I helga har det vært månefestivalen her i Fredrikstad, og det har som det har hvert år, vært kjempe bra! Vi pleier egentlig ikke å kjøpe billetter for å komme inn på selve konsertområdet, fordi jeg syns helt ærlig det er ganske dyrt. Men selvom man ikke har billett, kan man fremdeles være i gamlebyen for å se mange gratis konserter, gå på gjennom gatene hvor det er mange boder med mye forskjellig rart, og i tillegg kan man sitte på vollane for å høre musikken uansett! Der er det også lov å drikke, såååe jeg syns det er mye bedre! Var der både fredag og lørdag, og formen er overraskende bra i dag, heldigvis. På fredag kom vi dit ganske sent egentlig, men fikk med oss mye moro uansett.

På lørdag kom vi oss dit litt tidligere, så da fikk vi med oss litt av musikken. Ikke at jeg hadde hørt om de som spilte da, men det gjorde ingenting. Det var faktisk en piercing og tatoveringsbod der, så Sarah og jeg tok piercing i øra haha. Jeg har hatt piercing der før, i toppen av øret, så jeg spurte om han kunne ta gjennom det arrvevet jeg har fått der, og det var seff null problem, sa han. MEN, han brukte seriøst nesten et kvarter på å få gjennom piercingen, og det gjorde helt jævlig vondt. Han bare "det var noe av det seigeste jeg har vært borti" på stavangerdialekt hahaha. Jeg er drit glad for at jeg var full, for hvis ikke hadde det gjort satans mye vondere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredrikstad er seriøst den beeeste byen ever, og den er så vakker og søt og pen og kul. Savna den en del da jeg bodde i Kongsvinger, og nå som jeg er tilbake ser jeg alt med både gamle og nye øyne, om jeg kan si det sånn. Så haru ikke vært her, kom hit.


  1 kommentarer på "Månefestivalen"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits