Heisann! Brått noen dager siden jeg har blogga? Haha husker faktisk ikke når det var og jeg glemte å sjekke.. Men samma det, jeg har ikke så mye å blogge om at det gjør noe heller!! Dagene er veldig ensformige og går egentlig som jeg ønska: både sakte og fort. Men nå begynner jeg å bli litt utålmodig. I dag har jeg hatt min andre 11timers vakt denne uka, så jeg er litt sliten pga det! Men jeg har likevel tenkt meg ut på grafen i kveld for å ta et par øl med noen kollegaer! Orker ikke baaaare være på jobb og hjemme 24/7. Har ikke tatt så mye bilder i det siste, så jeg bare slenger med noen random.

Har blitt skikkelig dilla på svarthvitt bilder som er litt kornete for tia, så det er det det går i, haha. Akkurat nå holder jeg på å steke 5 kyllingfileer, fordi jeg prøver å bruke opp mest mulig av den fryste maten jeg har. Så da har jeg middag noen dager fremover vett. Tror kanskje det her er ett av tidenes mest meningsløse innlegg, men det får bare være. Tenkte det var greit å si ifra at jeg lever iallefall, så lenge jeg ser det er noen som titter innom hver dag selvom jeg ikke har blogga. Og det setter jeg stor pris på! Jeg kommer sterkere tilbake, heh. Snakkes!


  0 kommentarer på "Lange dager"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits