Overskriften min hadde egentlig "på en søndag" i seg, meeeen jeg innså at nå i sommerferien er nesten hver dag en søndag, iallefall for min del. Så her har vi et par serier som du kan ligge og dra deg til! Det er så vanskelig å finne serier verdt å se på syns jeg, så tenkte jeg kunne anbefale noen jeg er fornøyd med. Du har sikkert hørt om dem fra før, men hvem vet, brått finneru gull! Alle tre er på netflix btw.
 

Master of none

Jeg tror jeg er ganske sent ute med den serien her, fordi jeg har sett den ligge på netflix i evigheter. Men jeg ble positivt overraska da jeg starta med den! Syns den første episoden var litt boring, men etterhvert så tok den seg opp noe veldig. Den handler vel basically om hvordan det er å være nesten voksen og finne kjærligheten/finne ut av seg sjæl. Og det er fra flere vinkler, feks fra en lesbisk sitt synspunkt-ish. Veldig lett serie å følge med på, og Aziz er jo morsom i seg selv.

 

Friends from collegeDen serien her likte jeg skikkelig godt!! Det minner litt om how i met your mother, og det er ikke bare fordi "Robin" er med. Jeg har faktisk ikke sett ho i noe annet etter himym, så det var jo en bonus. Det er en gruppe med venner som ikke har sett hverandre på lang tid, men som nå begynner å henge sammen igjen fordi alle bor i New York. Mye greier mellom alle sammen, og noen av de har affærer med hverandre osv osv. Det er ikke så mye å si egentlig, annet enn at du burde se den. Lett underholdning! Tror ikke du kommer til å lære noe av den akkurat, men det er ikke det jeg er ute etter når jeg bingewatcher heller.
 

Rick and MortyDet her er seriøst favoritten min, haha. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det engang! Fant heller ingen bra "trailers" som bekriver hvordan showet er. Men det er så jævlig random og teit at jeg elsker det. Det handler om en bestefar som er en geni, han er den smarteste i hele universet. Altså, det der høres jo mongo ut. MEN jeg elsker det fordi det handler om at det fins utallige galakser, med utallige dimensjoner og realiteter. ALT er mulig. De som har laga det er så sinnsykt kreative og har akkurat min type humor. Det minner kanskje litt om family guy, bare at det er mye bedre. Du må nesten bare se det for å skjønne hva jeg mener. Og du må se mer enn første episode, for som med alt, så blir det bare bedre og bedre. Vi er midt i sesong 3 nå, og det kommer nye epiosder every suuuunday!! 


  0 kommentarer på "3 serier du kan binge-watche"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits