DCIM100GOPRO

Her om dagen kom jeg over en app som heter "been", og jeg er skikkelig glad jeg fant den. Det har kanskje kommet frem på bloggen at jeg er ganske glad i å reise, og det ernte ljug! Det er noe av det beste jeg vet om, og jeg elsker å besøke steder jeg aldri har vært før. Nå etter fellesferien har jeg faktisk tenkt til å dra på en liten oppdagelsesferd alene, fordi det er noe jeg alltid har hatt lyst til. Det er sikkert bittelitt nervepirrende helt i starten, men jeg tror ikke det er noe problem for meg. Jeg trives veldig godt i eget selskap, og jeg liker feks best å dra på shopping alene, fordi da kan jeg bruke så lang tid jeg vil, gå hvor jeg vil, og bare tenke på meg selv, haha. MEN, uansett. Jeg føler jeg har mista oversikten over HVOR jeg har vært! Før hadde jeg et verdenskart på veggen hvor jeg kunne skrape bort de landene jeg har vært i, så de ble i en annen farge. Men jeg syns ikke det var så fint estetisk sett, så jeg droppa det. Denne appen fungerer på akkurat samme måte!
 
Her ser dere hvordan min ser ut! Jeg har bare vært i 6% av hele verden faktisk. 21% av Europa, og totalt i 17 land. Det er jo en del det, men med tanke på at jeg har vært på den jorda her i 22 år, er det ufattelig mye som står igjen! Skulle ønske det var det livet handla om, bare det å oppdage hvordan resten av jorda ser ut. Du kan også huke av hvor stor del av USA du har vært i som du ser, og der har jeg ikke mye å skryte av as, haha. Men jeg har i det minste vært der! Så poenget med appen er at du kan holde oversikten på hvor i verden du har vært, også er det så klart alltid morsomt å huke av et nytt når du har muligheten til det. Gleder meg til jeg kan skaffe meg flere orange land etterhvert som vi beveger oss gjennom Europa på roadtrippen i september!!!


  1 kommentarer på "Appen for oss reiseglade mennesker"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits