hits


God kveld! Det føles ut som at det er mye senere enn det det faktisk er, for det har vært en utrolig lang dag for min del. Vi satt som sagt barnevakter i går, og jeg var våken helt til klokka 5 fordi de kom hjem rundt 4, og vi ble sittende og snakke litt. Så måtte jeg opp klokka 8 igjen fordi Destiny våkner tidlig, og jeg hadde sagt ja til det så lenge pappa sikkert kom til å være fyllesjuk (det skal jeg love deg han var og). Jeg var egentlig helt zombie frem til de våkna, så jeg er kjempe glad for at Destiny var en engel på morningen. Litt senere bestemte jeg meg faktisk for å jogge og trene litt styrke, selvom jeg ikke hadde lyst i det heeele tatt. Det var seriøst hardt og presse seg selv til å gjøre det, haha. Men etter det, wow! Jeg fikk masse energi. Jeg har gjort så mye i dag jeg, dere aner ikke. Shina hele huset og bært møbler og vaska sengetrekk og tepper og huttetu. Føles godt å ha vært produktiv! Er enda ikke ferdig da, så skal ikke slappe av helt enda.

Anyways, poenget med posten var jo å vise dere et bilde fra photoshooten vi hadde (nok en gang) med Destiny nå nylig! Har fått redigert en del, så vil vise dere ei litta sneakpeak. Resten kommer snart! Kata og jeg samarbeida som sagt med disse bildene, med tanke på oppsett og idé, men det er jeg som har redigert alle jeg kommer til å poste her!
 

Det her er så klart ikke det beste bildet fra shooten, sparer det beste til slutt;) Men nå har dere en anelse iallefall!

Syns faktisk det er kjempegøy å holde på med det her, det å være kreativ og bare prøve seg frem. Jeg er fremdeles MYE mer fan av å ta bilder ute på kule locations, fremfor studio, men jeg må si det har vokst litt på meg. Studio minner meg lissom bare om VGS, hvor det som regel gikk i kun hvit bakgrunn. Det er jo gørrkjedelig. Men som sagt, det er bare til å tenke kreativt! Du kan jo putte hva som helst inn i studio omtrent, haha. Og jeg må si at julestemningen ikke akkurat er på topp her i Spania! Derfor er det litt ekstra koselig å ha shoots med juletema, for å prøve å tvinge litt spirit på oss, haha. Jeg skal prøve å få tak i medisterfarse her nede, det er jeg nesten bare nødt til! God lørdag♥


  0 kommentarer på "Sneakpeak på photoshooten"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.