hits


Jeg har som sagt bytta til sarahvberg.com!! Bare poster her for å minne dere på det, heh.

Trykk HER for å komme til innlegget.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud i går følte jeg meg så dum.

Jeg fikk brått et skikkelig utbrudd mens jeg satt her hjemme foran macen. Jeg følte meg så dum over at jeg i det hele tatt fikk et utbrudd, men jeg klarte ikke la være. Brått ble jeg så sinnsykt frustrert over at jeg ikke klarer å vise frem bildene mine på den måten jeg vil. Uansett hva jeg gjør, så blir det ikke bedre. Og jeg vet ikke hvorfor jeg stresser sånn over det, eller hvorfor jeg blir skikkelig forbanna innvendig. Men jeg syns at kvalitet på bildene er det aller viktigste på en blogg, iallefall for meg. Det er ikke det at de jeg laster opp her er helt forferdelig, men det blir ikke i nærheten av like bra som de er på maccen min, på face, eller i det hele tatt på instagram. Akkurat de samme bildene. Så jeg skjønner ikke hva det er med bloggen som gjør de så mye verre. Merker jeg blir irritert bare av å skrive om det??? Herregud hva er det med meg. Jeg ranta litt på snap til "Spain squad" gruppa vår, og pappa ringte meg. Jeg begynte faktisk å gråte mens vi snakka sammen, også begynte jeg å le mens jeg gråt og jeg bare følte meg som a total mess, hahah. Men nå har jeg kommet meg over det (halvveis iallefall).

Jeg mister lissom litt lysten til å blogge og ta fine bilder, når jeg ikke får delt det jeg faktisk har gjort med bildene uansett. Men jeg vil jo blogge, og jeg vil ha fine bilder her, så da må jeg bare fortsette å prøve. Det her er sikkert helt uvesentlig for dere, men jeg måtte bare få skrevet av meg litt. Dere skjønner sikkert frustrasjonen av å ville noe, deretter gjøre det beste man kan, bruke lang tid på det, også blir det bare dritt likkavæl? Ja, then u know. Akkurat nå er jeg på jobb (jeg har satt inn en timer på dette innlegget), og når jeg kommer hjem skal jeg fortsette litt med pakking og vasking i leiligheten. I går var jeg så jævlig klar for å bare komme meg vekk herfra, hahaha. Jeg kunne egentlig bare tenkt meg å stikke til mars eller noe sånt, så det har ikke noe med deg å gjøre, Kongsvinger.
Ble litt inspirert av Isabelle til å lage et innlegg om planene mine for i sommer! Men så lenge jeg faktisk ikke har noen konkrete planer, tenkte jeg heller å dele litt mer fra hva jeg gjorde ifjor sommer, haha. Så overskriften juger vel litt (sorry as). Denne sommeren har jeg selv valgt å ha HELT åpen, nettopp fordi jeg fyker av sted til Spania rett etter den. Det jeg håper på er vel egentlig en ganske spontan sommer med mange sene sommerkvelder. Føler jeg har nevnt my love for sene sommerkvelder litt vel mange ganger, men hallo det er jo noe av det beste som fins. Jeg tror kanskje Farmor og jeg skal kjøre til Lofoten for å oppleve nordlys (jeg kommer til å grine tror jeg, når jeg ser det. det er så sykt vakkert og jeg elsker det), også kan det hende Anna og jeg klarer å somle oss til en roadtrip andre steder i Norge. Men vi får se, jeg tar det litt som det kommer! Kommer ikke til å legge ut så supermye fra ifjor, fordi innlegget kommer til å bli milevis, men jeg legger ut de jeg har tilgjengelig på macen atm:
 


 
I fjor var jeg en ukes tid på Roskilde festivalen! Det var syykt morsomt, og syykt slitsomt. Må innrømme at jeg ikke husker så altfor mye av hvem som spilte osv da.. Har veldig lyst til å dra i år også, men da er jeg midt i flyttinga, så det funkær ente. Herregud så død jeg var da jeg kom hjem. Jeg trodde seriøst at jeg hadde fått tinitus, fordi den pipinga i øra ga seg ikke med det første. Jeg tror forståvidt alltid at jeg har tinitus da, så fort det er en litt unormal sus i øræ. Vel hjemme i Fredrikstad lagde Anna og jeg vannmelonbåter etter at vi var ferdig med å spise de. Vi har forsåvidt gjort ganske mye rart med vannmeloner, blant annet lagd kule hatter. Du vet sånn bowlerhatt vettu. Lurer på hva vi kommer til å gjøre i år...
 
Isabelle og jeg var en del sammen og grugleda oss til å flytte sammen!! Vi var veldig heldige med den leiligheten vi fikk/har, så vi var vel mest spent. Vi fikk faktisk vite at vi hadde fått den på bildet nederst til høyre, da vi var på månefestivalen, hahah. Jeg har tenkt til å lage et innlegg om det året jeg har hatt i Kongsvinger også, som kommer etterhvert. Det tar bare litt tid, og det er vanskelig å velge ut bilder, haha.

Spaniatur blir det ikke nå i sommer da, som ifjor. Men det er jo ikke så rart i vel, så lenge jeg faktisk skal FLYTTE DIIIIT ææ, hahah. Det har lissom ikke gått opp for meg at jeg skal det enda.. Det kommer det sikkert ikke til å gjøre heller. Eller, det har jo gått opp for meg i den forstand av at jeg hele tiden tenker på hva slags kamerautstyr jeg skal skaffe meg før vi skal dit, og alt jeg skal ha med meg. Men jeg klarer ikke se for meg hvordan det kommer til å bli. Har jo vært der på besøk mange ganger, men det blir nok noe annet å bo der. Gleder meg gjør jeg iallefall!
 
Det her er altså rakkærn her jeg skal flytte sammen med! Vet ikke hvor mye informasjon dere trenger jeg, men Adrian er iallefall min eneste helbror. Jeg hadde tenkt til å skrive biologiske bror, men det blir vel litt rart å si. Vi er genetisk beslektet kan jeg jo si, hvis jeg skal gå wikipedia all upon ya. Uansett, jeg håper sommeren blir knallbra, også håper jeg det kommende året blir eeenda bedre! Jeg kommer jo så klart til å fortsette meg blogginga gjennom sommeren og når jeg er i Spania. Det er hovedgrunnen til at jeg starta å blogge allerede nå, så jeg skal være vandt til det når det kommer til det.
 


Noen som har noen feeete planer i sommer?
DCIM\100GOPRO

I dag er det kun 2 dager og EN måned til vi flytter fra Kongsvinger. Noe som vil si at det er 2 dager og TRE måneder til Adrian og jeg flytter til Spania. Da jeg innså det, prøvde jeg å tenke på hva jeg kommer til å savne med å bo i Norge. Og det var faktisk ikke så lett? Jeg kommer ikke på så veldig mye som jeg kommer til å savne egentlig. Jeg har bodd i Norge hele livet mitt, så man skulle tro det var haugevis av ting jeg kunne nevne. Men det er så klart noe:

- Åpenbart MAMMA, mormor, farmor (ho kommer nok på besøk en del da), resten av familien og vennene mine her. Jeg har ingen venner i Spania enda, fordi jeg kun har vært der 2 uker av gangen, og da har jeg ikke fokusert på å skaffe meg venner, nettopp fordi jeg har vært der for å besøke familie. Det er jo hovedgrunnen til at jeg flytter dit også, men jeg regner med at jeg kanskje kommer til å få noen venner der nede etterhvert. 

- Kaldt vann rett fra springen. Er det en ting jeg virkelig ikke er glad i når jeg er i utlandet, så er det det at jeg ikke kan drikke rett fra springen. Jeg har alltid en vannflaske med kaldt vann ved siden av senga om kvelden, og det blir bare litt mer stress når jeg må fylle flaska fra store vannkanner vi kjøper på butikken, som sjeldent har plass i kjøleskapet.. Jeg kommer også til å savne norsk melk, faktisk. Ironisk nok drikker jeg sjeldent melk her i Norge, men jeg syns melka i utlandet har en tendens til å smake litt "fake" og med en liten ettersmak av klor?? 

Jeg kommer faktisk ikke på noe mer akkurat nå.... Haha, merkelig at det eneste jeg kan nevne er vann og melk lissom. Men tror det er mye mer positivt i vente enn negativt. Som at det som regel alltid er sol og varmt, og det er alkohol tilgjengelig på matbutikken til alle døgnets tider. Så hvis jeg skulle få lyst til å drikke meg drita klokka 4 på natta så ere tilgjengelig :p Det er mye mer digg frukt å finne, matbutikken har mye større utvalg når det kommer til både lokal og mat fra andre steder. Mange flere klesbutikker, både kjente og små ukjente. Jeg kan bli brun. Jeg får være rundt familien min hver eneste dag i fine omgivelser. Det er kort vei til andre fine spanske byer, og siden vi har bil tilgjengelig kan jeg godt ta en svipptur over til portugal, fordi why not? Det er mye mer å gjøre der, føler jeg nå når jeg sitter her iallefall. Kamera kommer til å gå væærnt, for så si det sånn. 

DCIM\100GOPRO

Jeg kommer sikkert til å savne en god del flere ting, men det merker jeg vel først når jeg har bodd der en stund. Tror ikke jeg kommer til å savne så mye pålegg osv, fordi for det første så eeelsker jeg spansk skinke- og kalkun pålegg. Og for det andre så har de en norsk avdeling på den ene matbutikken, så man får tak i brunost og leverpostei og hele pakka. Det jeg gleder meg aaaaller mest til akkurat nå er jo selve reisen ned til Spania!! Håper vi får mange kule sprøe morsomme teite opplevelser på roadtrippen. Men det er litt mer planlegging som må til føler jeg, så vi må bare få ut fingærn og sette i gang.

(Bildene er litt i random sammenheng her og der) Hahah det første bildet er fra en fest i sommer hvor det var en liten konkurranse om å ta med den lengste agurken. Jeg og Anna teipa sammen 4 stk tror jeg, bare for moro skyld. Vi vant så klart ikke, men fikk en liten champagneflaske som trøstepremie for innsatsen!! Det andre er fra en kosekveld i jacuzzzzzzien til Isabelle

Adrian (broren min) og jeg spiller padel tennis i Benidorm hos pappa.
Oi, det ble jo brått en del bilder! I går tenkte jeg at jeg faktisk ikke har gjort en dritt i sommer, men nå som jeg har gått gjennom bildene mine fra iphonen så ser jeg jo at jeg har gjort en del. Jeg var jo i Spania hos pappa også, men det har jeg lagt ut så mange bilder av fra før, så det her er bare et lite sammendrag. Savner sommeren, alle menneskene jeg var med, som bodde hos meg litt, som jeg var på fest med, som jeg fiska med, som jeg bare slappet av med, ja jeg gjorde jo faktisk en del og jeg savner det veldig.

Nå som det begynner å bli mørkt, kaldt og kjedelig, så tror jeg det er normalt å havne inn i en liten dårlig periode. Jeg vet ikke, jeg bare kan føle meg dritt for tiden, og da er det fint å ha bilder og minner fra finere tider. Så må si jeg er glad jeg slipper vinteren og mørketiden her hjemme, og heller skal ha en ny sommer i et annet land. Selvom jeg så klart kommer til å savne menneskene her hjemme, det er vel det eneste som er kjipt med å dra! I dag er det 22 dager igjen.

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏

Jeg har egentlig ikke en spesiell bucketlist, men jeg var på en tumblrblogg som handlet bare om det, så jeg tenkte jeg skulle lage en. Men jeg endte nesten bare opp med å velge bilder som handla om å reise steder, som dere ser. Men herregud se så mange fine steder som faktisk er ekte og finnes rundt i verden. Det er synd jeg ikke kan få sett absolutt hele verden.. Men det er så mye mer å se enn lille Norge. Så mange naturlige og vakre steder, som glowworm caves??? Haha akkurat som å være inni et rom fullt av små UV-lys, bare at det er av naturlige årsaker. Og for ikke å snakke om hvor mye forskjellig man faktisk kan fnne på her i verden!! Livet utenfor dataskjermen skal visst være ganske så fantastisk har jeg hørt.....Den ultimate drømmen min må være å kunne reise rundt hvor enn jeg vil, og leve av bloggen. Haha, nå har jeg jo akkurat begynt å blogge igjen og det høres så teit ut å si "leve av bloggen". Men om jeg feks hadde blitt sponsa for å reise steder og blogge om de, så hadde det vært helt fantastisk. Livet burde egentlig bare vært sånn at hver og en kunne reise hvor enn de ville, oppleve hva enn de ville og bare... gjøre hva som helst. Istedenfor å begynne på skole, og deretter bare la jobben sin suge alt av energi og livsglede ut av skrotten. Haha, jeg skjønner at det må finnes regler og systemer og blablabla men Y☯L☯ da :p Uansett så håper jeg at når det er min tur til å sovne stille inn på en søtt og koselig gamlehjem om 70 år (ja det er sånn jeg dør), så håper jeg at jeg har sett mye av verden og har evig med morsomme historier å fortelle. 

Nå skal jeg jo faktisk til Hong Kong og Australia snart, så da kan jeg checke de av "lista" iallefall! Og skal nok få dratt til Amsterdam i løpet av 2015 også. Det kan jo være en helgetur foreksempel. Nei jeg kunne nok ha lagd et milelangt innlegg om alle steder jeg vil se, men her er det ganske mange allerede. Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal gjøre etter Australia, fordi jeg vet fremdeles ikke hva jeg vil studere. Blir 20 år nå i desember, og jeg føler litt på det at "alle andre" har kommet godt i gang med utdanningen sin og allerede vet hva de ender opp som. Men innerst inne syns jeg ikke det er så farlig å vente med utdanning. Noen voksne prøver å advare meg med *quote:* Jo lenger man venter, Sarah, jo vanskeligere blir det å komme igang igjen. Jada jada, jeg skjønner det. Men hva skal man gjøre om man ikke har den miiinste aning om hva man vil ende opp som?!!! Det er ikke så lett, så jeg misunner de som lenge har visst hva de vil satse på. Jeg har ingen barndomsdrømmer om yrke heller, så kan liksom ikke falle tilbake på noe. Men uansett, jeg tenker kanskje bo i Spania hos pappa, mens jeg tar opp fag. Har tenkt litt på veterinær, men da må jeg ha mye høyere snitt enn hva jeg endte opp med i 3vgs. Vi får se. Kan jo alltids bli flyvertinne.....

Har du vært noen av disse stedene eller gjort noe av dette? I så fall blir jeg mektig misunnelig :((


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.