HEEEEII!

Jeg har vært superlat på bloggfronten i det siste, men det er jo fordi det har skjedd så utrolig mye de siste dagene! De siste dagene i Vinger prøvde jeg å være med på mest mulig, for å lage noen siste gode minner i den lille byen jeg har blitt bittelitt glad i. Eller, jeg har blitt glad i menneskene der! Så har vært ute med Ghulam, Kristoffer og Caroline blandt annet. Vi endte opp på nach hjemme hos meg faktisk, hvor det fremdeles ikke var noen sofa, men det blir hva man gjør det til! Tre av oss skulle på jobb dagen etterpå, så vi var ganske slitne, haha. Herregud føler jeg kun har blogga om hvor full og sliten jeg har vært, og hvor mye pakking jeg har drevet med på den bloggen her. Menmen, dats my life.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha gogutta! Den aller siste dagen på jobb var egentlig litt trist, og det ble klemmer i hytt og pine! Jeg jobba faktisk en time lenger enn alle der omtrent, så da fikk jeg tid til å legge igjen en liten gave og en liten lapp til alle. Kommer som sagt til å savne de :( Men vi sees sikkert igjen! Senere på kvelden på fredag kom Mamma opp til meg, for å hjelpe meg litt med det aller siste som skulle gjøres av pakking. Det endte opp med at vi drakk vin og bare kosa oss istedenfor, så dagen etterpå ble ganske lang og hard, for å si det sånn, haha. Vi våkna opp med sykt vondt i hodet begge to, men vi måtte bare ta oss sammen så lenge mormor og co skulle komme om et par timer. Vi brukte så og si heeele dagen på å vaske og rydde og ikke minst bære ut alle tinga mine. Jeg bodde jo i 3.etasje, så det ble en god del gåing i trapper.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verdens aller beste<3 Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg!! Tusen takk for all hjelpa denne helga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterhvert som man blir eldre blir man jo kjent med foreldra sine på en helt annen måte, og nå ser jeg på mamma som en av mine beste venner. Ho tenker alltid på alle andre før seg selv, og ho stiller opp med engang jeg trenger noe. Elsker deg mamma <3 <3

Nå har jeg vært hjemme siden lørdag, og jeg er fremdeles ganske sliten as. Har i tillegg blitt litt syk, men det er jo deilig med litt smør på flesk vett. Jeg har enda ikke fått pakka ut av alle tinga mine, fordi det er så saiko mye, og jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av alt. Utrolig nok fikk jeg plass til alle møblene mine på rommet mitt da, så jeg er fornøyd med det! Siden lørdag har mamma og jeg kosa oss masse ute i sola, med reker og hele pakka! Så jeg har klart å bli solbrent på hele fremsia, haha. Ser ut som jeg skjegg nesten... Menmen, det blir vel brunt etterhvert. Nå skal jeg ut og spille volleyball med Anna, Mari og noen fler!! Har ikke sett de på 100 år føles det ut som, så jeg gleder meg. Vi snakkes!


  0 kommentarer på "Hade Kongsvinger, hællæ Fredrikstad"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits