OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har wifi på kamera, så jeg kan bruke telefonen som fjernkontroll! Men det ekke så lett å se når sola blæster stråler på skjermen


God morgen! Eller, jeg våkna faktisk helt av meg selv klokka 09.30 i dag, så det var jo ganske overraskende. Men forsåvidt ganske deilig, fordi da har jeg fått tid til litt diverse. Lå så klart å scrolla gjennom instagram og facebook som om det skulle vært VG først, før jeg satte i gang med litt rydding. Jeg har av den grunn ikke ordna meg i dag, for ser ikke poenget med det. Veldig deilig å gå uten sminke, så det er noe jeg ofte gjøør. Tok på meg en enkel kosekjole bare. Etter det måtte jeg kjøre ned med to store søppelsekker med klær Isabelle og jeg skal kvitte oss med! Fint at de har sånne containere hvor vi kan donere de istedenfor å bare kaste de. Så leverte jeg noe greier hos en venninne før jeg stakk innom polet! Kjøpte en skikkelig søt treliter med vin som Isabelle kjøpte for litt siden, og den var ganske god! Vi skal se på disneyfilmer og drikke vin i kveld vi seee, hahah. Det er skikkelig koselig da, jeg elsker som sagt disney. Men føør det må jeg få vaska litt her. Merker det blir mye snakk om vasking og rydding for tia, men det er jo ikke til å unngå når det er det livet mitt består av atm, haha.


  1 kommentarer på "Simple outfit"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits