OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veldig viktig å få smurt det ordentlig inn, og ikke minst få litt opp i nesa som du ser... Mange har sikkert hørt om det før, og det er nok ikke uten grunn! Jeg som mange andre har falt for fristelsen, fordi jeg har lest så utrolig mye positivt om koreansk kosmetikk, og at deres hudpleierutine er i maaange flere trinn enn her. De har oppmot 12 trinn, altså oljerens, rens, toner and so on. Har egentlig prøvd ganske mye av det, fordi det er så billig! Man kan bestille det på flere nettsider, men jeg har hovedsakelig brukt ebay. For å vite hvilke selgere man kan stole på har jeg gått for de med høyest rating, og i tillegg kan du bli medlem i en koreansk kosmetikk-gruppe på facebook! Der skriver de reviews, tips, og erfaringer med ditten og datten. De nevner også hvilke selgere som er til å stole på. Gruppa finner du HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke like mye i "gamet" nå lenger, men jeg har jo fremdeles et par produkter fra før. Nå for tiden bruker jeg egentlig bare masker fra korea. Den her lukter helt fantastisk rent, noe jeg syns er en av de beste luktene. Skulle ønske jeg kunne få denne i en parfyme, haha. Det er en maske laget av ris holdt jeg på å si, og den skal virke brightning på huden, altså gjøre hudene klarere og utjevne forskjeller osv. Kan ikke si at jeg har sett merkbar forskjell etter at jeg har brukt denne, men huden føles skikkelig myk og frisk ut, og i tillegg så lukter den jo himmelsk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik er konsistensen! Du skal ha den på i 10-15 minutter, og når du vasker den av skal du massere den lett inn i huden. Anbefales veldig! Syns den virker litt kjølende også, så hvis du har den i kjøleskapet er det enda deiligere. Du kan kjøpe den HER. Koster ikke mer enn 60-70kr. 

Pleier å gjøre dette 1-3 ganger i uka, det kommer egentlig litt an på om jeg husker det eller ikke, haha. Har enda en fra den serien her, som er black sugar mask. Den kan jeg sikkert vise en annen gang! Lukter skikkelig godtericola av den, haha. MEN, uansett, er du keen på en ny ansiktsmaske, gå for den her. Det tar brått litt tid når du bestiller fra ebay da, men det vet vel de fleste. Prekæs!


  1 kommentarer på "Tips; Koreansk kosmetikk"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits