hits


Endelig!! Nå er den nye siden min klar, det eneste som ikke er helt ferdig er importeringen av alle innleggene jeg har her, over til den nye. Jeg har nevnt det flere ganger at jeg er litt lei av at blogg.no reduserer kvaliteten på bildene man legger ut. Kvalitet på bildene er ganske viktig for meg, med andre ord! Litt ironisk at jeg akkurat har funnet ut hvordan jeg skal lagre bildene for å få best kvalitet når jeg legger ut på internett. Men jeg har i tillegg hatt lyst til å skaffe mitt eget domene lenge, og nå har jeg endelig fått hjelp til det! 

Det betyr at jeg ikke kommer til å blogge her lenger! Det kan hende at jeg legger ut et innlegg her når jeg har blogga på den andre noen ganger, bare for å minne dere som følger meg her inne om at jeg har bytta blogg. Det kommer jeg så klart ikke til å gjøre for alltid, men kanskje litt i starten! Trykk på linken under for å sjekke ut my brand new page!!
 

 

Har skrevet litt mer i en post på den nye bloggen! Beklager for mangel på nye bilder å bruke, men jeg har som sikkert nevnt hundre ganger hatt en del å gjøre i det siste! Vi snakkes on the other side;)))

 

 
Ja, da fikk jeg brått en trang til å bytte header.. Men jeg ble ikke helt fornøyd nå heller. Så jeg får bare ha den til jeg får til noe annet. Tenker å kanskje ta noen kule bilder spesifikt til headeren etterhvert. Føler ikke helt den teksten "Sarah Berg", men så blir det litt tomt uten.
Ah, skakke væra lett. Hahah jeg har prøvd meg på mye rart i år da:


 


 


Hahaha hallo 8.klasse


 


Haha, ja.. Endte jo til slutt opp med den nederste her, som jeg har hatt en god stund nå. Så det var på tide å bytte til noe mer sommerlig nå som jeg bor i Spania. Jeg syns alle de andre ser greie ut (bortsett fra den jeg titter opp på hva fen), men i tillegg litt harry. Eller, ikke det uttrykket jeg er ute etter da! Så vi får se hva jeg får til etterhvert, nå får det bare være som det er!

Akkurat nå er det ganske klokka ganske mye egentlig, i forhold til den døgnrytmen jeg egentlig hadde jobba inn. Men nå som jeg ikke har stått opp tidlig for å trene så har den svinna litt, dessverre. Klokka går så fort etter kl.19 syns jeg, brått sitter jeg her kl.02 og bare shit jeg må sove. Men nå skal jeg være flink og legge meg så nattaaaa, håper den nye headeren falt i smak.

✎ Vi snakkes

 

 

 


Herregud jeg er så sinnsykt lei av at bildene jeg laster opp her på blogg.no blir så utrolig mye dårligere enn hva de er på macen. Det kan godt hende det er jeg som er dum, fordi jeg SKJØNNER FAEN ikke hvorfor de blir det. Jeg har googla som en gærning, prøvd å lagre bilde fra photoshop i utallige mange størrelser, både med å resize og å lagre i en lavere kvalitet, og bildet over har jeg saved for web, også i mange forskjellige størrelser. INGEN blir bra når jeg laster de opp her, og kvalitet i bildene er noe jeg setter veldig høyt. Jeg vil så klart at bildene mine skal være så skarpe og klare som mulig, men det virker som at det er helt umulig på blogg.no. De skriver selv at det er lenge siden blogg.no slutta å komprimere bildene, men et annet sted skriver de at det ikke spiller noen rolle hvor stor størrelse vi laster det opp i, fordi de komprimerer det uansett. Fargene blir også ganske forandra.. Haha, jeg blir satans frustrert av det her.

Så jeg vurderer å bytte til .com etterhvert. Jaaaa, com! Hvis jeg først skal ha en blogg så kan den jo like gjerne være litt internasjonal, sånn i tilfelle jeg skulle jobbe meg opp noen lesere fra både her og der i fremtiden. Men foreløpig vil det lille jeg blogger fremdeles dukke opp her. I det siste har jeg blitt ganske interessert i å ta bilder igjen, og nesten det eneste jeg gjør etter jobb disse dager, er å se tutorials på youtube, og undersøke litt mer angående linser. Den ene linsa jeg har hatt i ørten år har brått bestemt seg for å ha en løs del INNI linsa, så jeg får ikke zooma eller manuelt fokusert lenger.. Så det suger jo. Men jeg følte det var på tide med en ny linse uansett, så i går klikka jeg hjem Canon 50mm f/1.4! Den har jeg hatt lyst på leeenge, og det er en ganske bra linse som passer til det meste. Det beste med den er at den har så lavt blendertall, og det elsker jeg jo.Jeg tok de to bildene her for noen dager siden da, fordi jeg hadde helt glemt at jeg har en annen telelinse på 70-300mm. Men det er ikke så veldig praktisk til vanlig bruk i hverdagen, heller ikke portretter. Sååå når jeg får den nye linsa har jeg veldig lyst til å bruke Isabelle som modell, og bare leke med litt kreative phåtåshuuts. Det blir gøy! Det nærmer seg flytting med stormskritt btw, nå er det ca 1 og en halv måned til jeg flyttær til Fredrikstad igjen!!! Ææ, det blir både bra og rart.
Som jeg har nevnt tidligere har Adrian (broren min) og jeg tenkt til å kjøre ned til Benidorm når vi skal flytte dit etter sommeren. Og så lenge vi ikke har dårlig tid, har jeg planlagt litt grovt hvilken rute jeg har lyst til å ta! Onkelen min bare "hva skal du alle de stedene a..", men som sagt så har jeg lyst til å se så mye som mulig. Jeg vil se store kjente steder, men det jeg er mest interessert i er så klart små skjulte skatter, altså steder som ikke er det største møtestedet for turister. Steder man normalt sett kanskje ikke ville tenkt på å dra! Under ser du ruta jeg har snekra sammen frem til nå. Det er en stor omvei, for vi kunne jo faktisk bare kjørt rett frem via Tyskland og Frankrike. But wheres the fun in thaaat. Når man først skal på en roadtrip må man jo utnytte det for alt det er verdt, tenker nå jeg da. Det er ikke sikkert jeg har mulighet til å gjøre det igjen. Ruta lyder som så:

Fredrikstad -> Berlin -> Praha -> Wien -> Graz -> Bled -> Venezia -> Genova -> Nice -> Cannes -> Barcelona -> Benidorm
Sånn ca iallefall. Jeg har ikke lyst til å planlegge helt ned til siste detalj! Kunne feks tenkt meg innom Pisa også, men spørs jo hvor mye vi orker og hva vi kan ta oss råd til, haha. Hvis du leste ruta så tenkte du kanskje Bled? Hvor faen er det? Det tenkte jeg først også, men en venn av meg nevnte dette lille stedet når vi snakka om roadtrip på fest engang, haha. Etter det ble jeg frelst, og jeg SKAL dit. Det er en liten koselig by i Slovenia, og hovedgrunnen til at jeg vil dra dit er nettopp dette:
 
Seee så eventyraktig da! Jeg ser for meg å ta en million kule bilder her, spesielt med drona til Adrian (hvis det er lov her da). Men ja, jeg tror man kan ta en kano ut på vannet her også, så det hadde jo vært sykt kult. Føler meg bare dratt mot dette stedet av en eller annen grunn. Det er steder som dette jeg håper noen av dere kan foreslå. Jeg hadde aldri tenkt på å dra hit om ikke noen (takk Patrik) tipsa meg om det. Pappa har også hatt noen kule forslag, som det her:
 
En oversvømt eng/park i Østerrike, som man kan dykke i! Haha, så random og så spesielt. Jeg tok jo dykkerlappen i Australia, så jeg har sykt lyst til å dra hit også. Det ligger mange videoer av det på youtube, hvis noen er interessert i å se litt mer. UANSETT, jeg syns at du som leser dette, skal gi meg noen forslag til steder vi kan stoppe. Om det så bare er for noen timer, noe vi bare MÅ se eller MÅ ta bilde av. Det trenger ikke være en miniby som ingen har hørt om, bare noe duu syns er verdt en titt. Håper flere av dere har vært på roadtrip før, hvis ikke blir jeg litt skuffa over dere :( Neida, jeg gleder meg hvertfall veeeldig til å utforske litt mer av Europa. I sommer håper jeg på en roadtrip i Norge først og fremst, så lenge jeg ikke har vært lenger opp enn Trondheim. I Australia skrøt folk så veldig over hvor vakkert Norge er med alle fjorder og fjell osv, men jeg har jo ikke sett så mye av det selv. Det må jeg gjøre noe med!

Det ernte fullt før det renner over, si.

Neimen heisann! Tenkte jeg bare skulle dele mitt aller første "cinemagraph"! Det er forsåvidt en slags GIF, men det er mye kulere å kalle det et cinemagraph, og det er jo det det er også. Jeg har altså filma mens jeg helte vann i tekoppen, også har jeg gjort det om til en evig loop i photoshop. Ja, man kan faktisk redigere video i photoshop, noe jeg ikke var klar over. Det måtte litt redigering til da, fordi jeg klarte selvfølgelig ikke å holde tekanna HELT i ro. Men jeg syns det er ganske kult med levende bilder, så jeg kommer til å øve mer på det her fremover. Hvis du vil gjøre det samme, så er det bare å søke etter tutorials på google! 

Haha, hvis noen legger merke til bøkene så var det helt random. Måtte forte meg å finne noe koppen kunne stå på, så lenge jeg ikke ville gå glipp av sola. Brødrene Løvehjerte er forsåvidt en av mine favorittbøker gjennom tidene, som jeg likte så godt da jeg var liten. Jeg prøvde å se filmen, men den var virkelig ikke verdt tia mi. Fantasien og bildene i hodet mitt er mye mye bedre ;) Den skal jeg defff lese til mine barn en gang i tia. Boka under har jeg ikke lest engang, den fenga meg ikke så veldig. Uansett, blir spennende å prøve seg litt mer på det her. Vi snakkes!
Da jeg var i Spania nå, tenkte jeg en del på det faktum at jeg har tenkt til å flytte dit. Det føles litt rart. Rart å flytte til "syden" lissom? Hvordan kan jeg ha et normalt liv der? Men hva er egentlig et normalt liv, og vil jeg egentlig ha det? Det er det jeg prøver å finne ut av. Som jeg har gitt uttrykk for tidligere, så er jeg veldig usikker på fremtiden min og på hva jeg skal foreta meg, rett og slett. Det er ingen andre enn meg, som bestemmer hva jeg skal gjøre. På èn side, kunne jeg ønske at det allerede var bestemt for meg, bare sånn at jeg visste hva jeg skulle gjøre fremover. Men på en annen side, så er det jo veldig befriende at det kun er opp til meg. Hvorfor skal jeg gjøre som det er forventa av meg? Eller hva er egentlig forventa av meg? Haha, jeg stiller så jævlig mange spørsmål, men det virker ikke som at jeg blir noe klokere uansett. 


Når jeg sitter og tenker over det, kommer jeg frem til at så klart kan jeg ha et normalt liv der nede, hvorfor ikke? Det blir hva jeg gjør det til, jeg kan leve akkurat hvor jeg vil, jeg må bare gjøøøre det til et liv. Jeg kan så klart ikke ha ferie i et år, da kommer jeg til å gå på denne så kalte veggen som alle snakker om. Det virker som at jeg bare venter på at jeg skal få en brilliant idè og bare ÅJA så klart, det er jo det jeg skal bruke tiden min på!! Det er DET jeg vil bli. Men jeg må nesten bare innse at det ikke kommer til å skje. Så jeg tenker at Spania er en dør til å kanskje komme litt lenger på den ferden. Om det ikke blir det, så har jeg sikkert hatt et veldig fint år i Spania sammen med familien min, hvor jeg sitter igjen med gode minner og sterkere bånd med søsknene mine der nede. 

Uansett, jumpsuiten på bildene er fra Primark! Farmor og jeg kjørte fra Benidorm til Alicante, som tar ca 40 min, kun for å handle der. Det var egentlig mitt ønske, så lenge jeg elsker den butikken. Da vi endelig hadde knota oss frem ved hjelp fra en litt ond GPS, så finner vi ikke nøkkelen til bilen. Det er sånn bil hvor man bare trenger nøkkelen til å låse opp, og ha den i bilen, så trykker man på en knapp for å starte. Vi fikk jo starta den så vi visste nøkkelen var der et eller annet sted, men vi fant den faen ikke. Vi endevendte bilen 10000 ganger, tømte alt av vesker, lyste under seter og ja, du ser tegninga. Men vi fant den altså ikke. I tillegg hadde vi et lite tidspress på oss, så lenge Sean og Brendon skulle komme hjem fra skolen/barnehagen på et visst tidspunkt. Det kom til det punktet hvor farmor bare beordra meg opp, GÅ OG HANDLE!! Så ble ho sittende i bilen i parkeringsgarasjen og vente på meg, hahaha. Stakkar, jeg stressa som søren også. Det ble en veldig stressende dag. Men jeg fant meg et par veldig fine ting, og vi fant endelig nøkkelen langt under setet da vi kom hjem. Takk for at jeg fikk handle mens du satt tissatrengt i bilen, Farmor. Dét er det ikke alle som hadde gjort <3
Hei! I går kom jeg hjem fra en superfin uke i Spania sammen med familien min. Jeg var så heldig at jeg fikk 6 dager fri fra jobben, sånn at jeg kunne besøke pappa og familien! Det som var litt spesielt denne gangen, var at farmor også var der. Ho skulle være barnepike i 10 dager fordi pappa og Kata skulle på businesstur slash ferie. Og pappa nevnte for farmor at jeg kanskje skulle komme, men lur som jeg er sa jeg til farmor at jeg ikke fikk fri! Så ho trodde da at jeg ikke kunne komme likevel. Jeg elsker å overraske folk, det er så morsomt å se hva slags reaksjon de får. 


Hahah det her er screenshot fra en video jeg filma da jeg gikk inn! Jeg holder på å lage en liten videoblogg av hele uka nå, som jeg kommer til å legge ut senere. Det ble ikke så voldsomt mye filming, mest fordi jeg glemte det litt, men også fordi vi for det meste slappa av og tok det kuuuli. 


Det er så vanskelig å lage en kul videoblogg når man reiser alene.... For ikke å snakke om kleint når jeg filmer meg selv sånn som det her hahaha. Jeg vil jo være med i videoen!!! Det er kjedelig hvis jeg bare filmer hvor jeg går og hva jeg gjør hele tiden. Alle vil jo så klart se bolletrynet mitt? <3 Til tross for filmeproblemet, syns jeg det er veldig deilig å reise alene. Jeg har bare meg selv å tenke på, jeg kan høre på musikk hele veien og ikke snakke med noen. Men det er på reiser, altså kollektiv transport, jeg innser hvor mye andre mennesker faktisk kan irritere meg. Jeg HATER å fly. Ikke fordi jeg er redd eller noe, men bare på grunn av det faktum at jeg må menge meg med alle andre som absolutt skal reise samtidig som meg. 

En av de kjedeligste måtene å dø på må være om flyet kræsjer når man skal lande. Da har jeg tilbringt de siste timene av livet mitt på å kjede livet av meg i en innestengt, trang, ukomfortabel, varm, kald og overcrowded metallboks. Da kunne vi like gjerne dødd når vi tok av. Og hvis det virkelig er så viktig at vi setter telefonen i flymodus, hvorfor er ikke dette noe de sjekker før man får gå på flyet? Skal jeg lissom stole på at alle andre også har gjort det? Jeg skal drepe den personen som ikke satt på flymodus, som igjen forårsaket min død. Jeg skal drepe han en ekstra gang etter at vi døde i krasjlandingen, bare så han VET hvor dum han er. I løpet av flyturen leste jeg "Evig Søndag" av Linneá Myhre, og ho skrev at mennesker absolutt skal lage et reir i kofferthyllene. Det syns jeg var en god beskrivelse. Hvorfor tar det så lang tid å legge fra seg kofferten der? Hvorfor tok du ikke ut tinga du er nødt til å ha i fanget, FØR du gikk på flyet? Hvorfor kan du ikke i det minste vente til vi har tatt av? Hvorfor har du null medfølelse for alle de andre menneskene som venter på den trege rævva di? Haha, måtte bare få skrevet fra meg den frustrasjonen som kommer med å forholde seg til andre mennesker på reise. Det ernte bara bara. 
DCIM\100GOPRO\GOPR0055.JPG

Hey! I går kjørte jeg hjem til Fredrikstad for helga!! Syns det er deilig å være her i helgene noen ganger, selv om rommet mitt er forvandla til et "fellesrom" med en enkeltseng i, istedenfor den digge dobbeltsenga jeg pleide å ha her. Det tar ca 2 timer mellom Kongsvinger og Fredrikstad, men det går faktisk ganske fort når man sitter og gauler til musikk. Jeg prøvde å feste goproen på bildøra som dere ser over her, men det funka dårlig. Etter 20 minutters kjøring på motorveien, så falt den ned i den første svingen. Like greit si, hadde ikke blitt verdens mest underholdene video med meg alene i bilen. Men jeg prøver å teste litt vinkler osv, fordi når Adrian og jeg skal kjøre til Spania har vi tenkt til å dokumentere det, ofc.

MEN, i dag skal jeg til byen for å titte litt. Monki har kommet til Fredrikstad, og jeg elsker den butikken. Jeg skal også se på litt andre ting, blant annet MAC! Jeg har bestemt meg for å investere i en Macbook nå, men jeg aner ikke hvem jeg skal velge. Den jeg lener meg mest mot er Macbook Pro Retina 13", men den er jo ikke akkurat billig (det er jo ingen av dem).
Så det jeg lurer på er hva dere anbefaler? Har du Mac, og er du fornøyd? Let me know!
 
Yooooo! Vet at det er veldig få som leser bloggen min atm, og det er jo kanskje ikke så rart, med tanke på at jeg sjeldent blogger (og når jeg først gjør det er det gørrkjedelig). MEN, jeg liker fremdeles å gjøre det en gang i blandt, og nå har jeg faktisk noe å fortelle. Etter sommeren i år, har jeg faktisk bestemt meg for å flytte til mottafuckings spania!! Det hadde jeg faktisk aldri trodd jeg skulle si, hjemmekjær som jeg er. Jeg har alltid følt meg veldig "homebound", selv etter at jeg var i Australia i noen måneder. Da følte jeg meg faktisk mer homebound than ever, og jeg grua meg som faen til å flytte til Kongsvinger (hvor jeg nå bor). MEN, jeg gjorde da det, og jeg angrer ikke på det. Jeg begynte på en bachelor i sykepleier, hvor målet var å bli jordmor. Hvor den tanken kom fra er jeg faktisk ikke helt sikker på, men det var noe som føltes riktig da jeg følte presset på å finne en studieretning. Ironisk nok, med tanke på at jeg alltid har sagt at er det ÈN ting jeg VET jeg ikke vil, så er det å jobbe innefor helse. Det skulle vise seg å være sant det, fordi etter kun 1-2 mnd på skolen, begynte jeg å merke at jeg virkelig ikke hadde noen interesse for det jeg skulle studere. At all. Etter et par måneder til, med mange rare dager og tanker og all slags forvirring, bestemte jeg meg for å slutte. Jeg syns det var en vanskelig beslutning selvom jeg følte deep down at jeg var på vei i feil retning, nettopp fordi det føles litt kjipærn å quitte på noe man har starta på. Jeg hadde jo faktisk flytta relativt langt hjemmefra for å gjøre det her. Men etter at jeg bestemte meg, så føltes alt så sykt mye bedre. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det, selvom jeg nå da har litt gjeld pga det halve året jeg fikk støtte fra lånekassa. Men whatevs, det går bra. Nå har jeg fått meg jobb hos Telenor, og er ganske fornøyd med det. Money is goooood, og jeg jobber med veldig mange drit morsomme mennesker! But still, jeg kjeder meg litt. Nå er jeg faktisk veldig sugen på å prøve noe nytt, og å komme meg litt ut her i verden. Og heldig som jeg er, har jeg en pappa som har bosatt seg i Spania med min fine stemor og søte søsken, som mer enn gjerne vil at vi (jeg og broren min) skal flytte ned til de. De har masa på oss since for ever faktisk, og nå har jeg ingenting som holder meg tilbake.

Så akkurat nå føler jeg at livet er satt litt på vent, så lenge jeg vet at jeg ikke skal bo her så lenge. Nøyaktig hva jeg skal gjøre i Spania vet jeg ikke, men jeg har noen ideer og planer. I tillegg blir det veldig godt å få sett familien min der nede mer enn èn gang i året! Jeg gleder meg veldig!!! Så i sommer flytter jeg til Fredrikstad igjen, og etter sommeren skal Adrian og jeg kjøøøre ned til spania. Vi har jo ikke dårlig tid, så vi tenker å gjøre en roadtrip ut av det, og få sett litt mer av Europa. Tror det blir drit fett. Ah, deilig å få skrevet av seg litt merka jeg, haha. Samma fen om ingen leser det, hahah. Men hvis du sitter der og tenker "lol jeg leste det jeg!!" så tusen takk til deg<3 PREKÆS
Halloooo ja. Føles veldig rart å skrive i den firkanten her igjen, men blir vel vandt til det etterhvert.. Jeg har tenkt til å begynne å blogge smått igjen, fordi jeg kjeder meg ekstremt (ok kanskje ikke ekstremt men kjempe) mye i hverdagen, men egentlig mest fordi jeg skal til Australia i desember. Der skal jeg og venninna mi bo i 4mnd!! Så derfor har jeg lyst til å ha et sted hvor jeg kan legge ut bilder og fortelle om ting vi gjør osv, sånn at familien min og venner hjemme kan se hvordan jeg har det. Har blitt litt inspirert av samme type blogger i det siste, så jeg tenkte hvorfor ikke. Jeg har'a vært litt flink på det en gang før!!! Men det som suger er jo at jeg ikke har en egen pc atm, og det vil da si at jeg heller ikke har photoshop :(( Så må redigere bildene mine i Picasa..... Greit nok det, men det hadde vært såå mye bedre kvalitet på denne hersens bloggen om jeg kunne redigert litt mer cooolt;) Menmen.Noen av mine siste instagrambilder. Er mye mer aktiv der enn jeg er her, for å si det sånn. Nå har jeg jo akkurat vært i Benidorm hos pappa da, er mye lettere å få fine bilder i utlandet enn det der er her i Norge syns jeg. Det er jo fordi man som regel gjøøør mer hele tiden mens man er på ferie. Men ja, jeg har jo ikke fortalt noen om bloggen min enda engang, så jeg bare skriver for meg selv atm. Blir nok bedre etterhvert anyways. 
Jeg har da starta på nytt! Jeg har hatt dette navnet på bloggen siden 2006 eller noe, men jeg sletta den tidligere i år. Angrer en smule på det, pga alle minner og bilder jeg hadde glemt å lagre forsvant, men på en annen side er det like greit med tanke på at det var såpass mye "rosablogg/fjortiss"-opplegg fra da jeg var skikkelig engasjert her.

Vet egentlig ikke hvorfor jeg starter på nytt, men jeg satt og tenkte på det her om dagen. Vil ikke at noen andre skal lage seg blogg under "sarahberg", fordi det er liksom MEG, haha. Jeg har ikke akkurat så veldig mye å blogge om fortiden at det gjør noe heller. Jeg har friår dette året, så hverdagen min består mest av jobb og... kjede meg, haha. Mange av vennene mine har begynt på skolen igjen, og flere av de i utlandet. Så det er litt kjipt. Men har heldgvis mange av de igjen her hjemme sammen med meg, som også loker rundt og lener oss på "friåret", heh. Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal begynne å studere, så tenkte det var like greit å ta pause fra alt som har med skole å gjøre.... Må innrømme at jeg ble gaaanske lei til slutt, og er sykt glad for at jeg ikke skulle tilbake på skolen nå i august.

Men anywaaays, tenker jeg bare blogger når det skjer noe eller ved anledninger som jeg gjerne vil huske senere i livet! Og kanskje jeg blir litt flinkere til å ta bilder igjen. Drev jo ganske mye med det før, men helt ærlig så sank "fotografen" i meg etter at jeg begynte på media. Ble liksom for mye og det ble bare kjedelig etterhvert. Men vi får seee. Hvis det skulle være noen "lesere" av denne bloggen som er interessert i å finne meg på andre sosiale medier:

sarahvberg.tumblr.com
Sarahvberg på insta
Og snap forsåvidt, hvis det er ønskelig, hahah. Heter det samme overalt egentlig..

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.