hits


Endelig!! Nå er den nye siden min klar, det eneste som ikke er helt ferdig er importeringen av alle innleggene jeg har her, over til den nye. Jeg har nevnt det flere ganger at jeg er litt lei av at blogg.no reduserer kvaliteten på bildene man legger ut. Kvalitet på bildene er ganske viktig for meg, med andre ord! Litt ironisk at jeg akkurat har funnet ut hvordan jeg skal lagre bildene for å få best kvalitet når jeg legger ut på internett. Men jeg har i tillegg hatt lyst til å skaffe mitt eget domene lenge, og nå har jeg endelig fått hjelp til det! 

Det betyr at jeg ikke kommer til å blogge her lenger! Det kan hende at jeg legger ut et innlegg her når jeg har blogga på den andre noen ganger, bare for å minne dere som følger meg her inne om at jeg har bytta blogg. Det kommer jeg så klart ikke til å gjøre for alltid, men kanskje litt i starten! Trykk på linken under for å sjekke ut my brand new page!!
 

 

Har skrevet litt mer i en post på den nye bloggen! Beklager for mangel på nye bilder å bruke, men jeg har som sikkert nevnt hundre ganger hatt en del å gjøre i det siste! Vi snakkes on the other side;)))

 

 


  1 kommentarer på "Jeg har fått eget domene og ny blogg!"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.