OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Bukse & T-skjorte: H&M    Sko: Berksha    Jakke: Ungarn for en million år siden


Gårsdagens outfit! Det er ikke så ofte jeg har outfitgreier, men det er egentlig bare fordi jeg ikke gidder å ta på meg så fine klær i hverdagen.. For tiden er jeg som regel bare på jobb før jeg drar hjem og tar på meg joggebukse lissom, så da gidder jeg ikke ta bilder av det, haha. Jeg syns det mest komfortable man kan gå i er hettegenser, så da blir det mye av det på jobb iallefall. Men jeg føler meg jo mye finere når jeg først tar på meg noe jeg syns er ganske fint så klart! Buksa kjøpte jeg nå nettopp, og den kosta bare 100kr på salg!! Så jeg kjøpte like gjerne èn til som nesten er lik, bare at den er blå og hvit med litt flere striper. Elsker sånne bukser, fordi de er så komfortable og i tillegg kan jeg få en fin fasong i de om jeg er heldig. Likær når h&m har salg. In other news: i morgen skal storteamet mitt på jobben ut og spise på Castrum nede i sentrum her, og det blir så diiiigg. Vi vant en sånn konkurranse vi hadde på jobb! Så vi får velge hva vi vil fra menyen, også blir det sikkert litt øl, heh. Synd de ikke har hummer på menyen.... Skal ta med meg kamera, så får vi håpe jeg husker å ta litt bilder!


  4 kommentarer på "Outfit"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits