Heisaaann, its me, sarah

I det siste har jeg hatt utrolig lite energi. Vi snakkes! Kødda, men jeg har faktisk det. Og når jeg sier i det siste, så mener jeg kanskje ca 2-3 måneder. Jeg må på en måte spare energien min til feks helgene da det skjer noe, men ellers i hverdagen har jeg bare vært helt dau og ikke gjort en dritt etter jobb omtrent. Om jeg har det, så har det ikke vært med sånn sinnsykt stor innlevelse. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har som jeg har nevnt tidligere vært tett i nesa ufattelig lenge nå, så jeg har endelig fått bestilt meg legetime. Der har jeg ikke vært på flere år, kan faktisk ikke huske sist. Så brått er jeg allergisk mot pollen eller noe annet. Håper nesten det, fordi jeg vil lissom ha en løsning på "problemet" mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har så klart tenkt at det kan være noe med hvordan jeg lever også. Trening og kosthold har ikke akkurat stått på toppen av lista over prioriteringer i det siste, så det kan godt hende det er en stor faktor også. Så derfor har jeg tatt meg sammen i dag. Adrian lurte på om jeg ble med på en joggetur, og SEFF skulle jeg det! Men det var så sinnsykt slitsomt at den ble ikke så utrolig lang akkurat. Men man må jo starte et sted. Etter det bestemte vi oss for å lage smoothie, bare for å sette prikken over i'en med sunnhet her ikke sant. Vanligvis er jeg ikke så fan av smoothie, men det er fordi mamma pleier å lage den med yogurt tror jeg, noe jeg ikke er så fan av. Derfor erstatta jeg det med appelsinjuice! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste du trenger for å lage denne enkle, men dog gode smoothien er jordbær, banan, isbiter og appelsinjuice! For å få 4-5 store glass ut av det, brukte jeg 400g fryste jordbær, 2 bananer, 6dl appelsinjuice og 6 isbiter. Den ble helt passe tjukk av det, hadde ingen problemer med å suge den opp gjennom sugerøret;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal definitivt bli flinkere til å lage smoothier fremover! Man blir jo faktisk ganske mett av det, også kan man jo lage utallige kombinasjoner. Hvis jeg finner en helt sjuk blanding skal jeg seff si ifra. Eller enda bedre, hvis noen allerede HAR en ganske sjuk blanding, plis del den med meg. Jeg er åpenbart ganske fersk i smoothiegamet, så jeg trenger tips! Takk på forhånd æ.


  1 kommentarer på "Supergod smoothie"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits