Tror ikke det her blir en fast greie, men u never know. Akkurat nå sikler jeg på disse tre tinga! Jeg har aldri hatt vans før faktisk, så jeg har veeeldig lyst på et par. Faktisk de som står øverst på lista, så jeg håper jeg får fatt i et par snart, hihih. Ellers kom jeg over den fete Adidas genseren der istad, og jeg digger det stoffet der!! Kuleste Adidas genseren jeg noen gang har sett as, haha. Du finner den HER. Den ser mer grønn ut på nettsiden da faktisk.. Men syns lissom den skiller seg litt ut i mengden! Sist men ikke minst, så har jeg skikkelig skikkelig lyst på en ekstra linse til Olympusen min. Haha herregud kameragal jeg se. Er ganske fornøyd med kamera altså, men en 25mm linse med f/1.8 gjør at bakgrunnen blir mye mer blurry, og det er jeg som sagt før helt forelska i (som de fleste andre tenker jeg). Det koster heldigvis ikke aaaall verdens heller, så tror jeg skal gå for det etterhvert. Den finner du HER. Det er bare til å spare det!


  0 kommentarer på "Torsdagsønsker"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits