Som jeg har nevnt tidligere er jeg stor fan av å gå gjennom gamle bilder på harddisken min. Vel, nå har jeg vært back at it igjen, og la merke til at jeg var så sinnsykt mye flinkere til å bare ta bilder før. Av random ting, av små ideer jeg hadde osv. De jeg har med her er ikke de "fineste" bildene jeg har tatt lissom, men det er morsomt å tenke på at jeg syns jeg er så ræva nå fordi jeg ikke kan så mye i photoshop osv osv. Men før kunne jeg absolutt NADA, og da syns jeg selv at jeg var ganske så flink atte. Morsomt å se tilbake på da iallefall! Tror ikke jeg overdriver hvis jeg sier at jeg tok bilder hver eneste dag. Slenger med noen bilder av mæ sjæl og.

Hahaha, husker nå at jeg alltid satt navnet mitt i bildene før. Uansett hva det var lissom. Husker en som kommenterte at ho syns det var morsomt å følge med på bloggen og se hvor i bildene jeg hadde satt "sarah berg", fordi jeg ofte satt det sånn på skrått i en vinduskarm eller noe så det ikke skulle være så synlig. Ah, hver gang jeg ser gamle bilder så tenker jeg for meg selv at jeg skal bli flinkere til å ta bilder igjen. Og jeg vil gjerne det! Så vi får se :-)

Akkurat nå sitter Adrian og jeg på rommet mitt og spiller minecraft. Jeg er så jævla nørd på akkurat det! I fjor sommer brukte jeg helt sykt mye tid på å bygge et gigantisk slott og bondegårder og ja u name it. Så det frista og sjekke det ut igjen, haha. Spillet er jo helt meningsløst i seg selv, men det er et eller annet med det som gjør meg hekta når jeg først setter igang. Spørs om jeg blir det nå, men skal ikke se bortifra det. Minner meg bittelitt om sims. Tror egentlig greia med det for meg er det at man samler ting og kan bygge ting! Jaja, deilig med sommerferie vettøø.


  0 kommentarer på "Throwback"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits