Det kommer en del to av denne turen! Altfor mange bilder til bare ett innlegg.

Heisann! Dere vet hva jeg sa om at jeg ville ha en spontan sommer? Vel, den starta ganske bra og spontan skal jeg si deg! Anna og jeg har lenge snakka om en roadtrip rundt i Norge, og da har jeg spesielt pekt ut Geirangerfjorden, fordi jeg syns det ser så sabla fint ut! Så Mandag kveld bestemte vi oss for å bare kjøre dit, og tirsdag ettermiddag var vi på vei!! Haha, jeg elsker å være spontan, det blir alltid best da. Det tok ca 7-8 timer i bil i følge google maps, men vi brukte kanskje 10, fordi vi stoppa flere steder og bare tok det med ro. Første stedet vi stoppa var en sted i Brumunddal tror jeg det var, og der spiste vi matpakka vår. Anna bada til og med, haha. Jeg kjøpte faktisk kuleis her, og de hadde BRUNOSTsmak!! Det var egentlig drit irriterende, fordi jeg har hatt en ide om det for lenge siden. Meeen lets face it, jeg hadde sikkert aldri gjort den ideen til en virkelighet uansett. Jeg syns ikke den smakte noe godt heller, men Anna slukte den som om det skulle vært hennes siste måltid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De to over her er ifra Lom, og jeg trooor det fjellet der er galhøpiggen. Kan godt hende jeg tar helt feil, men

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFør vi kom til Geiranger måtte vi kjøre gjennom et skikkelig øde og kult område! Når vi var her var vi skikkelig gira og lykkelig av en eller annen grunn. Det var bare så vakkert på sin egen måte! Her var faktisk klokka 23.30, så det var ganske lyst i forhold til hvor sent det var.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi spurte to svensker om de kunne ta bilde av oss, men vi fortsatte med poseringer, så det ble kanskje rundt 8 bilder, haha

DCIM\100GOPRO\G0060561.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0557.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0558.JPG

De siste tre ser du hvordan vi overnatta i Geiranger. Nå var klokka blitt over 12, men fremdeles ganske så lyst. Vi sov på Vinje Camping, som ligger 5 minutter opp i fjellet fra bygda, og det kosta bare 230,- pr natt for å ha bilen og teltet der! Veldig fin plass med fine doer osv, og man kunne dusje der om man betalte litt så klart. Det eneste som var irriterende med denne plassen var den svære fossen som er rett ved siden av, som bråka ganske mye gjennom natta. Ah, både Anna og jeg HATER å sove i telt, haha. Det er så ubehagelig og klamt. Men det var virkelig verdt det, for dagen etterpå fikk vi se det vi hadde kommet hit for!! Det får dere se i neste innlegg. Men hvis du ikke klarer å vente, kan du sjekke ut instagrammen min. Geiranger er virkelig et av de fineste stedene jeg har sett, så jeg gleder meg til å legge ut resten. Snakkes!


  0 kommentarer på "Roadtrip til Geiranger"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits