Ahhhh som jeg lever livet nå, haha.

Jeg bare gjør akkurat det jeg føler for når jeg føler for det, og jeg kan bare slappe av! Deilig etter en lang stund med bare jobbing nesten hver eneste dag. Jeg har blitt slakk på å ta bilder da, dessverre. Føler meg ikke så superfotogen for tia, så jeg orker lissom ikke å ta bilder av mæ sjæl iallefall. Men jeg kan jo bli flinkere til å ta med meg kamera rundt på ting som skjer (haha hvor ofte sier man ikke det).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I det siste har jeg sola meg en god del, vært på stranda flere ganger, vært ute på byen med venner, og ikke minst spist masse god mat!! Skulle ønske det var sommer for alltid! Ting er så sykt mye bedre nå. Rart å tenke på at om ikke så veldig lenge blir det mørkt rundt kl.15 igjen. Men det gidder vi ikke tenke på nå!! Tiden går fort da, og det nærmer seg avgang til Spania. Har allerede begynt å tenke på hva jeg skal ha med meg.

Det er jo begrensa med plass i bilen, men macen skal iallefall med. Skal prøve å ta med minimalt med klær, så jeg kan skaffe meg nye hehe. Adrian og jeg får en egen leilighet (mest sannsynlig) i samme område som pappa og de, så det blir bra. Tror vi får utsikt rett ut mot bassenget, noe som ikke akkurat skader. Føles fremdeles litt uvirkelig da. Trur'e ikke før jeg ser'e!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så klart litt nervøs (mest spent) på hva jeg skal finne på der. Det eneste jeg er hundre prosent sikker på er at jeg skal snu livsstilen min, og jeg SKALLLLL virkelig bli flink til å trene og rett og slett bare ta vare på meg selv. Orker ikke være litt sånn halvveis misfornøyd lenger, haha. Man må jo bare endre på det man ikke er så glad i, men jeg syns det er vanskelig. Skulle nesten tro jeg var mer glad i mat enn jeg er i meg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, fin og rød etter en hel dag med soling! Anna og jeg var på solviken i dag, og det har seriøst vært perfekt vær. Ingen skyer, minimalt med vind, og heldigvis ikke for varmt heller. Vi bada faktisk, og det var helt magisk. Det er bare drit kaldt akkurat når du går utti, men så blir det helt perfekt. Det her ble et veldig random innlegg, men tenker det er greit å bare oppdatere smått innimellom. Vi snakkes!


  1 kommentarer på "Sommer for alltid"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits