OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola amigos! Prøver å få til minst et innlegg om dagen, og det er faktisk ikke så lett når man egentlig ikke gjør så mye hver dag, haha. Men det era verdt et forsøk. I går jobba jeg fra 9-17, og da jeg var ferdig henta jeg Isabelle på veien så vi kunne stikke innom biltema for å kjøpe flere esker. Du aaaner virkelig ikke hvor mye greier og ting du har før du skal pakke ned alt for å flytte as. Har kasta masse allerede, og jeg regner med at mer av det vil forsvinne i dag. Det var altså det vi drev med i en god stund i går. Vi har filma litt her og der som jeg/vi tenkte å lage ei litta video om når alt er settled. Det var jo tross alt lørdag i går, så da ble det også et par øl på oss, som vi kosa oss med mens vi grilla ute i hagen vår. Vi unngikk å brenne ned noe denne gangen også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fortsetter vi bare med ryddinga egentlig, selvom vi har ganske god tid. Det er hele 13 dager til vi flytter, og neste helg har jeg i tillegg fri. Men det er jo bare fint å være ajour med alt. Har vært på jobb i dag også, aka jeg har ikke hatt en dag å sove ut på i helga, noe jeg ikke er thrilled over. Men jeg begynner 12 i morgen da, så det får da være et lite plaster på det svære såret. Jeg har brukt sånn allovers ganske mye i det siste as. Har blitt skikkelig fan av det, fordi det er så digg å ha på seg, pluss at jeg syns det er ganske kult og laidback. Sykt glad for at jeg fant en i min størrelse, for det var jammen ikke lett. Enten var den for kort så jeg fikk tidenes krummarygg og cameltoe, eller så var den bare kjempe lang og rar. Men denne er midt i blinken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha må si håndgrepet mitt er upåklagelig! Vet faktisk ikke helt hvor jeg skal fortsette med ryddinga, fordi det det er forsåvidt bare rommet mitt som står igjen. Trenger jo ikke være heelt tomt her i to uker til. Men når jeg tenker meg om er det bare digg, fordi nå som stua er nesten tom og bare stappa full med esker osv, så får jeg litt sånn iiih nå skal vi flytte snaaart. Så jeg tror jammen meg jeg begynner å pakke ned litt greier på rommet mitt og, som feks den hylla du ser bak der. Jaja, vi snakkes!


  0 kommentarer på "Grillings og ryddings"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits