OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kødda, vi spiste de ikke. Ikke akkurat mye mat i de krabbene man fisker sjæl. Men mormor og jeg er veteraner når det kommer til krabbefiske, detta har vi gjort i flere år. Eller det er vel mer jeg som fisker og mormor som klapper entusiastisk hver gang jeg får en krabbe, hehe. Jeg har maaange fine barndomsminner fra Solviken hvor vi var i går, mest fordi mormor hadde campingvogn der i mange år. Nå har de oppgradert til bobil derimot, for man kan ikke bli tied down to one place vett. Men jeg elsker å være der, fordi det er så koselig og rolig. Været har jo ikke vært tipp topp i det siste, så vi var heldige i går. Føles ut som at sommeren er over allerede dessverre. Den har gått helt sykt fort, og jeg har vært hjemme i Fredrikstad i over 1mnd allerede. Nå er det bare UNDER èn mnd til jeg drar til Spania. Haha, what. 

Har jo ikke blitt så voldsomt mye blogging på meg i det siste, men det er fordi jeg ikke har gjort så veldig mye heller. Men nå til i helgen skjer det litt, da det er brukenfestivalen på Rolvsøy, + at mamma, Adrian og jeg skal overnatte i Oslo fra søndag til mandag. Jeg ga nemlig mamma massasje i bursdagsgave i år!! Det lønner seg å gi en gave that benefits both u know. Gleder meeeeg, kan faktisk ikke huske at jeg har fått proff massasje før. Vi snakkes!


  1 kommentarer på "Ekte kvinnfolk skaffer middan sjæl"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits