hits


Soooom jeg gleder meg til nyttårsaften!!! Jeg har funnet en kjempe fin kjole som sitter ganske bra på meg, og jeg skal til et sted jeg aldri har vært før, så hva er det å ikke glede seg til, heh. Jeg bare venter på å få den tilbake fra en syerske faktisk, fordi jeg ville gjøre en liten endring på den! Da blir den enda finere og akkurat sånn jeg vil ha den, forhåpentligvis. Skal så klart ha høye heler denne kvelden også, for det er en av de få gangene jeg faktisk bruker det uten å tenke over det, haha. Vet ikke hvorfor jeg kan føle meg litt ukomfortabel med heler, spesielt i hverdagslige klær, men det er vel fordi det er så "damete", eller jålete da. Jeg er jo egentlig ikke en sånn som pynter meg noe særlig i hverdagen, da jeg syns det er mer behagelig og faktisk praktisk (næmmen det rima jo) med comfy klær. Jeg er nesten litt lei meg for at jeg ikke instantly kan blogge når jeg er der nede, men det blir sikkert litt instastories ogsånt, så følg meg gjerne der, på Sarahvberg.

Hvis det ikke blir denne så blir det et eller annet jeg finner der borte! Gjerne del hva du skal ha på deg på nyttårsaften! Jeg syns det er en av de beste kveldene iløpet av hele året, uansett hvordan den ender opp egentlig. Så da vil jeg føle meg ekstra fin også. Vi snakkes!


  2 kommentarer på "Sneakpeak på nyttårsantrekket"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.