en fantastisk utsikt heller, men nå har jeg iallefall noe i nærheten! Det er en seng som stod her da jeg bodde i Kongsvinger, men den passer forsåvidt greit inn nå også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se her a, neeeesten instaverdig frokost?? Jeg er forresten tilbake på instagram igjen. Det gikk vel 3-4 dager uten, og det gikk helt fint. Hahah, høres ut som at jeg er helt avhengig vettu. Men det kan fort føles litt sånn ut, er dere ikke enig? Uansett, jeg fikk en skikkelig trang til å slette den her om dagen, og jeg tror jeg trengte det! Boka er en jeg kjøpte her om dagen, og jeg har såvidt startet. Kan ikke si at den har falt helt i smak enda, men jeg må nok la den komme litt igang før jeg gjør opp en ordentlig mening. Nå skal jeg faktisk ned og trene, har kjøpt meg èn mnds abonnement der, så lenge jeg snart skal til Spania! Vi snx.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blidfisær
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en fiiiin dag det har vært! Det starta med at jentene dro til Lena for å sole oss, fordi været i dag har vært heeeelmax. Lena har basseng også, så det er bare derfor vi drar dit egentlig. Kødda, Lena er en av de beste vertinnene som fins, det ska sies. Glemte å ta med kamera dit da. Men det er faktisk nesten nødvendig å ha basseng i den varmen som har vært i dag! Etter det dro Adrian og jeg på og spiste middag på Egon sammen med Farmor. Verdens kuleste trio! Vi spiste hamburger hele gjengen, og jeg må si det smakte maaakalaust. Harnte smakt på makan jeg. Haha, jeg har hengt meg helt opp i å snakke Fredrikstaddialekt med sånn teit stemme i det siste, så det kommer litt frem her og. 

Senere spilte vi litt kubb hjemme! Mamma har gjort det så koselig på verandaen som dere kanskje såå. Gikk ikke lange tia før jeg snek meg ned på rommet mitt da, haha. Jeg er så sinnsykt mett, fordi jeg greide å spise et stykke med oreokake ETTER den kolossale burgeren.. Det her er seriøst siste dagen jeg spiser sånn drit. GUD gi meg styrke til å trene!!!!!!! Nå skal jeg bare chille med en dokumentar tenkte jeg. Har fått inspo av Sophie Elise til å bare se på dokumentarer om ting som kanskje ikke interesserer meg ved første øyekast. Kan jo hende jeg liker den, og jeg får i tillegg kunnskap om massevis av rare ting. Jeg så Amanda Knox i går da, og den var skikkelig interessant. Stakkars jente, vet faktisk ikke om jeg tror ho er skyldig eller ikke. Guess we´ll never know!
Ahhhh som jeg lever livet nå, haha.

Jeg bare gjør akkurat det jeg føler for når jeg føler for det, og jeg kan bare slappe av! Deilig etter en lang stund med bare jobbing nesten hver eneste dag. Jeg har blitt slakk på å ta bilder da, dessverre. Føler meg ikke så superfotogen for tia, så jeg orker lissom ikke å ta bilder av mæ sjæl iallefall. Men jeg kan jo bli flinkere til å ta med meg kamera rundt på ting som skjer (haha hvor ofte sier man ikke det).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I det siste har jeg sola meg en god del, vært på stranda flere ganger, vært ute på byen med venner, og ikke minst spist masse god mat!! Skulle ønske det var sommer for alltid! Ting er så sykt mye bedre nå. Rart å tenke på at om ikke så veldig lenge blir det mørkt rundt kl.15 igjen. Men det gidder vi ikke tenke på nå!! Tiden går fort da, og det nærmer seg avgang til Spania. Har allerede begynt å tenke på hva jeg skal ha med meg.

Det er jo begrensa med plass i bilen, men macen skal iallefall med. Skal prøve å ta med minimalt med klær, så jeg kan skaffe meg nye hehe. Adrian og jeg får en egen leilighet (mest sannsynlig) i samme område som pappa og de, så det blir bra. Tror vi får utsikt rett ut mot bassenget, noe som ikke akkurat skader. Føles fremdeles litt uvirkelig da. Trur'e ikke før jeg ser'e!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så klart litt nervøs (mest spent) på hva jeg skal finne på der. Det eneste jeg er hundre prosent sikker på er at jeg skal snu livsstilen min, og jeg SKALLLLL virkelig bli flink til å trene og rett og slett bare ta vare på meg selv. Orker ikke være litt sånn halvveis misfornøyd lenger, haha. Man må jo bare endre på det man ikke er så glad i, men jeg syns det er vanskelig. Skulle nesten tro jeg var mer glad i mat enn jeg er i meg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, fin og rød etter en hel dag med soling! Anna og jeg var på solviken i dag, og det har seriøst vært perfekt vær. Ingen skyer, minimalt med vind, og heldigvis ikke for varmt heller. Vi bada faktisk, og det var helt magisk. Det er bare drit kaldt akkurat når du går utti, men så blir det helt perfekt. Det her ble et veldig random innlegg, men tenker det er greit å bare oppdatere smått innimellom. Vi snakkes!
HEEEEII!

Jeg har vært superlat på bloggfronten i det siste, men det er jo fordi det har skjedd så utrolig mye de siste dagene! De siste dagene i Vinger prøvde jeg å være med på mest mulig, for å lage noen siste gode minner i den lille byen jeg har blitt bittelitt glad i. Eller, jeg har blitt glad i menneskene der! Så har vært ute med Ghulam, Kristoffer og Caroline blandt annet. Vi endte opp på nach hjemme hos meg faktisk, hvor det fremdeles ikke var noen sofa, men det blir hva man gjør det til! Tre av oss skulle på jobb dagen etterpå, så vi var ganske slitne, haha. Herregud føler jeg kun har blogga om hvor full og sliten jeg har vært, og hvor mye pakking jeg har drevet med på den bloggen her. Menmen, dats my life.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha gogutta! Den aller siste dagen på jobb var egentlig litt trist, og det ble klemmer i hytt og pine! Jeg jobba faktisk en time lenger enn alle der omtrent, så da fikk jeg tid til å legge igjen en liten gave og en liten lapp til alle. Kommer som sagt til å savne de :( Men vi sees sikkert igjen! Senere på kvelden på fredag kom Mamma opp til meg, for å hjelpe meg litt med det aller siste som skulle gjøres av pakking. Det endte opp med at vi drakk vin og bare kosa oss istedenfor, så dagen etterpå ble ganske lang og hard, for å si det sånn, haha. Vi våkna opp med sykt vondt i hodet begge to, men vi måtte bare ta oss sammen så lenge mormor og co skulle komme om et par timer. Vi brukte så og si heeele dagen på å vaske og rydde og ikke minst bære ut alle tinga mine. Jeg bodde jo i 3.etasje, så det ble en god del gåing i trapper.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verdens aller beste<3 Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg!! Tusen takk for all hjelpa denne helga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterhvert som man blir eldre blir man jo kjent med foreldra sine på en helt annen måte, og nå ser jeg på mamma som en av mine beste venner. Ho tenker alltid på alle andre før seg selv, og ho stiller opp med engang jeg trenger noe. Elsker deg mamma <3 <3

Nå har jeg vært hjemme siden lørdag, og jeg er fremdeles ganske sliten as. Har i tillegg blitt litt syk, men det er jo deilig med litt smør på flesk vett. Jeg har enda ikke fått pakka ut av alle tinga mine, fordi det er så saiko mye, og jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av alt. Utrolig nok fikk jeg plass til alle møblene mine på rommet mitt da, så jeg er fornøyd med det! Siden lørdag har mamma og jeg kosa oss masse ute i sola, med reker og hele pakka! Så jeg har klart å bli solbrent på hele fremsia, haha. Ser ut som jeg skjegg nesten... Menmen, det blir vel brunt etterhvert. Nå skal jeg ut og spille volleyball med Anna, Mari og noen fler!! Har ikke sett de på 100 år føles det ut som, så jeg gleder meg. Vi snakkes!
Heisann! Brått noen dager siden jeg har blogga? Haha husker faktisk ikke når det var og jeg glemte å sjekke.. Men samma det, jeg har ikke så mye å blogge om at det gjør noe heller!! Dagene er veldig ensformige og går egentlig som jeg ønska: både sakte og fort. Men nå begynner jeg å bli litt utålmodig. I dag har jeg hatt min andre 11timers vakt denne uka, så jeg er litt sliten pga det! Men jeg har likevel tenkt meg ut på grafen i kveld for å ta et par øl med noen kollegaer! Orker ikke baaaare være på jobb og hjemme 24/7. Har ikke tatt så mye bilder i det siste, så jeg bare slenger med noen random.

Har blitt skikkelig dilla på svarthvitt bilder som er litt kornete for tia, så det er det det går i, haha. Akkurat nå holder jeg på å steke 5 kyllingfileer, fordi jeg prøver å bruke opp mest mulig av den fryste maten jeg har. Så da har jeg middag noen dager fremover vett. Tror kanskje det her er ett av tidenes mest meningsløse innlegg, men det får bare være. Tenkte det var greit å si ifra at jeg lever iallefall, så lenge jeg ser det er noen som titter innom hver dag selvom jeg ikke har blogga. Og det setter jeg stor pris på! Jeg kommer sterkere tilbake, heh. Snakkes!
Haha, hallo. Skjer?

Kødda, jeg er sliten as. Det føles ut som at det er søndag i dag, men så er det heldigvis bare fredag. Jeg var som sagt ute på middag med jobben i går, men middag ble fort til bytur og bytur ble fort til nach. Jeg visste jo at jeg skulle på jobb i dag, så jeg er egentlig bare et brøhue som sa ja til å bli med. MEN samma det, jeg kom meg gjennom en 8 timers arbeidsdag i dag, og nå har jeg endelig frihelg!! Har jobba veldig mange dager i strekk nå føles det ut som, og jeg har sagt ja til en del overtid neste uke, så skal bli sykt digg med helg nå. Det er jo tross alt siste jobbuka mi, så kan like gjerne få håva inn litt ekstra cash. Gleder meg til å legge meg uten å sette på alarm etterpå!!! Men uansett, i går. I går var jeg så sykt stressa før vi skulle møtes på Castrum, fordi jeg måtte forte meg å dusje osv. Tror dere jeg huska kamera? JA, jeg gjorde faktisk det! Tror dere det var minnekort i kamera da? NEI... Once again, brøhue. Så da måtte jeg ty til iPhonen gitt, min trofaste 5s.
Haakon og jeg ble enige om å legge igjen nummeret til Gilbert på en serviett, hahaha. Det var nemlig en mannlig engelsk servitør som tulla med han hele tia seVi fikk som sagt lov til å velge hva vi ville fra menyen, så jeg tror faktisk alle sammen valgte en eller annen type biff! Jeg valgte hvitløksbiff, og det var syykt godt. Jeg ble så mett at jeg følte jeg så gravid ut, haha. Det var iallefall veldig koselig med en kveld med kollegaene mine, som også var en av de siste. Ble enige med flere at jeg skulle invitere til fest i Fredrikstad i sommer da, så vi får se om vi faktisk får det til, heh. Det hadde vært drit fett iallefall! Uansett, nå er klokka snart tolv allerede, og jeg skal bare slappe av med en serie nå tenkte jeg. I morgen skal jeg bruke mesteparten av dagen på å pakke og vaske, for nå om 20 min er det nøyaktig 1 uke til vi forlater Kongsvinger! Natti natt
God kveld!

Jeg er heldigvis i litt bedre humør i dag enn det jeg var i går, haha. Har funnet ut at kvalitet på bildene mine ser ganske bra ut på andre skjermer, så det var da enda godt. Men litt rart at min egen skjerm som skal være såå bra, skal vise meg dårlig kvalitet på mine bilder. MEN SAMMA DET, nå skal jeg slutte å klage over akkurat det, haha. Isteden kan jeg heller klage over at det er så vanskelig å pakke ned tinga sine!! Hvordan skal jeg organisere alt og gjøre det på best mulig måte lissom? Men det går fremover, og det er litt deilig å se fremgangen i det. Mamma kommer opp dagen før vi skal kjøre til Fredrikstad for å hjelpe meg litt, så det setter jeg stor pris på. Sjekka kaoset i leiligheten a:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det her er mitt, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal organisere det enda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lol vet ikke hvorfor den fotballen ligger der.. jeg fant den i nabolaget en gang jeg var full tror jeg, så da ble den min da:):):)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og det her er Isabelle sitt! Ho er nok litt mer i rute enn det jeg er, så lenge ho har sommerferie nå og jeg jobber 8 timer hver dag. Så jeg kommer ofte sent hjem og er sliten. Men jeg må jo bara! Passer greit bra med fri i helga da, for å si det sånn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå sitter jeg her og har endelig fått meldt flytting!! Juhu, det føltes godt. Så nå er det bare å vente til dagen kommer. På jobben har Rasoul og jeg laget postit-lapper med nedtelling på, haha. På min står det 12 dager i dag, mens han slutter litt senere da. Skal dra av én hver dag, for å gjøra det litt spennanes da vettu. Ah, egentlig vil jeg bare slenge meg nedpå og chillen litt, men skal få gjort litt stuff her! Vi snakkes.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola amigos! Prøver å få til minst et innlegg om dagen, og det er faktisk ikke så lett når man egentlig ikke gjør så mye hver dag, haha. Men det era verdt et forsøk. I går jobba jeg fra 9-17, og da jeg var ferdig henta jeg Isabelle på veien så vi kunne stikke innom biltema for å kjøpe flere esker. Du aaaner virkelig ikke hvor mye greier og ting du har før du skal pakke ned alt for å flytte as. Har kasta masse allerede, og jeg regner med at mer av det vil forsvinne i dag. Det var altså det vi drev med i en god stund i går. Vi har filma litt her og der som jeg/vi tenkte å lage ei litta video om når alt er settled. Det var jo tross alt lørdag i går, så da ble det også et par øl på oss, som vi kosa oss med mens vi grilla ute i hagen vår. Vi unngikk å brenne ned noe denne gangen også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fortsetter vi bare med ryddinga egentlig, selvom vi har ganske god tid. Det er hele 13 dager til vi flytter, og neste helg har jeg i tillegg fri. Men det er jo bare fint å være ajour med alt. Har vært på jobb i dag også, aka jeg har ikke hatt en dag å sove ut på i helga, noe jeg ikke er thrilled over. Men jeg begynner 12 i morgen da, så det får da være et lite plaster på det svære såret. Jeg har brukt sånn allovers ganske mye i det siste as. Har blitt skikkelig fan av det, fordi det er så digg å ha på seg, pluss at jeg syns det er ganske kult og laidback. Sykt glad for at jeg fant en i min størrelse, for det var jammen ikke lett. Enten var den for kort så jeg fikk tidenes krummarygg og cameltoe, eller så var den bare kjempe lang og rar. Men denne er midt i blinken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha må si håndgrepet mitt er upåklagelig! Vet faktisk ikke helt hvor jeg skal fortsette med ryddinga, fordi det det er forsåvidt bare rommet mitt som står igjen. Trenger jo ikke være heelt tomt her i to uker til. Men når jeg tenker meg om er det bare digg, fordi nå som stua er nesten tom og bare stappa full med esker osv, så får jeg litt sånn iiih nå skal vi flytte snaaart. Så jeg tror jammen meg jeg begynner å pakke ned litt greier på rommet mitt og, som feks den hylla du ser bak der. Jaja, vi snakkes!
Hallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I går hadde jeg som sagt fri, og det var skikkelig deilig. Jeg er en sucker for å sove lenge, så det utnytter jeg hver eneste gang jeg får muligheten, dessverre. Sov ikke så altfor lenge da, var oppe rundt 11 tror jeg, fordi jeg skulle til frisøren kl 13! Håret mitt er en evig kamp som jeg er lei av å kjempe as.. Jeg har alltid vært blond, men som mange andre blondiner sliter vi med en kjent fenomen, nemlig ettervekst. Tydeligvis er jeg ganske mørk likkavæl. Skulle ønske jeg var sånn skikkelig blond helt naturlig, uten at jeg måtte gjøre noe med det. Jeg burde egentlig gått til frisøren hver måned for å gjøre noe med det, men det blir ganske dyrt i lengden, så jeg prøver å pushe det som lenge som mulig hver gang. Nå orka jeg ikke vente mer!! Håper at det holder seg lenger nå, i og med at det er sommer and all. Jeg tok bare striper da, for å helbleke det kan se litt unaturlig ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble helt ok fornøyd! Rart at det kan gjøre så mye med selvfølelsen. Hater virkelig at håret er sånn mørkt i toppen, spesielt når jeg har i hestehale. Mens jeg var hos frisøren ble bilen min vaska både utvendig og innvendig av noen flinke folk på Kongsvinger Bilvask! Det kosta bare 250kr!!! Billig som søren, så jeg anbefaler det stedet på det sterkeste. Jeg fikk den shina opp fordi jeg skulle ta bilder til å legge ut på finn.no! Skal prøve å få lagt den ut så fort som mulig, fordi jeg vil jo gjerne bli kvitt den før jeg drar til Spania. Om ikke finner jeg ut en annen løsning, har tross alt en onkel som driver med akkurat det her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

✨✨ Snuppa mi ✨✨ Har blitt veldig glad i den bilen, men nå håper jeg at den finner et nytt fint sted å være, heh. Vet ikke hvorfor jeg blurra ut skiltet mitt egentlig, er vel mest fordi jeg har sett andre gjøre det, haha. Om det er noen som viiiirkelig er nysgjerrig så klarer de sikkert å finne ut av det gjennom det der. Men hvis det er noen som er ute etter bil, holla at me!

Nå i helga har jeg ingen planer, bortsett fra å jobbe og pakke ned litt ting. Det er faktisk bare 15 dager til vi skal dra herfra nå. Og jeg er så spent! Seriøst, jeg vet ikke om det kommer til å gå opp for meg at jeg skal BO, i SPANIA!! Det er jo enda ca to måneder til jeg setter kursen ditover, but still. Det er litt surrealistisk. Som jeg snakka med Isabelle om, så syns jeg at jeg er ganske heldig som faktisk har muligheten til det. Jeg hadde nok ikke bare randomly flytta ned til Spania om jeg ikke hadde en familie som allerede bodde der. Håper tiden går både fort og sakte frem til det!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk vi endelig en liten smak av sommeren.. Herregud så sykt dårlig og weird vær det har vært i det siste. Egentlig føler jeg meg ikke klar for sommer i det hele tatt, fordi jeg ikke har så mye sommerklær, og det lille jeg har føler jeg meg ikke komfortabel i lenger. Har en skikkelig stygg periode nå, altså jeg føler meg dritt, så orker ikke være med på så mye bilder fortia. Meeen brått har jeg perioder hvor jeg føler meg jævlig fin, så det går bra.

Vi har så klart vært ute i dag for å nyte været, så aller først var vi en liten tur og tok et par bilder ved en skole, som kommer etterhvert. SÅÅÅÅ gikk vi på Manis for å spise noe digg, og det var så digg det. Diggere enn diggest. Bare se på burgeren min, det er faktisk en av de beste burgerne jeg har spist, så jeg var fornøyd. Nå i kveld bestemte vi oss for å ta en liten joggetur faktisk, fordi vi måtte få ut litt frustrasjon!! Nettet hjemmet er så sykt ræva, at vi faller ut hele tiden, og det holder på å klikke for oss minst en gang om dagen. Vi endte opp med en ganske lang gåtur isteden, og der møtte vi på ganske mange dyr faktisk, hahah.

Hahaha jeg leer, det ser ut som at jeg faktisk er en dverg på det bildet herBare kicksparka en jævlig plagsom flue.. Jeg SVELGA faktisk TO fluer på veien :( De bare fløy inn da jeg trakk pusten, så jeg brakk meg skikkelig, haha. Er ikke bare bare å være på tur i villmarka. Men tilbake til dyra. Vi gikk brått forbi et jordet hvor det var maange kuer. Jeg moooa på dem, så kom det en gående mot oss. Brått kommer hele gjengen og bare står der og glaner på oss. Vi satt på andrea bocelli høyt, og da ble det heelt stille. Haha, kuer er så søte. Jaja, nå er det snart kvelden på meeg, så vi snakkes.


Haha når jeg satt meg ned for å lage innlegg nummer to, så oppdaga jeg at jeg faktisk ikke har så veldig mange bilder fra her i Kongsvinger i vinter/vår.. Starter med disse to bildene som er fra en dag i was feelin myself, foråsiresånn. Men uansett om ikke alle bildene er fra Kongsvinger, så er det jo fra det året som har vært nå. Innlegg som det her er vel typisk å lage ved årsskiftet, men jeg føler at jeg legger et liv bak meg nå, og starter et annet. Så for min del er det fint å mimre litt.

I år har jeg faktisk vært en del i Fredrikstad når det har skjedd ting. Det har vært påske, og da var jeg så heldig at jeg fikk fri nesten hele påskeferien! Da tro jeg til Fredrikstad for å feire bursdagen til Lena, som hadde utkledningsbursdag! Det var sykt gøy og koselig som alltid! Jeg er som vanlig veldig treg med å finne kostymer, så dagen før dro Anna og jeg til Sverige for å finne noe. Vi endte opp med å bli indianer og meksikaner, og jeg syns det var lættis at de hadde blond bart på butikken, så jeg gikk seff for den:De andre derimot, de var sykt kreative! Lena er utkledningsdronninga som jeg kaller ho, for ho har alltid ALLTID gjennomførte kostymer. Ho var Bell lissom, haha. Linn var også superkreativ med å være the hatter fra alice in wonderland, og ho vant så klart beste kostyme. Neste år skal jeg ha et superfett kostyme, sier jeg alltid. Men nå kommer jeg jo til å være i Spania på den tiden, så tror ikke det er så veldig viktig da. Selvom jeg vet at småbrødrene mine digger å kle seg ut, så kanskje jeg må for deres skyld, heh.

Resten av dagene i Fredrikstad brukte jeg sammen med familien, og gikk blandt annet tur med mamma, og spiste fårikål hos farmor. Jeg ELSKER fårikål, det er noe av det beste jeg vet. Syns faktisk kålen er det beste med det hele, og jeg skjønner ikke hvorfor mange ikke liker det. Håper virkelig farmor tar med litt når ho kommer på besøk til Spania. Apropo Spania, så var jeg jo der i mars, sammen med farmor! Vi var barnevakt da Pappa og Kata var på businesstrip:

Farmor visste faktisk ikke at jeg skulle komme! Det var snakk om det, men jeg sa til ho at jeg ikke fikk fri fra jobben, og lata som at det var skikkelig kjipt osv. Det hadde jo vært veldig kjipt så klart, om jeg ikke fikk fri. Men det fikk jeg altså, og dro ned dit i all hemmelighet. Alle andre visste det da, så det var veldig morsomt. Jeg lagde en film om det, som du kan se HER. Morsomt å se reaksjonen til farmor, hahah! Veldig glad jeg fikk det på film.For litt siden var det studentfest i Kongsvinger, som skjedde et par gater bortafor huset vårt! Jeg er jo ikke student lenger, men jeg har jo fremdeles studentkortet mitt, hehe. Så du kan vel si jeg brukte fake leg for å komme meg inn. Det var ikke verdens beste fest, men det var veldig gøy uansett. Isabelle og jeg har også gått et par turer rundt Bæreia, som er en veldig fin og lett tur! Den ene gangen kjøpte vi med oss kylling og loff, og bara kooosa oss uti ødemarka.Processed with VSCO with m3 preset

Ellers har jeg bare litt diverse bilder fra dagene mine. De består som regel av jobb, og ikke så mye annet nå for tiden. Jeg går som sagt bare rundt og tenker på at jeg skal flytte snart, så jeg prøver å bare nyte de siste dagene jeg har her nå. Høres ut som at jeg skal dø eller noe, men jeg bare vet at når jeg først flytter fra Kongsvinger, så tror jeg ikke at det er så stor sjanse for at jeg kommer tilbake igjen. Håper jeg blir invitert på fest eller noe da, av feks LENE<3 

Se Haakon, du er på bloggen jo!!! Grattis, det er noe å skrive på CV'en vel<3 I mai var det holmenkollstafetten i Oslo, og Telenor var så klart påmeldt med TO lag. Jeg meldte meg på helt i førsten da jeg starta på Telenor omtrent, fordi jeg hadde ikke lyst til å glipp av det. I senere tid fikk jeg vite at det var på en lørdag, OG at man kunne så klart være med uten å løpe også. Det visste jo ikke jeg, jeg trodde man måtte løpe for å være med.... Men pytt pytt tenkte jeg, nå kan jeg iallefall si at jeg har løpt i holmenkollstafetten.

Det var faktisk helt SYKT slitsomt!! Og det sier jeg som kun løp 500 meter.. Jeg hadde den siste etappa, så jeg måtte løpe inne på bislettstadioen. Det er et eller annet med det underlaget som er der as, fordi jeg følte at jeg ALDRI kom fremover, og at det var minst en dag med løping før jeg var fremme. Ble helt svimmel og kvalm da jeg var ferdig, så jeg måtte sette meg ned litt før jeg klarte å røre på meg igjen, haha. Det har har sikkert mest å gjøre med at jeg er i dårlig form da..Haha, Erland og Rasoul, to stk jeg er veldig glad jeg har blitt kjent med! Skulle ønske jeg hadde bilder med flere, som feks Gilbert og Caroline. Men uansett, jeg er skikkelig skikkelig glad for at jeg fikk jobben på Telenor, fordi jeg har hatt en veldig fin tid der. Det har som sagt gått veldig fort, og jeg kan nesten ikke tro at jeg ikke skal være der hver dag lenger. Det aller beste har vært alle kveldsvaktene, fordi da er alt mer rolig og man har mer tid til å snakke tull med andre.

Jeg er helt 100% sikker på at jeg har blitt en mer selvstendig person på det året her, selvom jeg egentlig følte at jeg var det fra før også. Overgangen fra å bo hjemme hos mamma, til å bo alene (med Isabelle) har gått ganske så sømløst. Ikke en eneste gang har jeg følt på at jeg faktisk har flytta ut hjemmefra, bortsett fra da jeg ikke klarte å bytte batteri i brannvarsleren.... Året i Kongsvinger har vært skikkelig bra, skikkelig kjedelig, skikkelig morsomt og ja, egentlig alt. Jeg ville ikke vært foruten! Nå venter som sagt både Fredrikstad og Spania på meg, så vi får se hvordan livet blir videre. 
Heiiiii! I går var jeg som sagt på partey med kollegaene mine, og det var så sykt koooselig! Det gikk over alle forventninger, og jeg ble litt rørt av hvor mange som er "sure" på meg for at jeg skal dra derfra. Jeg ble nesten litt sur på meg selv, haha. Bedre jobbmiljø skal du lete lenge etter!!! Og jeg kommer til å savne alle sammen.. Nå som jeg sitter her i bakrusens helvete blir jeg nesten litt sentimental hahah, får lyst til å gi alle en klem akkkurat nå.

Uansett, jeg var ferdig på jobb kl.15, og fresa hjem for å ordne meg litt! Jeg hadde superdårlig tid, så jeg rakk bare å skifte og slenge på litt øyenskygge, mens Isabelle satt og barberte leggene mine! Syns det passær sæ med en #friendshipgoals her as. Haha, det var sykt snilt, og jeg sparte mye tid. Det skulle jo være sommertema, så jeg bestemte meg for å ha på sterke farger og blomsterkrans. Kransen droppa jeg så fort jeg kom på jobb da, ble bedre uten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi rakk å teste det nye kamera mitt før jeg skulle dra! Jeg har nemlig gått til innkjøp av et lite Olympus Pen kamera, som jeg tenkte jeg skulle vise senere. Akkurat nå er jeg bare skikkelig sliten etter i går, og jeg vurderer faktisk å legge meg til å sove litt til. Vi har jo invitert til fest hjemme hos oss I DAG som jeg nevnte tidligere, så det her blir en hard helg. Syns ikke det er like lett å dra en todagers lenger, men jeg fåre da til. Kommer bare til å være megasliten på søndag, men det orker jeg ikke tenke på nå. Hahah det jeg faaktisk tenker på nå, er hvor rare drømmer jeg har når jeg har drukket. Jeg drømte at jeg hadde kommet hjem fra fest, som jeg da gjorde i går, men at jeg var sååå borte at jeg ikke huska det. Så dagen etterpå fikk jeg video av folk som hadde hjulpet meg i badekaret helt naken og jeg lå der å sprika med bena og nei gud, jeg er glad det var en drøm.

Tok ikke med meg det nye kamera i går, men i dag som vi skal være hjemme skal jeg prøve å få tatt litt bilder. Vi snakkes!
Hei! Forbered dere på et ganske så langt innlegg.

Nå som det nærmer seg slutten her i Kongsvinger, fikk jeg lyst til å lage et lite innlegg for å minnes året litt. Vi har jo faktisk bodd her i et helt år snart, og den tiden har gått så sinnsykt fort? Føles ikke ut som at det er så lenge siden at jeg lå i senga mi hjemme i Fredrikstad og grua meg litt til å flytte ut for aller første gang. Jeg ville faktisk ikke flytte i hele tatt jeg, fordi jeg hadde det så komfortabelt hjemme. MEN, jeg angrer ikke på at jeg gjorde det, ikke i det hele tatt. Forandringer kan være vanskelig, men nå tror jeg det er veldig viktig. Det er sånn man utvikler seg og får pumpa litt ny livserfaring inn i årene. Mamma, Adrian, og mammaen og søstra til Isabelle hjalp oss dagen vi tok med alle tinga hit, takk gud for det. Etter den dagen var jeg hjemme i et par dager, mens Isabelle ble igjen i Vinger. Jeg ville som sagt utsette det så lenge som mulig, haha.

Isabelle hadde besøk av Mathilde frem til jeg kom, så ho slapp å være heeelt alene i en ny by. Da jeg kom opp hadde de pakka ut litt av klærne mine osv, og det satt jeg stor pris på, haha. Tror det var 9.august jeg flytta hit for godt. I førsten var jeg skikkelig usikker på hvordan jeg skulle innrede rommet mitt, men jeg visste at jeg kom til å endre på det etterhvert. Det første bildet er sånn så det ut i førsten, med drit stygge gardiner som hang der fra før, og andre bildet er sånn det ser ut nå:DCIM\100GOPRO\GOPR0262.JPG

Nå hadde vi et par dager før vi skulle starte på skolen, og jeg husker at vi begge var ganske nervøse. Vi kjente jo ingen her fra før, så det var ganske godt å ha hverandre. Jeg hadde ikke bil på den tia her, så vi hadde begge tatt med oss syklene! Første skoledag sykla vi nesten en time før vi skulle være der, bare så vi var sikre på at vi skulle komme i tide, hahah. Visste jo ikke helt hvor lang tid vi kom til å bruke på å sykle, selvom vi visste hvor skolen var da. Dette er første skoledag:

Rart å se hvor langt hår jeg hadde da. Litt senere dette året fikk jeg for meg at jeg skulle klippe meg ganske kort, noe jeg angrer bittelitt på i dag. Men det har blitt mye tjukkere og det ser mye sunnere ut nå som jeg har begynt å få tilbake lengden igjen. Skal vise det i et innlegg senere. Uansett, turen til skolen er egentlig ganske fin når det er sommer og grønt ute, og dagen på skolen var egentlig ganske kort. Dere vet hvordan første skoledag er, bare litt info og man får møte de andre osv. Vi møtte faktisk en annen jente fra Fredrikstad der også, som er to år yngre enn oss! Ja, jeg snakker om deg Pernille <3 <3 Dagene gikk, og vi måtte bare vende oss til hvordan det var å gå på skole igjen, etter et par år uten. Var heller ikke vandt til å stå opp tidlig hver eneste dag.

Nesten rett etter at vi starta var det kongsvingerdagene eller noe sånt, så da samla hele byen seg i sentrum for konserter og litt annet. CC cowboys spilte faktisk, og det var jo litt morsomt med tanke på at de lissom er litt fra Fredrikstad, hehe. Det var faktisk kjempe morsomt, og vi ble bedre kjent med jentene på skolen også. Karoline fra Moss, Pernille fra Fredrikstad og Michelle som er herfra var vi med. Haha, rart å tenke på at vi nesten ikke kjente hverandre på den tia. Vi bestilte oss en stor pizza HVER, haha snakk om sultne jenter. Vi tenkte som ekte studenter da vett, så vi tok med oss restene hjem.Processed with VSCO with b1 preset

Her ser vi Karoline har tatt dødsgrepet på Pernille, og når man først er i den situasjonen så ere ikke lett å komme seg ut ska jeg si dæ!! Haha, neida, se på de fiine jentene da. Blir litt vemodig å "dra" fra de, men tre av oss på bildet skal faktisk andre steder etter sommeren, så vi må jo få til å samles et av stedene en eller annen gang i sommer.Mamma har kommet et par ganger på besøk, og når ho gjorde det fikk vi oss en tur til Charlottenberg i Sverige for å hamstre inn litt mat. Vi hadde jo ikke egen bil. På vei til Charlottenberg ligger Montebello Camping, som vi så klaaart måtte kødde litt med så lenge vi kun hadde sett litt om det på tv, haha. Jeg så han unge fyren som "eier" stedet, eller som hvertfall ordner rundt på tv, og jeg ble nesten litt flau da jeg ikke turte å si hei. Hvis jeg blir starstruck av HAN, da kommer jeg til å dø om jeg noen gang møter feks The Weeknd eller noen ordentlig kjente da.

Vi hadde så klart en liten fadderuke her i Vinger, hvor det var forskjellig tema noen av dagene, blandt annet 80's som du ser på de to øverste her. Det hadde aldri vært en fadderuke her før, så vi var heldige som fikk oppleve det. Den var nok ikke like kul som de i Oslo og Trondheim osv, men det var uansett ganske morsomt at de faktisk hadde fått til noe. Det er bedre enn ingenting! Etterhvert begynte vi med det praktiske på skolen, hvor vi må ha på uniformer og skal lære hvordan man utøver sykepleie i praksis. Alle var litt barnslige da vi fikk utdelt underlivsmodeller ska jeg si deg (det var ikke bare meg okei!!):Etter å ha gått på skolen en stund merka jeg som jeg har sagt tidligere at jeg begynte å tvile på om jeg gikk på riktig studie. Det var veldig irriterende egentlig, fordi jeg ville lissom at det skulle være riktig, så lenge jeg hadde flytta til en ny by og gjort ganske mye for å kunne gå her. Så det lå i bakhuet mitt og surra hele tiden. Men i mellomtiden begynte jeg å tenkte på at jeg kanskje skulle skaffe meg en bil, fordi tanken på å sykle til skolen i full snøstorm frista ikke akkurat så veldig. Snille Michelle som bor i nærheten av oss har kjørt oss til skolen veldig mange ganger, men det kommer til et punkt hvor man føler seg litt masete og, haha. SÅÅÅ jeg tok alle sparepengene mine, fikk i tillegg god hjelp av pappa, og endelig endte jeg opp med min aller første kjerre:Her hadde jeg også klippa meg!! Jeg var kjempe fornøyd i førsten, fordi det var veldig deilig med kort hår. Men nå som sagt, nå vil jeg ha det langt igjen, haha. Langt hår er lissom litt mer meg føler jeg, men jeg skal bli mye flinkere til å klippe det litt oftere sånn at jeg holder det friskt og sunt. Under kommer litt bilder fra forskjellige fester som har vært gjennom året! Jeg har så sykt mange bilder fra fester, men mye av det egner seg lissom ikke på bloggen hahah. Men det har vært veldig morsomt hver eneste gang. Og selvom utelivet i Kongsvinger er ganske minimalt, med kun to utesteder (tre, men det ene er mer for litt eldre enn meg), så blir det jo hva man gjør det til! Og den gjengen vi har pleier alltid å lage god stemning når vi er sammen. 

Som dere vet, så bestemte jeg meg for å slutte på skolen. Hvis noen er gira på å lese bittelitt mer om det kan dere sjekke ut det innlegget HER. Uansett, jeg ville ikke flytte hjem med engang igjen, jeg hadde jo nettopp kommet hit. Nå som jeg ikke lenger ville få stipend fra lånekassa, måtte jeg jo skaffe meg en jobb! Jeg søkte på to stk, en på Pizzabakeren, og en på Telenor kundeservice bedrift. Jeg fikk begge to! Hahah. Først fikk jeg den på pizzabakeren, fordi Telenor var litt trege med å svare.... Så jeg jobba èn dag på pizzabakeren, som jeg forsåvidt ikke fikk betalt for, fordi det kun var en "prøvedag" som han kalte det, så da fikk jeg ikke dårlig samvittighet da jeg sa jeg hadde fått et bedre tilbud. Jeg er SÅ glad jeg fikk jobb på Telenor istedenfor, herregud. Den capsen de har på seg på pizzabakeren er ikke frivillig, hvis du trodde det..

Det her er gjengen jeg starta med. Haha, jeg syns jeg ser litt psycho ut på det bildet her, blikket mitt er bare helt tomt og vettskremt. Men det var jeg altså ikke, det var og ER, et superbra miljø på Telenor! Blitt litt glad i alle menneskene jeg har blitt kjent med der, så det kommer til å bli rart å ikke være med dem hver dag lenger. Tenker jeg avslutter innlegget her, så kommer det et til etterhvert, med flere bilder fra etter at jeg starta på Telenor. Det er faktisk et halvt år siden jeg starta der snart, og det er helt sjukt. Tia bare flyr av sted as, herregud. Etter at jeg ble 18 har tia bare gira opp til 6.gir og ligget i hundre og helvete.

Nå skal jeg lage meg litt mat før jeg bare skal slappe av og prøve å planlegge festen vi skal ha i helga. Det blir en litt hard helg tenker jeg, fordi i morgen er det sommerfest med Telenor, og på lørdag skal vi ha vår egen siste fest her i leiligheten. Vi har som sagt ikke sofa nå, så det blir gøy hahaha. Har skikkelig vondt i hodet i dag, så jeg er glad jeg laga det innlegget her for noen dager siden. Skal prøve å ta litt bilder i helga, fordi jeg har bestilt meg nytt kamera hihihih. Prekææs 💕
Halla

I dag har jeg ikke stort å melde egentlig. Jeg tror faktisk jeg er litt allergisk mot pollen eller mot et eller annet iallefall, fordi jeg er sånn konstant litt forkjøla HELE tia. Det er jævlig irriterende, fordi jeg føler jeg har så lite energi, + at jeg er tett i nesa tjuefiresju. Det er ikke så bra for meg, som elsker nesespray. Hadde det fantes et slags plaster for å dempe nesespraysuget så hadde jeg tatt det. Haha neida det er ikke så ille, men å være tett i nesa er noe av det verste jeg vet. La meg puste for fæn. Uansett, etter jobb i går løp jeg og Isabelle ut for å ta noen bilder mens det fremdeles var sol, så jeg sitter og redigerer de akkurat nå. I mellomtiden kan jeg slenge ut litt andre random bilder jeg har tatt de siste dagene:


Isabelle har blitt et offer for snikisarah som skal "teste" objektivet sitt hele tia


Elsker egentlig at det regner mens det er sol, det blir så rar og idyllisk stemning ute. Neste gang det skjer skal jeg bade!!! Elsker å bade mens det regner, da blir vannet så varmt. Elsker elsker elsker norsk sommer 💕
Går ikke an å ta selfie med 50mm linse vett. Btw, noen ganger syns jeg det ser ut som at jeg har tatt restylane eller whatever i overleppa, på grunn av at jeg har en naturlig sånn "bump" på toppen der? Jeg syns selv at det er fint da, så skal ikke klage, men folk ska vite at jeg ikke har bestemt det selv!! 

Overskriften kommer så klart av at jeg egentlig bare går rundt og teller ned dager til jeg skal flytte, haha. Jeg som skrev her om dagen at jeg måtte slutte å tenke fremover og bare leve i nuet som det så fint heter. Men jeg kan ikke noe for det! I dag er det 1.juni allerede, og jeg bare vet at tia kommer til å fly satans fort fremover nå. Får litt sommerfugler i magen av å tenke på hva som er i vente. Så sorry for at det blir mye skriving om det fortia, menneeee det er jo det jeg tenker på så. FØR den tid får jeg heldigvis vært med på sommerfesten til Telenor, som er neste helg. Gleder meg skikkelig, og er superglad for at jeg får vært med på det før jeg slutter. Gruer meg litt til å forlate de fine folka på jobben..

Sitter som sagt og redigerer litt bilder som jeg skal legge ut i morgen tenkte jeg, mens jeg venter på finalen i Paradise. Har egentlig ikke fått med meg alt i år, har hengt etter hele veien og har faktisk ikke sett noe på nesten to uker. Men samma det, jeg vil se finalen med mine egne øyne istedenfor å se spammet om det på facebook senere. Prekæs!
I dag er det IKKE lørdag, for å siresånn...

Men i går derimot, da var det lørdag, og en veldig bra en også til og med! Jeg klarte så klart å glemme kamera jeg da, idioten sjæl. Ble brått litt stressa da jeg ble henta, så glemte å ta det ut fra laderen. Så jeg har iallefall masse strøm på det nå da :Ppp Men noen bilder ble det! Hahah, vi endte opp med å bli ganske mange, og jeg hadde det sykt koselig. Vi spilte volleyball og kubb, hørte på musikk og bare kosa oss. Jeg er sykt glad i sånne kvelder som det, hvor man kan være ute helt til 3 på natta og fremdeles ikke fryse. Vi endte opp med å dra på byen i de koseklærne vi hadde på oss, så kan se for meg den sletne gjengen vi var, haha. Processed with VSCO with f1 preset

Jeg er egentlig ikke i humør til å skrive så mye akkurat nå, fordi jeg har vært på jobb i hele 9 timer i dag.. Måtte stå opp driiiiiit tidlig (09.30) og dra den sletne kroppen min hele veien til jobb. Jeg er jo syk i tillegg, så den dagen her har ikke vært annet enn slit, haha. Men jeg syns det er verdt det, med tanke på hvor gøy det var i går! Nå skal jeg endelig legge meg i senga og bare kulen helt med prison break. Har begynt helt fra starten igjen, fordi mens jeg går igjennom de gamle episodene, rekker det å komme ut mange fra sesong 5! Hater å måtte vente en hel uke på en ny episode når hver eneste episode er sykt spennende, haha.  

Nå har jeg skrudd chillen på max!! Det er sånn man skal se ut på søndag vett. Her er forresten en sang jeg har fått HELT dilla på, hører på den hele tia. Jeg har aldri vært så fan av One Direction, eller Harry Styles for den del, men akkurat den her har satt seg fast mellom sprekkene i hjernen min as. Men nå, Prison Break! Hade'æ
Endelig heeelg!! Men så jobber jeg a gitt.. Da er det ikke helg. Men det går bra, jeg jobber bare en helg pr. måned, så det er overkommelig. Bare kjedelig at jeg jobber en helg det faktisk skjer noe :( Ikke at det har vært lite som har skjedd de siste helgene, men u get it. Uansett, jeg trosser det, og skal likevel begi meg ut på noe fett i kveld! Som jeg nevnte i går er det en del folk som skal samle seg for å spille volleyball osv på Bæreia, og det er jo ikke så ofte akkurat dèt skjer, så jeg vil ikke gå glipp av det. Tar med meg 3apor kartongen min og spår en av årets første sene sommerkvelder!

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s1 preset
Hvis noen kan fortelle meg hemmeligheten til hvordan man lager en blomsterkrans så setter jeg stor pris på det. Den her fant jeg tilfeldigvis ved festningen, hahah. Egentlig kan jeg vel google det, som jeg googler alt annet, men jeg vil heller høre personlige hemmelige oppskrifter som gjør meg til en mester. Jeg ser ikke sånn her ut i kveld da, det er fra forrige helg da Isabelle og jeg hadde ei litta photoshoot. Skulle nesten ønske jeg hadde perlefregner til vanlig!

Jeg prøver å oppføre meg som en real blogger, så jeg skal ta med meg kamera i kveld og få tatt et par bilder! Ha en fin helg 💕
HALLA hva skjer?

Kult da, jeg bare sitter og chillærn. Har hatt fri i dag, så jeg våkna rundt 12, hehe. Gikk rett ut i sola og spiste frokost, før Isabelle og jeg tok en tur ned til senteret. Vi er begge ganske forskjøla og slække, så det var helt sykt slitsomt å gå opp bakken på vei hjem. Svette og jævlige satt vi oss rett i bilen og kjørte til Sverige istedenfor, haha. Senteret i Kongsvinger er ikke så mye å skryte av. Ikke at det i Charlottenberg er så vilt mye bedre, men det er iallefall litt flere butikker. Trengte i tillegg litt ælko, så da var det like greit. I morgen jobber jeg til 16, før det er en del folk som skal samle seg på Bæreia som det heter! Vet ikke helt om jeg skal dra enda, men jeg tenker why not. Endelig kan sene sommerkvelder komme på løpende bånd!! NÅ er det seriøst sommer.

Tenkte vise litt bilder fra de siste dagene:
DCIM\100GOPRO\GOPR0423.JPG
Haha det her er så standard meg, tre apor... 1. Den er helt ok+ 2. Den er superbillig og det er mye i den 3. Se nummer to

DCIM\100GOPRO\GOPR0426.JPG
Isabelle hadde besøk av Henrik forrige helg, og vi skulle på feeeezt

DCIM\100GOPRO\GOPR0431.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0438.JPG
Leeeene 💕

DCIM\100GOPRO\GOPR0449.JPG
En sykt morsom og koselig kveld, hvor "fy faen" gikk på repeat, haha.

Jeg har en trang til å være mest mulig ute nå som sola er her, såå jeg og Isabelle bestemte oss for å ta ei litta tur ut i vår fine natur for å sette fyr på den! Haha vi skulle grille, og etter at engangsgrillen hadde brent seg ferdig holdt jeg på å si, altså da den var klar til å få pølser på sæ, satt vi den oppå bordet som stod der. Det var jo jævla smart, for etterhvert begynte det å ryke som søren fra bordet, og hadde vi ikke innsett hvor kort vi tenkte, så hadde vi sikkert satt fyr på hele skogen. Det hadde vært stress as.

DCIM\100GOPRO\GOPR0458.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0462.JPG

Det var veldig deilig å være UUUTE! Jeg merker jeg har blitt altfor glad i være inne etter den vinteren som har vart i 100 år nå, så nå er det på tide å komme seg ut og få litt færve på kroppen. Været har vært ganske rart i det siste da, regner og tordner mens det er sol lissom. Uansett, jeg skal ikke sitte her og blogge om været, det er jo ikke bare jeg som har fått med meg hva slags vær vi har, ere vel? Jeg har ikke så mye å fortelle for tiden egentlig, dagene sklir litt inn i hverandre, og tiden i Kongsvinger går sakte men sikkert mot en slutt. Det er som jeg har sagt tidligere både bra og trist. Mest bra da, gleder meg veldig til å se hva det neste året bringer! Spennende å tenke på at jeg har alle muligheter åpne, og at det er JEG som bestemmer hva som skal/kan skje videre i livet mitt. Tenk at ikke alle har den muligheten æ? Heldig er jeg! 
Helloooo. Jeg har akkurat kommet hjem fra godeste Svinesund hadde jeg tenkt til å skrive nå, men så lenge jeg bor i Kongsvinger heter det jo Charlottenberg. Som er vingers svinesund, altså harryhandel i Sverige. Var egentlig bare der fordi jeg var litt rastløst og var gira på å kjøre en tur, so why not. Isabelle har kveldsvakt i dag, så da ble det me myself and i. Men uansett, senere i dag skal jeg visst på en liten fest hos en venn, så det blir gøøy. Kan nesten ikke huske siste jeg drakk nå, så jeg gleder meg veldig!Holder på å ordne meg nå egentlig, tenkte bare å slenge ut et innlegg så lenge jeg har sagt at jeg skal begynne å blogge igjen. Det er faktisk ikke så lett å komme på noe å blogge om hele tiden. Jeg husker når jeg blogga på ungdomsskolen osv så var det så lett. Men jeg har kanskje litt høyere krav til meg selv nå da, fordi jeg har ikke så veldig lyst til å blogge om hva jeg spiser til frokost lissom. Det er jo morsomst å blogge om noe som har skjedd eller skal skje, og vise det frem! Speaking of, videoen fra spania har da klart å kave seg opp til 48% på youtube, så det går'a framover. Jeg har serriøst brukt tre døgn, om ikke mer, på å komme nesten halvveis.. Har endelig fått ja fra huseieren om å oppgradere nettet, så det blir sikkert bedre fra om med neste uke. Har nemlig enda en video jeg vil laste opp, som egentlig bare er en blanding av masse random filming jeg har gjort i det siste.I morgen tenker jeg å kanskje ta bilder av ting jeg kjøpte i Spania, og vise det frem! Selvom jeg også syns det er litt ungdomsskole-blogging. MEN, it doesnt mattaaah. Im doing it anyway. Uansett, håper alle får en super lørdag og koser sæ gløgg!! Vi snakkes.
 


Herregud, mye som har skjedd siden sist jeg skrev her inne.. Jeg har flytta fra Fredrikstad til Kongsvinger! En liten drøm har gått i oppfyllelse, og det er nettopp det at jeg og bestevenninna mi Isabelle har flytta sammen!! Det er ganske fett! Vi kom begge inn på sykepleien her i vinger, og da fant vi oss et sted sammen. Vi var veldig heldige med den leiligheten her, som er på hele 90kvm, på bare oss to. Vi har til og med et lite gjesterom vi bruker til å stable all slags mulig drit som papp og pant osv;-) Digg at det bare er oss to også. Sofakroken er vel der vi tilbringer mest tid, og jeg elsker den lille spotten der. I førsten syns jeg hele leiligheten så sykt hyttete ut, på grunn av treveggene, men nå syns jeg bare det er skikkelig hjemmekoselig. Og så lenge jeg har med alle tinga mine fra det gamle rommet mitt, føler jeg meg hjemme her allerede.

Det var faktisk en fadderuke her i bittelille vinger, for aller første gang. Må med hånda på hjertet si at det ikke var det aller feteste jeg har opplevd, men det var jo veldig gøy at studentene på 2året har jobba kjempe hardt for å få til noe. Bedre enn ingenting! Blir sikkert bedre neste år når trinnet mitt skal arrangere, hehe. Jeg kommer ikke til å være med på det da, fordiiiiiiiiii; jeg har bestemt meg for å slutte etter jul.Jessss. "Slutte allerede sarah?? Akkurat begynt jo" "Du kanke gi opp allerede". Jada jada, greit. Jeg begynte å føle på at dette kanskje ikke var noe for meg allerede etter den første måneden med skole. Jeg har aldri visst hva jeg vil bli (jeg vet det fremdeles ikke), men det føltes ikke riktig å gå den retningen her. Jeg har googla i hytt og pine (jeg googler absolutt alt, alltid), og da fant jeg heldigvis ut at jeg ikke er alene om å føle det sånn. Rundt 40% av studenter føler de har valgt feil, og da ble det anbefalt å slutte så tidlig som mulig. SÅÅ det er det jeg gjør. Men jeg faktisk fått meg jobb i vinger, så jeg kommer til å bli boende her ihvertfall frem til sommeren. Bare stress å flytte hjemover til Fredrikstad igjen.

Etter sommeren vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal finne på, men jeg har da noen tanker og ideer! Blir muligens flyttings til et varmære land. Men det er det jeg skal bruke tid på å finne ut nå. Jeg har litt lyst til å gå i en litt mer kreativ retning, det er det jeg vet. Time will shoooow!
Hei! I går dumpa en klump av en pakke ned i postkassa mi, og det er noe jeg har venta på en god stund nå! Det var "selfiestanga" til Goproen min!! Wihu, har venta på den i kanskje tre uker... Det er virkelig noe jeg trenger, fordi nå er det såå mye lettere å ta bilde med goproen, og den blir perfekt å ha med down undaaah. Jeg er sykt glad for at jeg kjøpte meg gopro da jeg jobba på elite foto (rabatt heheh), fordi jeg syns det er så deilig at jeg får med alt jeg faktisk prøver å ta bilde av, og ikke bare en tredjedel av det. Som feks når jeg har tatt bilde av rommet mitt før, så har jeg ikke fått med "hele" rommet på en måte.. Men i går så hadde jeg faktisk rydda og vaska rommet, noe jeg prøver å gjøre en gang i blandt haha, og da fikk jeg jo en perfekt mulighet servert på sølvfat: 

Hahah det her var det første bildet jeg tok, usminka og uordna men sammææ. Se så langt opp jeg kan ta bilde da, jeg syns det er drit kult. Tenk om jeg står på toppen av et fjell og har deen fine utsikten, da kan jeg få med hele utsikten + meg. Liiite kult eller.

Hva ere du har å tilby gjestene dine æ? Kamferdrops kanskje? Ikke her i huset nei, her har vi topp kvalitets kinderegg på bordet xP

Sykt mange jakker som henger ved speilet nå, blandt annet harry potter kappa som Anna skal ta med seg hjem snart... Og på bildene har jeg litt dempa lys, er ikke så mørkt til vanlig. Jeg har ikke gått inn for noen spesiell stil på rommet mitt, men jeg elsker at det er så stort og at jeg har masse plass. Sikkert mye jeg kunne ha gjort annerledes, men hovedtanken min er at det skal være koselig og at folk skal trives på rommet mitt. Men det aller viktigste er jo at jeg trives selv, og det er iallefall bænkers!!! Kommer til å savne å være her, og iallefall å sove i senga mi når jeg er i Australia :( Jeg mener det, jeg har verdens beste seng. Du tror kanskje at du har verdens beste seng, men jeg må dessverre meddele at det er en vrangforestilling du har av virkeligheten. Anyways...

Mamma og petter hadde forresten gourmet-kveld med noen vennepar i går, og de hadde gjort det så fint oppe at jeg nesten måtte ta bilde av det også. De kunne jo ha invitert det stakkars barnet de har ansvar for som sitter nede alene og blogger om hvor fett foreldrene sine har det liksom... Haha neida, jeg hadde faktisk besøk jeg også, jeg har venner, believe it or not. Hadde besøk av Anna (<- trykk på navnet hennes for å komme innpå hennes nyoppstarta kule blogg), som jeg drar sammen med til australia.

Å herregud nå ble jeg sykt sulten... søren

Se så flinke de var daaa. Jeg og Anna var "toastmastere" og styrte en musikkquiz vi hadde laga til deeem, og etter det fant vi på noe kult og kosa oss med film senere. Elsker avslappende lørdager hvor jeg vet jeg har fri på søndag, for da kan jeg bare gjøre hva jeg vil og være oppe så sent jeg vil hihihih. I dag har vi brukt dagen på å sove haha, men vi har gjort nooe fornuftig også da, som er ganske uvanlig fra hva søndager pleier å inneholde for meg. Men vi har iallefall ordna ting til aussie, feks så har vi booka oss inn på et hostel vi skal være den første tiden. Nå er det bare 23 dager(!!) igjen, og jeg er både nervøs og glad. Gruer meg faktisk bittelitt.

Have a nice sunday!


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits