hits











Kontakt: sarahvberg@gmail.com.

Kort versjon: Sarah Victoria Berg, 22 år fra Fredrikstad, bor i Spania. Elsker å ta bilder.

Lengre versjon: Jeg heter Sarah Victoria Berg, men bruker egentlig bare Sarah. Jeg er 22 år, blir 23 i desember, og jeg er født og oppvokst i Fredrikstad. Der har jeg bodd så og si hele livet mitt. Er skikkelig skikkelig glad i Fredrikstad, så jeg er faktisk litt stolt av å være derfra, haha. Unntaket er skoleåret 2016/2017, hvor jeg flytta til Kongsvinger for å ta en bachelor i sykepleie. Det var ikke meningen å komme inn i Kongsvinger, fordi jeg ville egentlig til Oslo. Men som mange andre hadde jeg ikke bra nok snitt for O store Oslo, så da endte jeg opp i en leilighet i Vinger sammen med bestevenninna mi Isabelle. Sykepleien passa ikke for meg, så jeg endte opp med å slutte etter et halvt år, og skaffa meg jobb på Telenor istedenfor, da jeg ikke ville flytte hjem igjen med engang. Hadde jo tross alt bare vært der i et halvt år.

Etter et fullt år i Kongsvinger bestemte jeg meg for å flytte ned til familien min i Spania, da jeg fremdeles ikke har peiling på hva eller om jeg i det hele tatt vil studere. Jeg har nemlig en far, en stemor, en halvsøster og to halvbrødre som bor her nede! De er ikke spanske, men de har bosatt seg her. Søskene mine er halvt norske og halvt ungarske, bortsett fra min siste bror Adrian, som har flytta ned sammen med meg. Han og jeg har samme foreldre, og han er 4 år yngre enn meg. Nøyaktig hva jeg skal gjøre i Spania er jeg ikke helt sikker på enda, men jeg tar det som det kommer. Eneste tanken jeg har nå er hvorfor ikke? Det er nå jeg har muligheten til å gjøre det, så da må jeg nesten gripe den. Brått finner jeg ut av hva jeg vil gjøre resten av livet, hvem vet. Tenker man må oppleve og prøve forskjellige ting for å få litt input.
Det er nemlig ikke lett å finne ut hva man skal bli, jeg har ihvertfall ikke peiling!

Ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal si om meg selv. Jeg er veldig glad i å ta bilder, og en drøm hadde vel vært å være en fotograf. Men jeg vet ikke om jeg har stor nok passion for det, og jeg vet ikke hva slags fotograf heller. Jeg liker også veldig godt å reise!! Okei den aller aller største drømmen hadde vært å fått betalt for å reise rundt og oppleve ting for å fortelle om det til andre. Bare dra rundt i hele verden og ta haugevis av bilder, ah det hadde vært noe det. Jeg var faktisk på backpacking tur til Australia med bestevenninna mi Anna i 2015, som du kan finne under "reiser" i menyen over headeren. Uansett, om noen lurer på noe kan dere bare spørre her i kommentarfeltet. Bildene i innlegget er henta fra instagrammen min, som dere gjeeerne må følge! Da blir jeg glad vettø. Jeg har en annen instagram også, savibe, som er en forkortelse for de tre navna mine, Sarah Victoria Berg. Der legger jeg ut bilder jeg har tatt once in awhile, litt sånn for moro skyld.
Men hvem vet, brått kan det utvikle seg i samsvar med ferdighetene mine!

 

 


  0 kommentarer på "Om meg"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:








Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.