Jeg har mange søsken, men jeg har bare èn søster. Og ho er den aller søteste i hele verden.

Åå se på det nuffelige bolleansiktet!! Akkurat her syns jeg faktisk ikke at ho ligner så veldig på seg selv, ho pleier å være mye søtere. Nettopp fordi man ikke ser de stoore blå øya hennes her i sola. MEN uansett. Rett etter at vi kom hit feira vi bursdagen til Destiny, og det var kjempe koselig! Alt var så fint ordna av Kata, så det ble en skikkelig prinsessebursdag på ho. Alle var samla og spiste god fiskesuppe som farmor lagde, og jeg var flink som ikke spiste noe kake, tjoohei! Men ja, ho er så utrolig søt, jeg må bare smile hver gang jeg ser på ho. Også dør jeg litt innvendig når ho smiler tilbake til meg. Nå har ho begynt å rope Sarah på steinalderspråk og vinker til meg hele tiden.
Men det aller beste er at ho er så koosete, og kaster seg i armene mine når ho er sliten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Se så fint ordna da! Er det noe Kata kan så er det å være kreativ med sånne ting. Destiny kunne faktisk ikke gå på egenhånd da Adrian og jeg kom hit, kun hvis noen holdt ho i hånda. Men sakte men sikkert har ho turt å slippe taket for å gå et par skritt til ho kan ta seg i mot på noe annet. Og nå, nå kan ho gå helt alene. Det er skikkelig gøy at vi fikk oppleve det! Litt mer stress å passe på ho så klart.. Titter du bort ett sekund er ho brått på farta, haha. Gleder meg aller mest til ho begynner å snakke. Jeg har aldri, hva skal jeg si, blitt kjent med en baby/et barn i voksen alder, så jeg gleder meg skikkelig til jeg kan kommunisere med ho. Nå bare grynter ho til meg og peker på ting, så er resten opp til meg å tolke.
 Anyways, she is very loved ♡
 

✎ Vi snakkesI helga har det vært månefestivalen her i Fredrikstad, og det har som det har hvert år, vært kjempe bra! Vi pleier egentlig ikke å kjøpe billetter for å komme inn på selve konsertområdet, fordi jeg syns helt ærlig det er ganske dyrt. Men selvom man ikke har billett, kan man fremdeles være i gamlebyen for å se mange gratis konserter, gå på gjennom gatene hvor det er mange boder med mye forskjellig rart, og i tillegg kan man sitte på vollane for å høre musikken uansett! Der er det også lov å drikke, såååe jeg syns det er mye bedre! Var der både fredag og lørdag, og formen er overraskende bra i dag, heldigvis. På fredag kom vi dit ganske sent egentlig, men fikk med oss mye moro uansett.

På lørdag kom vi oss dit litt tidligere, så da fikk vi med oss litt av musikken. Ikke at jeg hadde hørt om de som spilte da, men det gjorde ingenting. Det var faktisk en piercing og tatoveringsbod der, så Sarah og jeg tok piercing i øra haha. Jeg har hatt piercing der før, i toppen av øret, så jeg spurte om han kunne ta gjennom det arrvevet jeg har fått der, og det var seff null problem, sa han. MEN, han brukte seriøst nesten et kvarter på å få gjennom piercingen, og det gjorde helt jævlig vondt. Han bare "det var noe av det seigeste jeg har vært borti" på stavangerdialekt hahaha. Jeg er drit glad for at jeg var full, for hvis ikke hadde det gjort satans mye vondere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredrikstad er seriøst den beeeste byen ever, og den er så vakker og søt og pen og kul. Savna den en del da jeg bodde i Kongsvinger, og nå som jeg er tilbake ser jeg alt med både gamle og nye øyne, om jeg kan si det sånn. Så haru ikke vært her, kom hit.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde tenkt til å blogge om festen vi hadde på lørdag i går, men jeg orka seriøst ikke en dritt. Jeg bevega meg minimalt på hele dagen, og hadde så vidt kapasitet til å trykke på "Ser du fortsatt på?"-reminderen til netflix. Haha neida, det var ikke så ille, men off jeg har vært helt ferdig. Visste jo at det kom til å bli sånn, med tanke på at jeg drakk både fredag og lørdag. Meeen det var jo verdt det! Isabelle og jeg ordna velkomstdrink, også pynta vi litt ekstra med lys. Var kanskje litt i overkant, men man kan aldri få for mye koselys for min del. Som jeg har nevnt tidligere har vi ikke sofa lenger, så alle måtte sitte på puter rundt det lille stuebordet vårt, hahah. Men jeg syns det gjorde det ekstra koselig jeg, og det ble jo bedre plass enn det vi har hatt tidligere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅåå! Vi hadde en kjempekoselig avslutningsfest med drita (heh) gode venner!! Det var litt trist når kvelden var over og vi sa hade til alle sammen, men det betyr jo bare at vi faktisk likær hverandre<3 Jeg ble inspirert av jobbfesten til å lage en kahoot, så alle sendte inn to-fem hemmeligheter/funfacts om seg selv på forhånd, også skulle alle gjette hvem hemmeligheten tilhørte! Det syns jeg var en skikkelig kul idè, og det var gøy selvom jeg og Isabelle så klart ikke kunne være med å spille selv. Jeg kom på andre plass på jobbfesten da, så fornøyd med det. Jeg kommer til å savne hele gjengen, og håper vi sees igjen en eller annen gang 😘

Søte fetteren min

17.mai var ingen høydare på værfronten i år gitt, kanskje kun i Bergen, ironisk nok. Jeg var i Fredrikstad kun for å se på russetoget egentlig, fordi Adrian var med der i år! Og det kunne jeg jo ikke gå glipp av. Det var egentlig ganske gøy å se, og jeg fikk nesten litt lyst til å gå der selv. Men jeg hadde faktisk ikke tatt russetiden om igjen om jeg kunne, jeg syns det holdt med èn gang, haha. Da vil jeg heller ha en uke på festival hvor jeg er like børst, heh. Etter russetoget spiste vi middag og kosa oss litt hjemme, før jeg og Isabelle tok en svipptur innom tivoliet som alltid er på Lisleby! Vi var ikke der så lenge akkurat, fordi vi merka at gjennomsnittsalderen der var ganske lav, + at været ikke var verdens beste. Vi måtte kjøre til Kongsvinger på kvelden, fordi jeg skulle på jobb i dag. Men da vi kom til Kongsvinger bestemte vi oss brått for å ta en tur ut på byen. Det er det dårligste oppmøtet jeg noen gang har sett, hahah. Vi tok et par drinker før vi tura hjem igjen. Jeg er greit sliten i dag etter jobb og sverigetur, så nå skal jeg skype litt med pappa før jeg endelig kan slappe av.
(beste jeg vet<3).

Hey! Nå i helgen var det som de aller fleste vet (håper jeg), halloween. I fjor tenkte jeg "neste år skal jeg forberede et skikkelig kult og originalt kostyme!!!!" men så vare brått halloween igjen og jeg satt her uten noe å ha på meg. Og siden jeg sparer så og si hvert øre jeg tjener (til australia), så kunne jeg ikke bruke noe penger på det heller. Men heldigvis fløy Anna inn på sopelima si og lånte meg harry potter kostymet ho brukte i fjor! Bedre å kle seg ut som noe "uoriginalt" enn ingenting, selvom jeg faktisk ikke møtte noen andre fra galtvort på byen gitt :( Uuuansett, det ble en kjempe morsom kveld! Vi var på vors hos Tina og Andreas som bor midt i byen, noe som er helt perfekt, og der hadde vi en litt morsom lek. Man får utdelt oppgaver i starten av kvelden, som man må prøve å gjennomføre uten at noen andre merker det. På min lapp stod det at hver gang jeg tok en snus, så måtte jeg si "Nå tar jeg meg en snus!" hahah. Og i slutten av kvelden skal andre gjette hva du hadde, og som jeg forutså ganske greit, ble min avslørt. Husker ikke alle andre sin, men var noen som måtte ta 5 snikbilder av en person, en som måtte låne brillene mine og ta bilde av seg selv osv osv! Man kan jo finne på massevis av oppgaver, så er jo en ganske morsom lek.


Fine gjengen! Se på den fine tryllestaven min æ, som jeg for så vidt bare hadde i to sekunder på bildet, og som for så vidt var et sugerør... Men bare for så vidt. Ingen av oss var smarte nok til å ta med kamera, noe som er litt kjedelig egentlig. Skulle ønske jeg hadde mange flere bilder! Men vi har jo det ene gruppebildet her som ble kooselig. Også har jeg jo mange fine bilder planta i minnet, heh. På byen var det aaltfor mange folk etter min smak, men jeg møtte mange kjente, og det er jo alltids gøy :-D Hva kledde du deg ut som på halloween? 

Nå er det allerede November, noe som vil si den aller siste måneden jeg er hjemme før jeg drar. Og nå skal jeg noe hver helg omtrent, haha. Rekker faktisk å være med på julebordet til jobben også tror jeg, noe jeg er schiikkeli glad for.


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits