Hallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I går hadde jeg som sagt fri, og det var skikkelig deilig. Jeg er en sucker for å sove lenge, så det utnytter jeg hver eneste gang jeg får muligheten, dessverre. Sov ikke så altfor lenge da, var oppe rundt 11 tror jeg, fordi jeg skulle til frisøren kl 13! Håret mitt er en evig kamp som jeg er lei av å kjempe as.. Jeg har alltid vært blond, men som mange andre blondiner sliter vi med en kjent fenomen, nemlig ettervekst. Tydeligvis er jeg ganske mørk likkavæl. Skulle ønske jeg var sånn skikkelig blond helt naturlig, uten at jeg måtte gjøre noe med det. Jeg burde egentlig gått til frisøren hver måned for å gjøre noe med det, men det blir ganske dyrt i lengden, så jeg prøver å pushe det som lenge som mulig hver gang. Nå orka jeg ikke vente mer!! Håper at det holder seg lenger nå, i og med at det er sommer and all. Jeg tok bare striper da, for å helbleke det kan se litt unaturlig ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble helt ok fornøyd! Rart at det kan gjøre så mye med selvfølelsen. Hater virkelig at håret er sånn mørkt i toppen, spesielt når jeg har i hestehale. Mens jeg var hos frisøren ble bilen min vaska både utvendig og innvendig av noen flinke folk på Kongsvinger Bilvask! Det kosta bare 250kr!!! Billig som søren, så jeg anbefaler det stedet på det sterkeste. Jeg fikk den shina opp fordi jeg skulle ta bilder til å legge ut på finn.no! Skal prøve å få lagt den ut så fort som mulig, fordi jeg vil jo gjerne bli kvitt den før jeg drar til Spania. Om ikke finner jeg ut en annen løsning, har tross alt en onkel som driver med akkurat det her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

✨✨ Snuppa mi ✨✨ Har blitt veldig glad i den bilen, men nå håper jeg at den finner et nytt fint sted å være, heh. Vet ikke hvorfor jeg blurra ut skiltet mitt egentlig, er vel mest fordi jeg har sett andre gjøre det, haha. Om det er noen som viiiirkelig er nysgjerrig så klarer de sikkert å finne ut av det gjennom det der. Men hvis det er noen som er ute etter bil, holla at me!

Nå i helga har jeg ingen planer, bortsett fra å jobbe og pakke ned litt ting. Det er faktisk bare 15 dager til vi skal dra herfra nå. Og jeg er så spent! Seriøst, jeg vet ikke om det kommer til å gå opp for meg at jeg skal BO, i SPANIA!! Det er jo enda ca to måneder til jeg setter kursen ditover, but still. Det er litt surrealistisk. Som jeg snakka med Isabelle om, så syns jeg at jeg er ganske heldig som faktisk har muligheten til det. Jeg hadde nok ikke bare randomly flytta ned til Spania om jeg ikke hadde en familie som allerede bodde der. Håper tiden går både fort og sakte frem til det!


  1 kommentarer på "Selger bilen min"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits