OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud i går følte jeg meg så dum.

Jeg fikk brått et skikkelig utbrudd mens jeg satt her hjemme foran macen. Jeg følte meg så dum over at jeg i det hele tatt fikk et utbrudd, men jeg klarte ikke la være. Brått ble jeg så sinnsykt frustrert over at jeg ikke klarer å vise frem bildene mine på den måten jeg vil. Uansett hva jeg gjør, så blir det ikke bedre. Og jeg vet ikke hvorfor jeg stresser sånn over det, eller hvorfor jeg blir skikkelig forbanna innvendig. Men jeg syns at kvalitet på bildene er det aller viktigste på en blogg, iallefall for meg. Det er ikke det at de jeg laster opp her er helt forferdelig, men det blir ikke i nærheten av like bra som de er på maccen min, på face, eller i det hele tatt på instagram. Akkurat de samme bildene. Så jeg skjønner ikke hva det er med bloggen som gjør de så mye verre. Merker jeg blir irritert bare av å skrive om det??? Herregud hva er det med meg. Jeg ranta litt på snap til "Spain squad" gruppa vår, og pappa ringte meg. Jeg begynte faktisk å gråte mens vi snakka sammen, også begynte jeg å le mens jeg gråt og jeg bare følte meg som a total mess, hahah. Men nå har jeg kommet meg over det (halvveis iallefall).

Jeg mister lissom litt lysten til å blogge og ta fine bilder, når jeg ikke får delt det jeg faktisk har gjort med bildene uansett. Men jeg vil jo blogge, og jeg vil ha fine bilder her, så da må jeg bare fortsette å prøve. Det her er sikkert helt uvesentlig for dere, men jeg måtte bare få skrevet av meg litt. Dere skjønner sikkert frustrasjonen av å ville noe, deretter gjøre det beste man kan, bruke lang tid på det, også blir det bare dritt likkavæl? Ja, then u know. Akkurat nå er jeg på jobb (jeg har satt inn en timer på dette innlegget), og når jeg kommer hjem skal jeg fortsette litt med pakking og vasking i leiligheten. I går var jeg så jævlig klar for å bare komme meg vekk herfra, hahaha. Jeg kunne egentlig bare tenkt meg å stikke til mars eller noe sånt, så det har ikke noe med deg å gjøre, Kongsvinger.


  1 kommentarer på "Småstore problemer"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits