OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kim kardash aint got nothin on mey :Pp

Isabelle og jeg var ute i går for å ta litt bilder, og jeg fikk muligheten til å teste det nye kamera mitt! Det tar ikke like bra bilder som speilrefleksen, men det forventa jeg heldigvis ikke heller. Det er jo ikke av samme type kamera engang, så de kan lissom ikke sammenlignes. Men det er iallefall digg å ha litt forskjellig! Kvaliteten blir ikke noe bra her på bloggen som jeg har nevnt 70 tusen ganger, og det irriterer vettet av meg fremdeles. Jeg ANER ikke hvorfor, og jeg føler meg dum som ikke får det til. Jeg vil bare at kvaliteten skal reflektere det jeg ser på macen i filene mine.. Menmen, kanke få alt her i livet heller vel.

I dag har jeg hatt fri, så jeg har fått gjort kjeempe masse. Vært hos frisøren, sendt bilen på rens og tatt masse bilder av den, rydda hjemme ooog shoppa litt nytt til sommeren. Fikk lønning i dag se, heh. Jeg skal forresten selge bilen min, vet ikke om jeg har nevnt det før! Så det er derfor jeg har hatt photoshoot med den. Jeg begynner kl 14 på jobb i morgen, så jeg håper jeg rekker å sole meg litt før den tid!!! Kom igjen a sommeeer


  0 kommentarer på "Random shootin"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits