God kveld!

Jeg er heldigvis i litt bedre humør i dag enn det jeg var i går, haha. Har funnet ut at kvalitet på bildene mine ser ganske bra ut på andre skjermer, så det var da enda godt. Men litt rart at min egen skjerm som skal være såå bra, skal vise meg dårlig kvalitet på mine bilder. MEN SAMMA DET, nå skal jeg slutte å klage over akkurat det, haha. Isteden kan jeg heller klage over at det er så vanskelig å pakke ned tinga sine!! Hvordan skal jeg organisere alt og gjøre det på best mulig måte lissom? Men det går fremover, og det er litt deilig å se fremgangen i det. Mamma kommer opp dagen før vi skal kjøre til Fredrikstad for å hjelpe meg litt, så det setter jeg stor pris på. Sjekka kaoset i leiligheten a:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det her er mitt, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal organisere det enda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lol vet ikke hvorfor den fotballen ligger der.. jeg fant den i nabolaget en gang jeg var full tror jeg, så da ble den min da:):):)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og det her er Isabelle sitt! Ho er nok litt mer i rute enn det jeg er, så lenge ho har sommerferie nå og jeg jobber 8 timer hver dag. Så jeg kommer ofte sent hjem og er sliten. Men jeg må jo bara! Passer greit bra med fri i helga da, for å si det sånn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå sitter jeg her og har endelig fått meldt flytting!! Juhu, det føltes godt. Så nå er det bare å vente til dagen kommer. På jobben har Rasoul og jeg laget postit-lapper med nedtelling på, haha. På min står det 12 dager i dag, mens han slutter litt senere da. Skal dra av én hver dag, for å gjøra det litt spennanes da vettu. Ah, egentlig vil jeg bare slenge meg nedpå og chillen litt, men skal få gjort litt stuff her! Vi snakkes.


  2 kommentarer på "Nedtelling"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits