- Når jeg har masse energi og hører på høy musikk fra fønky-lista mi. Det skjer som regel når jeg skal noe kult. Da blir jeg gira og i så godt humør at jeg gjør fete moves og danser så syykt teit rundt i rommet eller foran speilet mens jeg ler av hvor morsom jeg ser ut. Hahaha jeg er gal

- Når folk husker små detaljer om meg. Det betyr at personen hører på hva jeg sier og/eller legger merke til ting jeg gjør, som igjen viser at personen bryr seg om meg, og det gjør meg så glad. Mye ligger i små detaljer!

- De dagene jeg våkner opp med klar og fin hud, haha. Det gjør mye med selvfølelsen.

- Da mamma pleide å vekke meg i helgene med ferdigsmurt baguette.

- Sitte på bussen/i bilen med digg musikk i øra og bare stirre ut av vinduet. Noen ganger skulle jeg ønske turen var lenger.

- Når det endelig ligger en pakke til deg i postkassa. Ebay forever<3

- Når jeg ligger i senga på kvelden og det begynner å regne og tordne. Det eelsker jeg.

- Jeg har nå dusj og badekar i ett, og da pleier jeg å sette meg ned i badekaret mens jeg lar det regne varmt vann over meg. Det er så sykt digg, og jeg får frysninger over hele kroppen! Etterhvert som badekaret fyller seg opp legger jeg meg ned sånn at øra mine dekkes av vann, og da høres det ut som at jeg er under vann mens det regner. Som sagt, små ting her folkens.

- Når jeg kommer inn døra hos pappa på morningen, og lillesøstra mi sitt ansikt lyser opp mens ho løper mot meg for å gi meg en klem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Når jeg får øyekontakt med noen og personen smiler tilbake.

- Når jeg endelig finner some new jaaams. Jeg leter så sjeldent etter ny musikk at jeg hører i stykker de jeg har.

- Den lukta ute når det akkurat har regna. For ikke å snakke om å bade i havet når det regner!!

- Når noen forteller meg at de savner meg.

- Å føle takknemlighet når man har gjort noe snilt eller en tjeneste for noen.

- Jeg er veeldig glad for at jeg trives i mitt eget selskap.

- Når det er skikkelig skikkelig stjerneklart ute. Husker Anna og jeg lå på dekk under en seiltur i The Whitsundays, og det var så klart at du skulle tro vi kunne se alle stjernene som fins. Det var truly bjutyfull.

- Å bade, svømme, snorkle, dykke i havet! Jeg elsker å bade jeg gitt, enten det er i badekar, basseng eller hav, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Når jeg får noen til å le (spesielt når jeg får pappa til å le).

- Merke fremgang på treninga, at jeg orker mer og blir sterkere.

- Endelig komme til toppen av fjellet når man er på tur og se den fantastiske utsikta! Det gjør det verdt det

 


Dette har lenge ligget i utkasta mine, som jeg har gjort ferdig over de siste dagene. Så det er noen gamle og nye ting, men alle gjelder jo enda. Det er viktig å sette pris på små gleder i hverdagen syns jeg. Det skal jo ikke så mye til før jeg føler meg bedre. I dag har vært en superfin dag allerede, med CrossFit kl 9 og fjelltur etter det. Bena mine skjelver lissom, haha. Og for en gangs skyld har jeg ikke delt utsikten på snapchat eller instagram, haha. Tok et par bilder med telefonen da. Skal bli flinkere til det, men jeg har fremdeles iPhone 5s, så kvaliteten er ikke akkurat top notch. Det er iallefall null stress å ikke bruke sosiale medier når jeg har noe å gjøre hele tiden, men jeg merker det blir litt vanskeligere på kvelden når jeg ikke har så mye å finne på. I går endte jeg opp med å endre en del på designet mitt her på bloggen som dere kanskje ser. Ble ganske fornøyd med faktiiiisk. Vi får se hva som skjer etterhvert, jeg gidder jo ikke sitte å stirre i veggen heller akkurat. Nå skal vi straks dra en tur til Valencia faktisk! Husker ikke hvor lang tid det tar å kjøre, men er hvertfall et par timer.

Hvilke små ting er det som gjør deg glad? Vi snakkes!


  4 kommentarer på "Små ting som gjør meg glad"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits