Herregud herregud herregud.... I morgen drar vi. I morgen rundt 12.30 kjører vi avgårde til flyplassen. Både mamma, mormor og mammaen til Anna skal være med for å si hade, og jeg regner med at det blir et tårevått farvel for alles del. Jeg trodde jo at når jeg fikk flybillettene, så skulle ting gå mer opp for meg.. Men gjorde det ikke, enda vi fikk billettene for nesten to uker siden nå?? Husker ikke, den siste tiden har bare smelta sammen hahah. Jeg klarer ikke være helt æææhh vi skal draaa wiii osv, fordi ja, som jeg har sagt før så føles det veldig lite realistisk.. Men nå som jeg sitter her på rommet mitt og vet det er siste dagen jeg er her hjemme på en stund, så merker jeg at jeg nesten skjelver litt. Jeg er så klart nervøs og spent, herregud hva er det jeg skal?? Haha vet ikke om det er normalt å freake litt ut når man skal noe som det her, but i cant help it. 

På lørdag var jeg på julebord med jobben, og det var så sykt koselig og morsomt!! Perfekt avslutning og et fint farvel med kollegaene mine. Best for dem at de savner meg :( Jeg kommer til å savne de iallefall!! Jeg var for opptatt med å ha det gøy til å ta bilder på julebordet, men hadde så klart tid til å digge meg selv i speilet i fem timer før jeg skulle dra:

Neida, men var fornøyd med antrekket og maten og (gratis) drikke og folka og egentlig hele kvelden!! Synd at jeg måtte på jobb dagen etter, men det gjorde ikke noe så lenge det var den aller siste vakta på en stund. Eneste var at det kom så mye folk.. For så vidt greit ellers det, men nå hadde jeg litt ting jeg ville gjøre utenom å stå i kassa, så jeg er sikker på at kundene jobba sammen mot å felle meg. Jeg skulle foreksempel rulle baconpølser, og da må jeg ta på meg hansker. Så jeg hadde kanskje hatt fem kunder på rad før det ble stille, og jeg fikk tid til å begynne med pølsene. Men tror dere ikke det kommer ÈN kunde til, som skal ha èn tyggis, og som så klart skal betale med kort, sekundet etter jeg har tatt på meg hanskene? Joda, jeg fikk ikke rulla en eneste baconpølse før kundene sendte inn en ny rekrutt. Og sånn holdt de på en stund. Bare køddær med meg dem. 

I dag har jeg fått pakket masse! Jeg er en som gjerne begynner å pakke de siste timene før jeg drar, men har klart å begynne dagen før denne gangen da. Skal jo bare være borte i 4 mnd ;D Faktisk ikke helt ferdig enda da, har noe som er i vaska osv osv.Sorry for iphone bilder, men kamera mitt ligger til lading som du ser til høyre i bildet her, så da blire som det blir.  I håndbagasjen har jeg alt av kamera osv, 4 bøker, dagbok, kortstokk og litt annet som feks tannbørste og deodorant. Skal legge med litt skift oppi der også, for siden vi skal REISE i to døgn så er det greit å ha noe som man kan freshe seg litt opp med, haha. Har også med nesespray, noe jeg er avhengig av hvis jeg blir tett i nesa. Orker ikke engang tanken på å sitte 11 timer i fly pottetett i nesa, det må være en av mine verste mareritt. 

Jaja, i kveld skal jeg og familien spise ribbe og kose oss, det gleder jeg meg til! Kanskje jeg blogger senere i dag og, siden dere maser høl i huet på meg.... Hehe.
I de siste dagene har jeg og Anna (<-trøkk), eller hovedsakelig Anna, sendt masse mail med en australsk mann som skal leie oss leiligheten vår! Vi har funnet en leilighet vi skal leie i 5 uker, og det fikk vi hjelp til via goxplore i Norge og i Australia. Vi ville jo egentlig ikke binde oss til en leilighet før vi faktisk har sett den på ekte, men så lenge det ble vanskelig (og mye dyrere) å finne et sted og sove over nyttår, så fant vi ut at dette ble det lureste. Folketallet i Sydney dobles nå i desember ved høytiden, så det er ikke rart ting blir dyrere og fullt. Leiligheten ligger skikkelig sentralt, i Surry Hills om det sier noen noe, så det er skikkelig digg! Jeg har sittet på google maps i flere timer for å finne ut hvor alt ligger i forhold til alt, tatt notater og merka meg noen viktige gater, så jeg kommer til å være kjent i gatene der nede før jeg i det hele tatt har vært der. Det kalles research, bitch ;)))

Iallefall, jeg har fryst mobilabbonomentet mitt, sagt opp treningsstudioet som jeg ikke akkurat var på hver dag, skaffet meg attester, lagt over alle viktige dokumenter til mailen min (sånn som bilde av passet mitt, reisedokumenter, cv) og kjøpt hengelås osv. Det er jo en del ting man må ordne. Nå får vi snart tilsendt flybillettene også, og det er da jeg tror det går litt mer opp for meg. Der står det jo svart på hvitt med når og hvor og hele pakka. ÆÆæææ!

Jeg jobber faktisk hver dag (med unntak av noen dager) frem til jeg drar, og så lenge dagene har lett for å smelte sammen når man jobber mye, så tror jeg det kommer til å gå drit fort frem til 2. desember. Om to helger skal vi holde en liten "hade-fest" for oss selv, og helga etter, den siste helga her hjemme, så skal jeg på julebord med jobben. Sykt glad for at jeg rekker å få med meg det!

ALL CREDS til Anna for dette suuperfete bildet ho brukte flere tiimer på å lage i photoshop. Man kan se at ho har gått på media da, for å si det sånn..... Men ja, her ser dere jo et ganske realistisk bilde på hva hverdagen vår der nede kommer til å bestå av. Surfing, opera huset, katt med støvler og havregryn errydaay!! For ikke å glemme Gølli da (mitt eget navn på bamsen til Anna som jeg kom på akkurat nå....) Han fyren til høyre er en dude Anna møtte på tinder, som bor i Australia! Kødda aner ikke hvem det er men sikkert drømmetypen til Anna. Og nå har jeg skrevet Anna så mange ganger at navnet Anna har mistet helt mål og mening.

Takk for i dag!!
18 dager igjen.. 
Nå har jeg nettopp ferdigskrevet min internasjonale CV, og da er jeg klar for å jobbe rævvvatta'mæ (fredrikstad as) i Syndey. Tulla, har ikke planer om å jobbe så veldig mye der nede egentlig, det er mest for å få litt ekstra penger til ting. Men akkurat nå søker jeg litt rundt omkring på alt som kan relateres til Sydney.. Helt ærlig så går jeg bare og venter på at jeg skal dra. Tiden her hjemme føles så meningsløs nesten, med bare jobbing hele tiden. Har det så klart morsomt også, men det føles litt som at "livet" står på vent akkurat nå, og starter når jeg kommer ned dit. Det er jo egentlig litt dumt, for som min kjære pappa og jeg engang snakka om, så glemmer vi "voksne" å bare leve i nåtiden og nyte det vi har akkurat nå. Vi går og venter på ting som skal skje da og da, istedenfor å bare være tilstede akkurat der man er. Som barn foreksempel, de fokuserer på hva de gjør akkurat der og da, og de har det kult fordi de ikke går og venter på at noe bedre skal skje. Det burde vi (iallefall jeg) bli flinkere til! Hvis dere skjønner hva jeg mener.

Men jaja, jeg føler jeg har flytta inn i narvesen-skjorta for tiden, så jeg vil bare få fart i stumpen og komme meg av gårde. Nå har jeg for så vidt ingenting her hjemme uansett, vil bare komme meg ut og opp og vekk.  Forresten, SEEE her a, jeg gleder meg så sykt mye til nyttårsaften i år:


Bilder lånt fra googleÆÆÆÆ, herregud. Tenk at jeg skal være der. Gleder meg til å høre himmelen sprenge, høre alle menneskene rope, og lukten (ja faktisk) av nyttår! Jeg håper det er like fint, om ikke enda finere i år. Lurer på hvordan jeg skal klaare å ta inn alle inntrykk, ha det gøy, og i tillegg få tatt noen bilder sånn at jeg får dokumentert det hele. Tror og håper det blir en kveld jeg aldri kommer til å glemme. Og jeg håper jeg er sånn supermega sliten dagen etterpå BARE fordi jeg hadde det skikkelig kult dagen før. I dag er det bare 42 dager, 7 timer og 134 sekunder til vi drar. Neida, men 42 dager er det iallefall!
Æh, nå begynner Australia å nærme seg med stormskritt, og jeg både gruer og gleder meg. Jeg har jo visst om det en stund nå, men har på en måte ikke gått helt opp for meg at jeg faktisk skal dra til andre siden av verden, og bo der i 4 måneder. I tillegg skal jeg innom Hong Kong i noen dager på veien hjem, noe jeg egentlig har helt glemt oppi det hele. Om jeg ikke har skrevet det før så reiser jeg med bestevenninna mi, Anna! Vi kommer nok til å ha det preeeetty cool i både Australia og Kina. Men grunner til at jeg gruer meg er vel at vi skal være borte en stund. Gruer meg litt til å dra fra mennesker jeg er veldig glad i og kommer til å savne veldig mye. Men jeg håper de som også er veldig glad i meg er der når jeg kommer hjem igjen også. Gruer meg til å være selvstendig i et helt annet land osv. Det gleder jeg meg til også da, men ja dere skjønner, litt skummelt er det jo.

Akkurat nå har jeg sendt et par mail hit og dit for å fikse et par ting, er ganske mange småting som må være i orden før vi reiser. Jeg må foreksempel oversette hele CVen min, alle attester, og vitnemålet mitt faktisk. Det må jeg få tilsendt fra skolen da, slipper å oversette akkurat det. Grunnen til at jeg gjør dette er for at jeg skal få muligheten til å tjene inn litt ekstra penger mens vi er der nede, og i tillegg blir det jo drit kult å jobbe i et helt annet miljø enn hva det er her hjemme. Nå jobber jeg jo på Narvesen, men der nede håper jeg å få en slags servitørjobb på Cafè elno. Meeen man kan også ende opp med å plukke bananer i noen dager liksom, man må bare ta det man får i førsten. Jeg er uansett åpent for det meste, kommer til å være en erfaring det også. I tillegg kommer jeg jo til å møte mange forskjellige mennesker uansett hvor jeg ender opp med å jobbe. Hovedmålet med jobb der nede er vel egentlig å bli kjent med folk, kanskje skaffe oss en liten vennegjeng. Hvem vet! Skal på et fem-dagers surfecurs omtrent med engang vi kommer ned dit, så regner med at vi får noen bekjentskaper allerede der. Ja, i dag er det bare 47 dager igjen til vi drar (02.des), og ikke mange dager senere har jeg bursdag (21.des)!! Hahaha jeg vet ikke hva vi skal gjøre på bursdagen min enda, men tror det blir kjempe gøy. Noe som kan bli litt mer stusselig er vel julaften. Ikke at det blir noe problem at det er i et annet land, har faktisk feira julaften i både Ungarn og Spania før, men aldri alene uten familie. Nå blir det vel bare meg og Anna, hahah. Hvis vi ikke har fått oss noen venner allerede da. Vi får se! Da kommer vi hvertfall til å merke på at vi er langt hjemmefra. En stor kontrast blir nok nyttårsaften, herregud se for dere det fyrverkeriet i Sydney!! Det er en av grunnene til at vi drar nå i desember, sånn at vi kan få med oss akkurat det. Men vi vet ikke helt hvor vi skal bo enda, det er noe vi må finne ut når vi kommer ned dit. Ikke så lett å leie seg en leilighet for 4mnd over nettet liksom. Selskapet vi drar gjennom (goxplore) hjelper oss med blandt annet det, men aller først har de booket fire dager til oss på et hostel. Så føler ikke vi kan slappe helt av og nyte det før vi faktisk har et fast sted å bo. Men nå har jeg skrevet ganske mye her, om det er noen som lurer på noe så er det bare til å spørre. Blogger som sagt mest for at familie og venner skal kunne se hva jeg driver med der nede, men er også deilig å ha et sted hvor jeg kan skrive hva jeg tenker osv.


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits