Haha, hallo. Skjer?

Kødda, jeg er sliten as. Det føles ut som at det er søndag i dag, men så er det heldigvis bare fredag. Jeg var som sagt ute på middag med jobben i går, men middag ble fort til bytur og bytur ble fort til nach. Jeg visste jo at jeg skulle på jobb i dag, så jeg er egentlig bare et brøhue som sa ja til å bli med. MEN samma det, jeg kom meg gjennom en 8 timers arbeidsdag i dag, og nå har jeg endelig frihelg!! Har jobba veldig mange dager i strekk nå føles det ut som, og jeg har sagt ja til en del overtid neste uke, så skal bli sykt digg med helg nå. Det er jo tross alt siste jobbuka mi, så kan like gjerne få håva inn litt ekstra cash. Gleder meg til å legge meg uten å sette på alarm etterpå!!! Men uansett, i går. I går var jeg så sykt stressa før vi skulle møtes på Castrum, fordi jeg måtte forte meg å dusje osv. Tror dere jeg huska kamera? JA, jeg gjorde faktisk det! Tror dere det var minnekort i kamera da? NEI... Once again, brøhue. Så da måtte jeg ty til iPhonen gitt, min trofaste 5s.
Haakon og jeg ble enige om å legge igjen nummeret til Gilbert på en serviett, hahaha. Det var nemlig en mannlig engelsk servitør som tulla med han hele tia seVi fikk som sagt lov til å velge hva vi ville fra menyen, så jeg tror faktisk alle sammen valgte en eller annen type biff! Jeg valgte hvitløksbiff, og det var syykt godt. Jeg ble så mett at jeg følte jeg så gravid ut, haha. Det var iallefall veldig koselig med en kveld med kollegaene mine, som også var en av de siste. Ble enige med flere at jeg skulle invitere til fest i Fredrikstad i sommer da, så vi får se om vi faktisk får det til, heh. Det hadde vært drit fett iallefall! Uansett, nå er klokka snart tolv allerede, og jeg skal bare slappe av med en serie nå tenkte jeg. I morgen skal jeg bruke mesteparten av dagen på å pakke og vaske, for nå om 20 min er det nøyaktig 1 uke til vi forlater Kongsvinger! Natti natt


  0 kommentarer på "Fredag more like søndag"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits