OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallaa! I går dro Isabelle og jeg til Strømstad en tur, med ingen andre intensjoner enn å spise!! Masse!! Mat!! Vi dro litt sent, men det var egentlig bare chill, fordi da var det litt mindre folk, og vi fikk plass på det beste bordet, etter vår mening. Over ser du hva jeg hadde på meg, enkelt og chiiiill. Vi var skikkelig gira på sjømat, og farmor anbefalte meg en rastaurant der som heter "Røkeriet". Dritglad for at vi dro dit, fordi der fikk vi akkurat det vi ville ha, haha. Det var ikke direkte billig, men sjømat never is. Anyways, CHECK IT OUT:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BOOOM!! Haha, diggeste på leeeeenge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isabelle og jeg snakka om at det er DET vi burde spare og bruke penger på vettu, bare reise rundt og prøve forskjellige matretter her og der. Vi er så sykt matmomser begge to, og når vi er sammen er det alltid et eller annet mat vi fråtsær i. Kvelden ble faktisk skikkelig fin, og etter at vi hadde spist opp bevega vi oss litt inn mot sentrum igjen. Der var det brått en gratis sommerfestival, hvor det var mange forskjellige artister gjennom kvelden og masse folk. Jeg husker ikke alle, men den eneste vi stod og så litt på var Lill-Babs, haha. Koselig at det bare skjer mye random på sommeren syns jeg! Vi visste jo ikke om det, vi bare snubla tilfeldigvis inn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De to siste bildene der er seriøst ikke redigert engang! Har bare gjort de litt skarpere. Det var skiiikkelig fin himmel på slutten der, og det er noe vi elsker begge to, haha. Blir bare dratt mot det, og får lissom aldri tatt nok bilder av en fin himmel. Etterhvert kjørte vi hjeeem, også overnatta Isabelle hos meg. Koselig kveld! Det er helt klart de spontane tinga som blir best hver eneste gang, fordi da har man ingen forventninger. Det er som med nyttårsaften. Vet ikke hvorfor jeg alltid har så høye forventninger til den kvelden, om at den skal være helt magisk og kanonbra. Fordi den blir sjeldent helt out of this world lissom. Men visse ting må man faktisk planlegge litt da. Farmor og jeg har lenge snakka om å ta en tur til Lofoten, fordi ingen av oss har vært der før, så vi driver og ser etter flyreiser osv nå. Jeg håper vi får det til, og at jeg ser nordlys om vi gjør det. Nordlys er helt magisk for meg, så jeg MÅ bare få det med meg en eller annen gang.


  2 kommentarer på "Fråtsetur til Strømstad"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits