Tirsdag ja, stemmer det. Nå i sommerferien har jeg faktisk veldig liten oversikt over hvilken dag det er, hvilken dato og hvertfall ikke hvilken uke det er. Hvorfor bruker skolen og jobb uker når de skal nevne noe som skjer? "I uke 25 skal vi ha det og det", jamen NÅR er uke 25?? Haha,  syns det er irriterende, og syns heller de burde bruke datoer. Det er ingen oversikt over hvilken uke det er på telefonen min så vidt jeg vet, så jeg måtte alltid google det. Jaja, samma det. Dagene mine er kanskje litt ensformige nå, med tanke på at jeg ikke jobber eller noe, men jeg skal ikke klage! Det er superdigg å ikke sette på noen alarm når jeg legger meg, heh. Men jeg må bli flinkere til å legge meg tidligere da, får lissom dårlig samvittighet når jeg ikke står opp før 11-12 hver dag. Jeg har jo hatt ferie, men snart må jeg kanskje prøve å komme inn i litt rutiner igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har brukt "morgentimene" her i vinduskarmen holdt jeg på å si, med en bok og frokost! Det fins nok ikke mange som er like dårlig på å spise frokost som meg, men i det siste har jeg blitt ganske flink til det faktisk. Uansett, har alltid ønska meg en sånn bred vinduskarm som jeg kan sitte og lese i, og bare titte ut av vinduet, men det er ganske umulig i det lille vinduet mitt. Ikke at jeg har en fantastisk utsikt heller, men nå har jeg iallefall noe i nærheten! Det er en seng som stod her da jeg bodde i Kongsvinger, men den passer forsåvidt greit inn nå også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se her a, neeeesten instaverdig frokost?? Jeg er forresten tilbake på instagram igjen. Det gikk vel 3-4 dager uten, og det gikk helt fint. Hahah, høres ut som at jeg er helt avhengig vettu. Men det kan fort føles litt sånn ut, er dere ikke enig? Uansett, jeg fikk en skikkelig trang til å slette den her om dagen, og jeg tror jeg trengte det! Boka er en jeg kjøpte her om dagen, og jeg har såvidt startet. Kan ikke si at den har falt helt i smak enda, men jeg må nok la den komme litt igang før jeg gjør opp en ordentlig mening. Nå skal jeg faktisk ned og trene, har kjøpt meg èn mnds abonnement der, så lenge jeg snart skal til Spania! Vi snx.


  1 kommentarer på "Hvilken dag er det i dag?"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits